2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 SPORTS AND FITNESS作业(含解析)北师大版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT SPORTS AND FITNESS作业含解析北师大版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 FITNESS 作业 解析 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、UNIT 2SPORTS AND FITNESS(满分:100分建议用时:50分钟)第一部分单项选择(10分)()1.The child is so full _ energy that he cant keep quiet.A. with B off C of D for()2.He asked lots of questions, most of _ had nothing to do with his study.A. which B that C whose D those()3.I prefer singing to _.A. dance B dancing C danced D b
2、e danced()4.My friend lives in Tianjin, which is about _ hours ride from his office.A. an B a C / D two()5.He prefers _ rather than go out for a walk.A. sleeping B sleep C slept D to sleep()6.She is _ of giving a public speech.A. able B responsible C capable D unable()7.We should take actions to pre
3、vent the water from _.A. waste B wasting C wasted D being wasted()8.Her hard work _ and became very successful.A. paid off B fell off C took off D kept off()9.I dont want to _ my parents down.A. make B let C have D take()10.Eventually he _ to come to her birthday party.A. made it B made him C made u
4、p D made one【答案】15 CABAD610 CDABA第二部分阅读理解(20分)ANew York Film Academy (NYFA) Summer Camps for TeensThe New York Film Academy offers various summer camps for teens and camps during the school year designed for high school students who are interested in the performing arts.DOCUMENTARY CAMPOffered at LA
5、 school, the Four-Week Documentary Camp is designed to provide high school students with a hands-on introduction to documentary filmmaking. Students are involved in the creative and technical demands of making a documentary while gaining experience working with industry-standard equipment on origina
6、l projects that apply what students learn in the camp to original video content.SCREENWRITING CAMPDesigned for those creative individuals who prefer to create exciting and new stories through their words, NYFAs Three-Week Screenwriting Camp absorbs future screenwriters in script writing, with no pre
7、vious experience needed. If youve ever wanted to see whether you could write your own movie, then this is the camp for you.GAME DESIGN CAMPFrom popular console games (主机游戏) to the ever-growing mobile game market, video games are everywhere you look. At NFYAs One-Week and Four-Week Game Design Camps,
8、 students work with our staff of professional game designers to learn the base of game design and obtain the skills they require to create their own games.3D ANIMATION CAMPWhether youre interested in learning how to create an original 3D animated short film or simulate (模仿) realistic visual effects,
9、 NYFAs Three-Week and Four-Week 3D Animation Camps, offered at Harvard University and our NYC and LA school, provide students with professional instructions to give them a strong footing in the field.Students can choose 3D Animation Summer Camps and spend their summer bringing their imagination to l
10、ife.Interested in learning more about NYFAs unique Photography Summer Camps?Click here for additional information about the application process.()11.To create stories for films, you can choose_.ADocumentary Camp BScreenwriting CampCGame Design Camp D3D Animation Camp()12.It can be learned from the p
11、assage that _.AScreenwriting Camp requires experienced studentsBDocumentary Camp provides a three-week programCstudents in Game Design Camp learn to play video gamesDstudents in 3D Animation Camp receive professional instructions()13.The passage is written to_.Aprovide information Bmake comparisonsC
12、give some advice Dexpress opinions【语篇解读】这是一篇说明文,介绍了纽约电影学院为对表演艺术感兴趣的高中生提供各种夏令营活动的相关信息。11B细节理解题。由SCREENWRITING CAMP中的“Designed for those creative individuals who prefer to create exciting and new stories through their words”可知,SCREENWRITING CAMP是为那些喜欢用自己的语言创作激动人心的和新的故事的人专门设计的。所以要为电影创作故事,你可以选择SCREENWRI
13、TING CAMP。故选B项。12D细节理解题。由3D ANIMATION CAMP中的“provide students with professional instructions ”可知,3D ANIMATION CAMP向学生提供专业的指导。故选D项。13A推理判断题。由New York Film Academy (NYFA)Summer Camps for Teens中的“The New York Film Academy offers various summer camps for teens and camps during the school year designed f
14、or high school students who are interested in the performing arts.”以及最后一段“Click here for additional information about the application process.”可知,纽约电影学院为青少年提供各种夏令营,并在学年期间为对表演艺术感兴趣的高中生提供各种夏令营活动单击此处获取有关应用程序过程的其他信息。所以判断出这篇短文的目的就是要提供信息。故选A项。BEnsley made me a poetWhen I was one, my parents and I moved in
15、to a tiny apartment off 20th Street. I wrote my first poem sitting in the corner of my bedroom, surrounded by toys. I was 7 or 8 and the poem was for my best friend who had moved away. I was angry with him for being willing to leave me, and when I got angry, I got mean. I figured his leaving would b
16、e easier to face, if I pushed him away first. But as soon as the moving truck pulled away, I realized how foolish Id been.So I wrote him a poem to apologize. The poem was terrible, of course, but with it, a lifelong love affair begannot with the boy who moved away, but with the written word. As an a
17、dult, Id write poems about playing kickball in the parking lot of those Ensley apartment blocks, and poems about trips to see the candy lady and to the corner store.When people ask me where in Birmingham I grew up, I sometimes say “Everywhere.” We moved around a lot and the neighborhoods of Birmingh
18、am find their way into so much of what I write.I had to leave Birmingham to learn how to tell true stories in prose (散文). After college in Alabama and graduate school in Berkeley, California, I moved to Kentucky to be a newspaper reporter. My skill at writing personal essays landed me my own column(
19、专栏) and the chance to be included in a collection of essays published by Seal Press.Then I came home.In her book Writing Down the Bones, Natalie Goldberg writes, “It is very important to go home if you want your work to be whole.you must claim where you come from and look deep into it. Come to honor
20、 and embrace it, or at the least, accept it.”Now in Birmingham, I get to share my story in local magazines and on my blog. And I build my story through every friendship formed in this city of steel, sweat, and sweet tea.()14.Ensley is the name of a _.Atoy Bboy Cplace Dstore()15.What does Para. 4 tel
21、l us about the author?AShe enjoys traveling very much. BShe prefers poetry to news reports.CShe gave up writing poems after college. DShe made some achievements in writing.()16.Why does the author mention Natalie Goldbergs words?ATo prove they had similar interests. BTo show her love for Natalie Gol
22、dberg.CTo explain why she returned to Birmingham. DTo introduce Natalie Goldbergs book to readers.()17.What is the text mainly about?AWriting changes my life. BHome is where your story is.CMoving around makes me a poet. DChildhood friendship is a source of writing.【语篇解读】这是一篇记叙文。短文叙述了作者所写的诗歌,都是关于自己的故
23、乡或者家人朋友等与自己有关的方面。14. C推理判断题。根据第二段 “As an adult, Id write poems about playing kickball in the parking lot of those Ensley apartment blocks, and poems about trips to see the candy lady and to the corner store.”可知,作为一个成年人,“我”会写诗,有的是关于在Ensley公寓楼街区的停车场踢球,有的是关于去看糖果小姐的旅行和街角的旅行等。由此可以推断出,Ensley是个地名。故选C项。15D主
24、旨大意题。根据第四段 “My skill at writing personal essays landed me my own column(专栏) and the chance to be included in a collection of essays published by Seal Press.”可知,“我”写个人文章的技巧使“我”有了自己的专栏,也让“我”有机会使文章被编入Seal Press出版的散文。由此可以看出,作者在写作上取得了一些成就。故选D项。16C推理判断题。根据倒数第二段“It is very important to go home if you want
25、your work to be whole you must claim where you come from and look deep into it. Come to honor and embrace it, or at the least, accept it.”可知:如果想你的作品完整,回家很重要你必须声明你来自哪里,并深入研究它。尊重它,拥抱它,或者至少接受它。由此可以看出,作者提到Natalie Goldberg的话,是为了解释为什么作者要回伯明翰,她的故乡。故选C项。17B主旨大意题。根据文章标题Ensley made me a poet可知,Ensley使“我”成为诗人,
26、而Ensley是作者的故乡;根据倒数第二段“It is very important to go home if you want your work to be whole.”可知,如果想你的作品完整,回家很重要。因此文章在讲“家是你故事的所在”。故选B项。CThere is an old saying in English: “Laughter is the best medicine.” Until recently, few people took the saying very seriously. Now, however, doctors have begun to invest
27、igate laughter and the effects it has on the human body. They have found evidence that laughter really can improve peoples health.Tests were carried out to study the effects of laughter on the body. People watched funny films, while doctors checked their heart rate, blood pressure, breathing and mus
28、cles. It was found that laughter has similar effects to physical exercise. It increases blood pressure, the heart rate and the rate of breathing; it also works several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet. If laughter exercises the body, it must be beneficial.Other tests hav
29、e shown that laughter appears to be capable of reducing the effect of pain on the body. In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programs. The group, which tolerated the pain for the longest time, was the group, which listened to a funny program.
30、The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce endorphins(内啡肽) in the brain. These are natural chemicals that diminish both stress and pain.There is also some evidence to suggest that laughter helps the bodys immune system, that is, the system which fights infection. In
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384720.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
