2021-2022学年新教材高中英语 课时作业15 Unit 5 Into the unknown(含解析)外研版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业15 Unit Into the unknown含解析外研版选择性必修第四册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 15 unknown
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十五).阅读理解AUnlike modern animal scientists,dinosaur scientists cannot sit on a hillside and use telescopes to watch dinosaurs in order to know how they lived and whether they were good parents.Instead,they have to search hard for information from dinosaur fossils(恐龙化石)because dinosaurs died out
2、 millions of years ago.Its very difficult for the scientists to reach an agreement because different results can be got from the same fossils.Many fossils of the same kind of dinosaurs have been dug out from one place.They might have formed when an entire group of dinosaurs got stuck(陷入)all at once,
3、or they might have been the result of dinosaurs getting stuck one after another over a course of a few centuries.Thus we can say that dinosaurs might have in the first case lived in big groups and in the second lived alone.Though there are two different results,dinosaur scientists now generally agre
4、e that at least some kinds of dinosaurs lived in big groups.“Thats pretty much settled at this point,”says Paul Sereno.A kind of dinosaurs called Sauropods left behind tracks in the western United States that appear to run north and south,suggesting that they even moved long distances together.As to
5、 whether dinosaurs cared for their young,dinosaur scientists have turned to the closest living relatives of dinosaursbirds and crocodilesfor possible models.Birds give a lot of care to their young,while crocodiles just help their young to the water.The discovered fossils of dinosaurs sitting on thei
6、r eggs and staying with their young suggest the parents were taking care of their babies,but we still cannot say that all dinosaurs did the same.There is still a long way to go before the above questions could be answered.Dinosaur scientists will have to find more proof to reach an agreement.【语篇解读】本
7、文是一篇说明文。文章介绍了有关恐龙的一些知识。1Dinosaur scientists can get information directly by _Astudying dinosaur fossilsBexamining modern animalsCwatching dinosaursDusing telescopesA细节理解题。从文中第一段最后一句“Instead,they have to search hard for information from dinosaur fossils because dinosaurs died out millions of years ag
8、o.”可知,是通过研究恐龙化石找到信息,故答案为A项。2What is pretty much settled according to Paul Sereno?AHalf of the dinosaurs lived alone.BMost dinosaurs moved long distances.CMany dinosaurs settled in the north.DSome dinosaurs lived in big groups.D细节理解题。从文中第三段可知:虽然有两种不同的结论,研究恐龙的科学家们现在一般都同意至少有某些种类的恐龙生活在一个大的团体当中,这一点是确信无疑的
9、。3Dinosaur scientists can probably know whether dinosaurs were good parents by _Awatching many kinds of animalsBstudying dinosaurs living relativesCfollowing the tracks left behindDworking on dugout dinosaur eggsB细节理解题。从文中第四段的开头“As to whether dinosaurs cared for their young,dinosaur scientists have
10、turned to the closest living relatives of dinosaursbirds and crocodilesfor possible models.”可知,科学家们转向恐龙活着的近亲鸟类和鳄鱼来寻求恐龙是否关心下一代这个问题的答案,故选B项。BAt 2:30 on December 5,1945,five US Navy training planes took off in clear weather from the base Lauderdale,Florida.The planes flew east over the coast.and disapp
11、eared.The group was Flight 19,on a run between Florida and Bahamas.Tailor was the group leader.At about 3:40,Tailor reported that his compasses were not reading properly.The other planes followed their leaders aimlessly,first east,then west,then northeast over the ocean,as Tailor tried to make sure
12、of the direction by radio.Then,suddenly Tailor was heard to give orders to dive.Quickly,two giant Martin seaplanes were sent up to search for Flight 19.Several hours later,the wind became strong and visibility(能见度)dropped.A return to base was ordered.But only one of the Martin seaplanes landed.Four
13、days later,the Navy and Coast Guard combed a 100,000 square miles area with more than 100 planes and ships.No sign was ever shown of the missing planes.Today,people have noted the disappearance of many ships and planes in the southwest part of the North Atlantic and began to call this area the Bermu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385412.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
