2021-2022学年新教材高中英语 课时练习12 Unit 4 Extended reading .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时练习12 Unit Extended reading 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 练习 12
- 资源描述:
-
1、Unit 4Extended reading & Project. 单词拼写1. Can you give a more precise definition(定义) of the word? 2. It wouldnt be practical(切合实际的) for us to go all that way just for the weekend. 3. The students return in October for the start of the new academic(学术的) year. 4. They never learned skills to engage(吸引)
2、 the attention of the others. 5. There is no reason why love shouldnt cross the age barrier(障碍). 6. What was the authors initial(最初的)purpose of collecting newspaper articles? 7. They are cautiously optimistic(乐观的) that the reforms will take place. 8. It annoyed(使生气)me that I didnt have time to do mo
3、re ironing. 9. The rocket launched two communications satellites(卫星). 10. The garden was transformed at great expense(花费). . 选词填空at the forefront of; a host of; boil down to; deal with; at the expense of; a variety of; look forward to; in terms of; figure out; keep in mind1. It may all boil down to
4、a misunderstanding. 2. Dont stress minor issues at the expense of the central task. 3. China will be at the forefront of fighting climate change. 4. We look forward to strengthening our already close co-operation with the police. 5. A host of problems may delay the opening of the new bridge. 6. I am
5、 going to draw up a list of questions everyone should keep in mind when they are writing their journals. 7. He has some unfinished business to deal with. 8. No one could figure out how he got to be so wealthy. 9. The company has now overtaken IBM in terms of size and reach. 10. The test is used to d
6、iagnose a variety of diseases. . 完成句子1. The problem lies in that people still havent realized the importance of environmental protection. 问题在于人们还没有意识到保护环境的重要性。2. We are surrounded by a natural playground just perfect for walking, climbing and cycling. 我们周围是一个天然的场地, 非常适合散步、攀岩和骑车。3. We cant imagine ha
7、ving more than one child. 我们无法想象有一个以上的孩子。4. What if this doesnt work out? 如果这行不通怎么办呢? 5. You dont sound like a foreigner talking English. 你听起来不像外国人在说英语。6. It is a long time after they separated, but it wont be long before they meet again. 他们已经分开很长时间了, 但不久他们就会再次见面。7. I dont work to a plan, but I just
8、 do what interests me and what I like to do. 我不依据计划工作, 我只做我感兴趣的和我喜欢的事。8. Our living conditions are tolerable, but I cant wait to leave. 我们的居住条件还是可以忍受的, 但是我迫不及待地想离开。. 阅读理解(2021济南高二检测)Let us suppose it is now about A. D. 2060. Lets make believe it is about forty years from now. Of course, things have
9、changed and life is very different. Voyages to the moon are being made every day. It is as easy to take a holiday on the moon today as it was for the people in 1960 to take a holiday in Europe. At a number of scenic spots on the moon, many hotels have been built. The hotels are air-conditioned, natu
10、rally. In order that everyone can enjoy the beautiful scenery on the moon, every room has at least one picture window. Everything imaginable is provided for entertainment(娱乐) of young and old. What are people eating now? People are still eating food. They havent yet started to use supply of energy d
11、irectly as electrical current or as nuclear power. They may some day. But many foods now come in pill form, and the food that goes into the pill continues to come mainly from green plants. Since there are several times as many people in the world today as there were a hundred years ago, most of our
12、planets surface has to be filled. The deserts are irrigated with water and crops are no longer destroyed by pests. The harvest is always good. Farming, of course, is very highly developed. Very few people have to work on the farm. It is possible to run the farm by just pushing a few buttons now and
13、then. People are now largely vegetarians(素食者). You see, as the number of people increases, the number of animals decreases. Therefore, people have to be vegetarians and we are healthier both in our bodies and in our minds, and we know the causes and cures of disease and pain, and it is possible to g
14、et rid of diseases. No one has to be ill any more. Such would be our life in 2060. 【文章大意】本文是一篇科学幻想类短文。文章作者运用了想象的手法描写了2060年的生活。作者认为到那时人们可以每天去月球游览观光, 而且月球上也建造了很多景点、游乐设施和很多家旅馆。而且因为人口的增长和动物的减少, 大多数人都会变成素食者。1. According to the passage, what will be on the moon in about A. D. 2060? A. Many tourists. B. Ma
15、ny other animals. C. Many plants. D. A sea. 【解析】选A。推理判断题。根据第二段中前三句可推知, 在2060年左右, 月球上将会有很多游客。故选A。2. What will people eat then according to the passage? A. Biscuits in pill form. B. Foods in pill form. C. Foods in water form. D. Foods in gas form. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段中的“But many foods now come in pill f
16、orm, and the food that goes into the pill continues to come mainly from green plants. ”可知, 到2060年人们会吃药丸状的食物。故选B。3. The passage tells us that in 2060, _on the earth than now. A. there will be fewer populationB. there will be more pestsC. there will be less waterD. the crops will grow better【解析】选D。细节理
17、解题。根据第四段中的“The deserts are irrigated with water and crops are no longer destroyed by pests. The harvest is always good. ”可知, 在2060年, 地球上的庄稼比现在长得更好。故选D。4. Why are people largely vegetarians in 2060? A. Because they dont eat meat. B. Because doctors advise them not to eat meat. C. Because the number o
18、f animals decreases. D. Because all the animals have died of diseases. 【解析】选C。细节理解题。根据倒数第二段中“You see, as the number of people increases, the number of animals decreases. Therefore, people have to be vegetarians. . . ”可知, 2060年大部分人都是素食主义者是因为动物的数量减少了。故选C。. 完形填空 What kinds of homes will we live in in t
19、he future? 1 can be sure, but scientists are working out new ideas now. Some scientists are 2 about building whole cities under huge glass domes(圆盖). 3 , advanced heating and cooling systems will be necessary to control the weather in the domes. 4 , there will never be any rain or snow, and the temp
20、erature will always be 5. Perhaps everyone will live in vertical(垂直的)citieshigh rises 6 are so large that they can contain all the necessities of life. Since vertical cities will use 7 land than flat cities, and provide homes 8 more people, they will be practical for small countries that have 9 popu
21、lations. 10 idea that will be helpful to small countries is the 11 city. Monaco has already built homes, stores and offices 12 the water of the Mediterranean Sea. There are some people who think that we will 13 living in caves. But the caves of the future will be 14the caves of the Stone Age. Farms
22、and parks will be on the land over the cave city. When people want to go to the country or to a park, a short 15 in a lift will take them there. 【文章大意】这是一篇说明文。没有人知道未来的房子是什么样的, 本文介绍了科学家已经构思出了几种模式, 你可以想象一下吗? 1. A. SomebodyB. AnybodyC. NobodyD. Everybody【解析】选C。根据上文“What kinds of homes will we live in i
23、n the future? ”及空后“can be sure”并结合常识可知, 没有人能够肯定地说出未来的房屋是什么样子, 后面科学家也只是预测。故选C项。2. A. thinkingB. consideringC. imaginingD. suggesting【解析】选A。对于未来的房屋科学家也只是思考, 根据空后的about可知, 只有think和about是固定搭配, think about doing sth. 意为“思考/思索做某事”, 而consider doing为固定搭配, consider后不加介词, 直接跟动词-ing形式。故选A项。3. A. On the other h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385720.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021秋五年级语文上学期期末检测卷课件 新人教版.pptx
