分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型2021-2022学年高一英语下学期期末考试试卷(Word版附解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:386908
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:25
  • 大小:110KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021 2022 学年 英语 学期 期末考试 试卷 Word 解析
    资源描述:

    1、湖南师大附中2021-2022学年度高一第二学期期末考试英语时量:120分钟 满分:150分第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例: How much is the shirt?A. 19. 15. B. 9. 18. C. 9. 15. 答案是 C. 1. How does the wom

    2、an feel about the test?A. Excited. B. Worried. C. Confident. 2. What food does the woman dislike most?A. Seafood. B. Sweet food. C. Fried food. 3. What does the man ask the woman to do?A. Listen to him carefully. B. Speak louder. C. Stop washing clothes. 4. What are the speakers mainly talking about

    3、?A. A film. B. A lifestyle. C. A village. 5. Where does the conversation take place?A. In a restaurant. B. In a bakery. C. In the womans house. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Where

    4、 did the twins meet?A. In Springfield. B. In Chicago. C. In Seattle. 7. How much time did Ms White spend looking for her sister?A. Four years. B. Forty-five years. C. A month. 听第7段材料,回答第8至10题。8. What instrument will the man play in the band?A. The drum. B. The keyboard. C. The guitar. 9. When is the

    5、 band going to practise this week?A. On Wednesday. B. On Monday. C. On Tuesday. 10. What will the band do in October?A. Enjoy a holiday. B. Write new songs. C. Give a concert. 听第8段材料,回答第11至13题。11. How is the mans new house different from the old one?A. It includes a smaller garden. B. It has more be

    6、drooms. C. Its bigger in size. 12. What does the man like best?A. The kitchen. B. The study. C. The bedroom. 13. What do we know about the mans new house?A. It is in noisy surroundings. B. It is far from the city centre. C. It has convenient transport. 听第9段材料,回答第14至17题。14. What will the woman do on

    7、the computer?A. Search for an article. B. Deal with some work. C. Purchase newspapers. 15. What do we know about Max?A. He has mixed feelings now. B. He is admitted to a college. C. He is afraid of leaving home. 16. What is Roxanne White?A. A consultant. B. A professor. C. A journalist. 17. What wil

    8、l Max do?A. Give a lecture. B. Visit a university. C. Meet Roxanne White. 听第10段材料,回答第18至20题。18. When did Jennifer start her first movie?A. In 1990. B. In 1969. C. In 1986. 19. What was the name of Jennifers first TV show?A. My Little Girl. B. Selena. C. In Living Colour. 20. What happened to Jennife

    9、r in 19997A. She danced in Janet Jacksons concert. B. Her first CD came out. C. She made one million dollars for a movie. 第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AThe Louvre is the worlds largest and most visited museum now. drawing nearly 10 million people each y

    10、ear. It is a museum about education whose main aim is to protect and pass on our heritage to future generations. As a royal palace in the past the Louvre shows the history of France for about eight centuries. Divided among eight departments, the collections feature works admired throughout the globe

    11、, including the Mona Lisa, the Winged Victory of Samothrace and the Venus de Milo. The special featureIn keeping with Frances 2005 disability law, the Louvre aims to make sure all visitors can access the museum safely and comfortably. Special attention is given to the disabled throughout the museum.

    12、 More importantly, Louvres Touch Gallery has a space specially designed for members of the public with disabilities, inviting them to gain artistic knowledge by touch with the help of technology. Practical informationBuying tickets online is a good way to get into the museum in less than 30 minutes.

    13、 Tours of the Louvre are conducted by guides from the French national museum network. Download or rent an audio guide and choose your visit! Explore the Louvre on your own, guided by the museums experts. The Louvre is open every day, except Tuesdays, from 9 a. m. to 6 p. m. Night opening until 9: 45

    14、 p. m. on Wednesdays and Fridays. Closed on the following holidays: January 1, May 1, May 8, December 25. Tel: +33(0) 140205317.1. What do we know about the Louvre now?A. It is the most popular museum.B. It is aimed to protect paintings.C. It has more than eight departments.D. It shows the life of F

    15、rench common families.2. Where does the Louvres special feature lies in?A. Its good service and kind guides.B. Its discounted tickets online.C. Its audio guides for free.D. Its convenience to the disabled.3. When is suitable for you to visit the Louvre?A. At 10: 00 a. m. on Tuesday.B. At 9: 00 p. m.

    16、 on Friday.C. At 7: 00 p. m. on the weekend.D. On December 25.【答案】1. A 2. D 3. B【解析】【导语】本文是一篇应用文。文章介绍了法国卢浮宫的概况以及参观者需要注意的事项。【1题详解】细节理解题。根据第一段中“The Louvre is the worlds largest and most visited museum now.(卢浮宫现在是世界上最大、参观人数最多的博物馆)”可知,卢浮宫是当今世界上最受欢迎的博物馆。故选A项。【2题详解】细节理解题。根据The special feature部分中“Special a

    17、ttention is given to the disabled throughout the museum. More importantly, Louvres Touch Gallery has a space specially designed for members of the public with disabilities, inviting them to gain artistic knowledge by touch with the help of technology.(整个博物馆对残疾人给予了特别的关注。更重要的是,卢浮宫的触摸画廊专门为残疾人士设计了一个空间,邀

    18、请他们借助科技,通过触摸来获得艺术知识)”可知,卢浮宫的特别之处在于它给残疾人提供便利。故选D项。【3题详解】细节理解题。根据Practical information部分中“Night opening until 9:45 p.m. on Wednesdays and Fridays.(周三、周五开放至晚上9点45分)”可知,星期五晚上9点适合参观卢浮宫。故选B项。BRock and roll music developed in the United States in the early nineteen-fifties. It was based on the music called

    19、 rhythm and blues that was performed by African American musicians. Early rock and roll singers developed their own kinds of music. Elvis Presley. Chuck Berry, The Beach Boys, and Bob Dylan were the most popular rock and roll musicians and band in the early 1960s. All were American. Then, in 1964, a

    20、 new rock and roll group from England invaded America: The Beatles. Some people say The Beatles music shook America like an earthquake. The Beatles changed rock and roll forever. Their early songs were influenced by American rock and roll musicians, including Chuck Berry. But The Beatles looked diff

    21、erent and sounded different from any musical group before them. The Beatles released their first album in the United States in 1964. when all of the top five records in America were by The Beatles. In 1967, they released an album called Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band. It was one of the first “

    22、concept” albums. That is, all the songs were linked by a common story or idea. The popularity of The Beatles led the way for more rock and roll bands from England to become popular in America. The Rolling Stones was the most important of these bands. The Rolling Stones is one of the few groups from

    23、the 1960s that is still performing and recording today. In 1965, the group recorded one of its most famous songs, Satisfaction. By the 1970s, rock and roll music had become known as rock music. Experts say rock music regained some of the energy of early rock and roll. Bruce Springsteen and the E. St

    24、reet Band became popular with their album Born to Run. Springsteens music was like the lively rock and roll music of the early nineteen-sixties. Many of his songs were about social issues. He sang about the effects of unemployment and the war in Vietnam4. Which is the main topic of this passage?A. T

    25、he history of American music.B. The development of rock and roll music.C. The famous rock and roll groups.D. The new forms of rock and roll music.5. What can we infer from Paragraph 3?A. The Beatles music was as violent as an earthquake in America.B. The Beatles looked different because an earthquak

    26、e hit America.C. The Beatles music had a great effect on the rock and roll music in America.D. The Beatles music was greatly influenced by American rock and roll music.6. Whose songs were mainly about social problems like unemployment and war?A. Elvis Presleys.B. Bob Dylans.C. Chuck Berrys.D. Spring

    27、steens.7. What can we know from the passage?A. One of the Rolling Stones albums was called “concept”.B. All of the top five records in America were by The Beatles in 1964.C. The Rolling Stones was the only band that became popular in AmericaD. All the most popular rock and roll musicians in the 1960

    28、s were American.【答案】4. B 5. C 6. D 7. B【解析】【导语】本文是一篇说明文,介绍了摇滚乐的起源及发展,以及一些非常著名的摇滚乐队和歌手。【4题详解】主旨大意题。根据第一段中的“Rock and roll music developed in the United States in the early nineteen- fifties(摇滚乐在美国兴起于二十世纪五十年代初)”以及下文内容可知,这篇文章主要讲了摇滚乐的发展。故选B。【5题详解】推理判断题。根据第三段中的“The Beatles changed rock and roll forever. T

    29、heir early songs were influenced by American rock and roll musicians, including Chuck Berry. (甲壳虫乐队永远地改变了摇滚乐。他们早期的歌曲受到美国摇滚音乐家的影响,包括查克贝里。)”可知,甲壳虫乐队的音乐对美国的摇滚乐产生了很大的影响。故选C。【6题详解】细节理解题。根据题干关键词“social problems”可定位到文章最后一段。根据该段中的“Springsteens music was like the lively rock and roll music of the early ninet

    30、een-sixties. Many of his songs were about social issues. (斯普林斯汀的音乐就像二十世纪六十年代早期活跃的摇滚乐,他的许多歌曲都是关于社会问题的。)”可知, Springsteen的歌主要是关于一些社会问题的。故选D。【7题详解】细节理解题。根据第四段中的“The Beatles released their first album in the United States in 1964, when all of the top five records in America were by The Beatles.(甲壳虫乐队于196

    31、4年在美国发行了他们的第一张专辑,当时美国所有排名前五的唱片都是甲壳虫乐队的。)”可知,在1964年,美国所有排名前五的唱片都是甲壳虫乐队的。故选B。CForget smart phones and smart glasses. One day, we might have smart tattoos (纹身). The company NewDealDesign came up with an idea for a product called UnderSkin. The device would look like a pair of tattoos on your palm and t

    32、he side of your thumb, but it would actually be a very thin computer implanted just below your skin. It would draw power from your bodys energy, and you could use it to unlock doors, monitor your health, exchange and store information, or even express your personality. UnderSkin is just an idea -you

    33、 cant go out and get one -but the technology exists to make it work. “We assume it is about five years from being real,” says designer Gadi Amit. Writer and technology entrepreneurs Amal Graffstra already has a chip called a radio-frequency identification (RFID) tag (标签) implanted in his hand. “I us

    34、e it to log into my computer. I also use it to share contact details with people,” he says. The chip is about the size of a grain of rice and responds to radio signals with a unique identification number. If a computerized tattoo or embedded tag isnt crazy enough for you, what about a brain chip? Th

    35、e company Intel is working on technology that would let you control your devices with your mind. Dean Pomerleau, one of the researchers, explains, “Were trying to prove you can do interesting things with brain waves. . . Imagine beingx k w able to surf the Web with the power of your thoughts. ” Do y

    36、ou think embedded chips sound cool or creepy? Some doctors are concerned about people hurting themselves while getting devices implanted. They argue that medical procedures are meant to heal sick People and not to give healthy people special powers. Others worry about hacking and privacy -could some

    37、one hack in and steal your identity, or even control your mind? On a more philosophical level if you e a computer inside your body, are your still human? Or are you a cyborg (半机械人)What do you think-would you want a computer under your skin?8. What can we learn about Underskin according to the passag

    38、e?A. It is a pair of tattoos on your palm.B. It may come into being in five years.C. It is able to respond to radio signals.D. It can be charged through a computer.9. Amal Graffstra is mentioned in Paragraph 2 to showA. there exists the technology to produce Underskin.B. Amal Graffstra can have acce

    39、ss to advanced products.C. the RFID tag is quite useful for people in life.D. people tend to share contact details with people. 10. What does the underlined word creepy in Paragraph 4 mean?A. AmazingB. AttractiveC. HorribleD. Useless11. Whats the authors attitude towards the implanted computer?A. Po

    40、sitiveB. NegativeC. ObjectiveD. Indifferent【答案】8. B 9. A 10. C 11. C【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章主要讲述NewDealDesign公司提出了一种名为“UnderSkin”的产品的想法,实际上是在人体植入电脑,从你身体的能量中汲取能量,可以用它来开门,监控你的健康状况,交换和存储信息,甚至表达你的个性,并且还介绍了相关的技术,从各个角度分析这种技术的好处和坏处。【8题详解】细节理解题。根据文章第一段“UnderSkin is just an idea -you cant go out and get one -but

    41、the technology exists to make it work. We assume it is about five years from being real, says designer Gadi Amit. ”(UnderSkin只是一个想法你不能出去买一个但有技术可以让它实现。设计师加迪阿米特(Gadi Amit)表示:“我们认为,大约5年后它就会成为现实。”)由此可知,UnderSkin这只是一个想法,有可能在5年后成为现实,故选B。【9题详解】推理判断题。根据第二段“Writer and technology entrepreneurs Amal Graffstra

    42、already has a chip called a radio-frequency identification (RFID) tag (标签) implanted in his hand. I use it to log into my computer. I also use it to share contact details with people, he says. The chip is about the size of a grain of rice and responds to radio signals with a unique identification nu

    43、mber. ( 作家兼科技企业家阿迈勒格拉夫斯特拉(Amal Graffstra)已经将一种称为射频识别(RFID)标签的芯片植入了手中。“我用它登录我的电脑。我还用它与人分享联系方式。”这种芯片大约一粒米大小,通过一个独特的识别号码来响应无线电信号。)说明这种技术可以将芯片植入人体中,来登录电脑和分享信息,由此推断产生Underskin的这种技术已经存在,故选A。【10题详解】词义猜测题。根据下文“Some doctors are concerned about people hurting themselves while getting devices implanted. They a

    44、rgue that medical procedures are meant to heal sick People and not to give healthy people special powers. Others worry about hacking and privacy -could someone hack in and steal your identity, or even control your mind?”(一些医生担心人们在植入设备时会受伤。他们认为医疗程序是为了治愈病人,而不是给健康的人特殊的能力。其他人担心黑客入侵和隐私有人会入侵并窃取你的身份,甚至控制你的

    45、思想吗? )由此可推断上文意思是你认为嵌入式芯片听起来是酷还是吓人的?故猜测creepy意为“吓人的”,同horrible同义,故选C。【11题详解】推理判断题。根据第一段“It would draw power from your bodys energy, and you could use it to unlock doors, monitor your health, exchange and store information, or even express your personality.”(它会从你身体的能量中汲取能量,你可以用它来开门,监控你的健康状况,交换和存储信息,甚至

    46、表达你的个性。)以及倒数第二段“Do you think embedded chips sound cool or creepy?.On a more philosophical level if you e a computer inside your body, are your still human? Or are you a cyborg (半机械人)”(你认为嵌入式芯片听起来是酷还是吓人的? 一些医生担心人们在植入设备时会受伤。他们认为医疗程序是为了治愈病人,而不是给健康的人特殊的能力。其他人担心黑客入侵和隐私有人会入侵并窃取你的身份,甚至控制你的思想吗? 从更哲学的角度来看,如果

    47、你体内有一台电脑,你还是人吗?或者你是cyborg(半机械人))由此可知作者从各个角度分析了体内植入一台电脑的好处,坏处等,因此可推断作者的态度是客观的,从实际出发的,故选C。DProcessed foods like chips, sodas and frozen pizzas are full of salt, sugar, and fat. Now, scientists are trying to understand if there is something else about such foods that may be bad for humans. The research

    48、ers created a system that places foods into four groups. The system says highly processed foods are made mostly of industrialized materials and additives (添加剂). Sodas, packaged cookies, instant noodles and chicken nuggets (鸡肉块) are some examples of highly processed foods. But also included are produ

    49、cts that can seem healthy, such as morning cereals, energy bars and some kinds of yogurt. Researchers conducted a four-week study involving 20 people. They found that people ate about 500 more calories a day when fed mostly processed foods. That is compared to when the same people were given less pr

    50、ocessed foods. The researchers permitted the 20 participants to cat as much or as little as they wanted. They were taken to a medical center so their health and behavior could be observed. In another study, researchers in France found people who ate more processed foods were more likely to have hear

    51、t disease. A similar study in Spain linked eating more processed foods to a higher risk of death in general. The scientists also found that people ate processed foods more quickly. Kevin Hall is one of the researchers who led the study. He said that processed foods were usually softer and easier to

    52、chew and swallow. Hall noted the source of nutrients might make a difference. For example, fiber from fruit and vegetables may be better for making people feel full than fiber added to packaged foods such as energy bars and yogurt. Avoiding processed foods can be hard, especially for people with lim

    53、ited time and money. Processed foods can also take many forms. In addition, companies continually re-engineer products to make them seem healthier. The newest studies may provide more reasons to avoid processed foods. But, they also call attention to the difficulty of coming up with ways to do that.

    54、12. What kind of food do energy bars belong to?A. Fairly health-friendly foods.B. Especially beneficial foods.C. Relatively high-cost foods.D. Highly processed foods.13. What can we know about eating more processed foods in Paragraph 3?A. It does harm to people potentially.B. It can often result in

    55、death.C. It makes people get less calories.D. It makes little difference to peoples health.14. What is more likely to make people feel full?A. Fiber added to packaged foods.B. Fiber from fruit and vegetables.C. Highly processed foods like instant noodles.D. Foods made mostly of industrial materials

    56、and additives.15. Which of the following can be the best title for the passage?A. Different Kinds of Processed FoodsB. Recent Studies on Processed FoodsC. How Bad Processed Foods AreD. Advantages and Disadvantages of Processed Foods【答案】12. D 13. A 14. B 15. C【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了被加工过的食品给人们的健康带来的害

    57、处。【12题详解】细节理解题。根据第二段中的“Sodas, packaged cookies, instant noodles and chicken nuggets(鸡肉块) are some examples of highly processed foods. But also included are products that can seem healthy, such as morning cereals, energy bars and some kinds of yogurt.(苏打水、包装饼干、方便面和鸡块都是高度加工食品的例子,但也包括一些看起来很健康的食品,比如早餐麦片

    58、、能量棒和一些酸奶。)” 可知,energy bars虽然看上去好像是健康的,但也属于被高度加工过的食品。故选D。【13题详解】推理判断题。根据第三段中的“In another study, researchers in France found people who ate more processed foods were more likely to have heart disease. A similar study in Spain linked eating more processed foods to a higher risk of death in general.(在另

    59、一项研究中,法国的研究人员发现食用更多加工食品的人更容易患心脏病。在西班牙的一项类似研究中,食用更多加工食品的人一般死亡风险更高。)”可知,吃更多的被加工过的食品对人们的健康是有潜在的危害的。故选A。【14题详解】细节理解题。根据第四段中的“For example, fiber from fruit and vegetables may be better for making people feel full than fiber added to packaged foods such as energy bars and yogurt.(例如,水果和蔬菜中的纤维素可能比包装食品如能量棒和

    60、酸奶中添加的纤维素更能让人感到饱腹。)”可知,水果和蔬菜中的纤维素比添加到能量棒和酸奶等包装食品中的纤维素更能让人感到饱腹。故选B。【15题详解】标题判断题。根据第一段“Now, scientists are trying to understand if there is something else about such foods that may be bad for humans.(现在,科学家们正在试图了解这类食物是否还有其他可能对人类有害的因素。)”及纵观全文内容可知,文章主要介绍了被加工过的食品给人们的健康带来的害处,因此C项“How Bad Processed Foods A

    61、re(加工食品有多糟糕)”作为本文标题最为恰当。故选C。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。To shoot a scene of people eating food, you need two different perspectives (角度). To record a bus journey to school, you need three quick cuts. To complete this short, morning rush-hour video blog or “vlog

    62、” you need four pieces of music. _16_With more than 90 million vlogs available online, and 2,000 posted every hour on the YouTube video-sharing site, CBS News says they are mainstream with people born after 1995._17_ More young Chinese people have become inspired to grab a camera and recount the det

    63、ails of their day on Sina Weibo, Bilibili or WeChat Moments.“The most important thing about vlogging is to tell a good story. Other visual effects are auxiliary (辅助的),” wrote US vlogger Casey Neista, who has almost 10 million subscribers on YouTube.Chinese vlogger Wang Xiaoguang is an example of a g

    64、ood storyteller. In one of his popular vlog posts, Wang tells the story of traveling to Japan. While there, he took a ride in the wrong direction and got lost. Worse, he forgot to bring a phone charger. _18_Another key aspect of vlogs is that the content is based on everyday life, according to Ouyan

    65、g Nana, 18, a young Chinese musician. She documents her life at Berklee College of Music. Ordinary as vlogs are, as many as 15 million fans share her wows and woes (喜怒哀乐) on a daily basis._19_ Peng Yixuan, a news reporter with China Daily, recorded her first experience attending and reporting on the

    66、 two sessions in March of this year. With a relaxed, chatty and personal approach, she presented the conferences, “bringing more warmth” to the grand political event, according to Peoples Daily.There are popular vlogs for beauty, gaming, fashion, food and travel. Vloggers are learning new ways to ex

    67、perience the thrill of them. _20_ Then what are you waiting for? Grab a camera!A. They come from all walks of life.B. However, he didnt take the number of his hotel.C Vlogging has taken China by storm over the past year.D. Some other popular vloggers choose to show their careers.E. Vlogs pave the wa

    68、y for future advertising and sales campaigns.F. Luckily he was able to borrow money from a stranger and escape trouble.G. Vloggers have these techniques in mind as they film their daily activities.【答案】16. G 17. C 18. F 19. D 20. A【解析】【分析】这是一篇新闻报道。文章主要介绍了当前在年轻人中非常流行的短视频Vlog,从明星到普通人,大家都在用短视频记录自己的日常生活,

    69、可以说,全民Vlog时代已经来临。【16题详解】设空句为段末句,可总结本段主旨要义。根据前文“To shoot a scene of people eating food, you need two different perspectives. To record a bus journey to school, you need three quick cuts. To complete this short, morning rush-hour video blog or “vlog” you need four pieces of music.”可知,在讲述一些拍摄技巧。选项G“Vlo

    70、ggers have these techniques in mind as they film their daily activities.( 视频记录者在记录他们的日常活动时,脑海中已经有了这些技术。)”是对以上内容的概括总结,符合语境。故选G项。【17题详解】设空句为段首句,为本段中心主题句。根据后文“More young Chinese people have become inspired to grab a camera and recount the details of their day on Sina Weibo, Bilibili or WeChat Moments.”

    71、可知在讲述短视频拍摄对于中国的影响。选项C“Vlogging has taken China by storm over the past year.( 在过去的一年里,视频登录在中国掀起了一场风暴。)”贴合主题。故选C项。【18题详解】设空句为段末句,应是呼应主题。根据前文内容主要讲述了他去日本旅游的“不幸经历”。结合核心词“good storyteller(非常善于讲故事的人)”可知,选项F“Luckily he was able to borrow money from a stranger and escape trouble.( 幸运的是,他能够向一个陌生人借钱,避免了麻烦。)”适合

    72、作为这个故事的结局,符合语境需求。故选F项。【19题详解】设空句在段首,应是本段中心主题句。根据后文内容主要讲述了记者彭译萱的工作经历首次报道两会,可知,选项D “Some other popular vloggers choose to show their careers.( 其他一些流行的视频博主选择展示他们的职业生涯。)”贴合本段主题。故选D项。【20题详解】根据前一句内容“There are popular vlogs for beauty, gaming, fashion, food and travel. Vloggers are learning new ways to exp

    73、erience the thrill of them.( 有很多流行的视频博客,内容包括美容、游戏、时尚、美食和旅游。视频记录者正在学习新的方式来体验它们带来的刺激。)”可知,视频博主来自各行各业。选项A“They come from all walks of life.( 他们来自各行各业。)”恰当合理地总结了前文内容,符合语境。故选A项。【点睛】七选五技巧从细节逻辑上判断例证关系前后句的某句是为了证明另一句而举的例子。例证的形式多样,但就其本质而言无非是思维上的形象(例子,类比等)和抽象(观点)的辩证关系,用到的思维过程无非就是基本的归纳(从例子到观点)和演绎推理(从观点到例子)。比如本文

    74、的第5小题:There are popular vlogs for beauty, gaming, fashion, food and travel. Vloggers are learning new ways to experience the thrill of them. _5_结合前文内容可知,前文内容“There are popular vlogs for beauty, gaming, fashion, food and travel. Vloggers are learning new ways to experience the thrill of them.”讲到了有很多流

    75、行的视频博客,内容包括美容、游戏、时尚、美食和旅游以及视频记录者正在学习新的方式来体验它们带来的刺激,因此可将前文内容作为例子,第5小题要作归纳总结:微视频来自各行各业。因此选项A“They come from all walks of life.( 他们来自各行各业。)即为正确答案。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。I was driving home after attending my uncles funeral. I took a canyon (峡谷) d

    76、rive with beautiful scenery process my _21_.Suddenly I heard a pop. I knew what had happeneda big flat tire! I _22_ to the side, but this was a canyon drive with not much shoulder (路肩) _23_, and it happened to be around a turning that people couldnt see. That made it _24_.Cars were passing me fast.

    77、I couldnt get out. Within minutes, I saw a van stopped behind me. The gentleman walked out, _25_ a hand, and I dared to walk out very _26_. He moved my car out of the _27_ way while I was talking to the police. Since they couldnt send _28_ in 20-30 minutes, the gentleman took out my spare tire and s

    78、tarted _29_ the tire for me. After the job was _30_. I thanked him and he left. As we said goodbye. I _31_ him to pay it forward. I saw in my mirror that the van just _32_ me, making sure I was OK. At the light. I got a chance to see the _33_ family in the van. A beautiful young wife with attractive

    79、 children in the back. They all gave me a big smile and _34_ at me!I thought the gentleman had set a successful example for those young children to learn about _35_ and passion.21. A. angerB. timeC. workD. feelings22. A. pulled outB. pulled overC. pulled downD. pulled in23. A. limitB. speedC. spaceD

    80、. height24. A. inconvenientB. dangerousC. urgentD. uncommon25. A. offeringB. clappingC. liftingD. hiding26. A. carefullyB. happilyC. willinglyD. hopefully27 A. specialB. detailedC. roughD. accurate28. A. assistanceB. searchC. informationD. safety29. A. movingB. changingC. fixingD. setting30. A. dela

    81、yedB. continuedC. succeededD. accomplished31. A. persuadedB. inspiredC. remindedD. promised32. A. followedB. protectedC. inspectedD. chased33. A. talkativeB. impressiveC. lastD. entire34. A. wavedB. shoutedC. laughedD. bowed35. A. treatmentB. serviceC. loyaltyD. appreciation【答案】21. D 22. B 23. C 24.

    82、 B 25. A 26. A 27. C 28. A 29. B 30. D 31. D 32. A 33. D 34. A 35. B【解析】【导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述作者在峡谷中驾车,不幸爆胎,得到一位先生的帮助,并且受到热情的服务,这让作者万分感激。【21题详解】考查名词词义辨析。句意:我带着美丽的风景去峡谷旅行,处理我的感受。A. anger愤怒;B. time时间;C. work工作;D. feelings感受。根据上文“I was diving home after attending my uncles funeral.” 可推知应读是处理自己的情绪,故选D。【22题

    83、详解】考查动词短语辨析。句意:我把车停在路边,但这是一条峡谷路,路肩空间不大,而且刚好在一个人们看不到的转弯处。A. pulled out 拔出;B. pulled over 靠边停车;C. pulled down 毁坏,拆毁;D. pulled in 吸引。根据上文“I knew what had happened a big flat tire!”可推断作者不得不靠边停车,故选B。【23题详解】考查名词词义辨析。句意:同上。A. limit限制;B. speed速度;C. space空间;D. height高度。根据上文“but this was a canyon drive”可知,空间应

    84、该不大,故选C。【24题详解】考查形容词词义辨析。句意:这让它变得很危险。A. inconvenient不方便的;B. dangerous危险的;C. urgent急迫的;D. uncommon 不寻常的。根据下文“Cars were passing me fast. I couldnt get out.”以及上文说空间不大,可推断是危险的,故选B。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:那位先生走了出去,伸出一只手,我才敢小心翼翼地走出去。A. offering提供;B. clapping鼓掌;C. lifting举起;D. hiding隐藏。根据下文“He moved my car out

    85、of the _ way while I was talking to the police.”可知那位先生给“我”提供了帮助,故选A。【26题详解】考查副词词义辨析。句意:同上。A. carefully小心地;B. happily开心地;C. willingly愿意地;D. hopefully充满希望地。根据前文“Cars were passing me fast. I couldnt get out.”说明很危险,作者不敢出去,直到有人帮助他,他才敢出去,所以推断应该是小心地,故选A。【27题详解】考查形容词词义辨析。句意:我跟警察谈话时,他把我的车从崎岖不平的路上挪开了。A. speci

    86、al特殊的;B. detailed详细的;C. rough不平的;D. accurate准确的。根据上文“this was a canyon drive”可知应该是崎岖不平的路,故选C。【28题详解】考查名词词义辨析。句意:因为他们不能在20-30分钟内派出救援人员。A. assistance援助;B. search寻找;C. information信息;D. safety安全。根据上文“while I was talking to the police”可推断我是请求警察救援,故选A。【29题详解】考查动词词义辨析。句意:那位先生拿出我的备胎,开始给我换轮胎。A. moving移动;B. c

    87、hanging更换;C. fixing修理; D. setting放置。根据上文“I knew what had happeneda big flat tire!”可知,作者的轮胎没气了,因此是这位先 生在换轮胎,故选B。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:事情完成后,我谢过他,他就离开了。A. delayed耽误;B. continued继续;C. succeeded成功;D. accomplished完成。根据下文“I thanked him and he left”可知是换轮胎这件事情完成了,故选D。【31题详解】考查动词词义辨析。句意:我承诺会报答他。A. persuaded说服;B

    88、. inspired鼓舞;C. reminded提醒;D. promised承诺。根据上文“the gentleman took out my spare tire and started _ the tire for me”可知,这位先生给作者换了轮胎,因此推断作者应该是承诺报答他的帮助,故选D。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:我从镜子里看到那辆面包车一直跟着我,确保我没事。A. followed跟随;B. protected保护;C. inspected 检查;D. chased追逐。根据下文“making sure I was OK”说明那辆车一直跟着作者确保作者的安全。故选A。【

    89、33题详解】考查形容词词义辨析。句意:等红灯的时候,我有机会看到在面包车里的一家人。A. talkative健谈的;B. impressive印象深刻的;last 最后的;D. entire 整个的。根据下文“A beautiful young wife with attractive children in the back”可知应该是全家人,故选D。【34题详解】考查动词词义辨析。句意:他们都对我笑了笑,朝我挥手!A. waved挥手;B. shouted大喊;C. laughed大笑;D. bowed鞠躬。根据上文“They all gave me a big smile”可知一家人在向

    90、作者打招呼,挥手符合语境,故选A。【35题详解】考查名词词义辨析。句意:我认为这位先生为那些小孩子们树立了一个成功的榜样,让他们学习他们的父亲是如何为别人提供服务(帮助)和充满热情的。A. treatment对待;B. service服务;C. loyalty忠诚;D. appreciation感激根据前文“Since they couldnt send _8_in 20-30 minutes, the gentleman took out my spare tire and started _9_the tire for me. ”可知,那位先生在我遇到困难的时候为我提供了帮助。故此处表示的

    91、是该男子作为父亲为别人提供服务和充满热情为自己的孩子树立了良好的榜样。选B项。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Liu Genghong, aka Will Liu, singer and composer from Taiwan _36_(become) an online hit for livestreaming (直播) fitness routines from his home recently. One of his _37_(broadcast) and most-watched fitness ro

    92、utines is set to “Herbalist Manual” from Jay Chous Still Fantasy album. In all of his _38_(livestream), Liu and his wife appear _39_(energy), friendly, happy and super fit. They exercise and dance to up-beat songs while explaining and showing their moves, often encouraging people _40_ (participate)

    93、in their own living rooms. His _41_(popular) took off especially following a workout on April 9, during _42_the couple were seen wearing a down jacket, supposedly after their livestream was cut off _43_some unspecified reasons. “It was really hot,” Liu told domestic outlet China News, _44_(recall) t

    94、he experience. “But at the time, we couldnt find out _45_the livestream was cut off. We guessed it might be caused by a clothing issue, so we wrapped up our whole bodies in down jackets to amuse our audience.”【答案】36. has become 37. broadcast/broadcasted 38. livestreams 39. energetic 40. to participa

    95、te 41. popularity 42. which 43. for 44. recalling 45. why【解析】【导语】这是一篇说明文。文章介绍了台湾歌手、作曲家刘畊宏因为进行健身直播,在网络上意外走红的现象。【36题详解】考查动词的时态和语态。句意:最近,台湾歌手、作曲家刘畊宏因在家进行健身操直播意外地在网上走红。根据句尾的“recently”可知,谓语要用现在完成时的主动语态。故填 has become。【37题详解】考查非谓语动词。句意:以周杰伦依然范特西专辑中的本草纲目这首歌为背景音乐的健身操是他最受关注的健身节目之一。此空作前置定语修饰fitness routines ,两

    96、者为被动关系,需用过去分词。故填broadcast/broadcasted。【38题详解】考查名词。句意:在所有直播中,刘和他的妻子都显得精力充沛、友好、快乐、非常健康。此空前有形容词性物主代词 his,修饰名词,需用名词;livestream 是可数名词,需用复数形式。故填livestreams。【39题详解】考查形容词。句意:在所有的直播中,刘和他的妻子都显得精力充沛、友好、快乐、非常健康。 “appear” 意为 “似乎、好像” ,用作系动词,其后可接形容词作表语;此空后是一系列形容词,并由 and 连接,需用energy的形容词形式。故填energetic。【40题详解】考查非谓语动词

    97、。句意:他们在解释和展示自己动作的同时,伴随着欢快的歌曲进行锻炼和跳舞,通常鼓励人们在自己的客厅里参与进来。 “encourage sb. to do sth.” 意为 “鼓励某人做某事” 此处该用动词不定式。故填to participate。【41题详解】考查名词。句意:他的人气在4月9日的一次健身直播后开始飙升,据说是在他们的直播因为不明原因而中断之后,这对夫妇在直播期间,穿着羽绒服在镜头前运动。“His(他的)” 形容词性物主代词,后接名词,所以此处需用名词形式做主语。故填popularity。【42题详解】考查定语从句。句意:他的人气在4月9日的一次健身直播后开始飙升,据说是在他们的直

    98、播因为不明原因而中断之后,这对夫妇在直播期间,穿着羽绒服在镜头前运动。先行词为 “workout(锻炼)” ,此空前有介词,需用which来指代先行词,表示“在直播期间”,此处为介词+关系代词引导的定语从句。故填which。【43题详解】考查介词。句意:他的人气在4月9日的一次健身直播后开始飙升,据说是在他们的直播因为不明原因而中断之后,这对夫妇在直播期间,穿着羽绒服在镜头前运动。 “for.reasons” 意为“因为的原因”。故填for。【44题详解】考查非谓语动词。句意:刘肼宏在接受国内媒体中国新闻网采访时回忆道:“真的很热”。句子已有谓语told,此处需用现在分词作伴随状语;主语和动词

    99、recall之间为主动关系。故填recalling。【45题详解】考查宾语从句的引导词。句意:但当时,我们不知道直播被切断的原因。表示 “的原因”且引导宾语从句,需用why。故填why。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)46. 学校网站将举办一个关于中华美食节的征文活动,请你写一篇英语短文来介绍一种你最喜欢的中国传统美食,内容包括:1.该食物的文化或历史;2.该食物的材料、外观、味道;3.你喜欢该食物的原因。注意:1.写作词数应为80左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯;3.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。_【答案】参考范文Among all the traditi

    100、onal Chinese foods, my favorite is undoubtedly zongzi which people eat on the day of Dragon Boat Festival in memory of Qu Yuan, a famous poet.The main ingredient of zongzi is sticky rice, but there are a variety of fillings, such as meat and eggs. It usually appears in the shape of a triangle. The t

    101、aste of zongzi varies from region to region. There are mainly two versions: sweet or salty. But nowadays, young people are open to a mixture of different tastes.Zongzi is a perfect marriage of Chinese culture and food. It will always hold a special place in my heart.【解析】【导语】本篇书面表达是一篇应用文。要求考生写一篇英语短文来

    102、介绍一种自己最喜欢的中国传统美食。【详解】1.词汇积累为了纪念:in memory of in honor of毫无疑问地:undoubtedly unbelievably有名的:famous well-known.极好的;完美的:perfectwonderful2.句式拓展简单句变复合句原句:The main ingredient of zongzi is sticky rice, but there are a variety of fillings, such as meat and eggs.拓展句:Although there are a variety of fillings, s

    103、uch as meat and eggs, the main ingredient of zong zi is sticky rice.【点睛】【高分句型1】Among all the traditional Chinese foods, my favorite is undoubtedly zongzi which people eat on the day of Dragon Boat Festival in memory of Qu Yuan, a famous poet.(使用了which引导的定语从句)【高分句型2】The main ingredient of zongzi is s

    104、ticky rice, but there are a variety of fillings, such as meat and eggs.(使用了there be句型)第二节(满分25分)47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Christmas Eve, my husband and our three children gathered in the living room. The presents were wrapped under the tree. Everything was perfect except one thing was

    105、 missing the star on the top of the Christmas tree. Lilly and Brandon were born first, and decorating the tree soon became the focus of our Christmas traditions. We would lift one of the kids up high to put the star on top. “The star that shone with promise,” I told the kids. The two kids took turns

    106、 to do this important job. Then Finn was born. He was a happy baby, until Matt and I noticed something odd when he was 14 months old. He didnt interact with us anymore. Then, his autism (自闭症) diagnosis came out. How to be the family Finn needed us to be? In so many situations, I didnt have an answer

    107、. Finn turned three years old, and I hoped he was ready to take part in adding the final touch to our tree. It would be his first time, a chance to connect with us through this tradition. Matt took the older kids hands and stepped back to give us some room. I took the star from its box. “Here, Finn,

    108、” I said, putting the star in his little hand. “Its your turn to put this on the top of the tree!” I went to pick him up. Finn didnt seem to understand. He threw the star on the floor and twisted in my arms. “Finn,” I said, “Its okay, honey.” Still, he fought me. Finally, I put him down. I wanted to

    109、 try again, but he ran away. “Finn!” I called after him, but he ignored me. “Give him time,” Matt said. It didnt feel right to let Lily or Brandon place the star instead. It was Finns turn, and I didnt want to leave him out. So, the tree remained starless that Christmas. The next Christmas too. And

    110、the one after that. waiting for Finn. This Christmas, however, I simply gave up trying and left the star in the box somewhere in the basement. 注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Matt brought some presents to the living room for the kids besides the starless tree. _“You want to put the star on the

    111、top?” I asked, looking where his finger was pointing. _【答案】参考范文Matt brought some presents to the living room for the kids besides the starless tree. Lilly and Brandon were practically shouting with excitement. “Come on, Dad!” “Lets do this!” I cast a glance at Finn, still playing on his own. With a

    112、sigh, I sat down on the couch. I thought Finn might get to his gifts in his own time. Lilly and Brandon surrounded their father while he sorted the presents. Suddenly, Finn came up to me. He pulled on my sleeve to get my attention. Finn pointed to the top of the tree.“You want to put the star on the

    113、 top?” I asked looking where his finger was pointing. Finn nodded. I hurried to the basement and got the star. I handed him the star. He gripped it tightly and determinedly. I could feel the other kids holding their breath. Matt raised Finn onto his shoulders for a good reach. My heart pounded. Finn

    114、 held on to the star. “Go, Finn! You can do it!” Lilly and Brandon said. Finn set the star on the top branch and slowly drew back his hand. We all cheered with tears. Finn looked down at us from a top his dads shoulders, beaming like a star himself.【解析】【导语】本文以人物为线索展开,讲述了作者一家人每年过圣诞节的时候,总会让一个孩子来摘圣诞树树顶

    115、上的那颗星星。这一年轮到作者自己最小的孩子Finn,Finn有些与众不同,因为他有自闭症。连续两年让他摘圣诞树树顶上的星星,他总是不感兴趣,也从未加入到我们一家人的庆祝活动中。在接下来的两个圣诞节中都是一样的,圣诞树上没有闪亮的星星。在今年的圣诞节那天,作者干脆放弃了尝试,把这颗星星留在了地下室某个地方的盒子里。出乎意料的事情发生了,Finn在家人的耐心等待和鼓励下,他终于走向了那颗星星,那年的圣诞树,对作者的家人来说,是最闪亮的圣诞树。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“除了那棵没有星星的树,马特还给孩子们带来了一些礼物。”可知,第一段可描写作者和家人像往年一样过圣诞节。但是,突然间Fi

    116、nn与往年有所不同,吸引了作者的目光,让作者一家人吃惊的是,他指着圣诞树树顶。由第二段首句内容“你想把星星放在顶上吗?我看着他手指的地方问道。”可知,第二段可描写作者一家人鼓励和期待Finn将星星放在圣诞树树顶的场景和激动兴奋的情绪。2.续写线索:过圣诞节无奈指向圣诞树放星星激动感悟3.词汇激活行为类.瞥视:cast a glance/glance at .走向前:come up to/come towards to/head.闪耀:shine/beaming情绪类.叹息:with a sigh/feel a sense of disappointment .高兴的哭:cheer with tears/with tears full of eyes cheerfully【点睛】高分句型1. I cast a glance at Finn, still playing on his own.(由现在分词作伴随状语)高分句型2. Finn looked down at us from a top his dads shoulders, beaming like a star himself.(由现在分词作伴随状语)听力答案:1-20BACCA BABAC CABBA ACCCB

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高一英语下学期期末考试试卷(Word版附解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-386908.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 3 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 3 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
  • 六年级上册 英语教案 Unit3 Festivals 外研剑桥版.doc六年级上册 英语教案 Unit3 Festivals 外研剑桥版.doc
  • 2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
  • 四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:英语音标(外研社版).ppt四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:英语音标(外研社版).ppt
  • 四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:强调句复习(外研社版).ppt四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:强调句复习(外研社版).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:完形填空解题技巧和策略(共22张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:完形填空解题技巧和策略(共22张PPT).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:同义词辨析(共91张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:同义词辨析(共91张PPT).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:介词 关系代词(共28张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:介词 关系代词(共28张PPT).ppt
  • 2022高一(上)英语1-5单元基础知识复习测验.docx2022高一(上)英语1-5单元基础知识复习测验.docx
  • 四川省成都市第七中学高中英语外研版必修三课件:MODULE 3-LANGUAGE-PRACTICE (共20张PPT).ppt四川省成都市第七中学高中英语外研版必修三课件:MODULE 3-LANGUAGE-PRACTICE (共20张PPT).ppt
  • 六合高级中学高三课堂训练(英语).doc六合高级中学高三课堂训练(英语).doc
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 2 NO DRUGS GRAMMAR(共18张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 2 NO DRUGS GRAMMAR(共18张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS LANGUAGE POINTS(共23张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS LANGUAGE POINTS(共23张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS GRAMMAR(共14张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS GRAMMAR(共14张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 6 THE TANG POEMS READING(共34张PPT) .ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 6 THE TANG POEMS READING(共34张PPT) .ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 5 THE CONQUEST OF THE UNIVERSE READING PRACTICE BY XGH(共14张PPT) .ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 5 THE CONQUEST OF THE UNIVERSE READING PRACTICE BY XGH(共14张PPT) .ppt
  • 2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 2 突破语法大冲关 WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 2 突破语法大冲关 WORD版含解析.doc
  • 六下册英语期中试题.doc六下册英语期中试题.doc
  • 兴农中学2004——2005学年第二学期第一次月考高二英语试卷.doc兴农中学2004——2005学年第二学期第一次月考高二英语试卷.doc
  • 兴元中学度七年级英语上册期中试题及答案.doc兴元中学度七年级英语上册期中试题及答案.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 5 ON THE ROAD PERIOD 1 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 5 ON THE ROAD PERIOD 1 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 4 STAGE AND SCREEN PERIOD 4 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 4 STAGE AND SCREEN PERIOD 4 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT PERIOD 4 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT PERIOD 4 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课时作业(二) UNIT 1 GROWING UP SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课时作业(二) UNIT 1 GROWING UP SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课件:5-1 SECTION Ⅰ STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS .ppt2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课件:5-1 SECTION Ⅰ STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS .ppt
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 5 REVEALING NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS PRESENTING IDEAS WORD版含解析.DOC2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 5 REVEALING NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS PRESENTING IDEAS WORD版含解析.DOC
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 4 EVERYDAY ECONOMICS DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 4 EVERYDAY ECONOMICS DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 3 THE WORLD MEETS CHINA STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 3 THE WORLD MEETS CHINA STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 2 LESSONS IN LIFE WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 2 LESSONS IN LIFE WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1