2021-2022学年高一英语外研版必修1作业:阶段综合检测1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高一英语外研版必修1作业:阶段综合检测1 WORD版含解析 2021 2022 学年 英语 外研版 必修 作业 阶段 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、阶段综合检测(一).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)ALocated 40 miles northeast of San Diego, California, Valley Center has more than 27 square miles of countryside beauty and 21, 000 acres of agricultural land.Along with the activities mentioned here, the Chamber of Commerce website()lists a large number of outings f
2、or your family to enjoy: Palomar Mountain Observatory, Lakes Wohlford, Hodges and Henshaw, Sengme Oaks Water Park, and Pala Mission.Bates Nut Farm15954 Woods Valley Rd.www.batesnutfarm.biz7607493333Most people would agree that no visit to Valley Center would be complete without a stop at Bates Nut F
3、arm.Gilbert and Beatrice Bates founded the farm in 1921.The farm has a picnic area and a large store full of nuts, candies and treats.Kids can feed farm animals, and in the fall, find pumpkins along with many fun, seasonal activities for the family.The place, which started out as a nut farm, is now
4、home to many familyfriendly events throughout the year like car shows and music festivals.Valley Center Wellness Spa28714 Valley Center Rd.www.valley 7607515303The Valley Center Wellness Spa invites you to experience some of the special spa treatments in a private environment.Spagoers can enjoy faci
5、als and skin treatments at this spa owned by Jana Limon.Keys Creek Lavender Farm12460 Keys Creek Rd.7607420523San Diego Countys lavender(薰衣草)farm has eight acres of lavender fields.Open during harvest timeMay through June it offers lavender picking, English high teas and workshops.Open daily from 9
6、am.to 5 pm.Valley Center Western Days28246 Lilac Rd.www.westerndays.org7607498041Each May, the weeklong series of events kicks off with the Western Days Parade, the Valley Center Stampede Rodeo, and an evening musical performance.You can enjoy the fun and meet some new friends here.【语篇解读】本文介绍Valley
7、Center这个旅游景点的相关信息, 属于一则广告。1If you want to go somewhere for a picnic, you may call _A7607420523B7607498041C7607493333D7607515303C细节理解题。在Bates Nut Farm的介绍中由“The farm has a picnic area and a large store full of nuts, candies and treats.”可知这个农场是提供野餐的地方的。故选C。2What can one do in Keys Creek Lavender Farm?
8、APick lavender.BWatch car shows.CFeed farm animals.DHave a lavender spa.A细节理解题。在Keys Creek Lavender Farm介绍里, 由“it offers lavender picking”可知它能够提供lavender picking。故选A。3Where can we probably find the text? AIn a story guide.BIn a music book.CIn a history textbook.DIn a travel magazine.D推理判断题。A为一则故事导引,
9、 应该属于趣味性故事书籍; B为音乐书籍, 应该描述的是音乐方面的内容; C为历史课本, 讲述的应该是历史而不是旅游景点; D为旅游杂志, 介绍旅游。这篇文章是介绍旅游景点的一则广告, 可能来自旅游杂志。故选D。BLike any new ninthgrader on the first day of school, Joemar Class had ninthgrader emotion(情绪)Hes not used to school in Hartford.Hes used to going to school in his hometown of Florida, used to s
10、eeing his friends, used to having class in Spanish.“Nervioso,”he said in Spanish.We first met Joemar in midOctober in the San Juan Airport.His father, Guillermo Class, had sold his car to buy plane tickets to get his kids and fly them up from Puerto Rico.The island was almost destroyed(毁坏) by the de
11、adly stormHurricane Maria.Now, they are settling into(迁入) their new home in Hartfords South End.A week later, and, using his wifes car,Class drove 16yearold Joemar to his first day at Bulkeley High School.After a short ride, he got out in front of his new school.Inside, he met Gretchen Levitzthe sch
12、ools program director.“I see you have a new uniform(校服),”Levitz said.“You look great.Are you ready for a good first day?”Then he met a couple of teachers.“Hello,” they each said in Spanish.They asked where hes from, and told him they were happy to see him.Then, Levitz took him on a quick tour of the
13、 school before classes beganto her office, the school store, the library, and the dining hall.A total of 19 languages are spoken in Bulkeley High School.“We have so many new students coming here from other countries every single day,” Levitz said.“So its not like hes the only one who has that feelin
14、g.”“You could tell hes a little worried,” Guillermo said as we left.“But, at the same time, hes looking forward to it.”【语篇解读】本文是新闻报道。文章主要报道了一名十六岁的男孩转校上学第一天的经历。4What kind of feeling did Joemar have on his first day of school?AAngry.BExcited.CNervous.DRelaxed.C细节理解题。由第一段中的“Hes not used to school in Ha
15、rtford.”第二段“Nervioso,he said in Spanish”以及最后一段中的“hes a little worried”可知,到新学校的第一天Joemar感到紧张不安。5Why did Joemar leave Florida?AHis old school closed down.BHe wanted to see his mother.CHe expected to have a new life.DHis town was hit by a terrible storm.D细节理解题。由第一段中的“his hometown of Florida”和第三段中的“fly
16、them up from Puerto Rico.The island was almost destroyed by the deadly storm”可知,Jocmar的家乡遭遇了飓风的袭击。6What did Joemar do before he walked into his new classroom?AHe had a long talk with his father.BHe learned some simple Spanish words.CHe said hello to some of his classmates.DHe had a short look around
17、 his new school.D细节理解题。由倒数第三段中的“Levitz took him on a quick tour of the school before classes began”可知,Joemar走进教室之前在Levitz的指引下简单参观了一下学校。7What can we learn about Bulkeley High School?AIt has no library.BIt is an international school.CIt plans to open Spanish classes.DIt requires all students to wear u
18、niforms.B推理判断题。由倒数第二段中的“A total of 19 languages are spoken in Bulkeley High School.have so many new students coming here from other countries”可知,该校是一所国际学校。CModern science suggests that a healthy lifestyle matters much to how long you can live and how well you live.Here are some tips for you to form
19、a healthy lifestyle.Keep a scientific diet.Keep in mind that sugar can be removed from our diet completely.Over intake of sugar is one of the main reasons for getting fat.Over intake of protein or fat and low intake of fiber can also lead to getting fat.Only a few grams of protein do we need every d
20、ay to keep our body in order.Like rain to crops, not the more the better.Be always in a good mood.There is a relationship between the mood and health.A good mood keeps you in high spirits.Thanks to the Internet, we can enjoy and learn much without going out.Take a look at some online shops and pick
21、up some bargains, enjoy music and movies and chat with good friends.Just keep happy.Enough sleep.Two studies show the reasons why teenagers and adults dont have enough sleep.With teenagers, a major reason is mobile phone use; with adults, its work.Meanwhile, a third study of young children shows tha
22、t lack of sleep in early life may lead to serious problems in future.Everyone needs at least 8hour sleep to recover from tiredness and the hurt caused by hard work in the daytime.Proper exercise.Do exercise to keep away from fatness.Because of the quick pace of the modern life, you dont have time to
23、 do exercise every day, but at least three times a week and 45 minutes each time.【语篇解读】拥有健康的生活方式意味着长寿和高质量的生活。那么怎样才能拥有一个健康的生活方式呢?本文给出一些具体的建议。8The author wrote this passage to _Atell the readers how to take proper exercise every dayBprovide some advice on how to form a healthy lifestyleCask people to
24、care about their health rather than their workDmake some surveys among those who have health problemsB推理判断题。阅读全文, 特别是根据第一段的 “Here are some tips for you to form a healthy lifestyle.” 可知, 作者写这篇文章的目的是向人们提供一些健康生活的建议。9Which of the following can lead to getting fat according to the passage?ALow intake of
25、protein.BLow intake of fat.COver intake of fiber.DOver intake of sugar.D细节理解题。根据第二段的 “Over intake of sugar is one of the main reasons for getting fat.Over intake of protein or fat and low intake of fiber can also lead to getting fat.” 可知, 吃过量的糖是使人发胖的主要原因之一。10The main reason why teenagers dont have e
26、nough sleep is that they _Ause mobile phones too muchBhave too much homeworkCeat too much sugar every dayDdont have enough exerciseA细节理解题。根据第四段的 “With teenagers, a major reason is mobile phone use.” 可知答案。11How many minutes do you need to do exercise at least every week?A45 minutes.B90 minutes.C115 m
27、inutes.D135 minutes.D推理判断题。根据最后一段可知, 作者建议每周至少锻炼三次, 每次45分钟, 故每周锻炼的时间最少应该是135分钟。DResearchers in Australia, who studied 1,500 people and their lifestyles, have found that having good friends can help you live longer.An American study of 10,000 students, over a period of 35 years, also found that if you
28、 make more friends than the average(普通的)person at school, youll receive a higher salary(工资) in later life.People need good social skills at work to manage people and work in a team successfully.These are the same skills we use to make friends at school.On average, teenagers aged between 15 and 17 ha
29、ve 500 “friends”on their favourite social networking site.Adults(成年人) have 130.So if you believe this research, you might live for a long time and be very rich.However, according to Professor Robin Dunbar from the University of Oxford, it probably wont make any difference.Dunbar studied the number o
30、f messages between users of a popular social networking website, each of whom had between 200 and 2,000 friends.He found that they always communicate with a maximum(最大量) of 150 people.Among these 150, Dunbar believes that around five people are close friends.Youve most likely known them for a long t
31、ime; they are probably old friends and you share all your good and bad experiences with them.Then there are ten more friends.Although theyre close to you, you may not keep in touch with them every week.Next there are 35 people who you might spend time with because of a shared interest.You arent clos
32、e.And finally, theres a large group of 100.You see of speak to these people at least once a year, but you dont know them well.Beyond(超过)this number, Dunbar says, its impossible to make any relationship meaningful.If you have a lot of online “friends”, try this experiment:First take away anyone you h
33、avent reach and then anyone you cant remember, finally,take away friends who you wouldnt mind losing touch with.How many do you have left?How many of these people are actually good friends? According to the research, these are the only people that really matter.【语篇解读】本文是说明文。研究表明,朋友的质量比数量更重要。12What a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-386918.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
【快人一步】部编版语文小升初冲刺课件-第10课 修辞手法.ppt
