分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 29

类型宁夏银川市第二中学2019-2020学年高二英语上学期期末考试试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:387170
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:29
  • 大小:112KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    宁夏 银川市 第二 中学 2019 2020 学年 英语 学期 期末考试 试题 解析
    资源描述:

    1、宁夏银川市第二中学2019-2020学年高二英语上学期期末考试试题(含解析)第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例: How much is the shirt?A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15.答案是C1.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What time is i

    2、t now?A. 9:10.B. 9:50.C. 10:00.【答案】A【解析】【原文】W: What time is your train leaving?M: It leaves at 10. Ive got 50 minutes left.W: Youd better hurry, or you wont be able to catch it.2.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the woman think of the weather?A. Its nice.B. Its warm.C. Its cold.【答案】C【解析】【原文】M: Nice weath

    3、er were having! Dont you think?W: No, it is too cold.M: I think it is just right.W: Id prefer a few degrees warmer.3.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What will the man do?A. Attend a meeting.B. Give a lecture.C. Leave his office.【答案】A【解析】【原文】M: Now, lets stop talking and get going. I need to be in my office in 15

    4、minutes. Or Ill be late for a meeting.W: OK. Bye!4.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the womans opinion about the course?A. Too hard.B. Worth taking.C. Very easy.【答案】B【解析】【原文】M: This course is really difficult.W: I dont think its all that bad. And well benefit a lot from it.M:So youre taking it, too.W: That

    5、s true.5.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the woman want the man to do?A. Speak louder.B. Apologize to her.C. Turn off the radio.【答案】C【解析】【原文】W: Could you turn that off? I cant hear myself think!M: What?W: The radio.M: Oh, sorry.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标

    6、在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. How long did Michael stay in China?A. Five days.B. One week.C. Two weeks.7. Where did Michael go last year?A. Russia.B. Norway.C. India.【答案】6. B 7. A【解析】【原文】W: Hi, Michael! I heard you just came

    7、back from a holiday?M: Yes. I stayed for a week in China and 5 days in India.W: You do travel a lot, dont you? Last year, you went to Norway, right?M: Well, Ive been to quite some countries, but not yet to Norway. Last summer, I toured Russia for two weeks.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】8. What

    8、food does Sally like?A. Chicken.B. Fish.C. Eggs.9. What are the speakers going to do?A. Cook dinner.B. Go shopping.C. Order dishes.【答案】8. B 9. C【解析】【原文】M: Sally, do you like seafood?W: Yes, of course.M: Is there anything you especially like?W:Well, I really dont know. I can never remember the name.M

    9、: Ok. Is there any food you dont eat?W: Well, I dont eat chicken, and I dont like eggs, either. But I like all kinds of fish and vegetable.M: Then, lets look at the menu , and see what theyve got for us.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】10. Where are the speakers?A. In a hospital.B. In the office.C

    10、. At home.11. When is the report due?A. Thursday.B. Friday.C. Next Monday.12. What does George suggest Stephanie do with the report?A. Improve it.B. Hand it in later.C. Leave it with him.【答案】10. B 11. A 12. B【解析】【原文】M: You look pale, Stephanie! Whats wrong?W: I dont feel good. I have a bad headache.

    11、 In fact, I havent got much sleep this past week, and I feel really tired.M: Why dont you go to see a doctor?W: Yeah, I think I should. But I have a report to do tomorrow. Ms. Jenkins means it for the board meeting next Monday.M: Well, its Wednesday today. Why dont you talk to Ms. Jenkins and ask if

    12、 you can hand it in on Friday morning?W: Maybe I should try. I guess I just need a good sleep. Thanks, Gorge.M: If you need any help for the report, just let me know.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】13. What is the probable relationship between the speakers?A. Salesperson and customer.B. Homeowner

    13、 and cleaner.C. Husband and wife.14. What kind of apartment do the speakers prefer?A. One with two bedrooms.B. One without furniture.C. One near a market.15. How much rent should one pay for the one bedroom apartment?A. 350.B. 400.C. 415.16. Where is the apartment the speakers would like to see?A. O

    14、n Lake Street.B. On Market Street.C. On South Street.【答案】13. C 14. A 15. B 16. C【解析】【原文】W: Anything interesting in the paper today, dear?M: Well, yeah. There are a few here that might interest us. Here is one for just four hundred dollars. It only has one bedroom, but it sounds nice, near Lake Stree

    15、t.W: Yeah, let me see what the cheapest two-bedroom apartment is. Oh, here is one on Market Street. Its a real bargain. Only 350 dollars. But it doesnt have any furniture.M: Well, it costs a lot to buy all the furniture.W: Oh, here is another one for just over four hundred dollars. This sounds very

    16、interesting. Its on South Street. Thats a nice area!M: Yes, its quiet. Did you say two bedrooms?W: Yes, at 415 dollars.M: Why dont we go and have a look?W: OK, Ill give them a call.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】17. What percentage of the worlds tea exports go to Britain?A. Almost 15%.B. About 30%

    17、.C. Over 40%.18. Why do tea tasters taste tea with milk?A. Most British people drink tea that way.B. Tea tastes much better with milk.C. Tea with milk is healthy.19. Who suggests a price for each tea?A. Tea tasters.B. Tea exporters.C. Tea companies.20. What is the speaker talking about?A. The life o

    18、f tea tasters.B. Afternoon tea in Britain.C. The London Tea Trade Centre.【答案】17. B 18. A 19. A 20. C【解析】【原文】Look at this picture. Its the London Tea Trade centre. As you can see, it is on the North Bank of the River Thames. It is the center of an important industry in the everyday life of the Britis

    19、h people. Tea is the British national drink. Every man, woman and child over ten years of age, has an average over four cups a day, or some one thousand five hundred cups annually. About 30 percent of the worlds export of tea makes its way to London. And Britain is by far the largest importer of tea

    20、 in the world.Now in the second picture, you can see how tea is tasted in the Tea Trade Centre before it is sold. Here, different types of tea are tasted by skilled tea-tasters before they are sold at each weeks tea sale. Its amazing to see them at work! Over a hundred kinds of tea are laid out in a

    21、 line on a long table. The tasters generally taste tea with milk, since that is how the majority of British people drink their tea. The tasters move down the line with surprising speed, tasting from a spoon and deciding what is a fair price for each tea. After that, they第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题

    22、;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AHere are some books which can inspire kids to think about nature and the environment.How to Raise Monarch Butterflies By Carol PasternakHave you ever watched a monarch transform from a caterpillar(毛虫)to a butterfly from up close? In this book, learn eve

    23、rything about the monarch life cycle and how to raise monarchs from eggs to adult butterflies. You will also get to know the efforts involved to protect the species.A Kids Guide to Americas Parks By Erin McHughThis year, the US National Park Services National Park Week is on April 21-29. During the

    24、week, all the national parks offer free admission. Enrich your knowledge with this book, as it introduces the national parks and some interesting places in the US, including their geography, specific animals as well as environmental challenges. The books featured places include Yosemite National Par

    25、k, Ellis Island (home of the Statue of Liberty) and the National Park of American Samoa, the only U.S. national park south of the equator(赤道).Where Do Recyclable Materials Go? By Sabbithry PersadTiana had been learning about recycling at school. But when her dog, Bubbles, gets lost running after a r

    26、ecycling truck, she ends up learning a lot more about recyclable materials than ever! Follow Tiana and her family as they search for Bubbles around town and at the Materials Recovery Facility. Along the way, readers will learn a lot about recycling and how they can do their part in protecting the en

    27、vironment.Scrap Kins Build-It Book Volume 1 By Brian YanishMeet the Scrap Kins. They are creative, friendly monsters(怪物) who live in a recycling center, known as Scrap City. Theyll show you how to turn junk into pretty cool things. Readers will learn how to create cute bags from old jeans, beautiful

    28、 ships from milk boxes, and more. Remember that one persons trash is another persons treasure!21. Which author teaches you how to make an artwork from wastes?A. Carol Pasternak.B. Erin McHugh.C. Sabbithry Persad.D. Brian Yanish.22. Why is the National Park of American Samoa special?A. There is a fam

    29、ous statue in it.B. It is free for admission.C. It has its specific animals.D. It lies south of the equator.23. The common goal of the four books is to _.A. teach kids practical skillsB. raise kids environment awarenessC. comment on kids behaviorD. make kids interested in geography【答案】21. D 22. D 23

    30、. B【解析】【分析】本文是一篇应用文。主要介绍了一些能激发孩子们思考自然和环境的书籍。【21题详解】细节理解题。 文中介绍Scrap Kins Build-It Book Volume 1 “They are creative, friendly monsters(怪物) who live in a recycling center, known as Scrap City. Theyll show you how to turn junk into pretty cool things. Readers will learn how to create cute bags from old

    31、 jeans, beautiful ships from milk boxes, and more. ” 他们是住在一个回收中心,被称为废品城的创造性的,友好的怪物,他们会教你如何把垃圾变成很酷的东西。读者将学习如何用旧牛仔裤制作可爱的袋子,用牛奶盒制作漂亮的船等等。这本书的作者是Brian Yanish,故选D。【22题详解】细节理解题。 文中“ the National Park of American Samoa, the only U.S. national park south of the equator(赤道)the National Park of American Samoa

    32、是赤道以南唯一的美国国家公园。因此可知the National Park of American Samoa的特别之处就在于它位于赤道以南,故选D。【23题详解】推理判断题。 文中第一句“Here are some books which can inspire kids to think about nature and the environment. ” 以下是一些能激发孩子们思考自然和环境的书籍。因此可推断作者介绍这四本书的目的就是要激发孩子们去思考自然和环境,B选项raise kids environment awareness提高孩子们的环境意识,切题,故选B。【点睛】应用文中题目

    33、多为细节理解题,定位关键词适用于解答细节理解题。通过定位关键词解题,考生在阅读题干时,把题干中有标记意义的词或词组划记出来,或者选项中的关键词,然后用这个词回到原文当中定位。如小题1题干中的各个选项,再如小题2中的the National Park of American Samoa,可以帮助快速找出答案。BThe Boy Made It!One Sunday, Nicholas, a teenager, went skiing at Sugarloaf Mountain in Maine. In the early afternoon, when he was planning to go

    34、home, a fierce snowstorm swept into the area. Unable to see far, he accidentally turned off the path. Before he knew it, Nicholas was lost, all alone! He didnt have food, water, a phone, or other supplies. He was getting colder by the minute.Nicholas had no idea where he was. He tried not to panic.

    35、He thought about all of the survival shows he had watched on TV. It was time to put the tips he had learned to use.He decided to stop skiing. There was a better chance of someone finding him if he stayed put. The first thing he did was to find shelter from the freezing wind and snow. If he didnt, hi

    36、s body temperature would get very low, which could quickly kill him.Using his skis, Nicholas built a snow cave. He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle. Then he piled branches on top of himself, like a blanket, to stay as warm as he could.By that evening, Nicholas was really

    37、 hungry. He ate snow and drank water from a nearby stream so that his body wouldnt lose too much water. Not knowing how much longer he could last, Nicholas did the only thing he could he huddled (蜷缩) in his cave and slept.The next day, Nicholas went out to look for help, but he couldnt find anyone.

    38、He followed his tracks and returned to the snow cave, because without shelter, he could die that night. On Tuesday, Nicholas went out again to find help. He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him. After two days stuck in the snow, Nicholas was saved.Nicholas might not have s

    39、urvived this snowstorm had it not been for TV. He had often watched Grylls survival show Man vs. Wild. Thats where he learned the tips that saved his life. In each episode (一期节目) of Man vs. Wild, Grylls is abandoned in a wild area and has to find his way out.When Gxrylls heard about Nicholas amazing

    40、 deeds, he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.24. What happened to Nicholas one Sunday afternoon?A. He got lost.B. He broke his skis.C. He hurt his eyes.D. He caught a cold.25. How did Nicholas keep himself warm?

    41、A. He found a shelter.B. He lighted some branches.C. He kept on skiing.D. He built a snow cave.26. On Tuesday Nicholas .A. returned to his shelter safelyB. was saved by a searcherC. got stuck in the snowD. stayed where he was27. Nicholas left Grylls a very deep impression because he .A. did the righ

    42、t things in the dangerous situationB. watched Grylls TV program regularlyC. created some tips for survivalD. was very hard-working【答案】24. A 25. D 26. B 27. A【解析】【分析】这是一篇记叙文。本文讲的是一个小男孩在暴风雪中迷路,他不畏艰难,利用在电视中学到的野外生存知识逃脱困境的故事。【24题详解】细节理解题。根据第一段中Before he knew it, Nicholas was lost, all alone!可知,还没等他明白过来,尼

    43、古拉就迷路了,孤独一人。所以Nicholas迷路了。故选A。【25题详解】细节理解题。根据文章第二段Nicholas built a snow cave. 尼古拉斯建造了一个雪洞。和第四段Then he piled branches on top of himself, like a blanket, to stay as warm as he could. 然后他把树枝堆在自己身上,像毯子一样,尽可能地保暖。可知,Nicholas保持温暖的方式是建了一个雪洞。故选D项。【26题详解】细节理解题。根据第六段中On Tuesday, Nicholas went out again to find

    44、 help. He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him.可知,周二,尼古拉斯再次外出寻求帮助。他已经走了大约一英里,这时一个志愿者找到了他。所以星期二的时候,Nicholas被一名志愿搜索者救了。故选B。【27题详解】推理判断题。根据最后一段中的he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.可知,尼古

    45、拉成功了,这给他留下了深刻的印象,因为他比任何人都清楚尼古拉是如何努力来维持生命的 。由此判断出,尼古拉斯给格里尔留下了深刻的印象,因为他在危险的情况下做了正确的事情。故选A。【点睛】CBritish people work some of the longest hours in Europe, but are among the least productive. Now some companies are shortening the working week to increase efficiency, health and happiness.Rich Leigh has int

    46、roduced a four-day week at his PR company. In fact, his entire company has Friday off, because his firm has adopted a four-day week. It is one of several UK businesses that now operate like this: staff still get paid their previous five-day salary, but they work a day less. The company found that th

    47、ey achieved just as much-and there were even signs of growth. “The key to the schemes success,” Leigh says, “is how happy our employees now are.”The average British worker takes only a 34 minute lunch break and works 10 hours overtime each week (more often than not this is unpaid). Yet UK productivi

    48、ty falls seriously behind their European neighbors, who tend to work fewer hours.British working practices have caused loss and damage to the nations health and happiness. More than half a million workers in the UK were signed off with work-related stress or anxiety last year. Moreover, the work lan

    49、dscape itself is changing. Automation and AI will have a significant impact on the labor market, where unsteady work becomes more common.Britain is the only EU member that allows workers to ignore the EU working time limit and work longer hours. For campaigners, now is the time for a change. OGrady,

    50、 an advocate, argues that where businesses have increased their profits (利润)as a result of automation, success should be shared with workers in the form of reduced hours. “Its time to share the benefits from new technology, not allowing those at the top to grab them for themselves.” she says.28. We

    51、can learn from the passage that _.A. British people are the least productive in the worldB. Most companies in Britain have conducted a four-day weekC. PR company has witnessed a rise in employees happinessD. British people work longer and get more payment than other countries29. Which is the proper

    52、description of British working practices?A. The working time of British workers is within the EU limitB. In productivity, Britain is beaten by the United States.C. Profits gained from new technology are on the decrease.D. Automation and AI are likely to cause an unsteady work market.30. Which can be

    53、 inferred from OGrady s words in the last paragraph?A. Its time for employers to share the increased profits created by automation.B. Workers should benefit from automation in the form of less working hours.C. New technology should belong to both businesses and workers.D. Businesses cant make more p

    54、rofits without new technology.31. What is the authors purpose of writing the passage?A. To introduce some British firms switch to a four-day working week.B. To explain the reasons why British workers suffer stress and anxiety.C. To appeal for more reasonable working conditions.D. To show the present

    55、 productivity problem in Britain.【答案】28. C 29. D 30. B 31. A【解析】本文是一篇说明文。文章通过介绍英国工人的工作时间长,且生产率较低,来引出PR 公司的每周四天工作制,然后说明每周四天工作制会提高工作效率以及国民的生活品质。【28题详解】推理判断题。答案定位在第二段The company found that they achieved just as muchand there were even sighs of growth. “The key to the schemes success,” Leigh says, “is h

    56、ow happy our employees now are.”(该公司发现他们也取得了同样的成绩甚至还有增长的迹象。“该计划成功的关键,” Leigh说,“是我们的员工现在有多快乐。”)由此推断出PR公司见证了员工幸福感的提升,故选C。【29题详解】细节理解题。答案定位在第四段Automation and AI will have a significant impact on the labor market, where unsteady work becomes more common.(自动化和人工智能将对劳动力市场产生重大影响,不稳定的工作变得更加普遍。)由此可知,对英国工作实践的

    57、恰当描述是自动化和人工智能很可能导致不稳定的工作市场,故选D。【30题详解】推理判断题。答案定位在最后一段OGrady, an advocate, argues that where businesses have increased their profits as a result of automation, success should be shared with workers in the form of reduced hours.(拥护者OGrady认为,在自动化提高了企业利润的地方,成功应该以减少工时的形式与工人分享。)由此推断出OGrady的话意思是工人应该从减少工作时间

    58、的自动化中获益,故选B。【31题详解】推理判断题。根据文章第二段Rich Leigh has introduced a four-day week at his PR company.( Leigh介绍了PR公司的四天工作制度)是全文的主题句,结合全文内容,可知这篇文章主要介绍了一些英国公司的四天工作制度,并通过国民的健康和幸福及技术的发展来说明减少工作时间的重要性。因此文章的写作目的就是A项To introduce some British firms switch to a four-day working week.(介绍英国一些公司的每周四天工作制)。故选A。DIt is quite

    59、reasonable to blame traffic jams, the cost of gas and the great speed of modern life, but manners on the road are becoming horrible. Everybody knows that the nicest man would become fierce tigers behind the wheel. It is all right to have a tiger in a cage, but to have one in the drivers seat is anot

    60、her matter.Road politeness is not only good manners but a good sense. It takes the most cool-headed drivers great patience to give up the desire to beat back when forced to face rude driving. On the other hand, a little politeness goes a long way towards reducing the possibility of quarrelling and f

    61、ighting. A friendly nod or a wave of thanks in answer to an act of politeness helps to create an atmosphere of good will and becomes so necessary in modern traffic conditions. But such behavior of politeness is anything but enough. Many drivers nowadays dont even seem able to recognize politeness wh

    62、en they see it.However, misplaced politeness can also be dangerous. A typical example is the driver who waves a child crossing the street at a wrong place into the path of oncoming cars that may not be able to stop in time. The same goes for encouraging old ladies to cross the road wherever and when

    63、ever they want to.An experienced driver, whose manners are faultless, told me it would help if drivers learnt to correctly join in a traffic stream without causing total blockages that give rise to unpleasant feelings. Unfortunately, modern drivers cant even learn to drive, let alone master the road

    64、manship(公路驾车技能). Years ago, experts warned us that the fast increase of the car ownership would demand more give-and-take(互谅互让)from all road users. It is high time for all of us to take this message to heart.32. The passage mainly talks about _.A. traffic jamsB. good mannersC. road politenessD. mode

    65、rn drivers33. Troubles on the road are often caused by _.A. traffic jamsB. the behavior of the driversC. the great speed of modern lifeD. terrible road conditions34. What does the underlined word “anything but” in the second paragraph mean?A. in no wayB. by coincidenceC. in particularD. in effect35

    66、It is not always right for drivers to _.A. master the roadmanshipB. neglect politeness when they see itC. give a friendly nod in answer to an act of politenessD encourage old ladies to cross the road whenever and wherever they want to【答案】32. C 33. B 34. A 35. D【解析】这是一篇说明文。本文介绍了的道路行车礼仪的话题,道路行车的礼仪正变得越

    67、来越糟糕了,道路行车礼仪不仅仅是有礼貌的还是有意义的,接下来介绍了一些不恰当的做法,最后提出文明行车势在必行。【32题详解】主旨大意题。根据第二段,第三段Road politeness is not only good manners, but a good sense. 道路礼仪不仅是礼貌,更是一种良好的意识。以及However, misplaced politeness can also be dangerous.然而,不恰当的l礼仪也可能是危险的。可知,文章从正反两面讲述了司机在道路上行驶的时候所应该注意的礼貌问题,而且作者在文章末段介绍了一位有经验的司机对此的看法,由此判断这篇文章最合

    68、适的标题是道路礼仪。故选C项。【33题详解】细节理解题。根据第一段第一句.but manners on the road are becoming horrible. Everybody knows that the nicest men would become fierce tigers behind the wheel but good sense too. It takes the most cool-headed drivers great patience to give up the desire to beat back when forced to face rude dri

    69、ving.(但是在路上的举止却越来越糟糕。每个人都知道,最善良的人在驾驶时也会变成凶猛的老虎。即使是头脑最冷静的司机,在被迫面对粗鲁的驾驶行为时,也需要极大的耐心来放弃反击的欲望),所以马路上的麻烦很多都是由司机的行为引起的,故选B项。【34题详解】词义猜测题。根据下一句Many drivers nowadays dont even seem able to recognize politeness when they see it.(现在的司机当他们看到这一情况似乎是不会注意到这种礼貌)可知,上文说到的这种礼貌程度远远不够。所以A项in no way(绝不)满足词义猜测。故此题选A。【35题

    70、详解】细节理解题。根据第三段中的misplaced politeness can also be dangerous和The same goes for encouraging old ladies to cross the road wherever and whenever they want to.可知,不恰当的礼貌可能是危险的,同样的道理适用于鼓励老妇人随时随地过马路。所以司机鼓励老妇人随时随地过马路并不总是正确的。故选D项。第二节(共5小题;每小题2分。共10分)根据短文内容,从短文后的七个选项中选出正确的填入空白处。选项中有两项为多余选项Whether you re a child

    71、, teenager, young adult or are middle-aged, respect for your parents is an important value. Your parents are the people who raised you, devoting time, energy and money to your development. _36_ No matter your age is, there are 5 ways to show respect.Respect their belongings.One important way to show

    72、 respect is to show regard for the things important to your parents. For younger children, this may mean not touching jewelry or other valuable things. For grown children, respect may mean returning a borrowed tool in good condition and on time. Lack of respect for a parents belongings is a violatio

    73、n of personal boundaries. _37_ And never borrow things without asking first.Punctuality ._38_ Therefore, always be on time. For teenagers, showing up on time means coming home by curfew (宵禁).Adult children should show up on time for family dinners or events, or to pick a parent up for a medical appo

    74、intment. Call if youre going to be late because parents worry about children, no matter their age is._39_Remembering birthdays, anniversaries and other special days is a sign that you honor your parents. Make plans to take them to lunch or dinner or bake a cake or cookies. Most parents dont expect e

    75、xpensive gifts, but a handmade gift is always appreciated .A phone call from a grown child who lives too far for a visit is a welcome sign of respect.Be kind.Kind words and affection are simple ways to show respect. Tell your parents you love them. Listen and allow your parents to speak without inte

    76、rruption. Show a sincere interest in what your parents have to say. Be patient with your parents and dont rush them. Never talk back or be rude or disrespectful. Acknowledge your parents achievements. _40_A. Celebrate with them.B. Be a good listener.C. Dont take advantage of your parents kindness an

    77、d generosity.D. Treat your parents the way you would like to be treated.E. Being respectful helps build positive relationships with others.F. And they love you unconditionally throughout your life.G. Lateness indicates a lack of respect.【答案】36. F 37. C 38. G 39. A 40. D【解析】本文是一篇说明文。父母是我们一生中无条件爱我们的人,

    78、我们要尊重父母,善待他们。作者介绍了5种尊敬父母的方式。【36题详解】根据上句Your parents are the people who raised you,devoting time,energy and money to your development可知父母是养育你的人,投入了时间、精力和钱,一生都无条件爱你,故选F。【37题详解】本段主要介绍要尊重父母的东西,从下文And never borrow things without asking first可知,别利用父母的善良和慷慨,永远不要不事先询问就借东西,故选C。【38题详解】根据Therefore,always be on

    79、 time可知,建议我们要守时,因为迟到是缺少尊重的表现,故选G。【39题详解】通过第一句话Remembering birthdays,anniversaries and other special days is a sign that you honor your parents可知,记得生日、周年日、以及一些特殊的日子,建议我们要和父母一起庆祝,故选A。40题详解】最后一段的主题句Be kind要善待父母,就像你希望被对待的方式那样去对待父母,故选D。第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D

    80、四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。In 2009 a group of parents in an English town started sharing worries about their childrens money-management skills. Shopping was done online; the children _41_ saw their parents handling cash. They were _42_ online, too. Money had become intangible (无形的), How, then, were childr

    81、en to learn its _43_?The answer they _44_was GoHenry, an app now available in Britain. It is designed to help young people learn good _45_ habits through real-world money management. Parents sign up with their own bank accounts and pay a monthly _46_ of 2.99 for each child aged six or over. Adults a

    82、nd children _47_ separate versions. At the end of last year 379,000 children had active accounts.Parents can schedule pocket money and _48_ tasks. When those tasks are marked as _49_, the child is paid the agreed amount. Parents can see what the child has _50_ and where. And they can choose _51_ to

    83、use the card: in shops, online or at ATMs.Children get debit cards (借记卡) with their name. They can _52_ their spending and set savings targets. They can decide to _53_ for someones birthday or set a goal at 12 to _54_ $2,000 to buy a car at age 18. The app tells them how much to save each week to me

    84、et their _55_ .Some GoHenry customers are rich parents who _56_ that their children will grow up financially careless. Others regard the _57_ as an investment(投资) in their childs future. Some say that they have been _58_ and want their children to avoid that mistake when they grow up; others say tha

    85、t the app is cost-effective because their children _59_ to budget. Even though young people no longer touch and hold _60_, they can still be taught to handle it well.41. A. suddenlyB. regularlyC. seldomD. simply42. A. playingB. writingC. talkingD. spending43. A. patternB. valueC. historyD. material4

    86、4. A. came up withB. put up withC. stepped away fromD. looked down on45. A. physicalB. socialC. financialD. cultural46. A. fineB. feeC. incomeD. salary47. A. overuseB. createC. showD. download48. A. finishB. enjoyC. setD. change49. A. doneB. lostC. goneD. used50. A. readB. boughtC. eatenD. worn51. A

    87、. whoB. whereC. whyD. whether52. A. avoidB. continueC. viewD. increase53. A. competeB. returnC. waitD. save54. A. wasteB. haveC. donateD. borrow55. A. goalB. ruleC. requestD. deadline56. A. promiseB. proveC. acceptD. worry57. A. subscriptionB. constructionC. presentationD. persuasion58. A. in servic

    88、eB. in dangerC. in actionD. in debt59. A. forgetB. learnC. dreamD. admit60. A. timeB. powerC. moneyD. knowledge【答案】41. C 42. D 43. B 44. A 45. C 46. B 47. D 48. C 49. A 50. B 51. B 52. C 53. D 54. B 55. A 56. D 57. A 58. D 59. B 60. C【解析】这是一篇说明文。主要介绍了为了让孩子们了解到金钱的价值,英国一款名为GoHenry的应用程序,使得家长可以通过设置零花钱和任

    89、务来教导孩子如何用钱,孩子们也可以查看自己的支出并设定储蓄目标。这款软件让孩子们即使不再接触和持有金钱,也能学会正确使用金钱。【41题详解】考查副词词义辨析。句意:孩子们很少看到父母拿现金。A. suddenly突然;B. regularly有规律地;C. seldom几乎不;D. simply简单地。结合上文Shopping was done online可知由于网上购物,孩子们现在很少看到父母拿现金。故选C。【42题详解】考查动词词义辨析。句意:他们也在网上消费。A. playing玩耍;B. writing书写;C. talking谈话;D. spending花费。结合下文online,

    90、 too可知孩子们也在网上消费。故选D。【43题详解】考查名词词义辨析。句意:那么,孩子们是如何知道它的价值的呢? A. pattern模式;B. value价值;C. history历史;D. material材料。结合上文Money had become intangible(无形的).可知由于网上购物,金钱成了无形的,因此孩子们如何能了解到金钱的价值。故选B。【44题详解】考查动词短语辨析。句意:人们想出的答案是GoHenry,一款现在在英国可以使用的应用。A. came up with想出;提出;B. put up with忍受;C. stepped away from离开;D. lo

    91、oked down on轻视。结合上文How, then, were children to learn its提出的孩子们如何了解金钱的价值的问题,此处是对上文问题的回答,人们想出的答案是应用软件GoHenry。故选A。【45题详解】考查形容词词义辨析。句意:它旨在帮助年轻人通过现实世界的理财来学习良好的理财习惯。 A. physical身体的;B. social社会的;C. financial金融的;D. cultural文化的。结合下文through real-world money management可知是帮助年轻人通过现实世界的理财来学习良好的理财习惯。故选C。【46题详解】考查名

    92、词词义辨析。句意:家长们注册了自己的银行账户,为每个6岁或以上的孩子每月支付2.99美元的费用。A. fine罚款;B. fee费用;C. income工资;D. salary工资。结合下文of $2.99 for each child aged six or over.可知是给应用软件支付2.99美元的费用。故选B。【47题详解】考查动词词义辨析。句意:成人和儿童分别下载不同的版本。A. overuse过度使用;B. create创造;C. show展示;D. download下载。结合上文GoHenry, an app now available in Britain可知GoHenry是一

    93、款应用软件,大人和儿童分别下载不同的版本。故选D。【48题详解】考查动词词义辨析。句意:父母可以设置零花钱和任务。A. finish完成;B. enjoy欣赏;C. set设置;D. change改变。结合下文When those tasks are marked可知父母在软件上给孩子们设置零花钱和任务。故选C。【49题详解】考查动词词义辨析。句意:当这些任务被标记为完成时,孩子会得到一些钱作为奖励。A. done完成;B. lost丢失;C. gone离开;D. used使用。结合下文the child is paid some money back as a reward可知任务被完成时,

    94、孩子们可以得到奖励。故选A。【50题详解】考查动词词义辨析。句意:父母可以看到孩子买了什么,在哪里买的。A. read阅读;B. bought购买;C. eaten吃;D. worn磨损。结合上文what child has可知父母可以看到孩子们买的东西。故选B。【51题详解】考查连接词辨析。句意:孩子们可以选择在哪里用卡:在商店、网上还是在自动取款机上。A. who谁;B. where在哪里;C. why为什么;D. whether是否。结合下文in shops, online or at ATMs都是地点,可知是选择在哪里使用。故选B。【52题详解】考查动词词义辨析。句意:他们可以查看自己

    95、的支出并设定储蓄目标。A. avoid避免;B. continue继续;C. view查看;D. increase增加。结合下文their spending and set savings targets可知是在软件上查看自己的支出并设定储蓄目标。故选C。【53题详解】考查动词词义辨析。句意:他们可以决定为某人的生日存钱,或者在12岁时设定目标,在18岁时有2000美元买一辆车。A. complete完成;B. return返回;C. wait等待;D. save储蓄。结合下文for someones birthday可知是为某人的生日存钱。故选D。【54题详解】考查动词词义辨析。句意:他们可

    96、以决定为某人的生日存钱,或者在12岁时设定目标,在18岁时有2000美元买一辆车。A. waste浪费;B. have拥有;C. donate捐赠;D. borrow借。结合下文$2,000 to buy a car at age 18可知在18岁时拥有2000美元买一辆车。故选B。【55题详解】考查名词词义辨析。句意:这款应用会告诉他们,为了达到目标,每周应该存多少钱。A. goal目标;B. rule规则;C. request要求; D. deadline截止日期。结合上文set a goal可知应用会告诉他们,为了达到目标,每周应该存多少钱。故选A。【56题详解】考查动词词义辨析。句意:

    97、一些GoHenry的顾客是富有的父母,他们担心自己的孩子在经济上马虎地长大。A. promise承诺;B. prove证明;C. accept接受;D. worry担心。结合下文their children will grow up financially careless可知是在表达富有的父母对自己孩子的担忧。故选D。【57题详解】考查名词词义辨析。句意:其他人则把这次订阅视为对孩子未来的投资。A. subscription捐献,订阅;B. construction建设;C. presentation展示,陈述;D. persuasion劝说。此处是对GoHenry这款软件的评价,其他人则把

    98、这次订阅视为对孩子未来的投资。故选A。【58题详解】考查介词短语辨析。句意:有些人说他们负债累累,希望他们的孩子长大后能避免这种错误;还有人说,这款应用程序性价比高,因为他们的孩子学会了如何用钱。A. in service服务中; B. in danger在危险中;C. in action在行动中;D. in debt在债务中。结合下文want their children to avoid that mistake when they grow up可知有些父母希望自己的孩子长大后不要像自己一样负债累累,故选D。【59题详解】考查动词词义辨析。句意:有些人说他们负债累累,希望他们的孩子长大后

    99、能避免这种错误;还有人说,这款应用程序性价比高,因为他们的孩子学会了如何用钱。A. forget忘记;B. learn学会;C. dream梦想;D. admit承认。结合全文可知这款软件的目的是让孩子们学会使用钱。故选B。【60题详解】考查名词词义辨析。句意:即使年轻人不再接触和持有金钱,他们仍然可以被教导如何处理好它。A. time时间;B. power力量;C. money金钱;D. knowledge知识。结合上下文可知软件让孩子们学会使用钱,是为了即使年轻人不再接触和持有金钱,他们仍然可以被教导如何处理好它。故选C。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白

    100、处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Growing numbers of travelers are deciding not _61_(fly) in order to help save the planet even if it means _62_(spend) days on a train. The no-fly movement is small but many_63_have joined it think it will eventually receive _64_ same attention as the no-plastic or less-meat mov

    101、ements because of flyings 2% _65_(contribute) to carbon emissions, which they say could rise to 16% by 2050. Some supporters suggest that people should fly no more than once per year and any further flights should be taxed. Critics of the movement, however, argue that most flying is done by small nu

    102、mbers of people when _66_(compare)to other forms of transport and so flying is an easy target. Much more environmental damage is done by cars they argue. But people wont target _67_ (driver) because the majority of people drive. In addition, the no-fly movement _68_ (lead) by people who dont really

    103、need to travel very far and have plenty _69_ free time to spare. Most people who fly, they say, _70_(rare) have time to spend extra days getting to destinations and employers are unlikely to give employees extra time off so they can be kind to the environment.【答案】61. to fly 62. spending 63. who/that

    104、 64. the 65. contribution 66. compared 67. drivers 68. is led 69. of 70. rarely【解析】本文为一篇说明文。本文主要介绍了一个为了减少碳排放但是又存在很多争议的少坐飞机活动。【61题详解】考查动词固定搭配。句意:越来越多的旅行者决定不坐飞机来拯救地球,即使这意味着要在火车上呆上几天。这里“决定不做某事”我们使用结构decide not to do。故此空填to fly。【62题详解】考查动词固定搭配。句意见上一题。mean to do表示“打算做”,mean doing表示“意味着”。这里表达的意思是意味着,所以要用m

    105、ean doing。故此题填spending。【63题详解】考查定义从句。句意:禁飞运动规模很小,但许多加入该运动的人认为,由于飞行对碳排放的贡献率为2%,到2050年,碳排放量可能上升到16%,因此许多人认为,禁飞运动最终将受到与“禁塑或少肉运动”同样的关注。在这句话中先行词是many,通过下文的think我们可以推断出,many指代的是许多人,所以先行词是人且在限制性定语从句中作主语。故此空填who或者that。【64题详解】考查冠词。句意见上一题。所修饰的名词attention前有same修饰,故需要用the来表示同样的关注。故此题填the。【65题详解】考查名词。句意见上一题。通过空格

    106、前的2%可知,百分数后要跟名词,故此空应该填名词。故此题填contribution。【66题详解】考查省略。句意:飞行相较于其他出行方式而言,飞行是一个很容易的目标。这里是由when引导的时间状语,“比较于”我们用be compared to,那么此句完整的形式为when flying is compared to other forms of transport可知主语flying也是主句主语,谓语为be动词,那么状语从句的主语和be动词就可以省略。故可变为when compared to other forms of transport。故此空填compared。【67题详解】考查名词。句

    107、意:但人们不会针对司机,因为大多数人都是开车的。通过下文的majority可知知,司机是大多数的,需要用复数。故此题填drivers。【68题详解】考查时态语态。句意:此外,禁飞运动的领导者是那些实际上不需要走很远的地方、有足够空闲时间的人。首先这个活动是一个长期性的活动,所以要用一般现在时。这个活动和领导之间的关系为被动关系,主语禁飞活动又是单数。故此题填is led。【69题详解】考查固定搭配。句意见上一题。“许多”我们用固定搭配plenty of。故此题填of。【70题详解】考查副词。句意:他们说,大多数坐飞机的人很少有时间花额外的时间去目的地,雇主也不太可能给员工额外的休息时间,这样他

    108、们才能对环境友好。这里需要修饰的是have time(有时间)这个动词短语,所以需要用副词来修饰。故此题填rarely。第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)71.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不

    109、计分。There has a public library in every town in Britain. Anyone can borrow books if he or she wish. In some places you may borrow as more books as you need, but in others you are limited in a certain number of books. You may keep the books for several weeks so as you can have enough time to finish it

    110、. If the book you want is out, you may ask for it to kept for you. Most public libraries also have a reading-room, that you can sit at the desk and read the daily newspapers, magazines and the other books. However, you are not permit to take them out.【答案】1. have is2.wish wishes3.more many4.in to5.as

    111、 that6.it them7.在to和kept之间加be8.that where9. 去掉the10. permit permitted【解析】【分析】这是一篇说明文。这里介绍在英国城镇公共图书馆借书的一些规则。【详解】1.考查there be句型。句意:英国的每个城镇都有一个公共图书馆。此处是there be句型,且在说一个客观事实,句子用一般现在时态,主语是library,单数第三人称,故把have 改成is。2.考查一般现在时态。句意:任何人只要愿意都可以借书。此处是if引导的条件状语从句,主句含情态动词,表示将来,则从句用一般现在时态,且从句主语是he or she,是单数第三人称,

    112、故把wish 改成wishes。3.考查固定结构。句意:在一些地方,你可以借你需要的书,但在另一些地方,你被限制在一定数量的书。固定结构:as many+可数名词复数+as,“同一样多”。这里应该用形容词的原级,故把more 改成many。4.考查固定词组。句意:在一些地方,你可以借你需要的书,但在另一些地方,你被限制在一定数量的书。固定词组:be limited to“被限制在上”。故把in 改成to。5.考查目的状语从句。句意:你可以把这些书保存几个星期,这样你就有足够的时间来读完它们。此处表示目的,是目的状语从句,用 so that。故把as改成that。6.考查人称代词宾格。句意:你可

    113、以把这些书保存几个星期,这样你就有足够的时间来读完它们。此处指前半句提到的books,是复数形式,故把it改成them。7.考查动词不定式一般式的被动式。句意:如果你要的书借出去了,你可以要求替你保管。此处“书”和keep之间是被动关系,是动词不定式一般式的被动式作宾语补足语。故在to和kept之间加be。8.考查定语从句。句意:大多数公共图书馆也有阅览室,你可以坐在桌子前阅读日报、杂志和其他书籍。此处reading-room是先行词,在后面的定语从句中作地点状语,故把that改成where。9.考查冠词用法。句意:大多数公共图书馆也有阅览室,你可以坐在桌子前阅读日报、杂志和其他书籍。此处“泛

    114、指”其他的书,不是特指,故把other前的the去掉。10.考查一般现在时态的被动语态。句意:但是,您不能把它们取出来。固定搭配:be permitted to do sth.“被允许做某事”。此处是一般过去时态的被动语态,故把permit改成permitted。第二节 书面表达(满分25分)72.假定你是李华,你的交换生朋友 Thomas发来邮件请你给他推荐一些汉语学习资源( resource),包括书籍、网站或者应用程序(app)。请你用英语给他回一封邮件。注意: 1. 词数100左右2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Thomas,_Yours,Li Hua【答案】Dear

    115、Thomas,It is my pleasure to recommend some Chinese learning resources to you.I have recently bought a set of books called The Origin and Evolution of Chinese Characters, which explain the origins of many Chinese characters. I think the books are well worth reading. As for the website, Id like to sug

    116、gest . On this website, you can find plenty of study materials of Chinese language and culture. For listening and speaking, I strongly recommend an app named Fluent Chinese. You can use it to listen to Chinese news and songs, watch Chinese films and read poems and stories aloud.I hope you will like

    117、these resources and make progress in Chinese.Yours faithfullyLi Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生写一封邮件,向Thomas推荐一些汉语学习资源,包括书籍、网站或者应用程序。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态应为一般现在时和一般将来时。结构:总分法总分法指把主题句作为总说,把支持句作为分说,并以这种方式安排所写内容。要求:1.表达很荣幸可以向Thomas推荐汉语学习资源 2.推荐汉语学习资源 1)推荐书籍 2)推荐网站 3) 推荐应用程序第二步:列提纲 (重点词组)It is ones ple

    118、asure to do sth; recommend sth to sb; a set of; explain; the origins of; be well worth doing; As for; plenty of; strongly; recommend; watch films; make progress in.第三步:连词成句1. It is my pleasure to recommend some Chinese learning resources to you.2. I have recently bought a set of books called The Ori

    119、gin and Evolution of Chinese Characters, which explain the origins of many Chinese characters.3. I think the books are well worth reading.4. On this website, you can find plenty of study materials of Chinese language and culture.5. You can use it to listen to Chinese news and songs, watch Chinese fi

    120、lms and read poems and stories aloud.6. I hope you will like these resources and make progress in Chinese.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇(衔接词)1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second And then, Finally, In the end, At last2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In

    121、 addition As well as, not onlybut (also), including,3.表转折对比关系:However, On the contrary, but, Although+clause(从句), In spite of+n/doing,On the one hand,On the other hand Some,while others,as for, sothat 4.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result 连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰。第五步:润色修改

    122、【点睛】范文内容完整,要点全面,语言规范,语篇连贯,词数适当,上下文意思连贯,符合逻辑关系。作者在范文中使用了较多主从复合句,如:I have recently bought a set of books called The Origin and Evolution of Chinese Characters, which explain the origins of many Chinese characters.这句话运用了which引导的非限定性定语从句;使用了一些固定词组,如recommend sth to sb, the origins of,be well worth doing等。全文中没有中国式英语的句式,显示了很高的驾驭英语的能力。另外,文章思路清晰、层次分明,上下句转换自然,为文章增色添彩。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:宁夏银川市第二中学2019-2020学年高二英语上学期期末考试试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387170.html
    相关资源 更多
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt
  • 北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt
  • 全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx
  • 全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx
  • 2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx
  • 2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx
  • 2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx
  • 全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx
  • 2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1