2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 4 SHARING 12 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 4SHARING 12 WORD版含解析 2021 2022 学年 中人 英语 选修 作业 UNIT SHARING WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十二)Section 、语言知识练习固基础.单句语法填空1Please pass me the book whose cover is green.2I know the reason that he explained at the meeting.3Not you but I am (be)to answer for it.4The days are gone when physical strength was all you needed to make a living.5Care of the soul is a gradual process in which ev
2、en the small details of life should be considered.6When I arrived,Bryan took me to see the house where I would be staying.7The distribution(distribute)of the goods is under discussion.8The doctor is performing an operation (operate)on the injured child.9More and more people get used to purchasing (p
3、urchase)things on the Internet.10I applied for the job not because I liked it but because I had to accept it.单句改错(每小题仅有1处错误)1Clothes and blankets have distributed among the refugees.have后加been2Whats more,a good friend is willing to offer the help to which you need,or can at least give you some advic
4、e.去掉help后的to3He wouldnt go to see a play that no one liked it.去掉it4He donated 1,000,000 yuan into the Hope Project for the children who cant afford their education.intoto5She is voluntary to teaching English in the village school.teachingteach高考题型练习提能力 .阅读理解AI was never very neat,while my roommate K
5、ate was extremely organised.Each of her objects had its place,but mine always hid somewhere.She even labeled(贴标签于)everything.I always looked for everything.Over time,Kate got neater and I got messier.She would push my dirty clothing over,and I would lay my books on her tidy desk.We both got tired of
6、 each other.The war broke out one evening.Kate came into the room.Soon,I heard her screaming,“Take your shoes away!Why under my bed!” Deafened,I saw my shoes flying at me.I jumped to my feet and started yelling.She yelled back louder.The room was filled with anger.We could not have stayed together f
7、or a single minute but for a phone call.Kate answered it.From her end of the conversation,I could tell right away her grandma was seriously ill.When she hung up,she quickly crawled (爬)under her covers,sobbing.Obviously,that was something she should not go through alone.All of a sudden,a warm feeling
8、 of sympathy rose up in my heart.Slowly,I collected the pencils,took back the books,made my bed,cleaned the socks and swept the floor,even on her side.I got into my work and I even didnt notice Kate had sat up.She was watching,her tears dried and she looked at me in disbelief.Then,she reached out he
9、r hands to grasp mine.I looked up into her eyes.She smiled at me,“Thanks.”Kate and I stayed roommates for the rest of the year.We didnt always agree, but we learned the key to living together: giving in,cleaning up and holding on.【语篇解读】作者与室友的生活习惯迥异,冲突在所难免。在室友遭遇悲痛时,作者以实际行动表达自己的关心和同情,两人和好如初。1What made
10、 Kate so angry one evening?AShe couldnt find her books.BShe heard the author shouting loud.CShe got the news that her grandma was ill.DShe saw the authors shoes beneath her bed.D细节理解题。根据第二段中的“Soon,I heard her screaming,Take your shoes away!Why under my bed!Deafened,I saw my shoes flying at me.”可知,室友
11、生气是因为作者乱丢鞋子。故选D。2The author tidied up the room most probably because _Ashe was scared by Kates angerBshe hated herself for being so messyCshe wanted to show her careDshe was asked by Kate to do soC推理判断题。根据第三段中的“All of a sudden,a warm feeling of sympathy rose up in my heart.”可知,作者整理房间是出于对室友的同情,从而表达自己
12、的关心。故选C。3How is Paragraph 1 mainly developed?ABy analyzing causes.BBy showing differences.CBy describing a process.DBy following time order.B细节理解题。根据第一段中的“Each of her objects had its place,but mine always hid somewhere.She even labeled(贴标签于) everything.We both got tired of each other.”可知作者说明了与室友在日常习
13、惯上的种种差异。故选B。4What might be the best title for the story?AMy Friend KateBHard Work Pays offCHow to Be OrganizedDLearning to Be RoommatesD标题归纳题。文章最后作者表达了自己叙述这个故事的意图:与室友相处的关键就是让步、整理(房间)和坚持。故选D。BWorld hunger.These two little words contain one huge problem: people do not have enough to eat.According to t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387310.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
