2021-2022学年高中英语 Unit 4Wildlife protection Using Language练习(含解析)新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 4Wildlife protection Using Language练习含解析新人教版必修2 2021 2022 学年
- 资源描述:
-
1、Unit 4Using Language. 单句语法填空1. It suddenly rained when the mayor was inspecting (inspect) our new school last week. 2. The boy was sent to a hospital because he was bitten (bite) by a dog. 3. His books never fail to attract the readers with those surprising endings (end). 4. A new law that protects
2、the disabled peoples right has been passed so that they can ride buses for free. 5. By working faithfully (faith) eight hours a day you may eventually get to be boss and work twelve hours a day. 6. All of a sudden, a mouse rushed out of the hole, disappearing (disappear) into the darkness. 7. Joe, d
3、ont give up now; youre improving all the time. It wont be long before you can speak English well. 8. According to the researchers, passive smokers are (being) harmed (harm) even more than the smokers themselves. 9. She could find no reasonable explanation for the disappearance (disappear) of the mon
4、ey in the locked safe. 10. He was becoming angry, and was staring fiercely (fierce) at me as if he was about to lose control. . 完成句子1. It was not long before the news was widely circulated. (before状语从句) 这个消息不久就广泛流传了。2. A fast food restaurant is the place where, just as the name suggests, eating is p
5、erformed quickly. (as; suggest) 正如它的名字那样, 快餐店是一个吃饭很快的地方。3. I would appreciate it if you could send me a reply at your earliest convenience. (appreciate) 如果您能够尽早给我回信的话, 我将不胜感激。4. Society tends to look at a woman by the way (that/in which)she looks, whether that is appropriate or not. (定语从句)不管那么说是否合适,
6、 这个社会对女人总是倾向于以貌取人。5. It is a pity that many teenagers have turned their computers into electronic playgrounds. (pity) 很遗憾许多青少年已经把计算机变成了电子游乐场。将下列句子改为被动语态1. Our manager is showing the visitors around the company. The visitors are being shown around the company by our manager. 2. Are they searching for
7、 the lost boy? Is the lost boy being searched for by them? 3. The government is setting up a new wildlife protection park in this area. A new wildlife protection park is being set up in this area by the government. 4. They are discussing some problems about environment protection. Some problems abou
8、t environment protection are being discussed by them. 5. Nowadays most young people are reading stories written by Chi Li. Nowadays stories written by Chi Li are being read by most young people. . 阅读理解In the past 50 years, the amount of water in the open ocean with zero oxygen has gone up more than
9、fourfold. In coastal water bodies, including river mouths and seas, low-oxygen sites have increased more than tenfold since 1950. Scientists expect oxygen to continue dropping even outside these zones as Earth warms. “Oxygen is fundamental to life in the oceans, ” said Denise Breitburg, a marine eco
10、logist with the Smithsonian Environmental Research Center. “The decline in ocean oxygen ranks among the most serious effects of human activities on the Earths environment. Actually, its a great loss to all the support services that rely on recreation and tourism, including hotels and restaurants and
11、 taxi drivers and everything else. The reverberations(严重影响) of unhealthy ecosystems in the ocean can be extensive. ”In areas traditionally called “dead zones”, like those in Chesapeake Bay and the Gulf of Mexico, oxygen plummets(大幅下跌) to so low levels that many animals die. As fish avoid these zones
12、, their habitats become smaller and they re easier to be attacked or caught. But the problem goes far beyond “dead zones”. Even smaller oxygen decline can prevent growth in animals, hinder reproduction and lead to disease or even death. It also can cause the release of dangerous chemicals such as ni
13、trous oxide, a greenhouse gas up to 300 times more powerful than carbon dioxide. While some animals can boom in “dead zones”, overall biodiversity falls. Climate change is the key criminal in the open ocean. Warming surface waters make it harder for oxygen to reach the inside of the ocean. Furthermo
14、re, as the ocean as a whole gets warmer, it holds less oxygen. In coastal waters, too much nutrient pollution from land creates algal blooms, which use up oxygen as they die and break down. Peoples livelihoods are also on the line, the scientists reported, especially in developing nations. Smaller f
15、isheries(渔场)may be unable to relocate when low oxygen destroys their harvests or forces fish to move elsewhere. So we humans have to carry on a war now and win the war. 【文章大意】本文是说明文。由于人类活动导致全球变暖, 气候变化影响到了海洋生物的生存, 又反作用于人类的生计, 人类必须采取措施应对此问题。1. What does the first paragraph mainly talk about? A. The oc
16、ean has been losing its oxygen. B. The amount of sea water is increasing. C. The coastal water bodies are dangerous. D. The Earth becomes warmer and warmer. 【解析】选A。段落大意题。通过第一段我们知道了海洋面临的现状: 在过去的50年里, 海洋中零氧水域的水量增加了四倍多。低氧场所自1950年以来增加了十多倍。通过这些现状科学家预计, 随着地球变暖, 即使在这些区域之外, 氧气也会继续下降。由此可知海洋正在失去氧气。2. What can
17、 we infer from Denise Breitburgs words? A. Different oceans have different levels of oxygen. B. The decline in ocean oxygen has great influences. C. The future of tourism relies on the levels of ocean oxygen. D. The decrease in ocean oxygen is the most serious environment problem. 【解析】选B。推理判断题。根据第二段
18、Denise Breitburg说的“Oxygen is fundamental to life in the oceans, ”和 “The decline in ocean oxygen ranks among the most serious effects of human activities on the Earths environment. . . The reverberations of unhealthy ecosystems in the ocean can be extensive. ”可知海洋氧气的减少是人类活动对地球环境最严重的影响之一, 这种不健康的海洋生态系统
19、的严重影响还会扩大。由此可见海洋氧气的减少有很大影响。3. How does the “dead zone” affect sea animals? A. It offers more food. B. It forms dangerous gas. C. It reduces their living areas. D. It produces more carbon dioxide. 【解析】选C。推理判断题。根据第三段In areas traditionally called “dead zones”. . . oxygen plummets to so low levels that
20、many animals die. As fish avoid these zones, their habitats become smaller and theyre easier to be attacked or caught. 可知“死亡地带”氧气大幅下跌, 许多动物死去。当鱼类避开这些区域时, 它们的栖息地变小, 更容易被攻击或捕获。4. How can we win the war according to the text? A. By closing smaller fisheries. B. By controlling humans bad activities. C.
21、By improving peoples living standards. D. By stopping nutrients entering the ocean. 【解析】选B。推理判断题。根据第二段The decline in ocean oxygen ranks among the most serious effects of human activities on the Earths environment. Actually, its a great loss to all the support services that rely on recreation and tou
22、rism, including hotels and restaurants and taxi drivers and everything else. 可知是人类活动使海洋氧气减少, 所以要解决此问题必须控制人类的有害活动。. 阅读填句(2021南京高一检测)If you have ever done competitive sports, you will know that starting a new season means a lot of hard work and practice. 1 Here are a few ways to make sure that youre r
23、eady for the first day. 2 Ask your coach, gym teacher or trainer for some advice before writing your plan. Besides, write down how long you have worked out and what activity you have done. Ask your coach if you arent sure what you need. New equipment can be expensive, so think about using some secon
24、d-hand equipment if its available. Brothers, sisters and friends can be great sources of used equipment. 3 You can ask your coach to take a look at it before the first day of practice. If you are a returning player, take out all your equipment, try it on and make sure that it still fits and works. 4
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389445.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《同步辅导》2015高中数学北师大版选修1-1课件:《全称命题、特称命题》.ppt
