2020-2021学年高中英语 Module 5 The Conquest of the Universe Function and Grammar课时作业(含解析)外研版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module The Conquest of Universe Function and Grammar课时作业含解析外研版选修8 2020 2021 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Module 5 The Conquest of the Universe.阅读理解Our house was directly across the street from the clinic entrance of John Hopkins Hospital in Baltimore. We lived downstairs and rented the upstairs rooms to the patients at the clinic.One evening as I was fixing supper, there was a knock at the door. I open
2、ed it to see a truly awful looking man. Hes hardly taller than my eightyearold son. “Good evening. Ive come to see if youve a room. I came for a treatment this morning from the eastern shore, and theres no bus till morning.” He told me hed been hunting for a room since noon but with no success. “I g
3、uess its my face.I know it looks terrible, but my doctor says with a few more treatments.” For a moment I hesitated, but his next words convinced me, “I could sleep in this chair on the porch. My bus leaves early in the morning.”I told him we would find him a bed. When I had finished the dishes, I t
4、alked with him. He told me he fished for a living to support his five children, and his wife, who was hopelessly crippled (残疾的) from a back injury. He didnt tell it by way of complaint. Next morning, just before he left, as if asking a great favor, he said, “Could I come back and stay the next time?
5、” He added, “Your children made me feel at home.”On his next trip he arrived a little after seven in the morning. As a gift, he brought a big fish and the largest oysters (牡蛎) I had ever seen. I knew his bus left at 4:00 am and I wondered what time he had to get up in order to do this for us.In the
6、years he came to stay overnight with us and there was never a time that he did not bring us vegetables from his garden. I know our family always will be grateful to have known him; from him we learned how to accept the bad without complaint when facing the misfortune.本文介绍了一名渔夫的不幸遭遇,作者从中得到了人生启示面对不幸时要
7、学会毫不抱怨地接受,并以乐观的心态去面对。1Why did the author agree to let the man spend the night in his house at last?ABecause the man said others refused to accommodate him.BBecause the man said he would not cause much inconvenience.CBecause the man said he had come from the eastern shore.DBecause the man said he had
8、 been hunting for a room since noon.答案:B解析:细节理解题。从第二段中 For a moment I hesitated, but his next words convinced me, “I could sleep in this chair on the porch. My bus leaves early in the morning.”可知B项正确。2How long would it take the man to travel from his home to Baltimore by bus?AAbout 1 hour.BAbout 2 h
9、ours.CAbout 3 hours. DAbout 4 hours.答案:C解析:细节理解题。从第四段中 On his next trip he arrived a little after seven in the morning.I knew his bus left at 4:00 am可知C项正确。3From the text we can know that _.Athe authors children were kind and friendly to the manBthe man was fed up with his hardwork and his familyCJo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389544.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年秋九年级语文上册语文版习题课件:专题二(共13张PPT).ppt
