2020-2021学年高中英语 Unit 2 Robots单元加餐练课后作业(含解析)新人教版选修7 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Robots单元加餐练课后作业含解析新人教版选修7 2 2020 2021 学年 高中英语 Robots 单元 加餐 课后 作业 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Robots单元加餐练.完形填空Predictions of many robots in industry have yet to come true.For ten years or more, manufacturers of big robots have explained how their machines can make industry more competitive and productive.The maker for _1_ robots is oversupplied now, and the driving force of the robotics revo
2、lution is _2_ to be with makers of machines that handle a few kilos at most.“Heavyrobot manufacturers have some difficulty _3_ finding customers.They are offering big _4_ just to get in the door.There has been a(n) _5_ growth everywhere in the number of robots, so we admit we are either deceiving (欺
3、骗) _6_ or that the market is slowly growing,”said John Reekie, chairman of Colen Robotics.“The following things must happen _7_ the robotics revolution to occur.We must achieve widespread robot literacy._8_ there has been a computer _9_programme, there must be a robot literacy programme._10_, some k
4、ind of artificial intelligence needs to be _11_.”Colen makes educational robots and machine tools.It is small _12_ with companies like ASEA or Fujitsu Fanuc.But Colen with others in departments in universities such as Surrey, Manchester, and Durham possesses an advantage _13_ the giants.The big comp
5、anies sell very expensive _14_ to businesses with expert knowledge in automation.The _15_ companies make robots for teaching people, and now they have realized that there is a need for small,_16_ robots that they can meet.The little companies either bring their educational machines _17_ an industria
6、l standard or design from the start.One technique that they all adopt is to choose _18_components where possible.The major cost of making _19_ their models is the electronics,which will fall in price.There is _20_ chance for reductions in mechanical costs.The use of standard parts, which are easily
7、replaced,should give these robots a mechanical life of something in the order of five years.本文主要谈论了大型机器人。1A.small BeducationalCbig Dbusiness答案:C解析:通读全文可知,本篇文章主要谈论了大型机器人。2A.claimed BcalledCthought Dtold答案:A解析:claim.to be.“声称是”,此处为被动用法。3A.to BwithCover Din答案:D解析:have difficulty in doing sth.是固定短语,“做有困
8、难”,此处指商家找到买这些大型机器人的买主有困难。4A.money BdiscountsCprices Dcosts答案:B解析:big discounts指“折扣多”。5A.exciting BencouragingCsatisfying Ddisappointing答案:D解析:根据下文可知此处应用disappointing指“令人失望的”。6A.ourselves BcustomersCcompanies Dus答案:A解析:根据上文“manufacturers of big robots have explained how their machines can make indust
9、ry more competitive and productive”及设空的前半句可知此处是指我们要么是在欺骗自己要么是机器人市场发展缓慢。7A.to BforCin Dwith答案:B解析:句意:要使机器人革命发生,必须发生以下几件事。for“为了”,符合语境。8A.As if BEven thoughCJust as DAlthough答案:C解析:just as“正像,正如”。9A.custom BliteracyCpoem Dtradition答案:B解析:上文和下文都说到机器人的读写程序,故这里表示有了计算机的读写程序。10A.However BFinally CWhereas D
10、Because答案:B解析:句意:最后人工智能必须可用。11A.capable Bpossible Cprobable Davailable答案:D解析:available“可利用的”,符合语境。12A.compared Bcomparing Ccontrasted Dcontrasting答案:A解析:compare with.“与比较”,compare与其逻辑主语表示被动,用compared。13A.than Babove Cover Dfrom答案:C解析:an advantage over“比优越,优于”。这里指在大学里科伦这些小公司比一些大公司有优势。14A.tools Brobot
11、s Cmachines Delectronics答案:B解析:全文谈论的是机器人,此处指大公司卖的是昂贵的机器人,这种机器人必须具有专业自动化知识能力的人才能操作。15A.other Bbig Clittle Drobot答案:C解析:根据上文可知,大公司卖的是昂贵的机器人,而小公司卖的是不同的机器人小型机器人。16A.expensive Bartificial Ceducational Dlowcost答案:D解析:根据逻辑,small与lowcost(低成本的)相符合。17A.up to Bon Cin Dabout答案:A解析:up to“达到(高度、价格、水平等)”。18A.mecha
12、nical Bstandard Ccheap Dsmall答案:B解析:standard“标准的”,此处指他们所采用的技术是选择标准的零件。19A.much Bmany Cboth Dsome答案:C解析:上文提到的是两种公司。20A.more Bless Cno Dleast答案:B解析:less chance“可能性更小”。.阅读理解A shop wholly run by a robot has been set up in downtown Tokyo,capital of Japan.The shop was set up by a Japanbased company.When a
13、 customer comes to the shop, he will be given a pencil and a piece of paper.When he is looking at the shelves for goods,he can write down the number of each thing he wants to buy.Then he may come to a machine,which looks like a bank ATM(Automatic Teller Machine), and press the button to tell the mac
14、hine the numbers and some other information about the goods.The machine will soon give the customer a bill.When the customer puts money into the machine, change will be given back at once, and the words “Thank you for coming” will appear on the screen of the machine.The robot will select the ordered
15、 goods for the customer according to computer centre information.The robot, as round as a bucket,is able to decide the weight and size of any goods.It will always take the bigger and heavier goods first before picking up the smaller and lighter ones,such as cakes or biscuits.Within half a minute, th
16、e robot will make everything ready,and wait for a customer at a certain delivery place.The shop is to meet the needs of the public for the socalled “silent purchase”It means that a customer can do shopping through mail or even an international computer network without facing the shop owner.This will
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390020.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
