2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业7(含解析)牛津译林版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业7含解析牛津译林版必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 解析 牛津 译林版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写根据首字母提示或所给汉语意思写出所缺单词1The foreign child is awkward(笨拙的) with his chopsticks.2It was a horrible(可怕的) experience to see so much blood on the floor.3The disease failed to respond(反应) to the new drugs the doctor applied.4The best way to deal with a tease is to ignore(忽视) it.5The time bomb e
2、xploded(爆炸) but nobody was injured.6Its reported that there the original settlers were the Indians.7To be frank with you,I dont really think youve got a chance.8He suffered from starvation and disease at that time.9It will take a long time to recover from an operation.10Nowadays,more and more people
3、 like chatting on the Internet.阅读理解ALily and Lisa were best friends.They were always together.But things changed one day.That day Lisa was sent to sit beside another girl called Alice.They soon laughed happily together.The next day,when Lily went to Lisas house,she saw Lisa and Alice laughing and pl
4、aying happily together.Lisa was playing so happily then that she didnt even notice Lily when she arrived.Lily felt very depressed and went home.She thought Lisa had changed and was afraid shed leave her.She didnt want to lose her best friend.Thinking she might lose her one day,she couldnt help cryin
5、g.Just then,Lilys mother came back.Seeing she was crying,her mother asked her why.Lily told her everything.After hearing what she said,her mother couldnt help laughing.She said,“Dont be sad.You should be happy.”Lily was confused.She didnt understand why she should be happy.Her mother explained,“Now,
6、Lisa has a new friend.And youre friends with Lisa.It means that you have a new friend,too.Just make friends with Alice,too.”Hearing that,Lily stopped feeling sad.She liked the idea of having one more friend.So the next day,when Lily saw Lisa and Alice playing in the classroom,she happily went to the
7、m and joined them.The three quickly became good friends.Never feel sad if your friend has a new friend.Instead,be happy.If your friend has a new friend,it means that you have a new friend,too.【语篇解读】本文是一篇记叙文。Lily的好朋友Lisa交了新朋友Alice后对Lily有一些忽视,这让Lily很伤心也很担心,但是经过妈妈的开导,Lily不仅没有失去好朋友Lisa,还多了一个好朋友。1After L
8、isa sat beside Alice,the two _Adisliked each otherBignored Lily at onceCinvited Lily to play togetherDgot along well with each otherD细节理解题。根据第一段中的“They soon laughed happily together.”可知,当Lisa和Alice坐到一起后,她们相处得很好。2Which word can best take the place of the underlined word “depressed”?AUpset.BLonely.CSu
9、rprised.DTired.A词义猜测题。根据第二段中的“Thinking she might lose her one day,she couldnt help crying.”可知,当看到Lisa和Alice在一起开心地玩耍,而且都没有注意到自己时,Lily感到很不安,她担心她会失去好朋友Lisa。3According to Lilys mother,Lily should be happy because _AAlice is a very nice girlBshe will have a new friendCshe has made a new friendDLisa is st
10、ill her best friendB细节理解题。根据第三段中Lily的妈妈所说的“And youre friends with Lisa.It means that you have a new friend,too.Just make friends with Alice,too.”可知,Lily的妈妈开导Lily,说她不应该伤心,反而应该高兴,因为这意味着她也将多一个朋友。4What does the author want to tell us?AA friend in need is a friend indeed.BNot everyone likes making friend
11、s.CWithout confidence there is no friendship.DOur friends can help us make new friends.D写作意图题。根据文章最后一句“If your friend has a new friend,it means that you have a new friend,too.”可知,作者通过这个故事想要告诉我们:朋友可以帮我们结交更多的朋友。BWhen you choose a friend,you should be very careful.A good friend can help you study.You c
12、an have fun together and make each other happy.Sometimes you will meet fair weather friends.They will be with you as long as you have money or luck,but when you are down,they will run away.How do I know when I have found a good friend?I look for certain qualities of character,especially understandin
13、g,honesty and reliability(可靠)Above all else,I look for understanding in a friend.A good friend tries to understand how another person is feeling.He is not quick to judge.Instead,he tries to learn from others.He puts himself in the other persons place,and he tries to think of ways to be helpful.He is
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390262.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
