分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型2020版高考英语新精准大一轮江苏专用版练习:必修2 UNIT 2 知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:391393
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:15
  • 大小:638.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020版高考英语新精准大一轮江苏专用版练习:必修2 UNIT 2知能演练轻松闯关 WORD版含解析 2020 高考 英语
    资源描述:

    1、A卷 单项填空1I was advised to arrange for insurance _ I needed medical treatment.AneverthelessBalthoughCin case Dso thatC解析:句意: 别人建议我入保险, 以防万一我需要医疗措施。in case “以防万一, 万一, 可能”。 故选C。2(2019扬州中学调研)When _, the man said he went home at 2:00 am., _ and only _ his house broken into.Aasked; tired; to find Basking;

    2、tired; findingCasked; tiredly; to find Dasking; tiredly; findingA解析:When askedWhen the man was asked, 前后主语一致, 可改为分词短语作状语。tired为形容词形式作the man的伴随状语。only to find.是结果状语, 表示 “(出乎意料地)发现”; 若用only finding则表示 “(在意料之中地)发现”。3The finals of AFC CUP (亚联杯) were going on in an exciting _ and won hearty applause at

    3、times.Aatmosphere BstateCpattern DstyleA解析:句意:亚联杯决赛在令人激动的气氛中进行, 不时赢得阵阵热烈的掌声。atmosphere “气氛”, 符合句意。state “状况”; pattern “图案, 模式”; style “风格, 作风”。4Just an hour ago he was telling me on the phone that he _ home right after the work.Acomes BcameCwould come Dwill comeC解析:考查动词的时态。句意:就在一个小时之前,他还打电话告诉我说下班后就回

    4、家。主句是过去进行时,从句用过去将来时,表示该动作发生在主句谓语动作之后。5The girl was sitting on the bench in the park,_ her head in the book in her hands.Aburied BburyingCbeing buried Dto buryB解析:句意:这个女孩坐在公园的长凳上, 埋头读着手里的书。分析句子成分可知, The girl和bury是逻辑上的主谓关系, 故用动词的ing形式, 表示一种伴随的状态, 答案为B项。6China has published a book _ President Xi Jinpin

    5、gs quotations from ancient stories and classics in his speeches and articles.Afeaturing BannouncingCcontributing DexchangingA解析:Afeaturing描写;Bannouncing宣布;Ccontributing贡献;Dexchanging交换。句意:中国出版了一本书, 描写习近平演讲和文章中摘自古代故事和经典的名言。书与描写之间是主谓关系, 现在分词作后置定语, 故选A项。7Just _ those thoughts from your mindtheyre crazy

    6、 and not worth thinking about.Acancel BdefendCfire DdismissD解析:句意:把那些想法从你的脑子里删除掉吧那都是些疯狂的念头, 不值得思考。语境说不值得思考, 因此这里表示劝对方摆脱这些想法, 故用 dismiss 表示 “让离开”。A “取消”; B “保卫, 为辩护”; C “解雇, 开除”。8In terms of academic performance, Mike does not belong to the brilliant students in our class, yet we can never _ the poss

    7、ibility that he will be admitted to his ideal college.Aconfirm BdiscountCexplore DevaluateB解析:句意:从学业表现来看, Mike在我们班不属于优秀的学生, 但是我们绝不能低估他能考入他理想中的大学的可能性。confirm “(尤指提供证据来)证实, 证明”; discount “低估”; explore “探索”; evaluate “评估”。根据句意应选B项。9There is a Wall Street financial crisis case _ the stock price has redu

    8、ced to 45%, causing people to be _Awhich; with a loss Bwhere; at a lossCthat; in a loss Dwhat; on a lossB解析:当先行词为case, situation等词且在从句中作状语时, 后面的定语从句通常用where或in which引导。at a loss “茫然不知所措”, 为固定搭配。10Many of them turned a deaf ear to his advice, _ they knew it to be valuable.Aas if Bnow thatCeven though

    9、 Dso thatC解析:根据两个分句的逻辑意义可知这里的意思是 “即使”, 故选even though引导让步状语从句。11Its the first time that he has been to the Great Wall, _? Aisnt he Bhasnt heCisnt it Dhasnt itC解析:Its the first time that句型的反意疑问句的反意疑问部分的构成与主句保持一致。12As the worlds population continues to grow, the _ of food becomes more and more of a con

    10、cern.Aworth BsupplyCpackage DlistB解析:题干的意思是: “随着世界人口的持续增长, 粮食供应越来越令人担忧。” worth“价值”; supply “供应”; package “包裹”; list “清单”。 “人口增长” 与 “粮食供应” 是一对矛盾, 人口越多, 粮食供应就越紧张, 所以应该选择B项。13Entering the teachers office, Mary found Mr.Smith _ by papers.Asurround BsurroundingCsurrounded DsurroundsC解析:句意:进入到老师办公室, 玛丽发现史

    11、密斯先生周围全是试卷。此处Mr.Smith与surround之间为被动关系, 是过去分词短语作宾语补足语。14You may spend this amount of money on _ is important to you.Ano matter what BsomethingCwhatever DanythingC解析:句意:你可以把这笔钱花在你认为重要的任何事情上。whatever is important to you为宾语从句, whatever在从句中作主语。此处whatever相当于anything that。15Id prefer to _ my judgement unti

    12、l I find all the evidence.Ashow BexpressCpass DreserveD解析:句意:我更愿意保留我的意见, 直到找到所有的证据。show “展示”; express “表达”; pass “传递”; reserve “保留”。 阅读理解ALife coaching courses are perfect for individuals with excellent interpersonal skills and will help people achieve their goals. The role of a Life Coach is to pro

    13、vide support and guidance for people looking forward to changing or improving a certain aspect of their life. This can be emotional or healthrelated and, in the overall sense, it can mean total life support and life coaching. Life coaching courses available through National Certification Corporation

    14、(NCC) are below:Emotional Freedom Technique(EFT) DiplomaThis qualityassured diploma in Emotional Freedom Technique is a form of emotional and psychological acupressure(指压), which makes use of a simple tapping routine coupled with statements made by the client to express how they feel about the probl

    15、em in hand.Price: WAS 550.00NOW 440.00Awarding Body: ABC AwardsAverage Duration(持续时间): 200 hoursCourse Support:12 months access to the courseHealth Coaching DiplomaThe Health Coaching Level 3 Diploma course is appealing for those who wish to improve soft skills or the job that they already have. In

    16、addition, it is for those with a keen interest in health promotion.Price: WAS 550.00NOW 440.00Awarding Body: ABC AwardsAverage Duration:200 hoursCourse Support:12 months access to the courseLife Coaching DiplomaThe Life Coaching Diploma course aims to provide the learner with knowledge of how life c

    17、oaching works and what a Life Coach does. It could be the beginning of a whole new life, not only for you, but for all your potential clients!Price: WAS 408.00NOW 326.40Awarding Body: NCFE CertificateAverage Duration: 200 hoursCourse Support:12 months expert tutor support【解题导语】本文是一篇应用文,主要介绍了人生教练的工作内

    18、容以及三种人生教练课程的相关信息。1Who are life coaching courses intended for?AThose who want to keep physical fitness.BThose who need a major life change.CThose who have emotional needs.DThose who are good at socializing.D解析:细节理解题。根据第一段中的“Life coaching courses are perfect for individuals with excellent interpersona

    19、l skills and will help people achieve their goals.”可知,人生教练课程是为那些有极好的人际交往技巧的人设计的,并愿意帮助他们实现目标。故选D。2What do these life coaching courses have in common?AThe courses all last for 12 hours on average.BA 20% discount is offered for each course now.CAll the courses are given by experts in that field.DAll pa

    20、rticipants can get a diploma from ABC Awards.B解析:细节理解题。根据文中给出的三种人生教练课程的价格信息“Price:WAS 550.00NOW 440.00”“Price: WAS 550.00NOW 440.00”“Price:WAS 408.00 NOW 326.40”可知,这三种课程的共同之处是每种课程目前的费用都打了八折。故选B。BAs the world edged into a financial crisis, there were repeated warnings that we were headed for disaster

    21、. In the end, disaster struck. In many ways, the challenge of climate change has a similar feel, and the alarm bells are ringing just as loudly. But while it was possible to bail out the banks and to stimulate economic recovery with trillions of dollars of public finance, it will not be possible whe

    22、n it comes to the climateunless we act now.Yet even when the basic science of climate change has been accepted by almost all scientists, many others still seem to think that it is groundless, and that the world has more important questions to deal with. Reducing poverty, increasing food production a

    23、nd sustaining economic recovery are seen as more deserving of our attention. But this is a false choice, for climate change is not an alternative priority to all of these; it is in fact a “risk multiplier”, a factor that will weaken our ability to achieve any of these things.For example, ending pove

    24、rty so that every person has the opportunity to lead a good life is already a hugely challenging ambition, and rapid climate change will make it more so. Several studies have set out how climatic change will threaten economic development, especially in the most vulnerable (weak and easily harmed) an

    25、d poorest countries. This will, in turn, damage programmes to reduce poverty._ Food security is already at risk because of soil erosion and the volatility(反复无常) of oil and gas prices that sustain industrial farming, while demand is rising because of population growth and changing diets. Climate chan

    26、ge will worsen this squeeze. According to a United Nations Environment Programme projection, agricultural productivity could drop by up to 50 percent in many developing countries by 2080especially because of changed patterns of rainfall._ These environmental stresses are likely to heighten social te

    27、nsions. If in the future it becomes clear that the worlds big polluters knew but did little or nothing about these problems, a whole new generation of bitterness and anger might be born._ Surely the starting point must be to see the world as it really is, and perhaps to accept that the economy is a

    28、wholly owned subsidiary(附属物) of Nature and not the other way around. The worlds tropical rainforests provide a powerful case in point._ The Earths ecosystems shelter more than half the Earths wide variety of plant and animal species, on which, whether we like it or not, human survival depends. They

    29、are home to many of the worlds native people, and they help meet the needs of hundreds of millions of other people. But they are being cleared and burned at a rate of about 6 million hectares per year. In addition to accelerating mass extinction of species, this is causing massive greenhousegas emis

    30、sions, accounting for about a fifth of the total.This is precisely why The Princes Rainforests Project is launched to help reach an agreement on increasing international cooperation to reduce deforestation. Back in April, I was able to host a meeting of world leaders at St. Jamess Palace in London,

    31、where it was agreed to establish a new informal working group to look at how rates of deforestation could be slowed as rapidly as possible.Through providing countries with financial rewards for their positive performance in cutting deforestation (or for not starting it in the first place), we would

    32、make it possible for rainforest nations to carry out strategies for sustainable development more quickly and more importantly without having to rely so heavily on the kind of economic activities that cause deforestation. By using innovative, longterm investment instruments, we could restore vast are

    33、as of already degraded(退化的) land to increase food output. At the same time, money would be available for new health and education programmes. In return, the world would sustain the vital ecosystem services upon which we all rely for our economic, physical, and spiritual survival.【解题导语】本文是一篇议论文,主要论述的

    34、是当今世界人类面临的首要问题是如何解决气候的不断恶化,以及人类必须采取切实可行的措施来应对气候变化。3Which of the following is closest in meaning to the underlined part “bail out” in Paragraph 1?ALet out.BWear out.CRule out. DHelp out.D解析:词义猜测题。根据上下文可知,画线短语所在句表示的是在面临经济危机时,虽然人们有可能通过公共财政的大量投入来帮助银行摆脱困境并刺激经济的复苏,但谈到气候时,这是不可能的除非我们现在就采取行动。由此可知,画线短语bail ou

    35、t意为“帮助摆脱困境”。故D项help out与画线短语含义最为接近。let out“释放,泄露”;wear out“使疲乏,磨损”;rule out “排除,拒绝考虑”。4According to the writer, what is the most urgent problem facing the world?ACutting down waste.BFighting against poverty.CAddressing climate change.DGuaranteeing food security.C解析:细节理解题。根据第二段的内容,尤其是“But this is a f

    36、alse choice, for climate change is not an alternative priority to all of these; it is in fact a risk multiplier,a factor that will weaken our ability to achieve any of these things.”可知,作者认为应对气候变化并不是一件人们可以优先选择的备选项,气候变化实际上是一个“风险增倍者”,它是影响我们完成其他事情的一个因素。由此可知,作者认为世界所面临的最紧急问题应是应对气候变化。5What does the project

    37、ion by United Nations Environment Programme intend to convey?AClimate will continue worsening in the future.BClimate change affects food production greatly.CFood security has become a serious global problem.DFood security must be valued by developing countries.B解析:推理判断题。根据第四段中的“Food security is alre

    38、ady at risk”“Climate change will worsen this squeeze.”“According to.agricultural productivity could drop by up to 50 percent in many developing countries by 2080especially because of changed patterns of rainfall.”可知,食物安全已经处于危机之中,而气候变化又会加重这个危机;之后作者列举了联合国环境署的一项预测,且这项预测表明,尤其是因为发生变化的降雨模式,许多发展中国家的农业生产率到2

    39、080年会下降多达一半。综上可知,作者提及联合国环境署的这项预测主要是为了说明气候变化对食物产量的影响巨大,故选B。6Which is the most suitable place for “With this in mind, it seems to me that we need to adopt a new approach.”?ABCDC解析:推理判断题。解答本题的关键是抓住题干所给句中的“this”和“a new approach”,“this”指代的是上文内容,再结合“a new approach”可知,该句所在位置的上文谈及的应是一种消极情况或现象,而下文则应是积极应对上文消极

    40、情况或现象的办法。故结合四个备选所在语境进行综合判断可知,该句最适合放在文中的处,既承接上文提及的环境压力很可能会加深社会紧张局势的内容,又引出了下文建议的让人们转变观念的内容。此外,处后的“Surely the starting point”也是关键提示。7What does The Princes Rainforests Project aim to do?ACut back on deforestation.BPromote environmental awareness.CProtect endangered plants.DStrengthen international excha

    41、nges.A解析:细节理解题。根据倒数第二段中的“This is precisely why The Princes Rainforests Project is launched to help reach an agreement on increasing international cooperation to reduce deforestation.”可知,The Princes Rainforests Project旨在减少毁林。8Which might be the best way for rainforest nations to protect their rainfor

    42、ests?ASet up large nature reserves.BAdjust the economic structure.CMake much of degraded land.DDevelop remote monitor equipment.B解析:推理判断题。根据最后一段中的“we would make it possible for rainforest nations to carry out strategies for sustainable development more quickly and more importantly without having to

    43、rely so heavily on the kind of economic activities that cause deforestation”可知,作者建议热带雨林国家尽快实施可持续发展战略,而且更重要的是减少其对当前引起毁林问题的经济活动的依赖以保护热带雨林。由此可推知,热带雨林国家保护热带雨林的最佳方法是调整其经济结构。故选B。B卷 完形填空A taxi driver taught me a lesson in customer satisfaction and expectations.Inspiring speakers_1_thousands of dollars to g

    44、ive this kind of training to corporate directors and staff.It cost me only a $12_2_ride.I had_3_into Dallas just for the purpose of calling on a client.Time was precious and my_4_included a quick roundtrip from and back to the airport.A_5_taxi pulled up.The driver rushed to_6_the passenger door for

    45、me and made sure I was_7_seated before he closed the door.As he got in the drivers seat,he_8_that the neatly folded Wall Street Journal next to me was for my use.He then showed me several_9_and asked me what type of music I would enjoy.I could not believe the _10_I was receiving!I took the opportuni

    46、ty to say,“_11_you take great pride in your work.You must have a_12_to share.”“You bet,” he_13_, “I used to be in Corporate America.But I was tired of thinking my best would never be good enough.I_14_to find my right position in life,where I could feel_15_of being the best.I love driving cars,and fe

    47、eling like I have done a full days work and done it_16_So I chose to become a_17_One thing I know for sure,to be good in my business I just have to meet the expectations of my passengers._18_,to be great in my business,I have to go_19_the customers expectations!”The taxi driver taught me a great lif

    48、e_20_:Go an extra mile when providing any service to others.【解题导语】本文主要讲述了一名出租车司机给作者上了一堂关于如何达到客户满意和期望的课。1AofferBchargeCpayDaffordB解析:根据空后的“thousands of dollars to give this kind of training to corporate directors and staff.It cost me only a $ 12”可知,励志演讲家的培训是要收费的。charge表示“收费”,符合语境。2Ataxi BbusCcar Dtra

    49、inA解析:根据文章第一句可知,出租车司机收作者12美元。3Adriven BflownCran DcycledB解析:根据第二段第二句可知,作者当时是乘飞机去的。4Ahope BpurposeCplan DchoiceC解析:根据语境可知,时间很珍贵,作者的计划中包括往返机场的旅程。5Aprivate BroughCslow DcleanD解析:根据下文的“the neatly folded Wall Street Journal next to me was for my use”可推知,出租车很干净。6Aopen BlockCpush DshutA解析:结合“the passenger

    50、door for me”可推知,司机赶快跑过来给作者开车门。7Asilently BcomfortablyCtightly DcasuallyB解析:根据语境可推知,该司机注重乘客的满意度,所以他一定确保作者乘坐舒适。8Adeclared BconcludedCfound DmentionedD解析:根据语境可推知,司机向乘客提醒有杂志可看。mention“提到”。9Apictures BmapsCtapes DbooksC解析:根据空后的“asked me what type of music I would enjoy”可推知,司机给作者拿出几盘音乐磁带让他选择。10Aservice Bg

    51、iftCinvitation DadviceA解析:根据空后的“I was receiving”可推知,作者对出租车司机提供的服务非常吃惊,不敢相信。receive the service“接受服务”。11AActually BObviouslyCGradually DSuddenlyB解析:由空后的“You must have a _to share.”以及语境可推知,显而易见,作者认为出租车司机为自己的工作自豪。12Achance BsecretCstory DrideC解析:根据空后的“to share”以及语境可推知,此处表示有故事分享。13Awhispered BarguedCsig

    52、hed DrepliedD解析:根据语境可知,司机回应了作者的推断。14Adecided BpromisedChappened DhesitatedA解析:根据空前的“I was tired of thinking”可推知,司机决定行动起来,找到生活中合适的位置。15Acareful BproudCafraid DcuriousB解析:根据第三段第二句的“you take great pride in your work”可推知,司机想做到最好并为自己的工作自豪。16Aearly BrapidlyCcautiously DwellD解析:根据语境可推知,司机想把工作做好。17Adriver B

    53、directorCclient DspeakerA解析:根据语境可知,他决定转行当一名司机。18ABesides BThereforeCHowever DPerhapsC解析:根据语境可知,上下文表示逻辑上的转折关系,故用However“然而”。19Aagainst BwithinCover DbeyondD解析:根据文章最后一句可知,要想做到最好,就要多为客户考虑,超出客户的期望。beyond“超出”。20Amethod BexperienceClesson DstandardC解析:根据文章开头可知,此处表示司机给作者上了生动的一课。 阅读理解A(2019石家庄重点高中高三摸底)If yo

    54、u have a long holiday to spend, where do you want to go?Nikoi Island, IndonesiaApproximately 85kmbut somehow a whole world awayfrom Singapores shining skyline lies Nikoi Island. Surrounded by white sandy shorelines and vivid coral reefs, Nikois center is hidden in the rainforest, resulting in amazin

    55、g biodiversity(生物多样性) seen in its native plants, animal and bird life. Marrying traditional Indonesian craftsmanship with contemporary design, Nikoi boasts just 15 stilt(支柱) beach houses, all with breathtaking sea views, guaranteeing privacy and a total escape from the daily grind.Amanpulo, Philippi

    56、nesAs the only property on Pamalican Island, the luxurious Amanpulo resort offers extremely impressive accommodation, with only access to over five kilometers of clean coral sand beach. Designed to resemble local Bahay Kubo homes, Amanpulos beachside, treetop and hillside villas all feature comforta

    57、ble decks with hammocks(吊床) from which to enjoy the spectacular views of the greenishblue sea below. Fill your schedule with Amanpulos signatureaquatic adventures (including diving, windsurfing and sailing), recharge in the awardwinning spa or feast on locally caught seafoodthe choice is yours.Song

    58、Saa, CambodiaSong Saas incredible ocean views and breathtaking sunsets are a very typical example of the pure place. Its 24 villaseach with their own sea view private plunge poolare designed to reflect the natural beauty of Cambodias coastline; built from recycled wood with straw roofs and driftwood

    59、 furnishings, these villas are stylish proof of Song Saas admirable commitment to sustainability and conservation. You can choose to do as much or as little as you want here. With rainforest tours, island safaris and reef snorkeling, just some of the activities on offer showcase this spectacular des

    60、tination.【解题导语】本文是一篇应用文,主要介绍了几个旅游度假的好去处。1What can we see in the center of Nikois Island?ALands of desert.BStreams and rivers.CTall buildings. DKinds of animals and plants.D解析:细节理解题。根据第一个旅游景点Nikoi Island, Indonesia介绍中的第二句可知,在Nikoi岛的中心可以看到多样性的生物,故选D。2What can we learn about the Amanpulos villas?AThey

    61、are made of bricks.BWe can have a good view of sea there.CThey are very expensive.DWe can learn many historic stories from them.B解析:细节理解题。根据第二个旅游景点Amanpulo, Philippines介绍中的第二句可知,在Amanpulo的别墅区可以欣赏到美丽的海景,故选B。3What activity can you enjoy in Song Saa?ADiving. BWhitewater rafting.CMountainclimbing. DRain

    62、forest tours.D解析:细节理解题。根据第三个旅游景点Song Saa, Cambodia介绍中的最后一句可知,在Song Saa可以参加热带雨林旅游活动,故选D。B(2019内蒙古四校联考)On a hot evening in September, the Highland High School team was pronouncing to win its first game of the season. “I was really excited,” said Highlanders linebacker Ryan Ferrini. “This was the game

    63、when it finally came together.” With several seconds left in the fourth quarter and the Tompkins High School team up 2928, all the Highlanders had to do was go one yard for a touchdown to seize a dramatic comefrombehind victory.On the previous play, after the Highlanders had driven the ball deep int

    64、o the Tompkins territory(防守区), quarterback Will Gentry had connected with receiver Austin Brauweiler at the threeyard line. As Brauweiler turned upfield, a Tompkins defender delivered a hit, knocking them both to the ground at the oneyard line.“There was a huge force, as if a truck had hit me,” said

    65、 Brauweiler, who suffered from the collision(撞击). But it was the Tompkins player who got the worst of it. He lay still on the ground and a doctor had been called. Thats when the Tompkins coach walked across the field and told Highlanders coach Colschen that his players were too upset to finish the g

    66、ame and they would lose the game.“In life, the wellbeing of others is whats important, not the scoreboard,” said Colschen. He gathered his Highlanders and told them it was time to support their grieving(悲伤的) competitors. They agreed.After the injured player was airlifted to a hospital, the two teams

    67、 took the field again. The Highland teams teammates took a knee and didnt start any action, only waiting for the game clock to strike zero. Game over.“What my players did was amazing,” said Colschen. “I was surprised and encouraged that they were thinking not about themselves but about others.”【解题导语

    68、】本文是一篇记叙文,主要讲述了在一场比赛中发生了双方队员相撞事件后,其中一方的队员为了尊重对方队员,将最后的比赛时间耗尽的故事。4What can we learn from Paragraph 1?AThe match was coming to an end.BThe match would end the football season.CThe Highlanders is a difficult team to beat.DThe Tompkins was confident of victory in the final.A解析:细节理解题。根据第一段中的“With several

    69、 seconds left in the fourth quarter and the Tompkins High School team up 2928”可知,比赛快要结束了。故选A。5Who was most injured in the collision?AA Highlanders player.BA Tompkins defender.CAustin Brauweiler.DWill Gentry.B解析:细节理解题。根据第二段中的“a Tompkins defender delivered a hit, knocking them both to the ground at th

    70、e oneyard line”以及第三段中的“it was the Tompkins player who got the worst of it”可知,是Tompkins的防守队员受伤最为严重。故选B。6Why did the Highlanders take no action until the end of the game?ABecause they had already won it.BBecause one of their players got injured.CBecause they were given an unfair judgment.DBecause they

    71、 cared and respected their competitors.D解析:推理判断题。根据第四段、第五段的内容以及最后一段中的“I was surprised and encouraged that they were thinking not about themselves but about others.”可知,在相撞事件发生后,Highlanders的队员们认为在比赛中身体健康才是最为重要的,所以Highlanders的队员们在比赛结束前任凭时间一分一秒地过去而不采取任何行动,这也是为了安慰因队友受伤而伤心的对方队员们,表示对对手的尊重。故选D。7What message

    72、 is conveyed in the passage?AMore haste, less speed.BAll men cannot be first.CBetter to be safe than sorry.DFriendship first, competition second.D解析:推理判断题。根据倒数第二段中的“The Highland teams teammates took a knee and didnt start any action, only waiting for the game clock to strike zero.”和最后一段中的“they were thinking not about themselves but about others”可以看出,在双方的竞争中,Highland高中的队员们没有一味地为了追求成功而不顾对方的感受,相反,他们把对对手的尊重置于个人的荣誉之上,这传达出的正是“友谊第一,比赛第二”的精神。故选D。A项意为“欲速则不达”;B项意为“不可能人人得第一名”;C项意为“安全总比遗憾好”。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020版高考英语新精准大一轮江苏专用版练习:必修2 UNIT 2 知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-391393.html
    相关资源 更多
  • 五年级上册英语一课一练Unit 1 5.Checkout time .doc五年级上册英语一课一练Unit 1 5.Checkout time .doc
  • 五年级上册英语一课一练Unit 1 4.cartoon time_译林版(三起).doc五年级上册英语一课一练Unit 1 4.cartoon time_译林版(三起).doc
  • 五年级上册英语一课一练Unit 1 2.Grammer time_译林版(三起).doc五年级上册英语一课一练Unit 1 2.Grammer time_译林版(三起).doc
  • 五年级上册英语一课一练Unit 1 1.Story time_译林版(三起).doc五年级上册英语一课一练Unit 1 1.Story time_译林版(三起).doc
  • 五年级上册英语一课一练Recycle One∣人教PEP(2018秋).doc五年级上册英语一课一练Recycle One∣人教PEP(2018秋).doc
  • 五年级上册英语一课一练Recycle One∣人教PEP.doc五年级上册英语一课一练Recycle One∣人教PEP.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module5Unit 2 There are forty∣外研社(三起).doc五年级上册英语一课一练Module5Unit 2 There are forty∣外研社(三起).doc
  • 五年级上册英语一课一练Module3 Unit 1 Where did you go∣外研版(三起)(含答案).doc五年级上册英语一课一练Module3 Unit 1 Where did you go∣外研版(三起)(含答案).doc
  • 五年级上册英语一课一练Module1Module10外研社2.doc五年级上册英语一课一练Module1Module10外研社2.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module10 Unit 2 Don.doc五年级上册英语一课一练Module10 Unit 2 Don.doc
  • 2022届高考前必看--英语易错知识点篇.docx2022届高考前必看--英语易错知识点篇.docx
  • 五年级上册英语一课一练Module1 Module2外研社2.doc五年级上册英语一课一练Module1 Module2外研社2.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 9 Unit 2 She was very happy外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 9 Unit 2 She was very happy外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 9 Unit 1 Are you sad外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 9 Unit 1 Are you sad外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 8 Unit 2 There are lots of games外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 8 Unit 2 There are lots of games外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 8 Unit 1 Children often sit around tables外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 8 Unit 1 Children often sit around tables外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 7 Unit 2 It could find the people外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 7 Unit 2 It could find the people外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 7 Unit 1 His dog can help him外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 7 Unit 1 His dog can help him外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 6 Unit 2 They got seventy points外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 6 Unit 2 They got seventy points外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 6Unit 1 You can play basketball well外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 6Unit 1 You can play basketball well外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 5 Unit 2 Amy.doc五年级上册英语一课一练Module 5 Unit 2 Amy.doc
  • 2022届高考全国卷版理核心猜题卷英语WORD版含答案.docx2022届高考全国卷版理核心猜题卷英语WORD版含答案.docx
  • 五年级上册英语一课一练Module 5 Unit 1 It's mine外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 5 Unit 1 It's mine外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 4Unit 2 What’s the matter with Daming∣外研版(三起)(含答案).doc五年级上册英语一课一练Module 4Unit 2 What’s the matter with Daming∣外研版(三起)(含答案).doc
  • 2019届高三人教版英语一轮复习课件:选修七 UNITS3 .ppt2019届高三人教版英语一轮复习课件:选修七 UNITS3 .ppt
  • 五年级上册英语一课一练Module 4 Unit 2 I'm going to be eleven外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 4 Unit 2 I'm going to be eleven外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 4 Unit 1 We're going to tell stories 外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 4 Unit 1 We're going to tell stories 外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 3 Unit 2 Easter is in spring外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 3 Unit 2 Easter is in spring外研社.doc
  • 五年级上册英语一课一练Module 3 Unit 1 Today is Halloween外研社.doc五年级上册英语一课一练Module 3 Unit 1 Today is Halloween外研社.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1