2020版高考英语(译林版)大一轮复习高考题型规范练:模块六 UNIT 1 LAUGHTER IS GOOD FOR YOU WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版高考英语译林版大一轮复习高考题型规范练:模块六UNIT 1LAUGHTER IS GOOD FOR YOU WORD版含答案 2020 高考 英语 译林版 一轮 复习 题型 规范 模块
- 资源描述:
-
1、高考题型规范练(十六)高考题型规范练第62页模块六Unit 1Laughter is good for you.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AEVENTSAug.31-Sept.4,Laughter BusCape Town,South AfricaLovely sightseeing tour with laughter,fun and festivities.The tour departs from Cape Town towards the Garden Route,stopping at beauti
2、ful and interesting places,enjoying lunch at the seaside and sharing laughter with local communities.Costs:$800.+27 7222-97454,infolaughterbus.co.zaSept.17-18,Laughter Yoga 2-day Certified Leader TrainingIrvine,California,USA10 am-5 pm daily at Irvine Valley College.Learn to laugh for health without
3、 the need of jokes.Start a laughter club,share laughter with elders and kids,and earn income sharing happiness.Includes practice with Jeffrey Briar.Costs:$295.(949) 376-1939,JBriarLYInstitute.orgSept.30,Laughter Is Serious Business WorkshopSt.Albans,Hertfordshire,UKA workshop for those who have comp
4、leted Laughter Leader/Skills courses and want to get ideas and real advice on how to promote themselves.10 am-3 pm with lunch break.Costs:100 (includes a 25 DVD).+44 (0) 1727-741-050,lotteunitedmind.co.ukOct.7-9,Laguna Laughter Club Mountain Retreat (静修)Angelus Oaks,California,USAEveryone is welcome
5、 on this three-day retreat in the pine forest of Redlands.Daily laughter yoga sessions,music,dancing,hiking,and vision-sharing.Costs:$150 (includes meals).(949) 376-1241,AnneLaughingAOct.29-Nov.5,Laughter Cruise in the CaribbeanThe tour departs from Miami,Florida,USA.Daily laughter sessions,onboard
6、programs,easy yoga classes,creating new exercises,fun and friendship!Holland America Lines.Costs:$719.(941) 349-6069,amy.ferrell【语篇导读】本文是应用文。文章介绍了五个关于大笑的活动。1.Where can you meet Jeffrey Briar?A.On a Caribbean island.B.At Irvine Valley College.C.At the seaside of Cape Town.D.In the pine forest of Redl
7、ands.答案B解析细节理解题。由Sept.17-18举办的活动介绍“10 am-5 pm daily at Irvine Valley College.Includes practice with Jeffrey Briar.”可知。2.Which number should you call if you want to attend an advanced Laughter Yoga Leader course?A.+27 7222-97454.B.+44 (0) 1727-741-050.C.(949) 376-1241.D.(941) 349-6069.答案B解析细节理解题。由Sep
8、t.30举办的活动介绍“A workshop for those who have completed Laughter Leader/Skills courses and want to get ideas and real advice on how to promote themselves.”可知,已完成大笑瑜伽导师课程的人若想参加高级研修班,可拨打该组织电话。3.When can you take an easy laughter yoga class on a ship?A.Aug.31.B.Sept.17.C.Oct.7.D.Oct.29.答案D解析细节理解题。由Oct.29-N
9、ov.5期间举办的活动介绍“Daily laughter sessions,onboard programs,easy yoga classes.”可知,该活动是一次巡航活动,参加者会在邮轮上参与简单的大笑瑜伽课。BSeveral years ago,I received an e-mail from a total strangera 17-year-old girl named Monica Gottlieb,who lived in Vienna.In poor English,she explained that she was doing an online search for p
10、eople who shared the same names as members of her family.She tried her 19-year-old brothers nameMarcus,and that was how she hit upon me.Monica asked me to write back and tell her a little something about myself,which I did.Not long after our first exchanges,Monicas mother,Regine,wrote to me.Regines
11、English was a little better than Monica,so she was able to provide more details about their life in Vienna.She also mentioned that she and her husband Michael were planning their first visit to the US.As motorcycle lovers,they intended to make a two-wheeled tour of California and the Southwestern st
12、ates.She wondered if I could tell her something that I thought they should know before they began their great adventure.I spent about an hour putting together what I considered reasonably practical advice and sent it along.Regine wrote back with thanks,and told me if I came to Vienna,I should consid
13、er the Gottlieb family home as my own.She even offered me both a room and a key to the house.The Gottliebs eventually made their motorcycle trip and enjoyed every minute of it.Eight months later,I was welcomed to Vienna by the Gottlieb family.We got to know each other fairly quickly.We were soon so
14、comfortable with each other.A few days later,Michael,Regine,and I were walking off the big meal we had just had at an open-air restaurant.As we walked and chatted,an older man coming toward us said something in German to Regine.She replied politely,laughing.After he passed by,I asked Regine if the m
15、an was a friend.“No,” she said.“He looked at you and Michael and said,Its nice to see two brothers out for a walk together.”Brothers?Wellnot quite.But perhaps long-lost cousins after all.【语篇导读】本文是记叙文。作者是美国人,共同的名字让他与维也纳的一家人成为了好朋友。4.Which of the following helped start the authors friendship with Monic
16、a?A.A stranger.B.Names.C.Hobbies.D.A visit.答案B解析细节理解题。由第一段中的“search for people who shared the same names.tried her.brothers nameMarcus,and that was how she hit upon me”可知,名字促成了作者与Monica之间的友谊。5.Why did Regine write her first e-mail to the author?A.To invite him to join their two-wheeled tour.B.To off
17、er practical advice about his trip to Vienna.C.To ask for some useful information about the US.D.To provide him with information about California.答案C解析细节理解题。由第二段中的“if I could tell her something that I thought they should know before they began their great adventure”可知,Regine和丈夫打算骑着摩托车在美国旅行,于是她冒昧地给作者
18、发邮件询问关于美国的信息。6.Why did the Gottliebs offer the author a key to their house?A.They wanted to thank him.B.He was the real owner of the house.C.They expected to see him immediately.D.He would look after the house for them.答案A解析推理判断题。由第三段中的“I.putting together what I considered reasonably practical advic
19、e and sent it along”和第四段中的“The Gottliebs eventually.enjoyed every minute of it.”可知,作者耐心地向Gottlieb一家提供了帮助。作为答谢,他们向作者提供了家里的钥匙,欢迎他去维也纳旅行。7.Which can be used to describe the authors trip to Vienna?A.Tiring.B.Boring.C.Fruitless.D.Pleasant.答案D解析推理判断题。由最后五段作者去了维也纳与Gottlieb一家相处融洽、交谈甚欢可知,作者的维也纳之旅非常愉快。COne of
20、 Americas best-known artist colonies,the MacDowell Colony,will turn 110 next year.It is a place where artists of all types can sweep away distractions(分神之事) and just create.MacDowells operations are funded by foundations,corporations and individuals.Writers,composers,photographers,filmmakers and scu
21、lptorsboth famous and unknowncompete for the 32 free studios at the place.Once accepted,an artist can stay for as little as a couple of weeks,or as long as a couple of months.When they arrive,artists find a kind of isolation(隔绝) hard to find in our world.Theres no phone.No fax.No friends.No family.I
22、ts just a cabin in the snowy woods.Writer Emily Raboteau lives in New York City.She came to MacDowell to work on a novel.She received a desk,chairs,pencils,paper and ice grippers.The walk from one isolated,one-room studio to another is icy,so colony residents fasten the ice grippers to the bottom of
23、 their shoes.Another colony resident,Belfast composer Elaine Agnew,played a piece of music called “To a Wild Rose,” written by Edward MacDowell.She says its so famous that every pianist in the world has played the tune.A hundred years ago,MacDowell owned the land where the colony now sits.He liked i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-391786.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
