2020-2021学年英语北师大版必修1模块整合训练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语北师大版必修1模块整合训练 WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 北师大 必修 模块 整合 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、模块整合训练.阅读理解ASix people are talking about the newlybuilt garden on the roof of their building.Jasmine:I loved the idea when Wilber first told me about it.We had lots of meetings with our neighbors,trying to make them understand why its good to build a garden on the roof.Now people love coming here,an
2、d we have made a lot of friends!Wilber:The whole thing wasnt easy at first.But Jasmine helped a lot.And she was really good at making people happy to donate (捐赠) money for the roof garden.David:My kids love going up there.They sit there watching butterflies and birds.The roof garden brings them clos
3、er to nature.Samuel:You want something green? Visit the park! Its only one block away! After the roof garden was built,small insects started flying into my room! And the kids leave mud on the stairs when they come down from the roof!Rosie:Our building is now cooler in the summer.My baby sleeps well
4、even on hot summer days!Flora:Guess where these tomatoes are from! Not from the supermarket.Theyre from our roof! Its wonderful,isnt?【语篇解读】本文主要讲了六个人对于新建的屋顶花园发表了自己的看法。1Who dislikes the roof garden?AJasmine.BRosie.CSamuel. DFlora.C细节理解题。根据“You want something green? Visit the park! Its only one block a
5、way! After the roof garden was built,small insects started flying into my room! And the kids leave mud on the stairs when they come down from the roof!”可知Samuel不喜欢屋顶花园,所以选C。2What does Wilber tell us?AJasmine helped to get the money.BTomatoes grew well on the roof.CChildren always make stairs dirty.D
6、There are birds in the roof garden.A细节理解题。根据“But Jasmine helped a lot.And she was really good at making people happy to donate (捐赠) money for the roof garden. ”可知Wilber告诉我们Jasmine帮忙筹集到了钱,所以选A。3What can be inferred from the interview?ABabies like sleeping in the roof garden.BMost of the speakers love
7、 the roof garden.CThe roof tomatoes sell well in the supermarket.DDavid first came up with the idea of a roof garden.B推理判断题。通过六个人对屋顶花园的看法,可知大部分说话的人都喜欢这个屋顶花园,所以选B。BA teenager has realized her dream of becoming a modeljust three years after a terrible car crash left her with a broken back.Marita Davie
8、s was in a wheelchair for a year and had to learn to walk,after she suffered terrible injuries as a passenger in a car driven by a drunk driver.Marita feared her dream of a modeling career was over but just three years on,she is now in the running to be crowned Miss Great Britain.She said,“I was hor
9、rified when I learned the full extent of my injuries.I thought my dream of becoming a model was over.My leg was seriously injured and my back was broken.The crash had broken my confidence and I withdrew into myself.I was 16,and at that age all I wanted to do was go out with my friends.”But when she
10、finally came out of the wheelchair,she turned a corner.Marita decided she would still try to follow her dreams,and sent some photos off to some modeling agencies.She did a few unpaid jobs while studying at college and soon,paid commercial modeling jobs started coming in.Marita was a bit doubtful at
11、first,because the crash has left her with huge scars on her leg and back.She was worried people wouldnt want her to model for them,but its not true.Marita has done amazingly well to overcome everything,which has been thrown at her in the last three years.Within months of learning to walk again,Marit
12、a was signed up for advertising campaigns.She has also appeared in a TV ad.Marita was crowned Miss Nottingham City earlier this year,and is now competing against 59 other girls to be crowned Miss Great Britain.【语篇解读】本文叙述了Marita Davies在遭受严重的车祸后,仍执着地坚守成为模特的梦想,最后终于成功的故事。4What happened to Marita Davies
13、3 years ago?AShe became a well-known model.BShe suffered from a terrible car accident.CShe was drunk when driving.DShe gave up her dream of becoming a model.B细节理解题。从文章第一段中的“just three years after a terrible car crash left her with a broken back”可知,三年前Marita Davies经历了一次严重的车祸。5How did Marita Davies fe
14、el when learning her injuries?AHopeless. BIndifferent.CUnlucky. DConfident.A细节理解题。从文章第二段中的“The crash had broken my confidence and I withdrew into myself.”可知,当Marita得知自己的伤情后很绝望。6What is Maritas aim now according to the text?ATo appear in the TV advertisement.BTo sign up for advertising campaigns.CTo
15、win the title of Miss Great Britain.DTo be crowned Miss Nottingham City.C细节理解题。从文章最后一段最后一句“.and is now competing against 59 other girls to be crowned Miss Great Britain”可知,目前,获得“英国小姐”的桂冠是Marita的最大目标。7The text is intended to Ashow the modeling career is promisingBencourage us to learn from MaritaCwar
16、n the women not to drive a carDdescribe the life of a famous model to usB写作意图题。本文通过讲述Marita身残志坚的故事,意在号召人们学习Marita执着坚强的精神。CThe Key to Your HealthA car needs gas to run and your body also needs food to work for you.Eating the right kind of food is very important.It can help your body grow strong so ta
17、ke care of what you eat.There are four main food groups altogether.The dairy group has food like milk,cheese and sour milk.The other three groups are the meat and fish group,the fruit and vegetable group,and the bread and rice group.Each meal should have at least one food from all four main groups.W
18、ith all these food together,you will be given enough energy during the day.It is easy to get into bad eating habits.You may eat your breakfast in a hurry to get to school on time.Or you may not have time for a good lunch.It may seem easy to finish your supper with fish and chips all the time.But you
19、 will find yourself tired in these days and you can not think quickly.Watching what you eat will help your body remain healthy and strong.It is also good to take some exercise.It will help you eat more if you take a walk or play games in the open air.Having a good eating habit with some exercise is
20、the key to your health.【语篇解读】人就像汽车一样需要食物做燃料来补充能量。正确的饮食对身体健康非常关键。食物一共分为四类:奶类、肉类、水果蔬菜类和面包谷物类。人们的健康需要这四类食物合理搭配。8Which of the following diets do you think is the best one?AMilk,bread,cabbages and beef.BEggs,tomatoes and chicken.CCorn,fish,cream and pork.DRice,beancurd,apples,fish and chicken.A细节理解题。从文中第
21、二段“Each meal should have at least one food from all four main groups.”可知,只有奶类、肉类、蔬菜水果类和米面类四种合理搭配才算是最佳饮食。9Which of the following is a good eating habit?AEating fish and chips for supper all the time.BFinishing your lunch in a very short time.CGoing to school without any breakfast.DHaving at least one
22、 food from all four groups in each meal.D细节理解题。根据第二段中“Each meal should have at least one food from all four main groups.”可知好的饮食习惯应该至少每顿饭莱中包括其中四类食物中的一种,选D。10In this passage the writer mainly tells us that . Aevery person needs food to grow well Btaking exercise can keep your body strong Cthe right ki
23、nd of food with exercise will keep you healthy Denough energy helps people think more quicklyC主旨大意题。在文中主要介绍了健康饮食和锻炼对身体的重要性,故选C。11The underlined word “dairy” in the second paragraph means “ ”Aa farm where cows are keptBthe food made out of cows such as milk and butterCthe shop that sells milk and but
24、terDa place where milk products are madeB词义猜测题。从food后面的定语“like milk,cheese and sour milk”可知这类是指奶制品,选B。DParents often believe that they have a good relationship with their teenagers.But last summer,Joanna and Henry noticed a change in their older son: suddenly he seemed to be talking far more to his
25、friends than to his parents.The door to his room is always shut,Joanna noticed.Tina and Mark noticed similar changes in their 14-year-old daughter.“She used to cuddle up with me on the sofa and talk,”said Mark.“Now we joke that she does this only when she wants something.Sometimes she wants to be tr
26、eated like a little girl and sometimes like a young lady.The problem is figuring out which time is which.”Before age 11,children like to tell their parents whats in their minds.“In fact,parents are first on the list,”said Michael Riera,author of Uncommon Sense for Parents with Teenagers.“This comple
27、tely changes during the teen years,” Riera explained.“They talk to their friends first,then maybe their teachers,and their parents last.”Parents who know whats going on in their teenagers lives are in the best position to help them.To break down “the wall of silence”,parents should create chances to
28、 understand what their children want to say,and try to find ways to talk and write to them.And they must give their children a mental break,for children also need freedom,though young.Another thing parents should remember is that to be a friend,not a manager,with their children is a better way to kn
29、ow them.【语篇解读】本文讲述了孩子和父母之间的关系,孩子小时候同父母无话不说,但是到青少年时期就不愿对父母吐露心声,父母对此应该采取怎样的措施呢?12“The door to his room is always shut”suggests that the son Ais always busy with his studiesBdoesnt want to be disturbedCkeeps himself away from his parentsDbegins to dislike his parentsC推理判断题。根据第一段中的“suddenly he seemed to
30、 be talking far more to his friends than to his parents”可知,孩子不愿和父母交流,即他们想与父母保持距离。故答案为C。13What troubles Tina and Mark most is that Atheir daughter isnt lovely as beforeBthey cant read their daughters mind exactlyCthey dont know what to say to their daughterDtheir daughter talks with them only when sh
31、e needs helpB细节理解题。根据第二段中的“Sometimes she wants to be treated like a little girl and sometimes like a young lady.The problem is figuring out which time is which.”可知,女儿一会想要像孩子一样被对待,一会想要像大人一样被对待,所以他们弄不懂孩子的心思,故答案为B。14Which of the following best explains “the wall of silence” in the last paragraph?ATeena
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022春三年级语文下册 第三单元 综合性学习:中华传统节日课件 新人教版.pptx
