2020-2021学年英语高中北师大版(2019)必修3学案 练习:单元素养提升 UNIT 8 GREEN LIVING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语高中北师大版2019必修3学案 练习:单元素养提升 UNIT 8GREEN LIVING WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 高中 北师大 2019 必修
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。单元素养提升(二) Unit 8. 用所给词的适当形式填空1. Over the past two centuries, the Industrial(industry)Revolution has broken this balance between the city and the country. 2. When students feel a sense of school spirit, they tend to be more involved(involv
2、e) in the great opportunities. 3. With the full package, the programme organiser(organise) is supposed to collect students luggage in advance. 4. Initially, I disagreed with his proposal(propose), but later I changed my mind. 5. If cancers are found early, there is a high opportunity of survival(sur
3、vive). 6. My determination(determine) was what pushed me to work hard at my lessons. 7. Food will last longer if kept in an airtight container(contain). 8. Do you know how much you spend on clothes and groceries annually(annual)? 9. There are clear indications (indicate)that the economy is improving
4、. 10. The library will officially(official) open next Sunday. . 选词填空all around the world, to sum up, work through, do ones part for, take action, cut back on, come up with, be not bothered to do, make sb. s dream come true, take part in1. Tom has promised that he will do his part for the project. 2.
5、 Honestly speaking, I am not bothered to do my homework every day. 3. As long as there is the possibility of saving our planet, take action now before it is too late. 4. It takes place almost every year all around the world. 5. As long as you do your best, you can make your dream come true. 6. I sug
6、gested that youd better work through before testing. 7. This is the first time that I have taken part in the great sports meeting. 8. They shall have to cut back on our spending because of war. 9. To sum up, only when they take advantage of their free time to play sports can they keep fit and achiev
7、e their goals. 10. Peter came up with an approach to solving the problem at the meeting, but most of his colleagues didnt think it was practical. . 完成句子1. 他边等车边看报纸。While he was waiting for the bus, he was reading a newspaper. 2. 如果你按照我的建议去做, 你一定不会(不可能)考试不及格。If you had taken my advice, you couldnt ha
8、ve failed the exam. 3. 他站起来向前看, 看外面发生了什么事情。He stood up and looked forward to see what was going on outside. 4. 我让他们慢慢抬起头来, 这样我们就可以分享我们的音乐旅程。I asked them all to raise their heads slowly so that we could share our musical journeys. 5. 为了获得更多的证据, 律师调查了许多证人。To get more evidence, the lawyer investigated
9、many witnesses. . 阅读理解A(2020石嘴山高一检测)Environmental experts warn that our planet is drowning in plastic. The worlds cities produce 2 billion tons of trash every year. By the year 2050 that number is expected to rise to 3 billion tons. The World Bank estimates that the largest amount of trash today, ab
10、out 44 percent, is plastic. But we often have to buy packaged goods. And often that packaging is made of plastic. Now, that may be changing. A new environmentally-friendly shopping model was recently launched at the World Economic Forum in Davos, Switzerland. This shopping model, called Loop, aims t
11、o replace throwaway containers with reusable ones. Loop is the idea of Terra Cycle, an American-based recycling company. Its chief, Tom Szaky, told the Associated Press (AP) that “removing plastics from the ocean is not enough. ” He said the point is to get away from single-use packages. Szaky said
12、that Loop is the future of shopping. But it comes from an idea of the past. He compared it to the “milkman model” of the 1950s in the United States. Back then, someone brought milk to your doorstep in glass bottles and then left with empty bottles. These could be cleaned and used again. The result i
13、s zero-waste. Jennifer Morgan from the environmental non-profit organization Greenpeace also joined in the discussion about Loop at Davos. She said that “Greenpeace welcomes the aim of the Loop Alliance to move away from throwaway culture and disposability”. But Morgan questioned whether companies w
14、orldwide are ready to change their business models. Loop is set to launch later 2019 in three eastern U. S. states, and also in Paris, France and some of the surrounding areas. Then Loop plans to expand to the U. S. West Coast, Toronto, Canada and Britain by the end of this year or 2020. 【文章大意】本文是一篇
15、说明文。主要介绍美国一家公司推出一种新的“零浪费”购物模式。1. What does the author intend to do in Paragraph 2? A. Provide background information. B. Advocate zero-waste lifestyle. C. Explain the reason for trash. D. Introduce a new topic. 【解析】选A。推理判断题。根据文章第二段The worlds cities produce 2 billion tons of trash every year. By the
16、year 2050 that number is expected to rise to 3 billion tons. The World Bank estimates that the largest amount of trash today, about 44 percent, is plastic. But we often have to buy packaged goods. And often that packaging is made of plastic. 可知, 作者写本段目的是为下文提出新的购物模式提供背景信息。2. Where does the idea “Loop
17、” come from? A. The World Economic Forum. B. Demand of some companies. C. Zero-waste model. D. Jennifer Morgan. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第四段Szaky said that Loop is the future of shopping. But it comes from an idea of the past. 和第五段He compared it to the “milkman model” of the 1950s in the United States. Back
18、 then, someone brought milk to your doorstep in glass bottles and then left with empty bottles. These could be cleaned and used again. The result is zero-waste. 可知, Loop模式是一种零浪费的模式。3. Which countries is Loop expected to expand to by 2020? A. United States and Switzerland. B. Switzerland and Britain.
19、 C. Canada and Britain. D. France and Canada. 【解析】C。细节理解题。根据文章最后一段Loop is set to launch later 2019 in three eastern U. S. states, and also in Paris, France and some of the surrounding areas. Then Loop plans to expand to the U. S. West Coast, Toronto, Canada and Britain by the end of this year or 202
20、0. 可知, Loop计划在2020年前将业务扩大到加拿大多伦多、美国西海岸和英国。4. What is the text mainly about? A. A new shopping model. B. The development of future city. C. The worlds environmental issue. D. The concerns of future shopping. 【解析】选A。主旨大意题。根据文章第三段A new environmentally-friendly shopping model was recently launched at th
21、e World Economic Forum in Davos, Switzerland. 及全文内容可知, 文章主要介绍美国一家公司推出一种新的“零浪费”购物模式。BMy sister Alice and I have been trying to get people to stop dropping cigarette butts(烟头)for seven years. One day, we were walking in our hometown and saw hundreds of cigarette butts on the ground. They made the town
22、 look so ugly that we decided to start a group to make people stop dropping butts. We called it “No Butts About It”. At first, we drew pictures with “The Earth is not your ashtray(烟灰缸)”written on them. We put the pictures around our hometownin parks, by beaches, and along roads. We wanted to make pe
23、ople understand that dropping butts hurts the environment. Most smokers dont think that dropping butts hurts the Earth. But it does, and all rubbish does! Later, we wrote to companies and asked them for money to help us. We used the money to buy ashtrays to give smokers. We wanted smokers to carry t
24、he ashtrays with them so they didnt have to drop butts. At the moment, we are trying to get cigarette companies to put an ashtray in each pack of cigarettes. Some companies want to do it. Many people have started to join our group since it began. Today there are 45 other “No Butts About It” groups i
25、n America. Now there are even groups in England, Australia and India! Many newspapers have written about my sister and me over the last seven years. And we have won many prizes for what we do. But we are not interested in prizes. We just want to make the Earth a better and cleaner place for animals,
26、 plants and people. One day, it will be. 【文章大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了作者姐妹两个人为了不让人们乱扔烟头而发起了一个组织, 并积极向公司或组织寻求帮助。在过去几年里她们的组织给美国, 甚至其他国家带来了影响, 她们也因此受到嘉奖。她们只希望地球环境变得更好。5. What did the writer think about the cigarette butts in the first paragraph? A. They made the town smelly. B. They made the town unhealthy. C.
27、They made the town dirty. D. They made the town poor. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段的They made the town look so ugly that we decided to start a group to make people stop dropping butts. 可知, 她们成立该组织的最初原因是: 烟头让城市变得脏乱不堪, 非常难看。6. What does the writer do with the cigarette butts? A. Give ashtrays to the smokers. B
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392331.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
