2020-2021学年英语高中外研版必修3素养评价 MODULE 1 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语高中外研版必修3素养评价 MODULE 1INTEGRATING SKILLS WORD版含解析 2020 2021 学年 英
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价三Module 1Integrating Skills. 根据首字母或汉语提示写出正确的单词1. They finally came to an agreement (协议) on reopening the talk between the two countries. 2. When shall we sign the contract? 3. The professor will give a lecture about geographical (地理
2、的) features. 4. A very big nose is the most striking facial feature (特点) of the young man. 5. Well have to ask the head for permission. 6. The country is governed (统治) by elected representatives of the people. 7. A lot of farmers go to the city to sell their produce (农产品). 8. The warm region is crow
3、ded with birds. 9. In the reading room, I found the student sitting opposite me was reading a novel by Han Han. 10. Some representatives (代表) suggested the local government should do enough to improve economy. . 单句改错1. This city has the population of more than 1, 000, 000. (thea)2. It is said that t
4、he citys annual budget is twice as larger as it was 10 years ago. (largerlarge)3. On the one hand, he wants to test us; but on other hand, he wants to help us become braver. (other前加the)4. Compare with the size of the whole earth, the biggest ocean does not seem big at all. (CompareCompared)5. Our i
5、ncome is now double that it was ten years ago. (thatwhat)6. Her children were as ragged and wild as if they belonged nobody. (belonged后加to)7. On terms of environmental protection, the head governed this region very well. (OnIn). 翻译句子1. Lily的电脑看起来和李华的一样, 但价格是李华的电脑的两倍。(倍数表达法)Lilys computer looks the s
6、ame as Li Huas, but it costs twice as much as Li Huas. 2. 一方面, 我想把房子卖了; 但另一方面, 我不想搬到其他地方。(on the other hand) On the one hand, I want to sell the house; but on the other hand, I wouldnt like to move to other places. 3. 在小镇的北边有两家有名的饭店, 很多人喜欢在那里吃饭。(倒装句)North of the town are/lie two well-known restauran
7、ts, where many people like eating. . 阅读理解APrague is cracking! My sister was right. It really is one of Europes most popular tourist attractions, which has beautiful old buildings. So far, my favorite place is Prague Castle. I think it is the largest ancient castle in the world. Prague also has a lot
8、 of cultural events, like the World Dance Festival. I went to a ballet (芭蕾舞剧) just last night. LilyIve come to Shanghai at the right time. Summer has begun, but it is not too hot yet. Yesterday was the Dragon Boat Festival. It was exciting! If you come to Shanghai, you should see the Bunda street wi
9、th very nice shops, nightclubs, and hotels. There are many tourists there. It has some wonderful buildings from the 1930s. I went on a night cruise(乘船游览) of the Huangpu River last night. I met some great people on the boat, mostly foreigners, like me. StanBuenos Aires is a funny city, but six days i
10、s not enough time for a visit! Im staying near the mile-long shopping street called Calle Florida. It is a great place to meet people and watch dancers perform that tango. Buenos Aires is the birthplace of the tango. I also spent a day in the suburb of Tigre. Its about 30 km from the capital, and yo
11、u can get there quickly by train. However, I chose to take a boat on the canals(运河) of the Parana Delta. Melinda【文章大意】文章主要内容为三个人对各自游览城市的评价。Lily认为布拉格好极了, 它真的是欧洲最受欢迎的旅游景点之一; Stan在上海玩得很愉快; Melinda认为布宜诺斯艾利斯是一个好玩的城市。1. What can be learned according to Lily? A. Prague is a modern city. B. Prague Castle ha
12、s beautiful scenery. C. Prague is most famous for its ballet. D. Prague is worth visiting. 【解析】选D。细节理解题。根据Lily的介绍中It really is one of Europes most popular tourist attractions, which has beautiful old buildings. (它确实是欧洲最受欢迎的旅游景点之一, 有美丽的古老建筑。)可知, 据莉莉说, 布拉格值得一游。2. Both Stan and Melinda _. A. took a boa
13、t trip. B. saw a lot of old buildings. C. went to a festival. D. travelled by train. 【解析】选A。细节理解题。根据Stan的介绍中I went on a night cruise of the Huangpu River last night(昨晚我去了黄浦江乘船游览)和Melinda的介绍中I chose to take a boat on the canals of the Parana Delta. (我选择在巴拉那三角洲的运河上乘船)可知, Stan和Melinda都乘船了。3. The passag
14、e is probably taken from _. A. a history book. B. a news report. C. a travel website. D. a personal diary. 【解析】选C。推理判断题。因为文章主要是介绍了Lily, Stan和Melinda旅行的情况, 所以分析选项可知文章可以在旅游网站看到。B(2020银川高一检测)Ive been really lucky this year. Not only did I have the opportunity to live in France, but I was able to see so
15、me other countries with my girlfriend. Now she is studying in Essen, a large city in Western Germany. I recently went to stay with herit was my first visit to Germany! Essen is a very large city. It has all the conveniences of any large city so I felt immediately at home. I love the variety of shops
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392342.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
