2020-2021学年英语高中外研版必修3素养评价 MODULE 2 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语高中外研版必修3素养评价 MODULE 2INTEGRATING SKILLS WORD版含解析 2020 2021 学年 英
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价六Module 2Integrating Skills. 单句语法填空1. The kind old lady offered to take in the poor homeless (home)stranger. 2. I was struck by the similarities (similar) in their early lives. 3. If you are not feeling well, you shouldnt go to crow
2、ded (crowd) places. 4. The unfortunate (fortunate) animal was locked inside the house for a week, with nothing to eat. 【补偿训练】Its unfortunate (fortunate) that your father cant come to your graduation ceremony. 5. The meeting is taking place at a secret location (locate). 6. Tourism (tour) is the main
3、 industry of the city of Guilin. 7. There will be a meeting of the worlds major industrial (industry) nations including America. 8. Its time to clean the rivers polluted (pollute) with chemical waste from factories. 9. The films were bought mainly for their entertainment (entertain) value. 10. He ex
4、changed the blue tie for a red one. . 用适当的介词、连词填空1. He was connected in some way with that traffic accident a couple of years ago. 2. No one is willing to give up when he is close to success. 3. It was a good concert I enjoyed the last song in particular. 4. It was raining. As a result, the outdoor
5、activity was put off. 5. A dictionary is of great use to students learning a foreign language. 6. These are rules which/that we all mustnt break. 7. I said nothing about him. That was because he was not here. 8. Beijing doesnt have as much tourism as Hong Kong. 【补偿训练】There are as many rich people in
6、 Beijing as in Sydney. 9. Tom is very active while Katys shy and quiet. 10. Though/Although shes almost 60, she takes an active part in sports. . 英译汉1. The school is close to our houses, so it is quite convenient for the children to go to school. 学校离我们家很近, 所以孩子们上学很方便。2. I would like to give you my t
7、oy in exchange for your cartoon book. 我愿意用我的玩具换你的漫画书。3. Lucy didnt work hard at her lessons, as a result, she failed in the exam. 露西没有努力学习, 结果她就没通过考试。4. The experience gained will be of great value to us. 已取得的经验对我们有很大价值。5. That was why she came to China at the age of 72. 那就是她72岁时到中国来的原因。. 阅读理解AMy wi
8、fe and I, recently driving through Arizona, stopped at a “collectors shop” in Tucson, where many kinds of stones and minerals were on display. During the visit, we were taken into a small room where ordinary-looking rocks were laid out on shelves. Had I seen them on some hillside, I would not have g
9、iven them a second thought. Then the man closed the door so that the room was in total darkness and turned on an ultraviolet lamp (紫外线灯). Instantly, the rocks showed a kind of glory. Brilliant colors of an indescribable beauty were there before our eyes: certain power had been switched on, and a hid
10、den world came to life. As I look at my universe and walk among my fellow humans, I have the deep belief that hidden realities are all around us: there in the physical world, and there also in the human world. I believe, then, that my chief job in life is to switch on extra power so that I can see w
11、hat my naked eyes(裸眼), or my naked mind, cannot see now. I believe that I have to do this particularly with my human fellows. My ordinary eyes tend to stop short at those envelopes we call human bodies. But we have learned that by turning on certain power we can see through to the inside of these en
12、velopes. We call this extra power “imagination”. At its highest, we call it “empathy”, the power to see through and to feel through to the inner life of other human beings. When we turn on this lamp of imaginative sensitivity, we make the ordinary human beings around us come excitingly alive. When w
13、e are aware that there are glories of life still hidden from us, we walk humbly (谦逊地) before the Great Unknown. But we do more than this: we try to increase our power of seeing and feeling so that we can turn what is still unknown into what is warmly and understandably known. This, I believe, is our
14、 great human adventure. 【文章大意】这是一篇夹叙夹议文。作者和妻子参观收藏馆看到了黑暗中岩石发出的光辉, 感悟到隐秘的现实就在我们周围: 在物质世界里, 也在人类世界里。1. Why does the writer mention their visit to the collectors shop? A. To share his experience. B. To explain his point. C. To introduce the topic. D. To provide evidence. 【解析】选C。推理判断题。根据第二段“当我看着我的宇宙, 走在我
15、的人类同胞中间时, 我深深地相信, 隐秘的现实就在我们周围: 在物质世界里, 也在人类世界里。”可知, 作者提到他们拜访收藏馆是为了引出文章话题。2. Which of the following does the writer not agree with? A. He saw the very rocks on some hillside before. B. Hidden realities remain in the physical world. C. Ordinary minds can never reach others inside. D. We should stay hu
16、mble when we are still unknown. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段最后两句可知, 作者认为我们可以通过“同感”来感知别人的内在。3. It can be referred to as a great human adventure that _. A. we try hard to discover the hidden glories of lifeB. our eyes stop short at ordinary human beingsC. we are aware of the truth of hidden realitiesD. we walk
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392346.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
