2020-2021学年译林版英语选修7单元综合检测 UNIT 4 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年译林版英语选修7单元综合检测 UNIT WORD版含解析 2020 2021 学年 译林版 英语 选修 单元 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(四).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)AWashington,D.C.Bicycle ToursCherry Blossom Bike Tour in Washington,D.C.Duration: 3 hoursThis small group bike tour is a fantastic way to see the worldfamous cherry trees with beautiful flowers of Washington,D.C.Your guide will provide a history lesson about the
2、trees and the famous monuments where they blossom.Reserve your spot before availabilityand the cherry blossomsdisappear!Washington Capital Monuments Bicycle TourDuration: 3 hours (4 miles)Join a guided bike tour and view some of the most popular monuments in Washington,D.C.Explore the monuments and
3、memorials on the National Mall as your guide shares unique facts and history at each stop.Guided tour includes bike,helmet,cookies and bottled water.Capital City Bike Tour in Washington,D.C.Duration: 3 hoursMorning or Afternoon,this bike tour is the perfect tour for DC.newcomers and locals looking t
4、o experience Washington,D.C.in a healthy way with minimum effort.Knowledgeable guides will entertain you with the most interesting stories about Presidents,Congress,memorials,and parks.Comfortable bikes and a smooth tour route(路线) make cycling between the sites fun and relaxing.Washington Capital Si
5、tes at Night Bicycle TourDuration: 3 hours (7 miles)Join a small group bike tour for an evening of exploration in the heart of Washington,D.C.Get up close to the monuments and memorials as you bike the sites of Capitol Hill and the National Mall.Frequent stops are made for photo taking as your guide
6、 offers unique facts and history.Tour includes bike,helmet,and bottled water.All riders are equipped with reflective vests and safety lights.【语篇解读】本文介绍了在华盛顿特区进行的四项自行车旅行。1Which tour do you need to book in advance?ACherry Blossom Bike Tour in Washington,D.C.BWashington Capital Monuments Bicycle Tour.C
7、Capital City Bike Tour in Washington,D.C.DWashington Capital Sites at Night Bicycle Tour.A细节理解题。根据第一项自行车旅行中的最后一句“Reserve your spot before availabilityand the cherry blossomsdisappear!”可知,这项自行车旅行需要提前预订。其他三项自行车旅行都没有提到需要预订。2What will you do on the Capital City Bike Tour?AMeet famous people.BGo to a nat
8、ional park.CVisit wellknown museums.DEnjoy interesting stories.D细节理解题。根据第三项自行车旅行中的第二句“Knowledgeable guides will entertain you with the most interesting stories about Presidents,Congress,memorials,and parks.”可知,在Capital City Bike Tour中,导游会为你讲述关于总统、国会、纪念碑和公园的最有趣的故事。3Which of the following does the bic
9、ycle tour at night provide?ACity maps.BCameras.CMeals.DSafety lights.D细节理解题。由题干中的at night可定位到最后一项自行车旅行。根据最后两句“Tour includes bike,helmet,and bottled water.All riders are equipped with reflective vests and safety lights.”可知,在晚上进行的这项自行车旅行给游客配备了安全灯。BWhen my daughter Sally was five,I bought Grimms Fairy
10、Tales and read Snow White to her one night.At the end of the original Grimm tale,Snow Whites stepmother is made to put on redhot iron shoes and dance until she falls down dead.This came as something of a shock.I always thought fairy tales had happy endings.And I didnt want my fiveyearold daughter go
11、ing to sleep thinking: “Thank goodness they tortured(拷打) that old woman to death.”Thats why I decided to write fairy tales.In the years that followed,I wrote tales nonstop and read them to Sally at bedtime.The Corn Dolly was based on a child who was always complaining; The Silly King was just a sill
12、y story Sally loved;I wrote The Witch and the Rainbow Cat for Sally because of her enormous appetite for stories about witches while Dr Bonocoluss Devil is a new version of the Faust legend.Nicobobinus,however,was different.I wrote this book when Sally was older and engaged with all things girls hav
13、e to dowhos friends with who,who stuck a sticker on the back of whose boyfriend,or whatever thing she felt funny.Nicobobinus,the boy who could do anything,came out of my desire for a more innocent world.He lived a long time ago,in a city called Venice.Only his best friend,Rosie,knew he could,and nob
14、ody took any notice of anything Rosie said,because she was always having wild ideas anyway.Nicobobinus was so different that it turned out to be an instant hit.The Times called me “an author setting out to rival the classic fairy tales”I asked Sally what she thought of Nicobobinus.She said it was he
15、r favourite.【语篇解读】本文讲述了作者自己开始撰写童话故事的初衷及根据女儿的兴趣撰写的童话引起了巨大的反响。4What led the writer to start writing fairy tales for her daughter?AHis daughters strong interest in fairy tales.BThe frightening ends of the past fairy tales.CHis desire to let his daughter know more stories.DHis attempt to fill his daught
16、ers bedtime with something.B细节理解题。根据第二段可知,作者因过去的童话故事都有悲惨的结局,不想让女儿面对这些可怕的结局,所以自己撰写童话故事。故选B。5We can infer from the third paragraph that the writer _.Awas a very productive fairy tale writerBcreated his stories out of his own interestCbased all his stories on some old legendsDnever described witches in
17、 his fairy talesA推理判断题。根据第三段第一句“In the years that followed,I wrote tales nonstop and read them to Sally at bedtime.”可知,作者是个多产作家。故选A。6When creating Nicobobinus,the first thing the writer considered was _.Awhat story the publisher wanted to getBthe difference of the story from other storiesCproper way
18、s to keep his daughter Sally innocentDthe shifts of his daughters interestsD推理判断题。根据文章第四段整段内容可知作者创作Nicobobinus完全是根据他女儿的兴趣。故选D。7The underlined word “rival” in the last paragraph can be replaced by “ _”AfollowBexploreCchallengeDrecommendC词义猜测题。follow跟随;explore探索;challenge挑战;recommend推荐。根据文章前文的hit和riva
19、l后的classic fairy tales可推断,此处指一位敢于“挑战”古典童话故事的作家。故选C。CBright red post boxes,the Queen and queuingwhat do they all have in common? They are all important parts of British life.At least I thought so.However,the ability to queue for long periods of time,once believed to be a traditional characteristic of
20、 the British,is no longer tolerated by people in the UK,according to a survey done by British bank Barclays.Once upon a time,queuing was seen as normal.During World War ,everyone had to queue up to receive their daily food supplies.In fact,if you didnt stand up and wait in line with all the others,i
21、t was seen as uncivilized(不文明的)The famous English doubledecker buses,with only one entrance,might also help explain why queuing was seen as part of British life.Almost always,there is a queue to get in.But perhaps the British are tired of being pushed past by the Spanish,the Italian or the French as
22、 they queue up to get a table at a restaurant.The people of these other European countries have more than one entrance to their buses,which explains their more relaxed attitude to the queue.Two minutes is now the longest time most British people are prepared to stand and wait.But could it be that th
23、e Internet,which allows us to carry out tasks quickly,is the main reason why British people are no longer prepared to queue?“Used to buying without delay,customers are even giving up purchases rather than wait their turn,” says Stuart Neal of Barclaycard.“Shoppers are also less likely to queue for l
24、ong if the item they are buying is of low value.”Perhaps I will have to replace “queuing” with “impatience” in my list of things I relate to the British.【语篇解读】英国人一向以绅士风度而著称,排队等候也曾一度是英国特有的景象。然而网络的便捷却使英国人渐渐失去了耐心,有时候顾客宁愿放弃购买的东西也不愿意排队等候。8What can we learn about the tradition of queuing in Britain?AIt wa
25、s a product of the slow pace of life.BIt was a long time tradition as old as the Queen.CIt was considered a symbol of a civilized behavior.DIt has made the British different from other Europeans.C推理判断题。第三段最后一句提到如果不排队等候,就被认为是不文明的行为,据此可推断C项正确。9According to the passage,the British gradually stopped que
26、uing because _.Athey prefer shopping onlineBthey follow the example of foreignersCBritish buses have more than one entranceDthe Internet has changed their way of lifeD细节理解题。根据第六段第二句及第七段的内容可知,主要原因是因特网改变了人们的生活方式。10It can be learned from the text that _.Athe British get impatient with queuing for longB
27、the British have to queue to receive foodsCthe British like to eat in foreign restaurantsDthe British prefer to take doubledecker busesA推理判断题。根据第六段第一句和第七段可知,英国人对于排队不再那么有耐心了,两分钟的等候时间已经是大多数英国人能接受的等待上限了。故A项正确。11The authors main purpose of writing the passage is _.Ato tell us the influence of the Intern
28、et on the British ways of lifeBto compare the cultural differences between Britain and other European countriesCto talk about the changes in the attitude to queuing in BritainDto report his research on the British ways of lifeC写作目的题。作者在文章开头提出queuing和女王一样都是英国生活的重要组成部分,然后在第二段话题一转,提到原属于英国人传统的这一特点却不复存在了
29、,然后对这种变化展开分析,最后用“Perhaps I will have to replace queuing withimpatiencein my list of things I relate to the British.”来照应开头,起到首尾呼应的作用,由此可知,文章的中心内容就是谈论英国人对于排队等候态度的转变。故答案选C。DA man going abroad to work leaves his young lady crying.“Dont worry,and I will write to you every day,” he said.For years he did w
30、rite to her.But since he was happy with his job,he had no immediate plans of going home.One day,he received a wedding invitation.His girlfriend was scheduled to be married.To whom? To the mailman bringing regularly the letters of her boyfriend! Indeed,distance does make hearts struggle.While present
31、s are important,love demands what is basic: presence of the beloved.Martha was busy with her job.She believed she had to work harder because she loved her father who had serious disease.She had to provide for his expensive medicine. Her brothers and sisters meanwhile stayed with their father most of
32、 the time.They bathed him,sang for him,spoonfed him or simply kept him company.One day Martha was hurt.She overheard her father telling her mother,“All our children love me except Martha.” “How can this be?” Martha thought.“Am I not the one killing myself in my work to have money to buy his medicine
33、? My brothers and sisters do not even provide their share in the expenses as much as I do.”One night,as Martha was as usual late in going home,she peeped for the first time in the room where her father was lying.She noticed that her father was still awake.She decided to come close at his bedside.Her
34、 father held her hands and said,“I miss you.I dont have much time.Stay with me.” And she stayed with her father holding his hand the whole night.The next morning Martha said to everyone,“I have taken a leave of absence.I would like to be with my father.I will bathe him,and sing for him from now on.”
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392417.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
