2021-2022学年新教材高中英语 Unit 3 Getting along with others Section A Welcome to the unit & Reading课后篇巩固提升(含解析)牛津译林版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Getting along with others Section Welcome to the Reading课后篇巩固
- 资源描述:
-
1、Unit3GettingalongwithothersSectionAWelcometotheunit&Reading课后篇巩固提升必备知识基础练.用所给词的适当形式填空1.The man began to scream (horrible).答案horribly2.Attention should be given to the (recover) and reuse of chemicals.答案recovery3.He opened the door in (respond) to a knock.答案response4.By hard work they made up the (lo
2、se) of time.答案loss5.This failure is a (judge) on you for being so lazy.答案judgement6.You should (apology) for losing your temper with her.答案apologize7.Does television affect childrens (behave)?答案behaviour8.Poverty and (ignore) are the enemies of progress.答案ignorance9.The old farmer told us of his (su
3、ffer).答案sufferings10.I dont want any (misunderstand) between us.答案misunderstanding.完成句子1.从那以后,他学习很努力。He since then.答案has studied hard2.不管是赢是输, 这都是她的最后一次机会。,this is her last chance.答案Whether she wins or loses3.我看到他正在打电话。I see him.答案making a phone call4.孩子们该睡觉了。Its .答案time for the children to sleep5.不
4、要松开绳子,否则你会摔下来的。Dont the rope,or youll fall.答案let go of关键能力提升练.阅读理解APeople all need friends because nobody wants to be lonely and a friend can help you in good and bad times.Youve made friends since childhood,but you still dont know who your true friends are.Here are some signs to tell you if your fr
5、iend is a true friend.AlwayshonestHonesty is important to keep a relationship alive.A true friend always tells you the truth.It may be hard sometimes but lying can destroy a friendship.It is important that your friend speaks honestly and never makes up stories.There are always periods in your life w
6、hen you have problems or difficulties.A true friend will always have time to listen to your problems and give advice.It may not be able to offer a solution to your problems but the fact that your friend made time to listen is a sign he/she cares for you.Your friend is not a true friend if he/she can
7、 never make time for you when you are in trouble.You also need to be reasonable and accept that your friend also has other things to do so he/she cant always listen immediately to your problems.AlwaysrespectfulA true friend will always respect your opinion no matter whether he/she agrees or not.Your
8、 true friend may disagree but never insists that he/she is correct.AlwaysunderstandingIt is possible that some problems will arise between you and your friend.A true friend will always be forgiving and understanding even if it isnt his/her fault.We are all different people and we all make mistakes.A
9、 true friend is always forgiving and understanding because he/she doesnt want to take the risk of losing his/her best friend.【语篇解读】本文告诉我们如何判断一个朋友是否是真正的朋友。1.Whats the best title for the third paragraph?A.Always happy for you.B.Always there for you.C.Always solve your problems.D.Always remember your i
10、mportant days.答案B解析主旨大意题。第三段主要讲述当你有问题或困难时,真正的朋友会陪着你,倾听你的问题并给出建议,帮你解决问题。由此可知,B项适合做本段的小标题。2.According to the passage,what will a true friend always do?A.Share the same interests with you.B.Offer a solution to your problems in time.C.Respect your opinion even if he/she disagrees with it.D.Be a good lis
11、tener and listen immediately to your troubles.答案C解析细节理解题。根据Alwaysrespectful中的“Atruefriendwillalwaysrespectyouropinionnomatterwhetherhe/sheagreesornot.”可知,真正的朋友即使不同意也会尊重你的观点。3.Whats the authors purpose in writing this passage?A.To teach us how to make true friends.B.To find out how long a friendship
12、can last.C.To introduce his experience in making friends.D.To tell us how to find out if a friend is a true friend.答案D解析推理判断题。根据第一段最后一句“Herearesomesignstotellyouifyourfriendisatruefriend”可知,作者的写作意图是帮助我们辨别自己的朋友是否是真正的朋友。BWhen you choose a friend,you should be very careful.A good friend can help you st
13、udy.You can have fun together and make each other happy.Sometimes you will meet fair weather friends.They will be with you as long as you have money or luck,but when you are down,they will run away.How do I know when I have found a good friend?I look for certain qualities of character,especially und
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392567.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
福建省三明市第一中学人教版高中语文必修五课件:10 谈中国诗 (共11张PPT) .ppt
