分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 Earth first Section A Starting out & Understanding ideas课后巩固提升 外研版必修第二册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392818
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:26.61KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 Unit Earth first Section Starting out Understanding ideas课后巩固提升 外
    资源描述:

    1、Unit 6Earth firstSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.When you are shooting an arrow,you must aim at the t.答案target2.The main purpose of his holiday to Greece is that he can (潜水) in the sea.答案dive3.In Africa,people have driven the rhino to the edge of (灭绝). 答案extinction4.(

    2、幸好),the weather that winter was reasonably mild.答案Fortunately.短语填空have a great effect on,in fear,by mistake,see.as,be covered with1.The boy came and trembling to tell his father he had a bad report card.答案in fear2.The men lost their way in a sandstorm and crossed the border .答案by mistake3.As we know

    3、,rainforests the world environment.答案have a great effect on4.Do you her a person who is longing and grateful for a new start? 答案see;as5.Two fifths of the land in that district trees and grass.答案is covered with.翻译句子 1.不仅玛丽和珍妮,汤姆也喜欢弹钢琴。(not only.but also.)答案Not only Mary and Jenny but also Tom likes p

    4、laying the piano.2.他正在吃午饭,突然有人敲门。(was doing.when.)答案He was having lunch when someone knocked at the door.3.他获得一等奖的消息使我们很兴奋。(make sb+adj.)答案The news that he had got the first prize made us very excited.4.面对问题而不是逃避问题是解决事情的最好的方法。(rather than)答案Facing up to problems rather than running away from them is

    5、 the best approach to working things out.5.我弟弟想尽可能多地学习一些英语单词。(as.as one can)答案My brother wants to learn as many English words as he can.关键能力提升练.阅读理解AGoing green seems to be a fad(时尚) for a lot of people these days.Whether that is good or bad,we cant really say,but for the two of us,going green is no

    6、t a fad but a lifestyle.On April 22,2011,we decided to go green every single day for an entire year.This meant doing 365 different green things,and it also meant challenging ourselves to go green beyond easy things.Rather than recycle and reduce our energy,we had to think of 365 different green thin

    7、gs to do and this was no easy task.With the idea of going green every single day for a year,Our Green Year started.My wife and I decided to educate people about how they could go green in their lives and hoped we could show people all the green things that could be done to help the environment.We wa

    8、nted to push the message that every little bit helps.Over the course of Our Green Year,we completely changed our lifestyles.We now shop at organic(有机的) stores.We consume less meat,choosing green food.We have greatly reduced our buying we dont need.We have given away half of what we owned through web

    9、sites.Our home is kept clean by vinegar and lemon juice,with no chemical cleaners.We make our own butter,enjoying the smell of home-made fresh bread.In our home office anyone caught doing something ungreen might be punished.Our minds have been changed by Our Green Year.We are grateful for the chance

    10、 to have been able to go green and educate others.We believe that we do have the power to change things and help our planet.【语篇导读】这是一篇记叙文,讲述了一对夫妇培养环保的生活方式并去影响身边人的经历。1.What might be the best title for the passage?A.Going GreenB.Protecting the PlanetC.Keeping Open-MindedD.Celebrating Our Green Year答案A

    11、解析主旨大意题。根据文章围绕作者和妻子在生活中逐步形成环保的生活方式,并且用自己的行动去影响他人,使环保的生活方式普及可知,文章标题应为A项。2.It was difficult for the couple to live a green life for the whole year because .A.they were expected to follow the green fadB.they didnt know how to educate other peopleC.they were unwilling to reduce their energyD.they needed

    12、 to perform unusual green tasks答案D解析细节理解题。由文章第二段中的“This meant doing 365 different green things,and it also meant challenging ourselves to go green beyond easy things.”可知,对于作者夫妇来说,一年的环保生活难点就在于他们必须挑战自己去完成一些非同寻常的环保任务。3.What did the couple do over the course of Our Green Year?A.They chose better chemica

    13、l cleaners.B.They ignored others ungreen behaviour.C.They tried to get out of their ungreen habits.D.They sold their home-made food.答案C解析细节理解题。由文章第三段中的“My wife and I decided to educate people about how they could go green in their lives and hoped we could show people all the green things that could

    14、be done to help the environment.”及文章第四段可知,作者及妻子在这一年中不仅改变了以往不环保的生活习惯,而且还教育他人培养环保的生活习惯。4.What can we infer from the last paragraph?A.The government will give support to the green project.B.The couple may continue their project in the future.C.Some people disagree with the couples green ideas.D.Our Gre

    15、en Year is becoming a national campaign.答案B解析推理判断题。由文章最后一段中的“Our minds have been changed by Our Green Year.”可知,适应了一年的环保生活,作者及妻子很庆幸能有机会去尝试这样的生活方式,由此可推断,环保生活将会继续下去。BThe gentle giants of our oceans are whale sharks.Its the biggest whale shark and can reach as long as 41.5 feet,and these amazing creatur

    16、es are not only the biggest sharks,but they are also the biggest fish of any kind.Whale sharks have a lifespan of 70 years on average,and they spend their days gently swimming in the warm and tropical oceans.Their teeth are the size of match heads,and while their jaws could be powerful,they have nev

    17、er tended to attack humans.Their teeth play no role in eating,as plankton (浮游生物) does not need to be chewed.They are to be found in numbers in the warmer oceans and they prefer the deep waters of open oceans.They tend to travel alone.Several times a year they gather together in certain spots where p

    18、lankton is plentiful.Those areas are all within a 30 north or south latitude from the equator.Sadly whale sharks are targeted by commercial fisheries at those spots.How easy it must be for the fishermen to catch those beautiful creatures who can only swim at 3.5 miles per hour!So great a loss in num

    19、bers have they suffered that whale sharks are now listed as one of the endangered species.Some countries have started to take measures to protect the whale sharks from extinction.The Philippines and India have banned the fishing,selling,importing and exporting of whale sharks for commercial purposes

    20、.However,the law doesnt seem to be effective because the hunting and killing still goes on today.Each whale shark can fetch around $21,000.In parts of Asia they are known as the “money shark”.The mighty dollar wins again at great cost to our habitat,and we will not know what we have lost until we ha

    21、ve lost it forever.Therefore,it is high time for us to do something for the whale sharks.【语篇导读】本文是一篇说明文。鲸鲨是世界上最大的鱼类,它们虽然体形硕大,却从不主动攻击人类,但这些温顺的鲸鲨却难逃悲惨的命运!保护动物,刻不容缓!5.We can learn from the passage that whale sharks .A.usually live a life of more than 70 yearsB.always travel in the ocean in groupsC.depe

    22、nd on their teeth to harvest their foodD.live in the deep waters of warmer oceans答案D解析细节理解题。根据第二、三段可知鲸鲨生活在热带海洋水域,故选D项。6.Why can the whale sharks be caught easily?A.Because they swim in the oceans at a slow speed.B.Because they are surrounded by so many fishermen.C.Because they often gather together.

    23、D.Because they never tend to attack humans in the water.答案A解析推理判断题。根据第五段第一句可以推测出,鲸鲨很容易被抓住是因为它们游得很慢,故选A项。7.It is implied in the passage that .A.whale sharks will be extinct even if they are protectedB.whale sharks are the most dangerous marine animalsC.there is no law about banning the fishing of wha

    24、le sharksD.the huge profit is to blame for the decreasing numbers of whale sharks答案D解析推理判断题。根据倒数第二段最后两句可知,渔民捕杀鲸鲨是因为它们能卖出很高的价钱,渔民可以从中获得巨大利润,故选D项。8.What is the main purpose of this passage?A.To appeal to people to protect whale sharks.B.To advise the government to make related laws.C.To teach people h

    25、ow to fish and kill whale sharks.D.To analyse the value of whale sharks.答案A解析主旨大意题。通读全文可知,作者写这篇文章的目的是为了呼吁人们保护鲸鲨,故选A项。.七选五Should We Create More NationalParks to Save Endangered Animals?Dont you find it worrying that more and more species of animals are in real danger of becoming extinct?1 And I think

    26、 the best way to do this is for governments to create more national parks.2 If this environment is destroyedfor example,when farmers clear a forest for new fields,or trees are cut down for making moneymany animals are unable to survive,and more species are likely to become extinct.In addition,nation

    27、al parks protect animals from the danger of being hunted.A major reason why many species are endangered is that the animals are killed by hunters.They hunt animals to make money.3On the other hand,some people fight against the creation of national parks because they consider it wrong to interfere (干

    28、涉) with nature.They believe that wild animals are happier living in their natural environment.4 They also point out that a few species are more likely to produce young animals in the wild than in national parks. All in all,though,these disadvantages are far less important than the benefits of nation

    29、al parks.5 As a matter of fact,they protect animals from their greatest enemies,that is,human beings.A.To begin with,animals are important to humans.B.Some hunters even hunt animals simply for sport.C.I personally believe that we must save these animals.D.These parks allow animals to live in a safe

    30、environment.E.Firstly,national parks protect the animals natural environment.F.They say though the animals may face danger,they enjoy a free life.G.There is a heated discussion about whether to create more national parks.答案与解析【语篇导读】本文是一篇议论文。作者就是否应该创建更多的国家公园来保护濒危动物的问题进行了论述。1.C根据上下文可知,越来越多的动物濒临灭绝,作者认为

    31、最好的办法是政府建更多的国家公园。C项承上启下,符合语境。2.E根据该段内容可知,要保护动物首先要保护动物生活的自然环境,故选E项。第三段第一句出现的In addition也是重要提示信息。3.B此处讲述动物被猎杀的原因,前一句“They hunt animals to make money.”是其中一个原因,B项是另一个原因,故选B项。4.F根据上文内容可知,有些人认为野生动物更喜欢生活在大自然中,F项“尽管这些动物可能会面临危险,但是它们喜欢一种自由的生活”符合语境。5.D根据下文内容可知,国家公园可以保护动物免受人类的捕杀,是它们安全的庇护所,故D项“这些公园使动物生活在一个安全的环境中”符合语境。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 Earth first Section A Starting out & Understanding ideas课后巩固提升 外研版必修第二册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392818.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1