2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT 4 EARTHQUAKES SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT EARTHQUAKES SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 学人 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 4 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1A large number of soldiers were (be)sent there to rescue those trapped (trap) in the building.2You dont look well.Youd better go and see a doctor right away.3He burst into the room without knocking at the door, which made
2、me very angry.4As far as I know, their friendship was at an end.5With time going on, the castle which once was very beautiful is now completely in ruins.6When a pencil is partly put into a glass of water, it looks as if it were (be)broken.7Its reported that the injured (injure)in the accident were t
3、aken to the nearest hospital without delay.8The news of his sudden death is so shocking that everyone is very shocked at it.(shock)9The whole family were rescued from the fire last night.10Now a great number of college graduates are seeking to get a highpaid job.But the number of posts available for
4、 them is often not enough.(be).单句改错1Burying in her study, Linda had little experience in handling boys.BuryingBuried2To our relief, up to now the injured in the earthquake has been carried to the nearby hospital.hashave3What surprised us was that the whole city lay in ruin in such a short time.ruinr
5、uins4How many English words have you learned by the end of last term?havehad5On seeing the film star appearing on the stage, the audience burst into cheering.intoout.阅读理解A serious earthquake can be a terrible experience, and it is easy to forget safety measures in chaos(混乱)Fortunately, most earthqua
6、ke safety measures are common sense, but if you forget everything else, remember the following directions:drop, cover, and hold on.Also, most of the earthquake deaths happen after the earthquake, so remember that the danger does not end when the shaking does!If you stay indoors during an earthquake,
7、 move away from unsupported(没有支撑的)areas and windows.Try to get under a doorway or another area of the building which is held up by strong beams.Shelter under a table or desk only if it is very strong, because otherwise it may fall down on you.Do not rush to exits or elevators, because it is far safe
8、r to stay where you are.Protect your head by wrapping your arms around it and curling into a ball, and wait for the shaking to stop.If you stay outdoors during an earthquake, move to an area which is as open as possible.Avoid buildings, electric poles, and other objects which may fall during an eart
9、hquake and injure you.Protect your head and stay low to the ground until the shaking ends and it is safe to move.After an earthquake, many buildings are less strong, although they appear safe.If you stay indoors, move people from the building quickly and help disabled or injured people.Once outdoors
10、, move away from the building so that if it falls down, you will not be injured.Wait until public safety officials announce that it is safe to stay indoors.By planning ahead and remaining calm during an earthquake, you can greatly increase your chances of survival without injury.【解题导语】地震是可怕的,但在发生地震时
11、和地震后保持冷静,采取有效的措施,能够使我们免受或减轻伤害,增加逃生的机会。1We can learn from the passage that earthquake safety measures _.Ahelp us to keep safeBare not easy to rememberCare difficult to understandDare intended for children解析:选A推理判断题。从第一段和最后一段可知,地震安全措施有助于我们保护自己的安全,减少伤害。2What should you do if an earthquake happens when
12、you are having a class? ACry for help.BStay under a desk.CRush out of the classroom.DJump down from the window.解析:选B细节理解题。从第二段第三句“Shelter under a table or desk only if it is very strong”可知选B。3What should NOT you do if you stay outdoors during an earthquake? ARun back home.BGo to an open place.CTry t
13、o protect your head.DMove away from electric poles.解析:选A细节理解题。从第三段可知,地震时,如果在户外,应该远离电线杆,去开阔的地方,并尽量保护自己的头部,没有提到往家跑,故选A。4After the earthquake, you are asked to _.Astay indoorsBleave the buildingCput the injured people to bedDcheck the building to make sure if it is damaged解析:选B细节理解题。从第四段可知,地震后,房屋受损,很不安
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392839.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
