2020-2021学年外研版英语选修8课时作业:MODULE 2 READING AND VOCABULARY WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语选修8课时作业:MODULE READING AND VOCABULARY WORD版含解析 2020 2021 学年 外研
- 资源描述:
-
1、.阅读理解In 1812,the year Charles Dickens was born,there were 66 novels published in Britain.People had been writing novels for a centurymost experts date the first novel to Robinson Crusoe in 1719but nobody wanted to do it professionally.The steampowered printing press was still in its early stages;the
2、 literacy(识字) rate in England was under 50%.Many works of fiction appeared without the names of the authors,often with something like “By a lady.” Novels,for the most part,were looked upon as silly, immoral or just plain bad.In 1870,when Dickens died,the world mourned him as its first professional w
3、riter and publisher,famous and beloved,who had led an explosion in both the publication of novels and their readership and whose charactersfrom Oliver Twist to Tiny Timwere held up as moral touchstones.Today Dickens greatness is unchallenged.Removing him from the pantheon(名人) of English literature w
4、ould make about as much sense as the Louvre selling off the Mona Lisa.How did Dickens get to the top?For all the feelings readers attach to stories,literature is a numbers game,and the test of time is extremely difficult to pass.Some 60,000 novels were published during the Victorian age,from 1837 to
5、 1901;today a casual reader might be able to name a halfdozen of them.Its partly true that Dickens style of writing attracted audiences from all walks of life.Its partly that his writings rode a wave of social,political and scientific progress.But its also that he rewrote the culture of literature a
6、nd put himself at the center.No one will ever know what mix of talent,ambition,energy and luck made Dickens such a distinguished writer.But as the 208th anniversary of his birth approaches,it is possibleand important for our own cultureto understand how he made himself a lasting one.本文是一篇记叙文。文章讲述了英国
7、著名作家查尔斯狄更斯及其作品是如何奠定他在英国文学中的地位的。1Which of the following best describes British novels in the 18th century?AThey were difficult to understand.BThey were popular among the rich.CThey were seen as nearly worthless.DThey were written mostly by women.答案:C解析:细节理解题。根据文章第一段最后一句“Novels,for the most part,were
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393128.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
