2020-2021学年外研版英语选修8课时作业:MODULE 6 READING AND VOCABULARY WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语选修8课时作业:MODULE READING AND VOCABULARY WORD版含解析 2020 2021 学年 外研
- 资源描述:
-
1、.阅读理解Companies can save millions in healthcare costs simply by encouraging their employees to exercise a little bit.Researchers report that obese employees have higher healthcare costs, but they can lower those expenses by exercising just a couple of times a weekwithout even losing any weight.Feifei
2、 Wang and his colleagues at the University of Michigan studied 23,500 workers at General Motors.They estimated that getting the most obese workers to exercise would have saved about $790,000 a year, or about 1.5 percent of healthcare costs for the whole group.Companywide, the potential savings could
3、 reach $7.1 million per year, according to their report published in Journal of Occupational and Environmental Medicine.Of the whole group of workers, about 30 percent were of normal weight, 45 percent were overweight, and 25 percent were obese.Annual healthcare costs averaged $2,200 for normal weig
4、ht, $2,400 for the overweight, and $2,700 for obese employees.But among workers who did no exercise, healthcare costs went up by at least $100 a year, and were $3,000 a year for obese employees who were sedentary(久坐的)But adding two or more days of light exerciseat least 20 minutes of exercise or wor
5、k hard enough to increase heart rate and breathinglowered costs by on average $500 per employee a year, the researchers found.“This indicates that physical activity behavior could lessen at least some of the negative effects of excess body fat, and in consequence, help lower the increasing healthcar
6、e costs,” Wang and his colleagues wrote.本文是一篇说明文。公司要降低保健方面的费用,那就应该大力提倡员工多花时间锻炼身体。1The researchers believe companies can spend far less on healthcare costs _.Aby encouraging employees to lose weightBby limiting the number of obese employeesCby persuading employees to do physical activitiesDby limitin
7、g the employment of sedentary workers答案:C解析:细节理解题。根据第一段第一句“Companies can save millions in healthcare costs simply by encouraging their employees to exercise a little bit.”可知,公司要想在保健方面减少支出,就得鼓励员工多锻炼。故C项正确。2What does the underlined word “obese” in Paragraph 2 mean?AToo strong.BToo tall.CToo big. DToo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393158.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
