2020-2021学年外研版英语选修8课时分层作业10 MODULE 5 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语选修8课时分层作业10 MODULE USING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十)语言知识练习固基础.单句语法填空1When the book came out is not clear, maybe in 1994.2There are many good deeds(deed) in our class, indeed in the whole school.3She swore(swear) that she had never seen him.4Not working overtime is often seen as a failure to show commitment(commit) to the company.5The ship se
2、ems to have been deliberately(deliberate) damaged.6I want to start making changes in my life, but Im not sure how to get things set it in motion.7Everybody spoke in praise of her devotion (devote) to the cause of education.8It was a great relief (relieve) to find that my family was all safe.9He was
3、accused (accuse) of taking up drugs when he was at school.10Whatever you do must be consistent with the interests of the people.完成句子1他对自己处于何种困境一无所知。Little does he know what trouble hes in.2虽然他累了,但还是工作到深夜。Tired as he was,he worked late into the night.3汤姆正坐在火炉边,这时他听到一阵敲门声。Tom was sitting near the fire
4、 when he heard a knock at the door.4众所周知,空气和水对人类来说非常重要。It is universally acknowledged that air and water are very important to man.5我一到家就开始做家庭作业。The moment I got home,I set out to do/set about doing my homework.高考题型练习提能力.阅读理解AA home science experiment recently took the world by storm.Two teens from
5、Toronto,in Canada,sent a Lego man rising above the Earth and captured their tiny astronauts trip on film.Mathew Ho and Asad Muhammad,both 17,used a weather balloon to launch their plastic lego model 16 miles above the Earth.This is inside a part of Earths atmosphere.The two teens were inspired by a
6、similar project performed by students at the Massachusetts Institute of Technology (MIT)The MIT students had launched a weather balloon with a camera into near space and taken many unusual images of the Earth.Mathew and Asad then spent four months figuring out how to launch their own spacecraft into
7、 the space.Traveling to space is expensive for NASA,but Mathew and Asad worked hard to keep their costs down.They bought much of their equipment used and even sewed the Lego mans parachute (降落伞) by hand.In total,the project cost only $400.“We had a lot of anxiety on launch day because there were hig
8、h winds when we were going up,” Mathew told reporters.They had to pump extra helium into the balloon so that it would rise quickly and avoid being blown too far off course by the strong winds.The toy astronauts journey lasted 97 minutes before the balloon broke and he fell back to Earth.Mathew and A
9、sad then spent two weekends looking for their spacecraft.It had landed 76 miles away from the launch site.The student scientists are currently finishing up their final year of high school and applying for colleges.They are also looking into more doityourself space projects.“I guess the sky is not re
10、ally the limit anymore,” Mathew told reporters.“We never knew wed get this far.Its been a lesson for us that hard work pays off.”【语篇解读】本文主要介绍了两个青少年利用气象气球把他们的玩具乐高人送到太空的过程和结果。1By saying “took the world by storm” in the first paragraph,the writer meant the experiment Adestroyed the worldBflooded the wo
11、rldCfascinated the worldDmanaged the worldC细节理解题。根据第一段的第二句话可知两个青少年把一个玩具乐高人送入了太空,并把过程拍了下来,因此作者想要表达的是这个试验吸引了世人的目光。2Which of the following about the students at the MIT is right?A. They were examples for Mathew Ho and Asad Muhammad.BThey helped Mathew Ho and Asad Muhammad to achieve dream.CThey launche
12、d weather balloon together with Mathew Ho and Asad Muhammad.DThey studied with Mathew Ho and Asad Muhammad in the same school.A细节理解题。根据文章第三段的第一句话可知选A。3How did Mathew and Asad keep their costs down?A. By sewing the weather balloon themselves.BBy borrowing spacecraft from the MIT students.CBy making t
13、heir spacecraft by hand.DBy using secondhand equipment.D细节理解题。结合文章第四段的第二句话可知他们使用二手的设备来节省费用。4What problems did Mathew and Asad have on launch day?AThey ran out of helium.BThe wind was too strong.CThe balloon suddenly broke.DTheir spacecraft was blown away.B细节理解题。根据文章第五段中的“We had a lot of anxiety on l
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393163.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
