2020-2021学年外研版高中英语必修4课时作业:MODULE 4 LANGUAGE POINTS(Ⅱ) (INTEGRATING SKILLS.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版高中英语必修4课时作业:MODULE LANGUAGE POINTS INTEGRATING SKILLS 2020 2021 学年 外研版 高中英语 必修 课时 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(八)语言知识练习固基础.单句语法填空1New York City is known for its tall buildings and busy lifestyle.2The government has been in power for ten years.3Mike often attempts to escape being fined (fine) whenever he breaks traffic rules.4Youll surely see your improvement if you keep your attention paid (pay) to th
2、e study.5She threw the toy on the ground,breaking (break) it into pieces.6There is not enough time,so we can touch on it only briefly (brief) here.7It is reported that a new shopping mall is being built (build) in the city at present.8Id like to speak to Mr.Davis about a personal (person) matter,but
3、 he is so busy now.9The fire caused by the explosion (explode) has burned for five hours.10The railway had been built (build) by the end of last year.单句改错1He is known by everyone as a fair judge.byto2She graduated in Wuhan University this year.infrom3To my surprise,he could escape that big fire.esca
4、pe后加from4The plane is believed to flying higher than a bird.flyingfly5It rained heavily,caused severe flooding in that country.causedcausing高考题型练习提能力.阅读理解AJohn von Neumann was the oldest of 3 children of a banker,and his speed of learning new ideas and of solving problems stood out early.At 17,his f
5、ather tried to persuade him not to become a mathematician because he may lead a poor life being a mathematician,and so von Neumann agreed to study chemistry as well.In 1926,at 23,he received a degree in chemical engineering and a Ph.D.in mathematics.From then on,mathematics provided well enough for
6、him,and he never had to turn to chemistry.In 1930,von Neumann visited Princeton University for a year and then became a professor there.His first book was published in 1932.In 1933,the Institute for Advanced Study was formed,and he became one of the 6 fulltime people in the School of Mathematics(Ein
7、stein was one of the others)World War hugely changed von Neumanns areas of interest.Until 1940 he had been a great pure(纯粹的) mathematician.During and after the war,he became one of the best mathematicians who put mathematics theories into practice.During the last part of the war he became interested
8、 in computing machines and made several fundamental contributions.After the war,von Neumann continued his work with computers,and was generally very active in government service.He received many awards,was president of the American Mathematical Society and was a member of the Atomic Energy Commissio
9、n.He died in 1957 of cancer.Von Neumann made several great contributions and any one of them would have been enough to earn him a firm place in history.He will be remembered as one of the greatest minds of the 20th century.Von Neumann really was a legend(传奇) in his own time,and there are a number of
10、 stories about him.His driving ability is a part of this legend.He reported one accident this way:“I was driving down the road.The trees on the right were passing me in an orderly fashion at 60 miles per hour.Suddenly one of them stepped in my path.”【语篇解读】本文主要介绍了伟大的数学家John von Neumann(约翰冯诺依曼)的生平事迹。1
11、According to the text,von Neumanns father believed that Aa mathematician couldnt earn a lot of moneyBa mathematician needed a good memoryCvon Neumann had the ability to learn two subjects at the same timeDvon Neumann had a gift for solving problems at a high speedA细节理解题。根据第一段“his father tried to per
12、suade him not to become a mathematician because he may lead a poor life being a mathematician”可知,他的父亲认为数学家的生活可能会比较清贫。2Von Neumann published his first book at the age of A23B26C29 D32C推理判断题。根据第一段“In 1926,at 23.”和第二段“His first book was published in 1932”不难得出,他29岁时出版了第一本书。3How did World War affect John
13、 von Neumann?AHe realized the importance of engineering.BHe began to research how to put mathematics into practice.CHe left college and served at the government department.DHe lost interest in chemistry.B细节理解题。根据第三段前三句可知,二战使他的兴趣从纯粹数学领域转到了应用数学领域。4From the last paragraph,we can infer John von Neumann
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393216.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
六年级上册语文课件-第二单元 9山海关(语文S版) (共28张PPT).ppt
