2020-2021学年外研版(2019)高中英语 必修第一册学案:UNIT 2 EXPLORING ENGLISH 课时分层作业4 教学知识细解码 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版2019高中英语 必修第一册学案:UNIT 2EXPLORING ENGLISH 课时分层作业4 教学知识细解
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写1Besides the cold weather and low temperatures,you will surely see something unique (独一无二的) in North Pole.2He set two alarm (闹钟) clocks in case he got up late.3Lisa Iannuccis book was finally published under the title(题目) of “My Favourite Star” and it soon became popular with readers o
2、f all ages.4You cant change people around you,but you can change your own attitude and behavior (举止)5Molly was interested in English and American culture,so her stories mainly reflect(反映) the British and American life.6My former job was so boring.I wish I could do something more creative (创造性的) in m
3、y new job.7The students began to feel homesick (想家的) after they had been here for a month.8Its sculpture was judged the best for creativity (创造力),technical skills and visual impacts.9He used many terms in his speech which sounded confusing(令人困惑的) to the audience.10The water is very clear and plenty
4、of fish are visible (看得见的).阅读理解ANowadays everyone seems to think that they know English.Many people speak it but few speak it really well.Practice is necessary in speaking English well. Reading is also one of the things that will help you to speak English better.Read whenever you can and whatever yo
5、u like! Read papers and Internet sites that you like in English every day.Then,you will see that the number of known words is increasing and you are able to speak with more skills.Then you will have made the foundations and a good basis of English.It is not good to stop and get stuck there. Going to
6、 England or an Englishspeaking country is a good choice,but many people cannot afford it.If you cannot go,reading and speaking with your friends will also help you to practice your English.However,I think it is very good to visit some Englishspeaking country to see and test your knowledge in everyda
7、y life.You will understand the everyday usage of the language in its natural environment.There your level of English is going to improve even faster.Your ability to speak English is better.Nothing can match the excitement and happiness when a native speaker tells you that your English is very good!F
8、inally,in order to speak English well,you must be persistent and do it every day.It is like playing the piano.Pianists play it every day and so should you.Include English in your life and you will see where it is going.Practice,practice! Read,write and improve your language skills and you are on you
9、r way when you will be able to speak it with more and more confidence!【语篇解读】本文主要介绍了如何学好英语。1Which of the following would be the best title for the passage?AHow to Improve Your Language SkillsBSpeaking EnglishCHow to Speak English WellDPractice,Practice!C标题归纳题。综合全文内容,结合第二段主题句“Reading is also one of th
10、e things that will help you to speak English better.”第三段主题句“Going to England or an Englishspeaking country is a good choice”第四段主题句“Finally,in order to speak English well,you must be persistent and do it every day.”可知,本文主要介绍如何学好英语。2What does the writer suggest about the reading?ATrying to improve you
11、r vocabulary.BKeeping on reading when you have time.CStopping when you have a good basis of English.DLooking up every unknown word when reading.B细节理解题。根据文章第二段“Read whenever you can and whatever you like!”可知,关于阅读,作者建议只要有时间无论你喜欢什么,读就行。3The main idea of the last paragraph is that .Awe should play the p
12、iano every day.Bspeaking English is fun and entertainingCif weve learned to read and write,well certainly be able to speakDwe should practice English every day to improve our speaking skillsD主旨大意题。根据文章最后一段“Practice,practice! Read,write and improve your language skills and you are on your way when yo
13、u will be able to speak it with more and more confidence!”可知,本段主要告诉我们要每天练习英语来提高口语能力。4According to the passage,what may make the author excited?AReading papers and Internet sites.BHaving a good basis of English.CGoing to an English speaking country.DA native speakers praise.D推理判断题。根据文章第三段“Nothing can
14、 match the excitement and happiness when a native speaker tells you that your English is very good!”可知,说母语的人的表扬能让你激动不已。BPeople from Britain and Ireland first came to live in Australia in 1788.They brought different dialects (方言)of English with them.These different kinds of English began to mix and c
15、hange.The newcomers soon began to speak with their own typical accent(口音)and vocabulary.More and more people came to Australia during the Gold Rush in the 19th and 20th centuries.Some came from Britain and Ireland;others came from nonEnglish speaking countries.Australian English continued to grow an
16、d change.Australian English has also been influenced by American English.During the Second World War,there were many American soldiers staying in Australia.More importantly,American television shows and music have been popular in Australia since the 1950s.Australians use many words that other Englis
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393300.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
