2020-2021学年外研版(2019)高中英语 必修第三册学案: UNIT 1 KNOWING ME KNOWING YOU 课时分层作业1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版2019高中英语 必修第三册学案: UNIT 1KNOWING ME KNOWING YOU 课时分层作业1 WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版 2019
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一).单词拼写根据首字母或汉语提示完成句子。1It was my fault to leave the work half done and I will do it now.2The signal suggests that it is time to start the engine and begin the work.3Your concern is not necessary, for we are well prepared for the task.4He was out of breath after he ran all the way here and had
2、 a rest.5All the people felt helpless to see the ship sink into the water.6The little boy was hurt by the hot steam (蒸汽) from the boiling water.7His strategy(策略)proved to be successful in dealing with the pollution.8If necessary,keep your loose (控制不严的) mouth silent and earn more respect.9Try to reso
3、lve(解决) the problem in a different way and may be it will work.10I was annoyed (恼怒的)with myself for giving in so easily.阅读理解AMy husband and I recently went to Disney World with our three children.We had a wonderful time.Besides,I experienced something that left a deep impression on me.Our children w
4、ere excited about the attraction where children could drive the cars.They were so delighted that I decided to stand beside the track to take pictures of everyone as they drove past on the track.As I waited for them to drive by,I noticed a car with a father and his son who was about 7 years old.They
5、rolled down the hill at the beginning,but suddenly the car stopped.The young driver looked nervous,“I cant do it.” His father quietly said,“Yes,you can.”“No,I cant!”“Yes,you can,son.”The little guy was almost in tears,“I cant!” With deep patience,the father said,“Son,you can do this.Im going to help
6、 you.” A moment later,with the father helping his son,the two went smoothly (顺利地) on their way down the track.The scene brought tears to my eyes and it reminded me of my dear father.Just like that little boys dad,my father used to say the same words to me.Every time things got hard or when I experie
7、nced setbacks along the way,he would say,“Michelle,you can do this.Im going to help you.”Time and time again,the words greatly encouraged me on the journey.Im aware that I cant do things under my own power,but the words “Yes,you can” come beside me and give me wisdom and strength.As I benefited (受益)
8、 a lot from them,I often tell my children never to say “I cant” easily when they meet something difficult.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者一家去迪士尼乐园游玩,途中遇到了一对父子,那位父亲教育儿子的话使得作者想起了自己的父亲。1Why did the author stand beside the track?AShe didnt dare to drive alone.BShe wasnt interested in driving cars.CShe wanted to take p
9、hotos for her family.DShe wanted to rest for a few minutes.C细节理解题。根据第二段的第二句“They were so delighted that I decided to stand beside the track to get pictures of everyone as they drove past on the track.”可知,作者站在轨道旁边是为了给家人拍照。2How did the author react to the fathers helping his son?AShe was greatly moved
10、.BShe was impressed by the boys patience.CShe decided to learn from the father.DShe reminded the father not to be too strict.A推理判断题。根据倒数第二段的“The scene brought tears to my eyes and it reminded me of my dear father.”可知,作者看到这个场景后感动得哭了,并想起了她的父亲。3What does the underlined word in the last but one paragrap
11、h mean?ADisasters.BFrustration.CFights.DPain.B词义猜测题。根据前文的“Every time things got hard or when I experienced.”可知,or前后要表达的意思相近,再根据后文父亲说的话可推测,此词意为“挫折”。4What can we infer from the passage?AThe author enjoys traveling very much.BThe author is patient with her children.CThe author was greatly encouraged by
12、 the boys father.DThe author was greatly influenced by the words“Yes,you can”D推理判断题。根据最后一段的前两句可知,“Yes,you can”这几个词对作者的影响很大。BI began smoking at 13,with a friend in the evenings when we were out.I never thought of the damage it brought me.But I had a bad cough after a cold,and my teeth werent as white
13、 as my sisters,who never smoked.I no longer played any sports.Since all my friends smoked,I never felt different.I met and married my husband Paul when we were 22,both smoking like chimneys (烟囱)I had two children by the time I was 26,and life went on as normal.We smoked around our children,never thi
14、nking it would be doing them any harm.They both begged us to stop when they learned about the hazards of smoking.We just rolled our eyes at each other.My parents quit smoking,and my aunts quit smoking,but they were older.I had lots of time to quit in my life.Pauls mother died of a heart attack at on
15、ly 55,after suffering two diseases caused by smoking.And still we smoked.At the age of 36,I had a child with a breathing problem.We moved outside to smoke,as she had such trouble breathing,and we didnt want to add to that!Then my father died a few years later of cancer throughout his body.Still I sm
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393341.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级下语文课件-一条新裙子4_湘教版.ppt
