新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册课件:单元素养培优 UNIT 3 GETTING ALONG WITH OTHERS .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册课件:单元素养培优 UNIT GETTING ALONG WITH OTHERS 新教材 2021 2022 学年 译林版 英语 必修 一册 课件 单元
- 资源描述:
-
1、单元素养培优(三)Unit 3.单词拼写(根据汉语或首字母提示填空)1.Ill keep the _(原始的)copy of your report on file.2.It took a long time for him to r_ from a bad cold.3.I cant tell you _(肯定地)when I will come.4.For a moment it looked as if Lilian Hawthorne would e_ with anger.5.This gives the design team a sound _(基础)for their work
2、.originalecoverdefinitelyxplodebasis6.Your clothes are often a _(反映)of your personality.7.She s_ her children,but they were nowhere to be found.8.At 25,000 miles per hour our rocket will e_ from the earths pull.9.The blanket will provide additional warmth and c_ in bed.10.You have to a_ the way he h
3、andled the situation.reflectionoughtscapeomfortdmire.单句语法填空1.It is _(horrible)stressful to do something you know youre not good at.2.Lets stop _(chat)and get down to concentrating on important matters.3.We were quite aware how you would respond _ our questions.4.The market has not recovered _ the fa
4、ll in oil price.5._(judge)from experience,a proper balance is not easy to achieve.horriblychattingtofromJudging6.To apologize _ leaving so early,I brought you a little gift.7._(frank)speaking,he is not so bad as you might think.8.His remarks showed that he _(misunderstand)my position on the question
5、.9.If you commit a crime you can never escape _(punish).10.Keeping your body in shape is _(benefit)to mental health.11.Many people around the world admire China _ its great contribution to the world peace.12.They believed in what they _(seek),just as I believed in my job.forFranklymisunderstoodbeing
6、 punishedbeneficialforsought.选词填空in person,get over,at a loss,count on,eat away at,in my opinion,take on,through thick and thin1.As your strength grows,you can _bigger challenges.2._,its understandable that women seek beauty,but they should do it in a proper way.3.The winner will be there _to collec
7、t the prize.4.After a broken promise,it is hard to _a person.take onIn my opinionin personcount on5.No one ever _being shy completely,but most people do learn to live with their shyness.6.Father and mother went _together.They now live a healthy and wealthy life.7.“But how do you know?”I pretended to
8、 be _.8.Doing a job you hate may _your happiness over time.gets overthrough thick and thinat a losseat away at.完成句子1.It should _Toms method has the same advantages as Lucys.应该指出,汤姆的方法和露西的方法有同样的优点。2.Sticking to goals helps us achieve _.坚持目标帮助我们实现我们想要的。3.He made _that everyone admired him.他作了一场如此精彩的演讲
9、,以至于每个人都钦佩他。4.When we express our opinions,we must _we might be misunderstood.当我们表达自己的观点的时候,我们必须小心以免被误解。be pointed out thatwhat we wantsuch an excellent speechbe careful that5.A friend is someone _and can sing it back to you when you have forgotten the words.朋友是一个知道你心中那首歌的人,当你忘记歌词的时候,他可以唱给你听。who kno
10、ws the song in your heart.阅读理解A(2021合肥高一检测)In 1971 a young man who grew up very poor was traveling across the country,trying to make a new start for himself.Along the way he had completely run out of money and was forced to spend the night in his car.This continued until one morning,after a week of
11、sleeping in his car,he walked nervously into a restaurant and ordered a big breakfast.After eating his first good meal in weeks,he found himself lying to the waiter,telling him he had lost his wallet.The waiter,who was also the owner,walked behind the chair where the young man had been sitting.He be
12、nt down,and came up with a$20 bill that looked as if it had fallen on the floor.“Sir,you must have dropped this,”the owner said.The young man couldnt believe his luck!He quickly paid for the breakfast,left a tip,bought gas with the change,and headed West.On the way out of town,he began to understand
13、 what that fellow did.“Maybe nobody dropped the money at all.Maybe that fellow just knew I was in trouble and he helped me in a way that didnt embarrass me.So I just made a promise to help other people if I can.”Later,he worked very hard and became a rich man.Now,he lives near Kansas City.Each year
14、he gives away thousands of dollars.He is known as the“Secret Santa”because at Christmas time each year,he personally hands money out to those on the street and at restaurants.Last year,he gave more than$50,000 away in Kansas City.【文章大意】这是一篇记叙文。短文叙述了一个年轻人在得到别人帮助之后,若干年后成了富人,回报社会的故事。1.The young man was
15、 traveling across the country in 1971 probably to _.A.improve his lifeB.hand out gifts to passers-byC.look for a good restaurantD.show his new car to others【解析】选A。推理判断题。由第一段第一句可知,1971年,一个出身贫寒的年轻人周游全国,试图给自己一个新的开始。由此推断出这个年轻人在1971年周游全国,是为了改善他的生活。故选A。2.On the way out of town,the young man got to know th
16、at _.A.it was very honest of the owner to return his moneyB.he could probably find himself a job in the restaurantC.the owner helped him in a way that didnt hurt his feelingsD.another man who had breakfast in the restaurant lost the money【解析】选C。细节理解题。由第三段内容可知,在出城的路上,年轻人知道了店主以不伤害他的感情的方式帮助了他。故选C。3.Fro
17、m this text we can infer that _.A.the man raised money for the poorB.the man did carry out his promiseC.Santa gives the man money each yearD.the man was not successful in the end【解析】选B。推理判断题。由最后一段可知,后来,他努力工作,成为一个富人。现在,他每年捐出几千美元。他被称为“神秘圣诞老人”。由此判断这个人确实履行了他的诺言。故选B。4.The best title for the text may be _
18、.A.Secret Santa of Kansas CityB.The Key to SuccessC.A kind Waiter in the RestaurantD.Never Give Up【解析】选A。主旨大意题。通读全文可知,短文叙述了一个年轻人在得到别人帮助之后,若干年后成了富人,回报社会的故事。再结合最后一段可知,现在,他住在堪萨斯城附近。他被称为“神秘圣诞老人”。所以短文最佳的标题为“堪萨斯城的神秘圣诞老人”。故选A。B(2021常州高一检测)Our first welcome to the UK wasnt from the staff of Heathrow Airport
19、 or the coach driver who entered into our lives to take us to our new city and new home for the next three weeks.It was,in fact,the noisy and energetic seagulls(海鸥)full of songs that flew down to us.When we left from the planes exit passage,we still could hear their loud and clear songs through the
20、glass.It was amazing that they lifted our spirits and cheered us up after our stupidly long and awful journey.These seagulls welcomed my Chinese people into their home with open wings and if they could speak instead of merely squawk(鸟叫),Im sure we would have struck up some bright and harmonious rela
21、tionship.They liked to hover(盘旋)overhead around with childlike greetings they sang or just simply walk fearlessly close to our feet.Some of us saved bread our host family prepared in the lunchboxes for these friends.And lovely,we would like to share what we have for the rest of eternity(永恒).But Juli
22、e,the mother of my host family,who then I stayed with,does not think so.Strangely as well,she could not give any reasons.The closed and squawk-proof double-glazing explains.Perhaps she prefers to sleep with her windows open but she always fails to do that,because those birds seemed to like staying u
23、p till next morning,wholly screaming for her on and on.And they decide to keep doing so every single night.Furthermore,every time she has to wash the marble floor of the gardens,Julie would look up around and swear to the droppings(鸟粪)shortly followed by a smile on her face towards me and said:“They
24、 are friendly to you.”But stop thinking that she hates the creatures and never plans to have a change.Because there is another side to her evident feelings towards the birds.We will do some shopping at weekends and every time there Julie doesnt forget to put a big bag of wild birdseed(鸟食)into her ca
25、rriage which costs quite more than milk or juice for one week.I can see what it goes for since she refills the wild bird feeder(喂食器)before a big hurry to drive to work every morning and when working she knows what is happening back at home seagulls are enjoying the seed and leaving for next morning.
26、Im leaving soon and not likely,I guess,though I hope not,to get back to see my friends here in England in the future.I said I would miss all friends living here including the seagulls.And when Julie was refilling the feeder again,she said:“Theyre nice but they are not my friends.”【文章大意】本文是一篇记叙文,主要讲述
27、了作者去英格兰旅游时寄宿家庭的女主人Julie虽然被海鸥干扰,但还是去买鸟食喂它们的故事。5.According to the first paragraph,we can know that _.A.they felt disappointed at not being welcomed by any local people as they landedB.they felt surprised to find seagulls there shortly after they landedC.they didnt like to be welcomed by the seagulls b
28、ecause they were noisy and stupidD.those birds were more energetic and friendly than the local people【解析】选B。细节理解题。根据第一段可知,他们一着陆就惊讶地发现那里有海鸥,故B项正确。6.What does the underlined part“squawk-proof double-glazing”in Paragraph 3 refer to?A.A shotgun used for fowling(捕鸟).B.A cage used for keeping birds.C.Bird
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393893.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
