2020秋英语人教版必修5单元加餐练5 UNIT 5 FIRST AID WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋英语人教版必修5单元加餐练5 UNIT 5FIRST AID WORD版含解析 2020 英语 人教版 必修 单元 加餐 FIRST WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家单元加餐练.完形填空Nikki Christou, a young girl from London, has an abnormal connection between the arteries and veins. It has resulted in a _1_ abnormality. But Nikki, whos a huge makeup enthusiast, doesnt let anything or anyone _2_ her style. She makes makeup lessons for her YouTube page _3
2、_ and has become a star. Through the videos, she hopes to _4_ others who may also have rare illnesses or _5_. Nikki wants to inspire anyone with a rare illness and show them that _6_ lies within. Being different should not mean being _7_ or feeling that there is no real place for you in this world a
3、nd that you dont have a _8_ role to play.In her videos, she shares looks for different _9_ like a prom, a birthday or just for every day. In addition to showing viewers _10_ looks, she also records other videos that give you a(n) _11_ into her life, such as baking lessons, Q&As._12_ she does get hur
4、tful comments from people criticizing her appearance, Nikki says that she _13_ focuses on the good side. “I dont let them _14_ me. Focus on the happy things _15_ the sad things because if you focus on the negative, youre not going to _16_ life,” she said. “Just know if you believe in yourself, reall
5、y try hard and _17_ all the negativity in your life, you will lead a happy life.”As if being a YouTube star wasnt _18_ of an achievement, she is also the _19_ behind The Butterfly AVM Charity, a charity set up by her parents to fundraise for research into the illness. Shes also helped _20_ more than
6、 55,525.65 British pounds for the foundation through a crowdfunding campaign.伦敦小女孩Nikki Christou患有一种罕见的疾病而导致面部缺陷,但她对美的向往没有因为患病而停止。她在YouTube网站上分享自己的化妆视频后走红,用自己的行动去鼓励其他可能患罕见疾病的人追求美。1A.behavioral BpsychologicalCfacial Dvisual答案:C解析:根据文章第一句及下文的_12_ she does get hurtful comments from people criticizing h
7、er appearance可知,静脉和动脉之间的反常连接导致了她面部(facial)畸形。behavioral行为上的;psychological心理的;visual视觉的。2A.break Bcopy Climit Dsteal答案:C解析:她不会让任何事或任何人限制(limit)她的风格。3A.calmly Bregularly Chopefully Dpainfully答案:B解析:从下文的and has become a star可知,她应该是经常(regularly)将化妆课程传到她的YouTube网页上,因此才走红了。4A.uplift Bupdate Cupload Dupgra
8、de答案:A解析:根据下文的inspire可知,uplift(鼓舞)符合语境。5A.opportunities BdifficultiesCappearances Dconditions答案:D解析:文章第一句就提到Nikki患了一种病,再根据空前的also及or可知,设空处所填词与illnesses应是近义词,condition可表示“因不可能治愈而长期患有的疾病”,符合语境。6A.truth Bhappiness Csuccess Dbeauty答案:D解析:此处表示“美丽(beauty)源于内心”。7A.defeated Bignored Ccommented Ddistinguishe
9、d答案:B解析:由后面的内容可知,此处表示“被忽视”。8A.positive Bspecial Ctraditional Dleading答案:A解析:前面提到Nikki通过自己制作的视频鼓舞别人,后面提到她还帮助慈善组织筹款,这些都是她起到的积极作用,故用positive。短语play a positive role意思是“起积极的作用”。9A.graduates Boccasions Cpurposes Dreasons答案:B解析:根据下文列举的“a prom, a birthday or just for every day”可知,她在视频中分享适合不同场合(occasions)的风格
10、。10A.typical Bunique Cvarious Dpopular答案:C解析:由9空前后的内容可知选different的近义词various。11A.picture Bglimpse Cguide Dadvantage答案:B解析:glimpse短暂的感受(或体验、领会),常和into搭配。12A.If BSince COnce DWhile答案:D解析:主从句之间是让步关系,故用while,意思是“尽管,虽然”。13A.only Bstill Ceven Dyet答案:A解析:此处表示“她只关注美好的一面”,故用only。14A.get to Brespond to Csee t
11、o Dobject to答案:A解析:get to sb.使烦恼,使生气,对某人产生影响。15A.other than Bor rather Crather than Dor else答案:C解析:关注快乐的事情而不是悲伤的事情,因为如果你关注消极的事情,你将无法享受生活。rather than意思是“而不是”,符合语境。other than除了;or rather更确切地说;or else否则。16A.change Bwaste Cenjoy Dcelebrate答案:C解析:根据下文的you will lead a happy life可知答案。17A.block out Bwipe ou
12、t Cbring out Dleave out答案:A解析:block out意思是“忘掉,抹去(不愉快的事)”,符合语境。18A.as Bless Cmore Denough答案:D解析:此处表示“好像成为YouTube网站的明星还不够成功似的”。下文的also暗示此处应该是not enough,意思是“不够”。19A.founder Bleader Csponsor Dinspiration答案:D解析:inspiration启发灵感的人或事物,常与behind搭配。20A.distribute Bcollect Cspread Dearn答案:B解析:collect money的意思是“
13、筹钱”和前面的fundraise的意思相同。.阅读理解In the United States, Mothers Day falls on the second Sunday in May. It was back in 1908 when a woman named Anna Jarvis created this unofficial holiday to honor mothers. However, Ms Jarvis would later criticize Mothers Day. She said it had become too commercialtoo much abo
14、ut spending money.She had a good point. Traditionally, children and husbands honor mothers of all ages by buying flowers, cards and other gifts or taking them to dinner in a nice restaurant. But today, you will not need any money at all. We instead will talk about some expressions that use the word
15、“mother”Some cultures believe Mother Earth gave birth to everything that exists on our planet. In Greek mythology, a goddess named Gaia was the great mother of all. She was said to have created the Earth and the Universe. Mother Nature is a little different. This term relates to the natural world as
16、 if it were a woman.The term mother lode comes from mining. It means the place where the largest amount of gold, silver, or anything else of value can be found. But now, the term mother lode means a rich supply of anything. We often use the word “strike” with this expression. For example, you might
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394919.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
