2020新课标高考英语二轮总复习专题限时训练:2-2-1 连词(并列连词和从句引导词) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020新课标高考英语二轮总复习专题限时训练:2-2-1连词并列连词和从句引导词 WORD版含解析 2020 新课 标高 英语 二轮 复习 专题 限时 训练 连词 并列 从句 引导 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家A2019太原市高三第一学期期末试题There is a tradition in my family. On New Years Eve, all my relative will come to our house for a feast. As matter of fact, it isnt the food that bring us together but the sense of belonging does. Making dumplings was always fun. We put a coin into one of the dumpli
2、ngs. Everybody expects to eat the one with the corn inside because it is said whomever gets the coin will have good fortune in the followed year. When my mom serves the dumplings, they help ourselves immediately, hoping to get the good luck of our entirely year. The coin never comes to me, and Im pr
3、etty sure of that the luck is always there.答案:There is a tradition in my family. On New Years Eve, all my will come to our house for a feast. As matter of fact, it isnt the food that us together but the sense of belonging does. Making dumplings always fun. We put a coin into one of the dumplings. Ev
4、erybody expects to eat the one with the corn inside because it is said gets the coin will have good fortune in the year. When my mom serves the dumplings, help ourselves immediately, hoping to get the good luck of our year. The coin never comes to me, Im pretty sure that the luck is always there.BGo
5、od morning, everyone. Id like to share my ideas about books in the future to you.I think the books will be quite different from that they are now. First of all, they will look like the pads today, but their sizes will be changeable, too. Secondly, their colors will change depend on how the surroundi
6、ngs change, which will be good for eye. Whats more, they will be very much more practical. For example, if you met a question when reading, you can immediate get an answer by “talking” with the book. In word, I think books in the future will be more useful and interested.Thats all. Thank you!答案:Good
7、 morning, everyone. Id like to share my ideas about books in the future you.I think the books will be quite different from they are now. First of all, they will look like the pads today, their sizes will be changeable, too. Secondly, their colors will change on how the surroundings change, which wil
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-395547.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
