2020-2021学年人教版英语选修7课时素养评价 UNIT 5 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语选修7课时素养评价 UNIT 5USING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价十五Unit 5Using Language. 用所给词的适当形式填空1. Sex education is a sensitive area for some parents, and thus it should remain optional (option). 2. In a written apology (apologise), the BBC admitted they had misled the public. 3. The dog bark
2、s (bark) fiercely the moment he sees strangers. 4. If you are not familiar with the travel routes, you can consult the travel agents (agent), who are willing to give you some help. 5. His car wouldnt start. After a careful check, he found the batteries (battery) were flat. 6. They are drilling (dril
3、l) for oil off the Australian coast. 7. Our government (govern) is taking effective measures to make up for the loss. 8. I feel sorry for the caged (cage) birds. . 完成句子1. Just as the proverb says, in the company of three, one always can find a teacher. 常言道: 三人行, 必有我师。2. It is recommended that you (s
4、hould) set aside a few minutes every day to communicate with your family. 建议你每天留出些时间跟家人交流。3. Researchers are working day and night to develop a vaccine. 研究人员正夜以继日地研发疫苗。4. When the boy made an apology to the lady for stepping on her foot, she said nothing but smiled. 当小男孩因为踩了女士的脚向她道歉时, 她什么也没说, 只是笑了笑。
5、5. He came to see us the moment he settled in. 他一安顿下来就来看我们。6. We had no option but to prepare it well. 我们别无选择只有好好地准备它。7. The area is abundant in fresh water resources. 这个地区淡水资源丰富。8. I waited for her news day in and day out. 我日复一日地等待她的消息。9. In the center of the city is the biggest mall in the city. 市
6、中心有市内最大的购物广场。10. Down jumped the man from the horse. 那个人从马上跳了下来。. 阅读理解A(2020河南高二检测)Three-quarters of a million tourists flock to the white beaches every year, but this booming industry has come at a price. Poisonous smoke rising from open fires, rubbish made up of plastic bottles, packets. . . its a
7、 far cry from the white sands, clear waters and palm trees that we associate with the Maldives(马尔代夫), the paradise island holiday destination set in the Indian Ocean. Of its 200 inhabited islands, which are spread across an area of 35, 000 square miles, 99 are good resorts (旅游胜地). So many tourists c
8、ome every year, more than double the local population. Of these, over 100, 000 travel from the UK. The capital, Mal, is four times more densely populated than London. Given these facts, its hardly surprising that the Maldives has a waste disposal problem. Years ago, when the tourists left, the gover
9、nment had to deal with a stream of rubbish. Their solution was to turn one of the islands into a dumping ground. Four miles west of Mal is the countrys dumping ground, Thilafushi. What you are seeing here is a view of the Maldives on which no honeymooners would like to clap eyes. Each visitor produc
10、es 3. 5 kg of waste per day. The country dumps more than 330 tons of rubbish on the island every day. Now, since many waste boats, tired of waiting seven hours or more, directly offload their goods into the sea, the government of the Maldives has banned the dumping of waste on the island. So, the wa
11、ste boats ship the rubbish to India instead. 【文章大意】本文是一篇说明文, 介绍了马尔代夫因为游客众多带来的废物处理问题以及政府如何采取措施来解决。1. The underlined part in paragraph 1 can probably be understood as“_”. A. Its quite similar toB. Its a long distance fromC. Its a loud shout fromD. Its totally different from【解析】选D。词义猜测题。根据前面描述的污染情况可知,
12、这和我们眼中的有着白色沙滩, 清洁的水, 棕榈树的马尔代夫一点也不一样, 由此可知画线部分的意思是“与完全不同”, 故D项正确。2. What is the main cause of the waste disposal problem? A. The large local population. B. Too many waste boats. C. The large number of tourists. D. Dumping rubbish into the sea. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段中的“So many tourists come every year, mo
13、re than double the local population. ”可知, 造成废物处理问题的主要原因是大量的游客, 故C项正确。3. What can we learn from the text? A. It is much more crowded in Mal than in London. B. Another island will be used as a dumping ground. C. No honeymooners are willing to visit the Maldives. D. Waste on islands will be offloaded d
14、irectly into the sea. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段中的“Mal, is four times more densely populated than London. ”可知, 马累的游客比伦敦多多了, 故A项正确。4. Whats the authors purpose in writing the text? A. To attract more tourists to the Maldives. B. To state the waste disposal problem in the Maldives. C. To call on us to protect
15、 the environment. D. To explain the causes of pollution in the Maldives. 【解析】选B。目的意图题。通读全文可知, 本文主要介绍的是马尔代夫因为游客众多带来的废物处理问题以及政府如何采取措施来解决, 所以作者写这篇文章的目的是陈述马尔代夫的废物处理问题, 故B项正确。【点睛】本篇第1题词义猜测题难度较大, 抓住画线部分前对污染情况的描述是关键, 根据画线部分前的“Poisonous smoke rising from open fires, rubbish made up of plastic bottles, packe
16、ts. . . ”可知, 马尔代夫充斥着从营火中升起的有毒烟雾以及由塑料瓶、包装袋组成的垃圾, 这和我们眼中的有着白色沙滩, 清洁的水, 棕榈树的马尔代夫一点也不一样, 由此可知画线部分的意思是“与完全不同”。BIf you expect to work in the future in the travel industry, you should begin learning Chinese. Thats because Chinese people spent nearly$258 billion in total on international travel last year. T
17、hats more than twice the combined amount spent on international travel by people from the United States and Germany, the next two biggest-spending nations. The Chinese are relative(相对的)newcomers when it comes to traveling beyond their nations borders and only a small percentage of them travel outsid
18、e of China each year. Given the size of that nations population, even that small percentage represents well over 100 million Chinese travelers to foreign destinations. Yet Chinese citizens flew, on average, just 65 miles last year versus (与相对) the 227 miles flown on average by US residents(居民), the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396376.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2014高考语文(人教版 鲁京津专用)一轮复习《配套课件》小题抓分天天练 第20天.ppt
