2019版译林牛津高考英语一轮选训习题--模块2U1及答案 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版译林牛津高考英语一轮选训习题-模块2U1及答案 WORD版含解析 2019 版译林 牛津 高考 英语 一轮 习题 模块 U1 答案 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、2019版译林牛津高考英语一轮选训习题-模块2U1及答案一、阅读理解。A visit to Australia would not be complete without taking the chance to see some of these animals in their natural environment. Frilled Lizard The Frilled Lizard is found in the eastern and northern parts of Australia, living within the bush. The Frilled Lizards fr
2、ill normally hangs around its neck, and is made out of a flap of skin. When threatened the Frilled Lizard will raise its frill making it seen more dangerous. Bandicoot There are several species of Bandicoot around Australia, and although occasionally they can be seen during the day, they are general
3、ly nocturnal. Bandicoots are small creatures only about the size of a rat and eat small insects and plants. Several of the Bandicoots around Australia include the Eastern Barred Bandicoot, which is now rare around Australia and the Southern Brown Bandicoot found in eastern and western parts of Austr
4、alia. Koala Koalas are small bearlike creatures that live along the east coast of Australia, with their habitat amongst(在之中) the famous Eucalyptus trees. However, koalas only like to eat a small percentage of the Eucalyptus trees found aroundAustralia. Koalas have hard black noses, with sharp c
5、laws and a thick furry coat and can grow to a weight of about 10kg. Most of their time is spent asleep in the trees, which is the best place to see a koala. Dingo Dingoes are found in various areas across Australia, and unlike domestic dogs they do not bark. Instead,the Dingo makes a howling sound t
6、hat is very particular. Dingoes generally eat mice, rabbits and rats, although sometimes they can also attack livestock when hungry.1.When in danger the Frilled Lizard will raise its frill to _.A.look more beautifulB.make itself comfortableC.frighten its enemyD.attract the opposite sex2.What does th
7、e underlined word “nocturnal” mean in the passage?A.Dangerous when attacked.B.Active at night.C.Small in size.D.Gentle in the daytime.3.According to the passage, which animal likes resting in the tree?A.Frilled Lizard.B.Dingo.C.Bandicoot.D.Koala.参考答案: 1.C; 2.B; 3.D解析: 1.细节理解题。根据原文对Frilled Lizard 的描述
8、“When threatened the Frilled Lizard will raise its frill making it seen more dangerous.”可知,当Frilled Lizard遇到危险的时候会raise its frill其目的是为了吓唬来犯的动物。2.词义理解题。根据原文对Bandicoot的描述“and although occasionally they can be seen during the day, they are generally nocturnal.”可知,尽管偶尔在白天可以看到它们,由此推断出它们主要还是通常在夜晚活动,因此可知划线
9、单词的意思与B项的解释最接近。3.细节理解题。根据原文“Most of their time is spent asleep in the trees, which is the best place to see a koala.”可知Koala通常在树上睡觉。二、单项填空1.The idea of traveling abroad really appeals to a lot of Chinese people. Thats why every year _ more people applying for passports.A. promise B. expect C. witnes
10、ses D. instruct 【答案】C【解析】句意:出国游的想法确实吸引了很多中国人,这就是为什么每年都会有很多人申请护照了。 promise预示;expect期待;witnesses见证;instruct指导。故选C。2.If any of these symptoms _ while you are taking the medicine, consult your doctor immediately.A. knocks B. occursC. reaches D. applies【答案】B【解析】句意:在服药期间如果出现任何这样的症状,就立即去咨询医生。occur“发生”为不及物动
11、词,符合句意。knocks敲,击,打,(心)怦怦跳;把撞击成(某种状态);reach到达,够到;apply应用,运用;申请。3.Almost all the buildings nearby were pulled down by the _ of the explosion in a gas station.A. force B. strengthC. energy D. power【答案】A 【解析】句意:附近的房屋几乎都被一家加油站爆炸的力量给震倒了。force 此处指“作用力,逼迫力”,符合句意。strength 指人体的“力量,力气”;energy“能量,能源,活力”;power“能
12、力,权力”。4、A New York couple have been killed in a car crash on their way to hospital,but the unborn baby _ the accident.A. experienced B. survivedC. escaped D. fled【答案】B5.Soubry, UKs former business minister indicated that it was time for women to _ to “clear up the mess created by the men”.A. break u
13、pB. step backC. step upD. fold up【答案】C【解析】step up加紧,加强,促进,加快,走上前台句意:索布里指出,是时候让女性们走到台前,收拾这些男性们制造出来的混乱了。6.How do you think I can _ with Tom?Put aside where you disagree and try to find what you have in common.A. keep up B. take up C. make up D. catch up【答案】C【解析】make up和解。句意:“你认为我怎么才能和汤姆和解呢?”“搁置争议,求同存异
14、。”7.In order to find the witness _ the murder, the police visited a great many citizens.A. on B. of C. to D. for 【答案】C【解析】the witness to是的目击证人。句意:为了找到这起谋杀案的目击证人,警察走访了很多市民。8.It suddenly occurred to him _ he had left his keys in the office.A. whetherB. whereC. whichD. that【答案】D9.In order to cooperate
15、better with them, we must _ our ties with them.A. provide B. strengthenC. fix D. negotiate【答案】B10.When Chinese people come to the United States, they fight for _ first, and then desperately make money after they are recognized by others.A. survival B. remainder C. existence D. material【答案】A【解析】survi
16、val生存;remainder剩余物;existence存在;material物质。句意:中国人去美国首先就是要解决自己的生存问题,然后得到别人的认可后就拼命赚钱。11.In time of social reform, peoples state of mind tends to keep _ with the rapid changes of society.A. touchB. paceC. step D. progress【答案】B【解析】keep in touch with 和保持联系;keep pace with跟上;keep step with与步调一致,尤指一起行走;D项不与k
17、eep搭配。句意:在社会改革的时候,人们的心态容易跟上社会的快速变化。12.Some social scientists suggest that Westerners should take advantage of the ancient Chinese wisdom to _ the drawbacks of Westerners philosophy.A. make use of B. make up forC. make out D. make sense【答案】B【解析】句意:一些社会学家建议,西方人应该充分利用中国古代的智慧,来弥补西方哲学的不足。make up for弥补,符合
18、题意。make use of利用;make out辨认出;make sense有道理,讲得通。13.I am glad to find that on top of the mountain _ from the time of the Roman Empire.A. lies ancient ruins B. lie ancient ruinsC. does ancient ruins lie D. do ancient ruins lie【答案】B【解析】地点状语“on top of the mountain”放在句首,句子要完全倒装。句意:我很高兴在山顶上发现了罗马帝国时期的古代遗迹。1
19、4._ it is true that a students most important goal is to do well in his or her studies, it does not need to be the only goal.A.WhileB. WhetherC. AsD. Before【答案】A15.I ordered Pizza for dinner. It should be here any minute now.Pizza again? We _ Pizza every night for a week now!A. had B. were havingC.
20、have been having D. will be having【答案】C【解析】句意:“我订了比萨当晚饭。它应该随时都会到的。”“又是比萨?我们已经连续一个星期晚上都在吃比萨了!”结合时间状语every night for a week可知,是从过去一直持续到现在并且还没有停止,故本题的时态为现在完成进行时。16.Will you regret your final decision to work in a rural community?No, I _ it over. A. had thoughtB. have been thinkingC. have thoughtD. woul
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-397591.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《精品教与学》2014-2015学年高中语文(粤教版)必修2课件:14 阿房宫赋.ppt
