2020版新学优英语同步外研必修三精练:MODULE 1 EUROPE1-3 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新学优英语同步外研必修三精练:MODULE EUROPE1-3 WORD版含答案 2020 新学 英语 同步 必修 精练 MODULE EUROPE1 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Section Integrating Skills课后篇巩固提升一、单词拼写1.His house is (在对面) mine.答案opposite2.We would not (签署) the contract before checking with our manager.答案sign3.The country is (统治) by the people.答案governed4.There are some interesting (地理的) data as well.答案geographical5.It is unusual to see snow in this (地区).答案re
2、gion6.The Trade Union will meet with (代表) from industries and the government.答案representatives7.But no physical objects have this (特点).答案feature8.The shop sells only fresh local (农产品).答案produce二、完成句子1. (一方面),I want to sell the house,but (另一方面),I cant stand the thought of moving.答案On the one hand;on
3、the other hand2. her work his(把她的工作与他的比较),youll find hers is much better.答案Comparing;with3. finance(从财力方面讲),Company A has a great advantage.答案In terms of4.The students are encouraged to take (控制) their own learning.答案control over5.The Chinatown was formed in (20世纪90年代),when the shop owner was in his
4、 twenties.答案the 1990s6.The snow melted (逐渐地) when the sun came out.答案little by little7.The old musical instrument has (属于) our family for a long time.答案belonged to8.My family going a trip (旅行) this summer.答案are;on三、阅读理解London Wetland Center is a paradise in busy south-west London.Its a small miracle
5、 to find 105 acres of well protected land rich in wildlife in this city,and its a watery world of lakes,lagoons and marsh linked by flat paths,where 180 species of birds have been seen.Its lively in spring and summer with a large number of chicks and the grassland bright with flowers and insects,but
6、 autumn and winter have their own characteristics.Interesting factA group of bomb experts had to be called out when an unexploded World War bomb was discovered during the development of the site.Best thing about it?There are birds from all over the world,but the biggest crowds gather for the two pla
7、yful Asian short-clawed otters at feeding time.What about lunch?The choices are uninspiring and expensive:adult 8.95,kid 4.25,tea 2.05.Exit through the gift shop?Theres no escape on the way out but plenty of educational and environment-related toys,fitness equipment and books for customers to enjoy
8、for free.Value for money?On a dry day you can spend a good few hours here.The discovery center,with interactive exhibits,is good on a rainy day but not worth the entry price alone:adult 11.91,child 6.55,family 33.27.Annual membership is a reasonable 64 and covers all nine UK wetland centers.Opening
9、hours9.30 a.m.5 p.m.(6 p.m.in summer) daily,except December 25.My usual advice is to:bring a packed lunch.Theres no shortage of picnic spots.【语篇解读】本文重在推介世界湿地佼佼者英国伦教湿地公国(London Wetland Center),它在景观保护和旅游实践方面具有全球领先的地位。1.What do we know about London Wetland Center?A.It was destroyed in World War .B.Its
10、home to many rare sea animals.C.Its located in the middle of London.D.It offers different attractions all the year round.答案D解析细节理解题。由文章第一段中的“Its lively in spring and summer.but autumn and winter have their own characteristics.”可以得出答案。2.How much will a mother pay if she visits the discovery center wi
11、th her 5-year-old son? A.11.91.B.18.46.C.33.27.D.64.答案B解析细节理解题。从倒数第二段可以得出结论:11.91+6.55=18.46(欧元)。3.Which of the following would the writer suggest?A.Prepare a packed lunch ahead of time.B.Visit the discovery center on a rainy day.C.Stay away from water vole tunnels.D.Buy some educational books for k
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-398024.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
