四川射洪县2018高考英语主旨大意 泛读一轮练习(8)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四川射洪县2018高考英语主旨大意 泛读一轮练习8及答案 四川 射洪县 2018 高考 英语 主旨 大意 泛读 一轮 练习 答案
- 资源描述:
-
1、四川射洪县2018高考英语主旨大意+泛读一轮练习(8)及答案【阅读理解-主旨大意】 (2017山西省太原市一模) Working well in a team requires full cooperation. Its an important skill for almost every employee to have. Your ability to do your job is dependent upon others getting your work done, and others depend on you to get their work done.Communicat
2、e well. Lack of communication is one of the biggest reasons of a teams failure. Seek input from team members so they feel like a valuable part of the team. Communication establishes trust among team members. In addition, communicating well can help prevent and resolve conflict. Meet regularly to kee
3、p members involved and aware of your work progress. Post decisions where everyone in the team can see them.Be flexible. In teamwork, priorities and responsibility can change instantly. Stay ready to shift focus. Training team members to be able to do parts of other team members jobs can be a valuabl
4、e part of teamwork; being flexible helps to build appreciation for all the parts of the team.Meet deadlines. Work hard to ensure you meet established deadlines when you work in a team environment. Others are depending on your work. Negotiate timelines with your teammates at the start of a project. D
5、oing so allows you to have a say in how work gets accomplished.Establish _accountability_. All team members must be responsible for the success and failure of the project. Although not every team needs a leader, teams require a formal way to ensure everyone does his part. Try using meetings to repor
6、t on progress.Celebrate accomplishments and encourage the team. Senior executives may not always recognize the importance of some team members work. Share congratulations at team meetings and talk about whose work is invaluable in helping you get your work done.文章大意:本文主要讲述了提高团队工作效率的方法和策略。段意梳理第一段:团队合
7、作的重要性。第二段:团队工作中良好的沟通很重要。第三段:团队工作要灵活。第四段:按时完成团队任务。第五段:确立责任。第六段:任务完成及时庆祝,以激励团队继续奋斗。难句分析Share congratulations at team meetings and talk about whose work is invaluable in helping you get your work done.分析:本句是一个祈使句。此外,whose引导宾语从句。译文:在团队会议上庆祝并讨论谁的工作在帮助你完成自己的工作方面有价值。What can you conclude from the first par
8、agraph?_D_AWorking in a team means your work is separate.BWorking in a team means your work is effective.CBeing a member of a team means your work is independent.DBeing a member of a team means your work is interdependent.解析:考查段落大意。根据文章第一段的最后一句“Your ability to do your job is dependent upon others ge
9、tting your work done,and others depend on you to get their work done”可知,成为团队一员意味着分工合作、相互依赖,故选D。Which of the following deeds does not contribute to effective teamwork?_A_AKeeping silent in a team discussion.BBeing able to do parts of others job.CAcknowledging others work publicly.DHolding meetings to
10、 report on progress.解析:考查细节理解。通读全文可知,文章中并没有提到在团队讨论中保持沉默有利于团队工作,故选A。What does the underlined word “accountability” refer to in the fifth paragraph?_B_ASuccess. BResponsibility.CInsurance. DCommunity.解析:考查词义猜测。根据画线词所在句的后一句“All team members must be responsible fOr the success and failure Ofthe project”
11、可知,团队工作中所有成员都要对项目的成功和失败负责,故可推知,此处应选B。What is the best title of the passage?_B_AHow to Succeed in Communicating with OthersBHow to Work Effectively in a Team EnvironmentCWays to Work Well in Completing ProjectsDWays to Improve the Efficiency of Employees解析:考查标题判断。根据本文的关键词“teamwork”并结合全文的整体内容可推知,本文主要讲
12、的是提高团队工作效率的方法和策略,故选B项。(2016高考训练)阅读下列材料,从每题所给的选项中选出最佳选项。体裁:说明文话题:团购词数:407时间:6Group buying is one of the fastest growing trends in South Africa today.Industry leaders are confident the growth potential remains strong since group buying is locationspecific (区域性的)Startup costs are low and profit room re
13、mains high, so many sites continue to receive invested money despite widespread criticism and Facebooks decision to phase_out_of the deals business due to privacy concerns.In the early stages of all industries, some companies fail because they cannot compete with stronger companies in difficult econ
14、omic conditions.To deal with difficult conditions, an alarming number of businesses are developing group buying websites in places like China and India, so the increase of group buying in South Africa is nothing more than a natural progression into the international mainstream.The group buying conce
15、pt is fairly new and consumers have accepted this concept because they can now make full use of the rich information available on the Internet.Group buying is convenient and easy so it works.Anyone can view a site, join a mailing list, subscribe (注册加入) to RSS or print out a coupon (优惠券)The current g
16、roup buying structure offered by the industry leaders works although there are still challenges to overcome.Perhaps, the future of group buying is tied to the joining together of social media and mobile devices.Mobile devices are with us wherever we go and almost everyone is using some type of socia
17、l media site like Facebook or Twitter to stay informed.Using GPS and social media technology to provide real time locationspecific promotions would be beneficial to every consumer looking for the best deals in town.Pause for a moment and think about it! What is better than signing on to your phone w
18、hile having fun in town and you receive a real time information that your favorite shop across the street is offering a killer deal?The future of the group buying in South Africa is bright and we can expect to see more advanced approaches to this concept in the future.In addition to the technologica
19、l advances consumers will see the range of promotions expand to include new products and services.【语篇解读】本文主要介绍了南非团体购买的发展及其前景。1What does the underlined phrase “phase out of” mean in the passage?AGradually stop. BGradually increase.CBegin to develop. DContinue to enlarge.答案A词义猜测题。本句意为:开始的费用很低,房租很贵,所以出
20、于私人考虑,许多地方不顾广泛的批评和Facebook逐渐停止交易的决定,开始接受投资。故选A。2The author sets China and India as examples to show that _AChina and India are powerful countriesBChina and India are in difficult economic conditionsCgroup buying is successful worldwideDgroup buying is an international trend答案D细节理解题。从第二段最后一句的.nothing
21、 more than a natural progression into the international mainstream,与其说它是一个自然的进步,倒不如说是一个国际的主流,故选D。3Which of the following is TRUE according to the passage?APeople have accepted group buying because its a new concept.BSocial media and mobile devices have been joined together for group buying.CGPS and
22、social media technology will be helpful in group buying.DShops usually offer a killer deal when their customers are having fun.答案C细节理解题。从第四段第三句Using GPS and social media technology to provide real time locationsecific promotions.可知选C。 4The authors attitude towards the future of group buying is _Apes
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
