分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2019版高考英语大一轮单元增分(译林版):必修④ UNIT 2 单元检测B——阅读理解提速练 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:399212
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:546.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019版高考英语大一轮单元增分译林版:必修 UNIT 单元检测B阅读理解提速练 WORD版含答案 2019 高考 英语 一轮 单元 译林版 必修 检测 阅读 理解 提速 WORD 答案
    资源描述:

    1、必修 Unit 2单元检测B阅读理解提速练.阅读理解A(2018河南开封模拟)Open Monday to Saturday 10:00 to 17:00 and Sunday 12:00 to 17:00. Last admissions at 16:30 each day.Personal Admission: Adults, 5; Seniors/Students, 4.Group Admission (Ten or more): Adults 4.5 per person; Seniors/Students 3.5 per person.Payment for groups must

    2、be made together.Welcome to the James Joyce CenterThe James Joyce Center is to promote an understanding of the life and works of James Joyce. In doing so, the Center tries to work with institutions to celebrate Irelands rich cultural heritage (遗产). The James Joyce Center provides casual visitors wit

    3、h a rewarding and memorable experience.The Centers home is a restored 18th century townhouse in the north of Dublin, the city of Joyces birth and the setting for all his works. From this central place in Joyces heartland, the Center aims to develop an appreciation of this most remarkable and signifi

    4、cant literary figure of the 20th century.No. 35 North Great Georges Street was built in 1784 and decorated with fine plasterwork (灰泥) by Michael Stapleton. The house was restored in the 1980s and opened as the James Joyce Center in 1996, run by members of Joyces sisters family.The Kenmare Room is us

    5、ed for lectures and has a small show of reproductions of Joyce family pictures. In addition, this room provides details of Joyces life and times, a reading table where visitors can sit and read works by and about Joyce, and a show of some of the many translations of Joyces works.ExhibitionsThe cente

    6、rs permanent and temporary exhibitions show various aspects of Joyces life and work. Through shows and three films, you may dig into the novel about its historical background and learn more about Joyces life. The Center also hosts International Joyce, an exhibition that provides a wonderful introduc

    7、tion to the life and works of James Joyce.Walking ToursOur walking tours are available every Saturday at 11 am. and 2 pm., and by advanced booking on Tuesdays and Thursdays at 11 am. and 2 pm. (with at least four people). Adults 10; Seniors/Students 8. For bookings, contact infojamesjoyce.ie. We loo

    8、k forward to your visit.语篇解读:为了促进对著名作家、诗人詹姆斯乔伊斯的作品和生活的了解而开办的詹姆斯乔伊斯中心可谓亮点十足,文章对该中心的基本情况进行了介绍,包括展览内容、开放时间以及注意事项等,旨在吸引游客前往参观。1According to the text, the James Joyce Center _.Ahas a history of about 30 yearsBis run by Dublins governmentCis on the North Great Georges StreetDhas been well protected since

    9、its construction解析:选C推理判断题。根据Welcome to the James Joyce Center部分第二段第一句中的“The Centers home is a restored 18th century townhouse in the north of Dublin .”和第三段第一句中的“No. 35 North Great Georges Street was built .”可知,该中心在North Great Georges Street。2It can be inferred from the text that in the James Joyce

    10、Center, you can _.Asee some movies about James JoyceBlisten to James Joyces lecturesClearn every event of James Joyces timesDhave the walking tours by yourself解析:选A细节理解题。根据Exhibitions部分的“Through shows and three films, you may dig into the novel about its historical background and learn more about Jo

    11、yces life.”可知,通过展览和三部电影可以了解乔伊斯的生活经历。选项中的movies是原文中的films的同义替换。3What is the main purpose of the text?ATo comment on the James Joyce Center.BTo tell the history of the James Joyce Center.CTo briefly introduce the James Joyce Center.DTo attract potential tourists to the James Joyce Center.解析:选D推理判断题。文章

    12、介绍了詹姆斯乔伊斯中心的开放时间、亮点所在及注意事项等,最后向读者发出邀请“We look forward to your visit.”由此可知,此文的目的在于吸引游客前去参观。B“Once there was the Stone Age, then the Bronze Age, and now we are in the middle of the Plastic Age,” said teenager Boyan Slat. “Every year, we produce 300 million tons of plastic. Much of it reaches our ocean

    13、s.”At the age of 16, Boyan Slat scuba dived off Greece in the Mediterranean Sea seeing more rubbish floating on and under the surface. He said, “At first, I thought I was swimming through strange jellyfish. Instead, I swam through more plastic bags than fish.” Seeing all the ocean trash, he asked hi

    14、mself,“Why not clean it up?”Slat quit his Aerospace Engineering studies to create www. theoceancleanup. com in order to fund his research on how to pick up all the plastic trash floating on the oceans of the world. Researchers discovered that 46, 000 pieces of plastic float on every square mile of t

    15、he oceans, produced by billions of humans around the planet throwing their plastic into rivers, streams and directly into the oceans. Whats worse, plastic does not break down.Today, we find plastic in the tissue of about every creature in the oceans. Additionally, millions of tons of plastic gather

    16、in giant oceangoing garbage patches (垃圾带). You may Google “The Great Pacific Garbage Patch”. It grows from 60 to 90 feet deep in places. It kills millions of sea birds, turtles, sharks, dolphins and whales.Being a brilliant, innocent teenager, Boyan Slat decided to construct designs of some equipmen

    17、t that would collect millions of tons of plastic floating on our oceans. He created a solarpowered trawler (拖网渔船) to pick up surface plastic, chew it up and store it in huge bins for collection. He also created floating booms (挡栅) that allow the oceans to sweep the plastic for efficient pickup. When

    18、 you see the designs, they will blow your mind.Boyan Slat stands at the head of his class in creating solutions for the folly of humans. If ever humans need leaders to stand up and be counted, we need more people like Boyan Slat to lead us out of damaging our planet home towards a biologically healt

    19、hy future.语篇解读:16岁的Boyan Slat设计出了专门用于收集海洋塑料垃圾的设备,为保护海洋生态系统作出了杰出的贡献。4Boyan Slat said we are in the Plastic Age because nowadays _.Athe use of plastic is all humans big concernBthere is too much plastic all over the worldCplastic threatens many creatures in the oceansDplastic is the most important mat

    20、erial in our daily life解析:选B推理判断题。根据第一段可知,Boyan Slat在说了我们处在塑料时代之后,紧接着说明我们每年制造大量塑料这一事实。由此可推知,他这样说是因为现在全世界有太多塑料。5The fourth paragraph mainly tells us _.Athe popularity of plasticBthe great harm caused by plastic rubbishCthe present situation of garbage patchesDthe relationship between plastic and anim

    21、als解析:选B段落大意题。通读第四段可知,本段主要讲了被废弃在海洋中的塑料垃圾对海洋生物造成的巨大危害。6Which of the following were Boyan Slats efforts to fight against plastic rubbish on the oceans?aHe created floating booms.bHe created a rubbishpicking trawler.cHe invented special huge bins for collection.dHe started www. theoceancleanup. com to

    22、raise funds.Aa, b, dBa, c, dCa, d, cDb, c, d解析:选A细节理解题。根据第五段第二、三句可知,他创造了用来捡拾海洋垃圾的太阳能拖网渔船以及漂浮水栅;根据第三段第一句可知,他为清理海洋垃圾筹资而创建了www. theoceancleanup. com这一网站。综上可知,应选A项。7. Which of the following words can best describe Boyan Slat?AGenerous and hardworking.BCareful and strongwilled.CCheerful and friendly.DCre

    23、ative and practical.解析:选D推理判断题。综合全文可知,Boyan Slat 在发现问题后便开始着手解决问题,并将想法付诸实践,达到了预期效果。由此可推知,他是个很务实的人。根据第五段介绍的他的发明可知,他很有创造力。故选D项。.阅读七选五The effect of bullying (欺凌) can be serious and even lead to tragedy. Unfortunately, not much research is done into it._1_ That year, two students with shotguns, both of w

    24、hom had been considered gifted and who had been bullied for years, killed 13 people, wounded 24 and then committed suicide. A year later, an analysis by the US. government found that bullying played a major role in more than twothirds of the campus violence._2_ Many invaders throughout history have

    25、tried to defend their bullying behavior by claiming that they themselves were bullied. _3_ Although there is no justification (正当的理由) for bullying, many of the worst humans in history have indeed been bullies and victims of bullying.Since bullying is often ignored, it may provide an important clue i

    26、n crowd behavior and passerby behavior. Psychologists have been puzzled by the coldness of crowds and bystanders when crimes occur in crowded places. _4_ When someone is bullied, it is not only the bully and the victim who are becoming less sensitive to violence. _5_ In this sense, bullying affects

    27、not only the bullied but his friends and classmates and the whole society.AResearch indicates that the victim often becomes the bully.BMany of them have suggested bullying as one of the reasons of the coldness.CMore attention should be paid to peoples reaction to bullying when it happens.DHitler, fo

    28、r example, is claimed to have been a victim of bullying in his childhood.ECampus bullying is becoming a serious problem in some high schools in big cities.FThe friends and classmates of the bully and the victim also accept the violence as normal.GThe link between bullying and school violence has att

    29、racted increasing attention since 1999.语篇解读:被大家忽视的欺凌行为变得逐渐严重,甚至导致悲剧的发生。欺凌行为不仅影响到受欺负的人本身,也会影响到他的朋友和同学,乃至整个社会。1选G根据下一句中的That year可知,此处应该有具体年份的出现。故选G项,意为“欺凌和校园暴力之间的联系自从1999年以来已经引起了越来越多的注意”。2选A根据空后的“.have tried to defend their bullying (欺凌) behavior by claiming that they themselves were bullied.”可知,历史中的

    30、许多侵略者通过声称自己是被欺凌的来给自己的欺凌行为辩护。再结合段末的“victims of bullying”可知,此处指曾经的受害者往往会变成施暴者。故选A项。3选D上文中提到历史中有很多这样的人,所以下面就拿希特勒为例来说明。故选D项(例如,有人称希特勒在小的时候就是欺凌行为的受害者)。4选B上一句提到当犯罪发生在人多的地方时,心理学家们对周围人群的冷漠表示困惑。B项中的them应是指代上一句中的Psychologists, the coldness与上一句中的the coldness相照应。故选B项(许多心理学家认为,欺凌是冷漠的原因之一)。5选F根据上一句中出现的not only可知,此处应该有but also意思的连接。F项中的also给出提示,不仅施暴者和受害者对暴力不再敏感,而且施暴者和受害者的朋友和同学也都认为暴力是很正常的事情。两句正好连接,故选F项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019版高考英语大一轮单元增分(译林版):必修④ UNIT 2 单元检测B——阅读理解提速练 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399212.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1