2019版高考英语大一轮单元增分(译林版):选修⑧ UNIT 2 单元检测 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考英语大一轮单元增分译林版:选修 UNIT 单元检测 WORD版含答案 2019 高考 英语 一轮 单元 译林版 选修 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、选修 Unit 2 单元检测语言基础扎根练.单词拼写/用所给词的适当形式填空1The article condemned (谴责) those officials who did one thing and said another.2The little girl dared (胆敢) not breathe a word of it to anybody.3This piece of string (线;细绳) is too short to pack up the luggage, and let me join another piece on to it.4They sought (
2、寻找) out a shady spot where they might sit down and rest. 5It is reported that the trend (趋势) of the housing price is still upwards.6If children were made to feel inferior to other children, their confidence would decline (减弱)7The opportunities (机会) available will depend on your previous work experie
3、nce and qualifications.8I hope you can submit your term papers before the deadline (最后期限)9When scolded (责备) by his father, the boy always keeps silent.10The economy is in the upswing, which makes hightech services in more demand (需求) too.11He has cast (选派角色) her as an ambitious lawyer in his latest
4、movie.12Measures for preventing and controlling industrial pollution have gradually (gradual) been perfected.13Nothing in the world is more_valuable (valuable) than knowledge.14He is generally acknowledged to have the finest collection (collect) of Dutch paintings in private hands.15Substances have
5、no tendency (tend) to expand unless heated.单句改错1He has fallen in love with Mary for eight years up till now. fallenbeen2The policeman seized the thief by hand tightly.by后加the3The girl does not dare see her teacher, dare she?第二个daredoes4The man was found guilty of armed robbery, and condemned of eigh
6、t years imprisonment.第二个ofto5On first sight the house appeared to be empty, but actually it wasnt. OnAt6As a speaker he was always in the demand.去掉the7The police were investigating the case and declined give more details. declined后加to8This wont be long before you become used to living here.ThisIt.补全
7、句子1我完全同意你的观点,不过明天可能有雨。I can_not_agree_with_your_idea_more,_but there might be a rain tomorrow.2年轻人发觉解决那个问题很难。The youth found_it_hard_to work the problem out.3不论你在哪里,都必须礼貌待人。Wherever_you_are,_you must be polite to others.4约翰还没来得及阻止她,她就跑出去了。Before_John_stopped_her,_she ran out.5上周和女朋友分手以后,Jack昨天又被老板解雇
8、了。Having_broken_up with his girlfriend last week, Jack was fired by his boss yesterday.话题语篇高考练.阅读理解AIn 1957, Max Vernon Mathews wrote the first computer program called Music, which enabled a computer to create sound and play it back. He was then working as an engineer at Bell Laboratories in New Jer
9、sey. It enabled a large IBM computer to play a seventeensecond piece of music he had written.The computer was so slow that it took an hour to play the seventeensecond piece of music. So Mathews moved the work to a tape player to play the music at a normal speed. He later said that the sound quality
10、of the musical notes was not great, but the technical importance of the music was huge.The sciencefiction writer Arthur C. Clarke visited Bell Laboratories in the 1960s. He heard a computer “sing” the song Daisy Bell on devices (设备) and learned about the programs developed by Mathews and other engin
11、eers. Clarke noted this technology in his book 2001: A Space Odyssey, which was later made into a movie.Mathews continued creating other versions of the Music program. He became interested in how computers could help musicians outside recording studios. The Groove program he developed was the first
12、computer program made for live performances.He also developed an electronic device he called the Radio Baton, which looks like two drum sticks. It enables the user to control the speed and sound levels of orchestral music (管弦乐) played on a computer by moving the two sticks on a special electronic su
13、rface.Mathews said he believed modern musicians were not making full use of the power of computer music. He said a violin always sounds like a violin. But with his Music, the way a violin sounds is unlimited. He did not want computer sounds to replace live music, but he hoped computers would one day
14、 be considered serious instruments.语篇解读:本文是记叙文。Max Vernon Mathews把音乐与计算机结合起来,创造了魅力无穷的计算机音乐。1Why did Clarke visit Bell Laboratories?ATo make his book into a movie.BTo help Mathews develop Music.CTo satisfy his own curiosity about music.DTo gather materials for his literary creation.解析:选D推理判断题。根据第三段可知
15、,Clarke在他的一本书里涉及了Mathews的电子音乐技术。由此可推知,Clarke主要是为文学创作获取素材才去Bell Laboratories的。2What electronic music tools did Mathews create?ASomething used to record live music.BSomething used to create special sound.CSomething used to improve computer music.DSomething used to create computer music.解析:选C细节理解题。根据第五
16、段可知,制作计算机音乐时,Radio Baton可以用来控制管弦乐的速度、声级等,能改进音乐。3What does Mathews think of his Music?AIt is more pleasant to the ear.BIt can help make more sounds.CIt will finally replace the violin.DIt is more popular than live music.解析:选B细节理解题。根据最后一段可知,一般小提琴发出的声音就是那一种,用Mathews的Music可以让它的声音有无数种,即他的Music能帮助发出更多声音。4
17、What can we learn about Mathews?AHe is the father of computer music.BHis creation succeeded on the first try.CHe wrote Music to replace instruments.DHe changed the functions of computers.解析:选A推理判断题。根据全文可知,是Mathews首先创造了计算机音乐,并进而发展出一系列与音乐相关的电子产品,在音乐界掀起了一场革命,故他是计算机音乐之父。B(2018湖北省鄂西北联考)It happens to most
18、 firsttime fish keepers. They run to a fish store, pick out the bestlooking fish, and get all the things they need for their tanks. Then they fill up their tanks and put their fish in the water. Over the course of the next week, their fish arent looking so good. Then all of a sudden, all of their fi
19、sh start to die off.Luckily, there is an explanation. Ammonia (氨) and nitrite (亚硝酸盐) are toxic to fish. You see, keeping fish in a tank produces ammonia. If a fish is placed in a new tank, the tank wont be equipped with the ability to change that ammonia into a less harmful chemical. And thats why t
20、hey die.To avoid the whole failure, you have to understand a little something called the Nitrogen Cycle (氮循环). After ammonia is produced in a tank, a kind of bacterium that is naturally found in water (a bacterium that consumes ammonia and produces nitrite) reproduces itself to form a large enough a
21、rea to change all ammonia into nitrite. As the concentration (浓度) of nitrite increases, the same thing happens to nitrite, which happened to ammonia. A group of bacteria that change nitrite into nitrate (硝酸盐) form in large numbers. The cycle takes about one week to several months, depending on your
22、technique. When a tank reaches a point where it can change all ammonia and nitrite being produced in a tank to nitrate before they reach harmful concentrations, it has finished the Nitrogen Cycle it is safe for fish.So before you ever place a fish into a tank from now on, use some skills to make it
23、do that first. To do so, slightly increase ammonia concentration of your tank. If after 24 hours, your tank has no mark of ammonia or nitrite, you can ensure that its cycled. You just need to perform a partial water change and your tank is ready for fish.语篇解读:本文是说明文。新手养鱼经常遇到这样的问题:他们刚养不久的鱼相继死去。这是因为新鱼
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399221.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
