2019版高考英语新人教版选修6一轮复习:提分单元加餐练第六辑UNIT4GLOBALWARMING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考英语新人教版选修6一轮复习:提分单元加餐练第六辑UNIT4GLOBALWARMING 2019 高考 英语 新人 选修 一轮 复习 单元 加餐 第六 UNIT4GLOBALWARMING
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Global warming 单元加餐练.完形填空Are forests always created by nature? A man from India proves that this is not necessarily _1_ .Abdul Kareem, who used to be an airline ticketing agent, has a great love for the _2_. _3_ he never went to college, he can talk about plants and trees like an expert. In 1
2、977, he bought a piece of _4_ wasteland with the dream of growing trees on it. In the beginning, people thought he was _5_ to waste his time and money on the land. But he simply _6_ them and kept _7_ the soil and planting trees there. The land was so dry that it had to be _8_ several times a day. Ka
3、reem had to _9_ the water from a source that was a kilometer away. In the first two years, none of the trees he planted _10_. However, in the third year, several young trees started growing. Greatly _11_ by the result, Kareem planted more trees and his manmade forest began to _12_.Kareem let his for
4、est grow _13_, without using any chemicals to help it grow or _14_ insects. He _15_ the ability of nature to renew _16_. Thats _17_ he did not allow fallen leaves or twigs from the forest to be removed.After years of hard work, Kareem has not only realized his dream _18_ transformed a piece of deser
5、ted property into a beautiful forest as well. Today, his forest is _19_ to 1,500 medicinal plants, 2,000 varieties of trees, rare birds, animals, and insects. Now, scientists from all over the world come to visit his _20_. They hope to find the secret of his success.篇章导读:本文是一篇记叙文。印度人Abdul Kareem放弃了航
6、空票务代理的工作,在一片荒地上种植树苗。经过数年艰苦的努力,树苗开始存活,并自然成长为一片漂亮的具有巨大经济效益的森林。1A.possible Btrue Ctroublesome Dimportant答案:B根据该句中的“not necessarily”并结合下文内容可知,森林总是由大自然缔造的这一观点并不一定是真的,故B项正确。2A.weeds Bflowers Cwoods Danimals答案:C根据下句中的“he can talk about plants and trees like an expert”可知,他能像专家那样谈论植物和树木;据此可以判断,他非常喜欢树林,故C项正确。
7、3A.Because BEver since CAs ifDAlthough答案:D由前后分句中的“never went to college”和“like an expert”可知,前后分句之间为让步关系,although意为“尽管”,引导让步状语从句,故D项正确。4A.rockyBrich Cgreen Dmuddy答案:A根据该句中的“wasteland”以及下句中的“waste his time and money on the land”可知,人们认为在这片荒地上种树浪费时间和金钱;据此可以判断,这是一片不毛之地。rocky意为“多岩石的”,符合语境,故A项正确。5A.funnyBc
8、razyCworried Dbrave答案:B根据该句中的“waste his time and money on the land”可知,刚开始时,人们认为他在这片荒凉的土地上种树一定是疯了。crazy意为“疯狂的”,故B项正确。6A.influenced BseparatedCchanged Dignored答案:D根据该句中的“simply . and planting trees there”可知,他不顾别人的议论,继续在这片贫瘠的土地上种树。ignore意为“忽视,不予理睬”,故D项正确。7A.working out Bworking onCtaking out Dtaking on
9、答案:B根据该句中的“simply . and planting trees there”可知,他不顾别人的议论,努力改善土壤状况,继续在这片土地上种树。work on意为“努力改善(或完成)”,故B项正确。8A.turned Bdug Cwatered Dcovered答案:C根据该句中的“The land was so dry that it had to be”可知,土地太干,所以每天要浇几次水。water作动词,意为“浇水”,故C项正确。下句中的“the water”是提示。9A.fetchBtransport Ctake Ddrive答案:A根据该句中的“the water from
10、 a source that was a kilometer away”可以判断,Kareem不得不到一公里以外的地方去取水。fetch意为“(去)取来”,故A项正确。10A.died Bincreased Cburst Dsurvived答案:D根据下句“However, in the third year, several young trees started growing.”然而在第三年一些树苗开始生长;据此可以判断,前两年没有树苗存活。survive意为“存活”,故D项正确。11A.surprised Bhurt Cencouraged Dmoved答案:C根据该句中的“by th
11、e result,Kareem planted more trees”可以判断,受到那些开始生长的树苗的鼓舞,Kareem种植了更多的树苗。encourage意为“鼓励,激励”,故C项正确。12A.take place Btake shapeClose way Dlose control答案:B根据该句中的“Kareem planted more trees”可知,Kareem种植了更多的树,他的人造森林开始成形。begin to take shape意为“开始成形”,故B项正确。13A.smartly Bpainfully Cexcitingly Dnaturally答案:D根据该句中的“w
12、ithout using any chemicals to help it grow”可知,Kareem不使用化肥助长;据此可以判断,他是让森林自然生长。naturally意为“自然地”,故D项正确。14A.cook Bspread Ckill Dkeep答案:C根据该句中的“without using any chemicals to help it grow”可知,他不使用化学药品杀虫。kill意为“杀死”,故C项正确。15A.believed in Blearned fromCthrew awayDgave up答案:A根据上句所述他让森林自然生长可知,他相信自然的力量。believe
13、in意为“相信”,故A项正确。16A.himself Bthem CitselfDus答案:C该句中的renew意为“更新”,从他种树的方法可知他相信大自然自我更新的能力。空处代指nature,故用itself。17A how BwhenCwhetherDwhy答案:D分析该句结构可知,空处引导表语从句,Thats because后接原因,意为“那是因为”,Thats why强调结果,意为“那是的原因”。由空后的“he did not allow fallen leaves or twigs from the forest to be removed”可知,该句强调结果:他不清理森林中的落叶和
14、树枝,故用why引导该从句。18A.andBso Cor Dbut答案:D经过数年的辛苦工作,Kareem不但实现了他的梦想,还将一片废弃的荒地改造成为漂亮的森林。not only . but (also)为固定搭配,意为“不但而且”,故D项正确。19A.house Bhome ClandDfarm答案:B如今,他的森林成了多种药用植物、树种以及珍稀鸟类、动物、昆虫的家园。be home to为固定搭配,意为“是的家园”。20A.creature Bpark Ccreation Dnature答案:C根据语境可知,来自世界各地的科学家到这里参观他创造的森林。creation意为“创造物”,故C
15、项正确。.阅读理解AYou might think that “global warming” means nothing more than a rise in the worlds temperature. But rising sea levels caused by it have resulted in the first evacuation (撤离) of an island nation. The citizens of Tuvalu will have to leave their homeland.During the 20th century, sea level ros
16、e 812 inches. As a result, Tuvalu has experienced lowland flooding of salt water that has polluted the countrys drinking water.Paani Laupepa, a Tuvaluan government official, reported to the Earth Policy Institute that the nation suffered an unusually high number of fierce storms in the past ten year
17、s. Many scientists connect higher surface water temperatures resulting from global warming to greater and more damaging storms.Laupepa expressed dissatisfaction with the United States for refusing to sign the Kyoto Protocol, an international agreement calling for industrialized nations to reduce the
18、ir greenhouse gas emissions (减少温室效应气体排放), which are a main cause of global warming. “By refusing to sign the agreement, the US has effectively taken away the freedom of future generations of Tuvaluans to live where their forefathers have lived for thousands of years,” Laupepa told the BBC.Tuvalu has
19、 asked Australia and New Zealand to allow the gradual move of its people to both countries.Tuvalu is not the only country that is vulnerable (易受影响的) to rising sea levels. Maumoon Gayoon, president of the Maldives, told the United Nations that global warming has made his country of 311,000 an “endang
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399274.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
