2019译林牛津版高考英语一轮优练题:模块1U2及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 牛津 高考 英语 一轮 优练题 模块 U2 答案
- 资源描述:
-
1、2019译林牛津版高考英语一轮优练题:模块1U2及答案一、阅读理解。It has always been thought that alcohol causes people to put on weight because it contains a lot of sugar, but new research suggests a glass a day cold form part of a diet. Looking at past studies they found that, while heavy drinkers do put on weight; those who dri
2、nk in moderation can actually lose weight.A spokesman for the research team at Navarro University in Spain says, Light to moderate alcohol intake, especially of wine, may be more likely to protect against, rather than promote, weight gain. The International Scientific Forum on Alcohol research revie
3、wed the findings and agreed with most of the conclusions, particularly that data do not clearly indicate if moderate drinking increases weight.Boston Universitys Dr. Harvey Finkel found that the biologic mechanisms(生物学机制) relating alcohol to changes in body weight are not properly understood. His te
4、am pointed out the strong protective effects of moderate drinking on the risk of getting conditions like diabetes(糖尿病), which relate to increasing obesity. Some studies suggest that even very obese people may be at lower risk of diabetes if they are moderate drinkers.The group says alcohol provides
5、calories that are quickly absorbed into the body and are not stored in fat, and that this process could explain the differences in its effects from those of other foods. They agree that future research should be directed towards assessing the roles of different types of alcoholic drinks, taking into
6、 consideration drinking patterns and including the past tendency of participants to gain weight.For now there is little evidence that consuming small to moderate amounts of alcohol on a regular basis increases ones risk of becoming obese. Whats more, a study three years ago suggested that resveratro
7、l, a compound present in grapes and red wine destroys fat cells.1.The passage is mainly for those_.A. who produce wineB. who have a drinking habitC. who go on a dietD. who are eager to lose weight2.The underlined phrase in moderation in the first paragraph means _.A. excitedlyB. carefullyC. frequent
8、lyD. properly3.What can we learn from the passage?A. Current data clearly show that moderate drinking increases weight.B. Resveratrol is proved to increase the risk of becoming fat.C. The research found moderate drinking has a strong protective effect.D. The specific roles of different types of alco
9、holic drinks are very clear.4.What is most likely to be discussed in the paragraph that follows?A. How to do some easy experiments.B. How to reduce the calories contained in wine.C. How to prove the finding mentioned above.D. How to make wine in a healthy way.【文章大意】文章讲述了饮酒和健康的关系,告诉我们适量葡萄酒还会减肥。1.B【解析
10、】推理判断题。文章讲述了饮酒和健康的关系,比如和肥胖、疾病等的关系。所以说是写给有喝酒习惯的人的,故选B。2.D【解析】猜测词义题。与上句形成对比,此处指适量饮酒的人事实上能减肥,moderation适度与D项同义,故选D。4.C【解析】推理判断题。文章最后讲到葡萄酒和红酒混合会破坏肥胖细胞,所以下文会证明这一观点,故选C。二、单项选择1.It angered me that a neighbour accused me _ kicking her pet. Oh, you had the right to defend yourself _ her accusation.A. of; aga
11、inst B. for; from C. against; for D. for; against【答案】A 2.The officer _ that Michael did not follow the correct procedure in applying for a visa. A. resisted B. insistedC. diseased D. assisted【答案】B【解析】句意:这位官员坚持认定Michael没有按照正确的程序申请签证。insisted“坚持认定/说”3.What worried the mother most was _ the Internet af
12、ter class in this school.A. her sons not forbidding surfingB. her sons not being forbidden to surfC. her sons being not forbidden to surfD. her sons having not forbidden surfing【答案】B【解析】forbid常用于forbid sb.to do sth.结构。动词ing形式的否定形式是在其前加not。句意:让这位母亲最为担忧的是,在这所学校她的儿子下课后没有被禁止上网。4.And _,he must review wha
13、t he has studied at least three times.A. not at all B. in allC. at the last moment D. last but not least【答案】D【解析】last but not least最后也是相当重要的就是。句意:最后也是相当重要的就是,他必须把念过的书至少复习三遍。5.If I had known my life was going to _ like this, I would have let them kill me.A. find out B. turn out C. give out D. work ou
14、t【答案】B【解析】find out查明;turn out证明是;give out分发,公布,发出;work out计算出,制定,锻炼。turn out that/(to be)+名词,意为“结果是,证明是”,like前省略了to be。故选B。句意:如果我早知道我的生活会变成这样,我宁愿让他们杀了我。6.If you do fall out of the boat, your life jacket will help you to _ until we can find you out.A. stay up B. come upC. make up D. stand up【答案】A【解祈】
15、句意:如果你从船上掉下去的话,你的救生衣会帮你不下沉,直到我们找到你。stay up不倒,不沉,熬夜;come up走过来;make up编造,组成;stand up起立。故选A。7.The man put down the phone with a long face, obviously _ about the information he received.A. content B. amazedC. happy D. upset【答案】D【解析】与with a long face照应,此处应用upset。be upset about sth.是固定搭配。句意:那个人拉下脸把电话放下,显
16、然他对接到的消息很失望。8.Many people with lofty ideals gave their lives in _ of freedom.A. protection B. guardC. defence D. favor【答案】C【解析】in defence of为保卫,为捍卫,为而辩护。句意:许多许多仁人志士为了捍卫自由而献出了他们的生命。9.That car accident _ all his life. After that he was limited to a wheelchair.A. damagedB. destroyedC. harmedD. ruined【答
17、案】D【解析】damage损坏(程度较轻);destroy严重损坏(程度较重,多指事物的损坏);harm对有害;ruin毁灭。此处应是交通事故。故选D。句意:这次交通事故毁了他的一生,在那之后,他就被限制在了轮椅上(他不得不坐着轮椅)。10.Just like a voyage at sea, our life journey, whose days are _, is full of difficulties.A. limited B. goneC. exhausted D. experienced【答案】A【解析】句意:我们生命旅程的日子是有限的,正像一次海上航行,充满了艰辛。limit“
18、限制”,符合句意。11.Teenage is an especially important stage for us, where we are _ to go all out to improve ourselves because anything can happen.A.known B. supposed C.thought D.considered【答案】B12.As you _ this book, you will find that each of the millions of people who _ World War II had a different experi
19、ence.A.look through, put throughB. see through, pushed throughC. go through, lived through D. carry through, broke through 【答案】C【解析】look through看透,仔细查看,浏览,翻阅,温习;put through完成,(电话用语)拨通,使穿过see through看透,识破,支持(某人)到底;push through促成,完成,穿过,挤过;go through通过,浏览,仔细检查,审查,履行,忍受,经历;live through度过,经历;carry throug
20、h坚持到底,进行到底,贯彻,完成;break through突围,冲跨,克服,挤过去。句意:当你通读这本书的时候,你将会发现成千上万的经历过(度过)二战的每个人都有着不同的经历。13.Whom would you rather _ with you to the library?Of course, Mary. A. wentB. have goC. have goneD. go【答案】B 14.Its over three years since the release of animation Frozen, but the icy queen and her frozen empire
21、are still staying put in the spotlight, as if the movie _ only last month.A. were releasedB. had been releasedC. was releasedD. would have been released【答案】B【解析】考查虚拟语气。与过去事实相反的虚拟。句意:冰雪奇缘上映已经三年多了,但冰雪皇后和她的冰雪王国仍然闪耀在聚光灯下,就好像这部动画上个月才上映的一样。15.The reason _ he told me _ he was late is an excuse.A. why, that
22、 B. that, whyC. which, that D. that, which【答案】B【解析】本句的主干是:the reason is an excuse。其中的he told me是定语从句,省略了在定语从句中作宾语的引导词which或that;其中的he was late也是定语从句,也修饰先行词the reason。引导词可以用that,for which,why或者不填,在定语从句中作原因状语。句意:他告诉我的为什么他会迟到的原因完全是个借口。16.China is at a stage of industrialization _ the contradiction betw
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
