2019译林牛津版高考英语一轮优练题:模块3U2及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 牛津 高考 英语 一轮 优练题 模块 U2 答案
- 资源描述:
-
1、2019译林牛津版高考英语一轮优练题:模块3U2及答案一、阅读理解。Aging brings wrinkles, sagging bodies and frustrating forgetfulness. But getting older is not all bad for many people. Mounting evidence suggests aging may be a key to happiness. There is conflicting research on the subject, however, and experts say it may all boil
2、down to this: Attitude is everything.Older adults tend to be more optimistic and have a more positive outlook on life than their younger and stressed opposites. The big question is why seniors are happier. A recent study suggests one reason: Older adults remember the past through happy memories. Agi
3、ng can bring more cheer as people become more comfortable with themselves and their roles in society. The older adults said they were enjoying more time with their family, spending more time on hobbies and having greater financial security and did not have to work.But others are doubtful about the l
4、ink between happiness and growing older.The notion that those in old age are happiest is misleading, said Richard Easterlin, a professor of economics at the University of Southern California. It is based on comparing people of different ages who are the same in terms of income, health, family life.
5、Easterlin added, When you take account of the fact that older people have lower income than younger, are less healthy, and more likely to be living alone, then you will find it hard to accept that they are happier.In fact, scientists have found that as people age, their health declines and social ne
6、tworks disappear as their friends die, which can make the elderly less happy.Even if one does give in to ages dark side, health and happiness dont always go hand-in-hand. Its all about attitude. Research by the University of Chicagos Yang suggests that attitude about life and happiness, is partly sh
7、aped by the era in which a person was born. It turns out that individuals who adapt the best to changes also have the highest expected levels of happiness.Despite the conflicting findings about aging and happiness, the good news is that there doesnt appear to be a limit to how much happiness one can
8、 achieve in ones life. “Most people desire happiness,” Easterlin said. “To my knowledge, no one has identified a limit to attainable happiness.”1.What does the last paragraph mainly tell us?A. The key factor to older adults happinessB. There is a conflict between aging and happinessC. No one can def
9、ine the limit to happiness.D. The relationship between health and happiness.2.Why are some seniors happier according to some experts?A. They focus on what makes them feel good.B. They have their own circle of friends.C. They have better income after retirement.3.What can we learn from the passage?A.
10、 People of the same age have the same sense of happiness.B. Attitude may play a very important role in happiness.C. People who adapt the best to changes are more likely to be unhappy.D. Older adults who have more valuable life experience are more optimistic.4.Whats the topic discussed in the passage
11、?A. Whether aging or attitude brings happiness.B. Why seniors adapt the best to changes in society.C. What the limit to an elder persons happiness is.D. How older people feel compared with younger people.【文章大意】随着年龄的增加变老,人们的幸福感也是不一样的。一些人认为老年人会更幸福些,而另一部分分则持有相反的观点。无论如何,幸福的关键在于一个人对生活的态度。1.C 【解析】推理判断题。根据
12、此段中“the good news is that there doesnt appear to be a limit to how much happiness one can achieve in ones life no one has identified a limit to attainable happiness.”可知,幸福是没有标准和限度的。故选C。3.B 【解析】推理判断题。根据文章倒数第二段中“Its all about attitude. Research by the University of Chicagos Yang suggests that attitude
13、 about life and happiness, is partly shaped by the era in which a person was born. It turns out that individuals who adapt the best to changes also have the highest expected levels of happiness.”可知,人们对生活和幸福的感觉主要取决于一个人的态度。故选B。二、单项选择1.As we all know, the English language _ the grammar and vocabulary t
14、hat people from different countries and cultures brought to Britain.A. consists of B. is consisted ofC. makes up of D. makes up【答案】A2.The Google project has caused excitement in Hollywood because film studios are searching for new revenues to _DVD sales, which are in steep decline. A. tradeB. exchan
15、geC. replaceD. reduce【答案】C【解析】replace代替,符合句意。句意:谷歌的这个项目让好莱坞激动不已,因为电影制片厂正在寻找新收入来源,以替代急剧下滑的DVD销售。3.It was obvious that the meeting was concerned _ the housing reform and everyone present was concerned _ their own interests.A. with; with B. with; forC. for; about D. about; with【答案】B【解析】句意:很显然,这次会议是有关房屋
16、改革的,每个在场的人都很关心他们自己的利益。be concerned with与有关;be concerned for/about关心,为担忧。故选B。4.For professional athletes, _ to the Olympics means that they have a chance to enter the history books.A. appeal B. attachmentC. access D. approach【答案】C【解析】access进入。句意:对于专业运动员来说,参加奥运会就意味着他们有机会被载入史册。appeal请求;attachment附加;app
17、roach接近;方法。5.Its hard to tell real Jingdezhen vases, and its a little more difficult for the untrained shopper to _. A. dismissB. distinguishC. seek D. shelter【答案】B【解析】句意:很难分辨真正的景德镇花瓶,对于未经训练的购物者来说区分它更困难。dismiss解散,解雇;distinguish区分,辨别;seek寻求,寻找;shelter庇护,保护。6.He has been acting very strangely these da
18、ys. I cant _ his actions any longer.A. ask for B. account toC. call for D. stand for【答案】D【解析】句意:这些天他行为古怪,我再也无法忍受他的行为了。stand for用在否定句中表示:容忍,忍受。7.If what you say is not _ with what you do,it will have a bad effect on your children. A. controversial B. consistentC. confident D. considerate【答案】B【解析】be c
19、onsistent with与一致。句意为:如果你言行不一的话,这将会对你的孩子产生不好影响。controversial争论的,争议的;confident自信的,确信的;considerate考虑周到的。8. They tried to _ hard plastics for metals in manufacturing machine parts. A. replace B. substituteC. take the place of D. give way to【答案】B【解析】substitute A for B=replace B with A用A来代替B;A takes the
20、place of B用A代替B。give way to “让路,让步”。句意:在制造机器零件时,他们尽力用硬塑料代替金属。9.At the press conference, the government spokesman expressed his great _ for the safety of the three trapped workers. A. sympathy B. concernC. sorrowD. anger【答案】B10.I would have gone to my cousins birthday party last night, but I was not
21、_. A. available B. accessibleC. acceptable D. adequate【答案】A【解析】句意:昨晚我本来是要去参加表弟的生日晚会的,但是我当时很忙,没有空去。available可获得的,有空的,可用的;accessible易接近的,可理解的,易懂的,易相处的,易获得的;acceptable可接受的;adequate令人满意的,适当的,足够的。11.Ning Zetao, who won four golds at the 2019 Incheon Asian Games, _ himself as a new swim star. A. considere
22、d B. developedC. distinguished D. represented【答案】C12.What do you think of my new skirt? It looks wonderful on you! Im sure it will make you _ in a crowd. A. stand by B. stand asideC. stand for D. stand out【答案】D【解析】stand out突出,显眼,符合句意。stand by袖手旁观,支持;stand aside让开;stand for代表,象征。句意:“你觉得我的新裙子如何?”“穿在你身
23、上真棒。我可以肯定地说(穿上它)会让你在人群中非常显眼。”13.Difficult as the task was _, they never gave up and kept trying all the time. A. to be accomplished B. to accomplish C. being accomplished D. to have been accomplished【答案】B14.What puzzles me is _he was a thief when you first saw him.A. how you could tell B. how could
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
