2020年高中英语 Unit 2 The United Kingdom Section Ⅲ Learning about Language .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年高中英语 Unit The United Kingdom Section Learning about Language 2020 年高 英语
- 资源描述:
-
1、 Section Learning about Language & Using Language课时作业.单句语法填空1I need to get the job accomplished (accomplish) today,for Ill be away on business tomorrow.2The hotel staff tried their best to make sure that our stay was as enjoyable (enjoy) as possible.3With everything arranged (arrange),the manager le
2、ft for England to attend an important business meeting.4Founded (found) in the early 20th century,the school keeps on inspiring childrens love of art.5The possibility (possible) of winning first prize in the speech contest may never occur to him.6To their great delight (delighted),their son has been
3、 admitted into Beijing University.7I was so thrilled(thrill) to represent the company to deliver a speech.8The woman arranged for her husband to rent a furnished (furnish) house.9Though surprised (surprise) to see us,the professor gave us a warm welcome.10Worried (worry) that he might lose his job,P
4、eter always works extra hours to please his boss.单句改错1The soup consists tomatoes, meat and peas, doesnt it?consists后加of2She thrilled with terror when she saw the scene of the murder.第一个she后加was3It is strange that he knows so much about me.knows(should)_know4What he wrote doesnt consistent with what
5、he told us.doesntisnt5The old man has been fired and now a young man takes place.takes后加his.阅读理解AIreland has had a very difficult history.The problems started in the 16th century when English rulers tried to conquer (征服) Ireland.For hundreds of years,the Irish people fought against the English.Final
6、ly,in 1921,the British government was forced to give independence to the south of Ireland.The result is that today there are two “Irelands”Northern Ireland,in the north,is part of the United Kingdom.The Republic of Ireland,in the south,is an independent country.In the 1840s the main crop,potatoes,wa
7、s affected by disease and about 750,000 people died of hunger.This,and a shortage (短缺) of work,forced many people to leave Ireland and live in the USA,the UK,Australia and Canada.As a result of these problems,the population fell from 8.2 million in 1841 to 6.6 million in 1851.For many years,the majo
8、rity of Irish people earned their living as farmers.Today,many people still work on the land but more and more people are moving to the cities to work in factories and offices.Life in the cities is very different from life in the countryside,where things move at a quieter and slower pace.The Irish a
9、re famous for being warmhearted and friendly.Oscar Wilde,a famous Irish writer,once said that the Irish were “the greatest talkers since the Greeks”Since independence,Ireland has revived (复兴) its own culture of music,language,literature and singing.Different areas have different styles of old Irish
10、songs which are sung without instruments.Other kinds of Irish music use many different instruments such as the violin,whistles,etc.【解题导语】本文从地理状况、人口发展、经济情况以及社会生活等方面介绍了爱尔兰共和国,让我们对这个美丽的国家有了更进一步的了解。1What does the author tell us in Paragraph 1?AHow the Irish fought against the English.BHow Ireland gained
11、 independence.CHow English rulers tried to conquer Ireland.DHow two “Irelands” came into being.解析:选D段落大意题。本段的后半部分叙述的是最终结果,所以第一段作者意在阐述两个“爱尔兰”是如何形成的。2We learn from the text that in Ireland _.Afood shortages in the 1840s led to a decline in populationBpeople are moving to the cities for lack of work in
12、 the countrysideCit is harder to make a living as a farmer than as a factory workerDdifferent kinds of old Irish songs are all sung with instruments解析:选A细节理解题。第二段提到在19世纪40年代,由于土豆被疾病感染,大约75万人死于饥饿,由此可知这一时期的食物短缺导致了人口下降。本段最后一句话也是线索提示。3The last paragraph is mainly about _.Athe Irish characterBIrish cultu
13、reCIrish musical instrumentsDa famous Irish writer解析:选B段落大意题。通读本段内容尤其是根据本段中间部分的“Since independence,Ireland has revived(复兴)its own culture of.”可知,本段主要阐述的是爱尔兰文化。其余选项都不具有概括性。4What can be the best title for the text?ALife in IrelandBA Very Difficult HistoryCIreland,Past and PresentDThe Independence of I
14、reland解析:选C标题归纳题。文章回顾了爱尔兰艰辛的独立过程以及曾经的艰难岁月,接着概述了爱尔兰如今的风貌,所以“爱尔兰今昔”作文章标题最合适。BA warm smile on the street, a happy “hello” in a public park or the cheery sound of your name at the neighborhood barit doesnt take much to feel at home in a busy city.And in the following cities,these_gestures are second nat
15、ure, with locals who are quick to welcome visitors and neighbors alike.Dublin, IrelandDublin is home to some of the warmest people on the planet.One of Europes smaller capital cities, Dublin also benefits from a low crime rate and a widespread feeling of security, so residents (居民) are more likely t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400047.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《红对勾讲与练》2016届高三二轮新课标语文课件:专题一 成语 第一部分 语言文字运用1-1.ppt
