2020年高中英语Module6OldandNewSectionⅡIntroduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 年高 英语 Module6OldandNewSection Introduction
- 资源描述:
-
1、 Section Introduction & Reading and VocabularyLanguage Points课时作业.单句语法填空1Many visitors visit the church dating (date) back to the 13th century every year.2The government will provide temporary accommodation (accommodate) for up to three thousand people who have lost their homes in the flood.3Jim was
2、 able to hold back his anger and a quarrel between the two boys was avoided.4The boy narrowly (narrow) escaped being drowned in the river near his house last year.5With the misunderstanding removed (remove), the two old friends made up happily.6(2019山师大附中期末)I always dreamed of attending a normal uni
3、versity and becoming a teacher.7How much time will it take to repair (repair) the old bridge?8The project under construction (construct) in the city will be completed at the end of 2019.9The book which is based on historical (history) events is helpful for you to study history.10He worked day and ni
4、ght, and finally his dream of becoming a teacher came true (truly).单句改错1The old temple dated from the 18th century attracted tourists at home and abroad.dateddating2New subways are still under the construction in Beijing now.去掉the3The little girl always dreams living a happier life on some other pla
5、nets.dreams后加of4It took us a long time decide where to go.decide前加to5The dam is very useful.It can not only generate electricity but also hold up the floods.upback.阅读理解The Three Gorges Dam, the largest dam, is also the largest engineering project on the face of the earth.It aims to make the mother o
6、f all floods, the Yangtze River, into a tame river, and to generate power of 181,200 megawatts for Eastern and Central China.It will form a huge, deep water lake, and make it possible for 10,000 tons ocean going ships to sail 1,500 miles inland from the Pacific to the city of Chongqing, making it on
7、e of the worlds largest inland ports.Construction has already started.The dam is nearly 200 metres high and 1.5 kilometres wide, at a spot called Sandouping near Yichang.After many years of investigation(调研) experts have drawn a conclusion that such a grand project will do much good.It is the most i
8、mportant to control floods.By building hydropower plants instead of new coal plants to meet its growing demand for electricity, China will offer much in environmental protection.However, some scientists dont agree to the project.They say that Chongqing and dozens of other cities along the river will
9、 pollute the reservoir, which can do harm to people, fish and other living things that depend on the river.Sedimentation(沉积) and damage of a breach(决口) are problems, too.The Three Gorges Dam could be considered when it is finished, in 2009, the 8th wonder of the world.【解题导语】本文是一篇说明文。介绍了三峡大坝的有关情况及对三峡
10、大坝的不同评价。1Which is NOT the purpose to build such a huge dam? ATo prevent floods.BTo produce electricity.CTo improve the sailing conditions.DTo make it a wonder.解析:选D细节理解题。根据第一段的叙述可知,建造这座大坝的目的是防洪、发电、改善航运条件等水利资源的综合利用,而D项“使它成为世界一大奇迹”不是目的。故选D。2Where does the dam lie?ANear Chongqing.BNear Yichang.CIn the
11、Three Gorges. DIn Wuhan.解析:选B细节理解题。根据第二段中的“The dam is nearly 200 metres high and 1.5 kilometres wide, at a spot called Sandouping near Yichang.”可知,三峡大坝位于宜昌附近的三斗坪。故选B。3Some scientists fear that when the dam is built.Athe ecological balance will be destroyedBlarge ships will destroy the damCthe Yangtz
12、e River may be too crowdedDthe amount of electricity will not be as much as expected解析:选A推理判断题。根据第四段可知,一些专家断定,三峡工程的兴建会破坏沿江两岸的生态环境,污染水库、淤积河床等, A为其中的一种情况,故选A。4Which of the following is NOT true according to the passage? AChina will be able to depend on the Yangtze River, the third largest river in the
13、 world, for electricity.BChongqing will become one of the largest inland ports in the world.CThe dam will cause serious pollution.DThe dam will tame the Yangtze River.解析:选C细节理解题。根据第一段中的“to generate power of 181,200 megawatts for Eastern and Central China”可知A项正确;根据第一段中的“making it one of the worlds la
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400134.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级下册语文课件-爱唱歌的小溪_湘教版 (共21张PPT).ppt
