2020年高中英语Unit3LifeinthefutureSectionⅡWarmingUp.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 年高 英语 Unit3LifeinthefutureSection WarmingUp
- 资源描述:
-
1、 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1. All glass bottles which cant be refilled can be recycled (recycle)2With Mikes constant(constantly) help, I have made much progress in my lessons.3As far as I know, the government will speed up the pace of our economic reform.4. I felt a littl
2、e bump and I knew instantly_(instant) what had happened5. The couple were swept_(sweep) away by the strong current in the terrible storm.6All drivers are expected to_fasten (fasten) the seat belts when they are driving.7. In some communities there is a particular need to develop tolerance (tolerant)
3、 and improve race relations.8I cant tolerate working(work) with Jane, because she is constantly speaking.9Health problems are closely connected with bad eating habits and a lack of exercise.10Considering the surroundings, we made a few adjustments(adjust) to the plan.单句改错1. The house where you were
4、born in has been pulled down recently. 去掉in2Whether a child can grow up healthily or not depends on the surrounding in which he lives.surroundingsurroundings3We live near the airport.The loud noise from the planes every day is hard to put up.up后加with4Giving the right kind of training, these teenage
5、soccer players may one day grow into international stars.GivingGiven5Biting twice, the postman refused to deliver our letters unless we chained our dog.BitingBitten.阅读理解What will man be like in the futurein 5,000 or even 50,000 years from now?We can only make guesses,of course,but we can be sure tha
6、t he will be different from what he is today,for man is slowly changing all the time.Let us take an obvious example.Man,even five hundred years ago,was shorter than he is today.Now,on average,men are about three inches taller.Five hundred years is a relatively short period of time,so we may assume t
7、hat man will continue to grow taller.Again,in the modern world we use our brains a great deal.Even so,we still make use of only about 20% of the brains capacity.As time goes on,however,we shall have to use our brains more and more,and eventually we shall need larger ones!This is likely to bring abou
8、t a physical change to the head,in particular,the forehead will grow larger.Nowadays our eyes are in constant use.In fact,we use them so much that very often they become weaker and we have to wear glasses.But over a very long period of time it is likely that mans eyes will grow stronger.On the other
9、 hand,we tend to make less use of our arms and legs.These,as a result,are likely to grow weaker.At the same time,however,our fingers will grow more sensitive because they are used a great deal in modern life.But what about hair?This will probably disappear from the body altogether in course of time
10、because it does not serve a useful purpose any longer.In the future,then,both sexes are likely to be bald.Perhaps all these give the impression that in the future man will not be a very attractive creature to look at!This may well be true.All the same,in spite of all these changes,future man will st
11、ill have a lot in common with us.He will still be a human being,with thoughts and emotions similar to our own.【解题导语】本文对未来人会变成什么样子进行了分析和想象。1The passage mainly tells us that _.Amans life will be different in the futureBfuture man will look quite different from usCman is growing taller and uglier as ti
12、me passesDmans organs functions will be on the wane解析:选B主旨大意题。由第一段可知本文主要介绍了未来人类的外貌可能会出现的变化。2The change in mans size of forehead is probably because _.Ahe/she makes use only 20% of the brains capacityBhis/her brain has grown larger over the past centuriesCthe other 80% of his/her brain will grow in d
13、ue timeDhe/she will use his/her brain more and more as time goes on解析:选D细节理解题。由第二段最后两句说人类将越来越多地使用大脑,最终大脑变大,前额变大可知答案。3Which of the following is TRUE about a human being in the future?AHe is hairless because hair is no longer useful.BHe has smaller eyes and wears better glasses.CHis fingers grow weake
14、r because he doesnt have to make use of them.DHe thinks and feels in different ways.解析:选A正误判断题。第五段指出人类的头发可能会消失,因为“.it does not serve a useful purpose any longer.”,即头发失去作用。4It is implied that _.Ahuman beings will become less attractive in the futureBless use of a bodily organ may lead to its degenera
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400165.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
