高二英语外研版选修6单元测试:MODULE1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高二英语外研版选修6单元测试:MODULE1 WORD版含解析 英语 外研版 选修 单元测试 MODULE1 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元测评一(120分钟150分). 听力(共两节, 共30分)第一节(共5小题;每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. Where did this conversation most probably take place?A. At a butchers shop.B. At a bookstore.C. At a restaurant.2. What is the probable relat
2、ionship between the two speakers?A. Secretary and Boss.B. Student and Teacher.C. Patient and Nurse.3. What does the woman think will happen?A. The man will not be able to sleep.B. Someone will enter from the back door while the man is sleeping.C. The lock on the door will break.4. How much did the m
3、an pay for the tickets?A. $16.B. $12.C. $4.5. When will the bank be open on Saturday?A. 12 noon to 9 p. m.B. 9 a. m. to 5 p. m.C. 9 a. m. to 12 noon.第二节(共15小题;每小题1. 5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟;听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
4、听第6段材料, 回答第67题。6. What number is John calling to?A. 17141.B. 14714.C. 17414.7. Where is John calling from?A. 01-929-6636.B. 01-992-6636.C. 01-992-6366.听第7段材料, 回答第810题。8. What are the two speakers talking about?A. Clothes.B. The room.C. The price.9. Why does the man make the call?A. He needs room ser
5、vice.B. He is changing.C. He is leaving tomorrow.10. What can we learn from the conversation?A. The hotel was not careful enough.B. The man was not careful enough.C. The clothes were expensive.听第8段材料, 回答第1113题。11. Why does the man like his present job?A. The good pay.B. The fresh air.C. Both A and B
6、.12. Where did the man graduate?A. A vocational school.B. A high-school.C. A university.13. Which of the following jobs is the one he wants to do the least?A. Gardening.B. Teaching.C. Doctor.听第9段材料, 回答第1416题。14. With what subject should Peter start his conversation with English people, as his friend
7、 suggests?A. His family.B. The pubs.C. The weather.15. Why does Peter say that English people never speak to him?A. Peters English is too poor.B. English people hate to be talked to.C. Peter never speaks first.16. What can you infer from the advice of Peters friend?A. English people like to talk abo
8、ut nothing but weather.B. Learning a foreign language requires a lot of practice.C. A foreign language learner should try to find more chances to meet native speakers.听第10段材料, 回答第1720题。17. What does the speaker like to know about a new play?A. The price.B. Whether it is worth seeing.C. How long it l
9、asts.18. Why were they late for the theatre?A. Because they missed the bus.B. Because his wife spent too much time deciding what to wear.C. Because there was too much traffic on the way.19. Which of the following is true according to the conversation?A. The newspaper was wrong.B. The newspaper was r
10、ight.C. They didnt mind missing the first part of the play.20. Where did they go after the play?A. To a restaurant.B. To a night club.C. To their home.答案:15 CBBBC610 CBAAB1115 CCBCC1620 CBBBB附:听力原文(Text 1)W:Shall I bring you your coffee now or would you rather have it with your lunch?M:Id like it no
11、w, please.(Text 2)M:Could you please explain the homework, Miss Smith?W:Certainly. Read the next chapter in your textbook and come to class prepared to discuss what youve read.(Text 3)W:If I were you, Id be more careful about locking the back door at night.M:Dont worry. No one will break in.(Text 4)
12、W:Tickets are four dollars for adults. Childrens tickets are half price.M:Okay. Id like two adultsand two childrens tickets, please.(Text 5)M:I hope that bank will be open.W:The sign says:9 a. m. to 5 p. m. weekdays,9 a. m. to 12 noon Saturdays,closed Sundays.(Text 6)W:Number, please?M:Oh, Id like t
13、o make a transferred charge call.W:Where to?M:Stratford.W:What number?M:17414.W:Whats your name, please?M:John Fitzgerald.W:Can you spell that?M:F-I-T-Z-G-E-R-A-L-D.W:And where are you calling from?M:01-992-6636.W:Right. Hold the line, please.(Text 7)W:Hello. Housekeeper.M:Oh, hello. This is. . . Im
14、 phoning from Room 504. Its about some clothes I sent to be washed this morning. They are not back yet and you see were leaving tomorrow morning.W:They are, sir. Youll find them in your closet. They are in the top drawer on the left.M:Oh, I didnt look in the closet. Thank you very much. Sorry to hav
15、e troubled you.W:Thats quite all right. Goodbye.M:Goodbye.(Text 8)W:Why dont you get another job for a change?M:But I like my job.W:Look, digging gardens is not a job for a university graduate.M:But the moneys not bad and theres plenty of fresh air.W:If I were you, Id take some kind of lawyer teachi
16、ng.M:Teaching?Anything but that. Its so boring.W:Come on, you really must think of the future.M:Ill tell you what. Id like to be a doctor.W:Well, you should think very seriously about that. It means a lot of study, and then working all sorts of hours.M:Yes, maybe. But the idea sounds interesting.W:W
17、ell, then, you ought to get more information about it as soon as possible.(Text 9)W:Whats the matter, Peter?You dont look very happy.M:Im not. Im worried about my English.W:Whats the problem?M:Im not practicing enough.W:Why not?M:Well, its difficult to meet English people.W:You should go out more.M:
18、Where should I go?W:You should go to bars. You should join a club.M:But. . . English people never speak to me.W:Ah! You should speak first.M:What can I talk about?W:The weather! English people are always interested in the weather.(Text 10)My wife and I go to the theater whenever we can. But before w
19、e buy tickets, we like to know if the play is good or bad. When a new play opens, we usually read the newspaper to get information about it. Last week a new play opened at the theater. The newspaper story said it was very interesting so we decided to go on Saturday night.My wife took a long time to
20、make up her mind what to wear and we left our house a little late. By the time we got to the theater, the first act had already begun. We are sorry we missed part of the play, because the rest of it was very funny. The newspaper had been right. It was very good.After the play was over, we met some f
21、riends we hadnt seen for a long time. They wanted to go to a night club. It had been many years since my wife and I had gone dancing, but I finally agreed. By the time we got home, it was about two oclock in the morning. Im not accustomed to staying out so late and I was extremely tired.When I was y
22、ounger, I didnt have the money to go out for an evening like this. Now that I can afford it, I dont have the energy to really enjoy it. 单项填空(共15小题;每小题1分, 共15分)21. Apples are usually sold by _ weight and eggs are sometimes sold by _ dozen.A. the;theB. /;aC. /;theD. the;a解析:by weight意为“论重量, 以斤两计”, by
23、the dozen意为“论打计”。答案:C22. At first he refused to admit he had stolen but when he was shown the videotape he_ and admitted everything.A. broke upB. broke awayC. broke downD. broke in解析:break down表示“(车等)坏掉, 坍塌;(健康、精神)垮下来;分解, 拆散”。答案:C23._ everyone else wouldnt go to the mountain area, he went without a
24、second thought.A. As long asB. WhileC. WhereD. In spite of解析:while引导从句可表示与主句所述内容的对比、对照, 句意为“别人不愿到山区去, 而他毫不犹豫就去了”。答案:B24. May I have a talk with one of your sports reporters?Sorry, but all of them are out to _ the main events of the day.A. getB. findC. coverD. search解析:cover意为“(记者)采访, 报导”。答案:C25. How
25、 much will it _ my father and me to go to Chicago?Its 120 dollars in all.A. pay forB. take asC. spendD. cost for解析:It costs (sb. )some money for sb. to do sth. 意为“某人做某事花费了一些钱”, 还可以说sth. costs sb. some money。答案:D26. He_ give up the dictionary than a child would give up a new toy.A. will no longerB. w
26、ould ratherC. had betterD. would no more解析:no more than. . . 意为“与一样不”。答案:D27. We hadnt met for 20 years, but I recognized her _ I saw her.A. the momentB. for the momentC. the moment whenD. at the moment when解析:定冠词the加上表示时间的名词起连词作用, 引导时间状语从句。如the night/the minute/the spring/the year等。答案:A28. The vill
27、age_ we see today is no longer_ it was a decade ago.A. that;thatB. which;howC. /;whatD. what;which解析:前一空为定语从句, 关系代词在从句中作宾语, 故可省略;后一空为表语从句, what加主语加be表示“的样子”。答案:C29. How do you like the football match?Wonderful, I believe. Just as fine as_ of the matches weve ever seen.A. oneB. anotherC. someD. any解析
28、:后半句意为“不亚于我们看过的任何一场比赛”。答案:D30. Will you attend the meeting this afternoon?But I_ told anything about it.A. wasntB. am notC. havent beenD. wont be解析:到目前为止没有任何人告诉“我”这件事。答案:C31. From his _ voice on the phone I know everything is going under way.A. satisfactoryB. satisfyingC. satisfiedD. satisfaction解析:
29、声音voice能体现人的情感。satisfied意为“感到满意”, 符合题意。satisfying意为“令人感到满意”, 多说明某物或某事。答案:C32. A student of English _ limited exercise finds it hard to get good mark in an English exam.A. is used to deal withB. used to deal withC. is used to dealing withD. used to dealing with解析:选项部分完全形式为:a student (who is)used to d
30、ealing with. . . , 表示“习惯于的学生”, 用过去分词作定语。答案:D33. My new issue of Twenty-first Century School Edition has disappeared. Who _ have taken it?A. shouldB. mustC. couldD. would解析:对具体情况的疑问判断用may, might或can, could, 后句意表示“会是谁拿走了呢?”。答案:C34. Mr. Smith, I wonder if you are free this afternoon. Wed like you to co
31、me to our party._.A. Id like toB. Id love you, tooC. I will comeD. I like it解析:应答对方的邀请表示同意时用Id like/love to。答案:A35. Although he knew little about the large amount of work done in the field, he succeeded_ other more well-informed experimenters failed.A. whichB. thatC. whatD. where解析:where引出地点状语从句。suc
32、ceed是不及物动词, 不可接宾语。答案:D. 完形填空(共20小题;每小题1. 5分, 共30分)She is widely seen as proof that good looks can last forever. But36nearly 500 years of age, time is catching up with the Mona Lisa.The health of the famous picture, 37by Leonardo da Vinci in 1505, is getting 38by the rear, according to the Louvre Mus
33、eum39it is housed.“The thin, wooden panel40the Mona Lisa is painted in oil has changed shape41experts checked it two years ago, ” the museum said. 42have noticed changes but repairing the worlds most famous painting is not43. Experts are not sure about the materials the 44artist used and their curre
34、nt chemical state. Nearly six 45 people go to see the Mona Lisa every year, and many attracted by the mystery of her 46 smile. “It is very interesting that when youre not looking at her, she seems to 47, and then you look at her and she 48, ” said Professor Margaret. “Its49direct vision is excellent
35、 at picking up detail, but less suited to looking at shadows. Da Vinci painted the smile in 50. ”However, the history of the Mona Lisa is just as 51as the smile. Da Vinci himself loved it 52 much that he always carried it with him, until it was eventually sold to Frances King in 1519.In 1911, the pa
36、inting was stolen 53the Louvre by a former employee, who took it out of the museum 54under his coat. He said he planned to return it to Italy.During World War , French hid the painting in small towns to keep it 55the hands of German forces.36. A. underB. atC. forD. to37. A. paintedB. paintingC. pain
37、tsD. to paint38.A. badB. wellC. betterD. worse39. A. whenB. afterC. whereD. why40. A. whichB. in whichC. thatD. on which41. A. forB. beforeC. sinceD. until42. A. VisitorsB. ExpertsC. German forcesD. Old ladies43. A. difficultB. easyC. interestingD. excellent44. A. GermanyB. FrenchC. ChineseD. Italia
38、n45. A. thousandsB. millionC. thousands ofD. million of46. A. engageB. engagementC. engagingD. engaged47. A. smileB. be smiledC. have smiledD. be smiling48. A. stopsB. continuesC. beginsD. starts49. A. whyB. thatC. becauseD. whether50. A. shadowsB. oilsC. detailD. short51. A. beautifulB. mysteriousC
39、. sunnyD. funny52. A. suchB. asC. ratherD. so53. A. fromB. forC. byD. out54. A. hidingB. to hideC. hiddenD. be hidden55. A. outB. farC. far awayD. out of答案:36. 解析:表示“在岁的时候”, 常用at the age of. . . 或at. . . years of age。答案:B37. 解析:“由达芬奇画的画”, 故用过去分词短语作定语。答案:A38. 解析:根据上下文可知此画是日渐毁坏, be getting worse正有此意。答
40、案:D39. 解析:where引导定语从句, 表示收藏此画的博物馆。答案:C40. 解析:on which引导定语从句, 强调在Mona Lisa这幅画的画板上。答案:D41. 解析:由前面的has changed可知“自专家们两年前检查以来”, 故用since。答案:C42. 解析:由上下文可知, 此处指的是游客(visitors)。答案:A43. 解析:根据上下文可知“修复此画是不容易的”, 故用easy。答案:B44. 解析:根据下文和常识可知, the Italian artist即指Leonardo da Vinci。答案:D45. 解析:确切数目作定语修饰million等词时, 这
41、些词不可用复数, 故选B项。答案:B46. 解析:engaging“迷人的”, 与smile连用表示“迷人的微笑”。答案:C47. 解析:表示“似乎一直在笑”, 故用动词不定式的进行时。答案:D48. 解析:用一般现在时, 强调永恒。答案:A49. 解析:because引导表语从句, 强调原因。答案:C50. 解析:根据上下文可知, 此种微笑隐藏在阴影之中, 故用in shadows。答案:A51. 解析:mysterious“神秘的”, beautiful“美丽的”, sunny“阳光的”, funny“滑稽的”。答案:B52. 解析:so+adv. /adj. +that“如此以致”。答案
42、:D53. 解析:steal sth. from“从偷出某物”。答案:A54. 解析:表示“被藏在衣服中”, 故用过去分词hidden。答案:C55. 解析:keep. . . out of the hands of sb. “摆脱某人的控制”。答案:D. 阅读理解(共20小题;每小题2分, 共40分)ADoes a drink a day keep heart attacks away? Over the past 20 years, numerous studies have found that moderate alcohol consumption, thats to say, on
43、e or two beers, glasses of wine or cocktails daily helps to prevent coronary heart disease. Last week a report in the New England Journal of Medicine added strong new evidence in support of that theory. More important, the work provided the first solid indication of how alcohol works to protect the
44、heart.In the study, researchers from Bostons Brigham and Womens Hospital and Harvard Medical School compared the drinking habits of 340 men and women who had suffered recent heart attacks, with those of healthy people of the same age and sex. The scientists found that people who sip one to three dri
45、nks a day are about half as likely to suffer heart attacks as nondrinkers are. The apparent source of the protection:those who drank alcohol had higher blood levels of high-density lipoproteins(脂蛋白), the so-called good cholesterol(胆固醇), which is known to prevent heart disease.As evidence has mounted
46、, some doctors have begun recommending a daily drink for patients of heart diseases. But most physicians are not ready to recommend a regular happy hour for everyone. The risks of teetotalling are nothing compared with the dangers of too much alcohol, including high blood pressure, strokes and liver
47、 troublesnot to mention violent behaviour and traffic accidents. Moreover, some studies suggest that even moderate drinking may increase the incidence of breast and colon cancer. Until there is evidence that the benefits of a daily dose of alcohol outweigh the risks, most people wont be able to take
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
