2020-2021学年外研版英语必修3课时评价 MODULE 3 INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修3课时评价 MODULE 3INTRODUCTION 2020 2021 学年 外研版 英语 必修 课时 评价 INTRODUCTION
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价七Module 3Introduction & Reading and Vocabulary. 单句语法填空1. We are all conditioned by early impressions and experiences(experience). 2. The flight takes off at midnight in Boston and lands about one and a half hours later in Washington
2、. 3. According to Xinhua News agency, the daily visits numbers are more than 10, 000 on average. 4. We were going to play football, but ended up watching(watch) TV at home. 5. An earthquake hit the capital, causing (cause)panic among the population. 6. It occurred(occur)to him that he had an importa
3、nt conference to attend the next morning. 7. He picked up gradually after a long illness. 8. Fortunately, when I recovered my stolen wallet, I found my ID and credit cards left untouched(untouch). 9. We were struck (strike)speechless with the wonderful sight that met out eyes. 10. Burying(bury) hims
4、elf in the newspaper, he didnt notice what was happening at all. . 选词填空put out, be buried in, ended up as, on average, pick up1. My friend began to pick up after staying in hospital for several days. 2. He is buried in his books, paying no attention to anything else. 3. As a child he wished to becom
5、e a singer, but he ended up as a driver. 4. How often do you attend the evening classes? On average, three times per week. 5. The forest guards often find campfires that have not been put out completely. . 完成句子1. The global warming is becoming worse and worse, affecting our daily life. 全球变暖日益严重, 影响着
6、我们的日常生活。2. By the time he was three, he hadnt seen his father. 在三岁前, 他没有见过他的父亲。3. It occurred to me that I had seen the man a few days before. 我突然想起我在几天前见过这个人。4. Please leave the magazines where they were when you go away. 当你离开时, 把杂志放回原处。5. China has experienced great changes in the past ten years.
7、在过去的十年里, 中国经历了巨大的变化。. 阅读理解A(2020南昌高一检测)A small insect is getting a lot of attention in the United States. The rusty patched bumblebee (大黄蜂) is the first of its species to be declared endangered in the lower 48 statesmeaning every state except Alaska and Hawaii. The rusty patched bumblebee is named f
8、or a rust-colored line on its back. The U. S. Fish and Wildlife Service announced this month it was adding the bee to its endangered species list. The insects are “on the brink of extinction”, according to the service. It said the bees were once found in 28 states. But there now are only small popul
9、ations remaining in 13 states. The government agency will make a plan to help the dying bees recover. The agency said that such a plan might help other insects, like butterflies. U. S. officials think land owners can take small steps to help the rusty patched bumblebee. They say land owners can be f
10、riendlier towards bees by using native plants in their gardens. The insects directly fertilize many kinds of fruit and vegetable crops. And they fertilize grain crops used to feed cattle and milk cows. It costs billions of dollars to duplicate the job the bees do for free. Land owners are also being
11、 urged to cut back on their use of pesticide products. The officials also suggest that gardeners leave their plants alone at the end of the summer instead of cutting them. That way, the bees will have a place to live over the winter. The Fish and Wildlife Service says the rusty patched bumblebee was
12、 added to the endangered species list partly because of habitat loss. Other reasons were disease, pesticides and climate change. Officials are worried that other bees will suffer, too. Another species of bees in Hawaii is also endangered. 【文章大意】本文是说明文。文章阐明了在美国濒临灭绝的锈迹大黄蜂的情况, 以及人们采取的保护措施, 并说明了其濒临灭绝的原因
13、。1. How many states declared the rusty patched bumblebee endangered? A. 13. B. 28. C. 48. D. 50. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段中的The rusty patched bumblebee is the first of its species to be declared endangered in the lower 48 states meaning every state except Alaska and Hawaii. 可知, 锈迹大黄蜂是48个州中第一个被宣布濒临灭绝的大黄蜂物种,
14、 这意味着除了阿拉斯加和夏威夷以外的每一个州都是如此。由此可知, 有48个州宣布锈迹大黄蜂濒临灭绝。2. Which one is harmful to the rusty patched bumblebee? A. Planting native plants. B. Reducing the use of pesticide products. C. Leaving plants alone. D. Cutting out plants regularly. 【解析】选D。推理判断题。根据第三段中的The officials also suggest that gardeners leav
15、e their plants alone at the end of the summer instead of cutting them. That way, the bees will have a place to live over the winter. 可知, 官员们还建议园丁们在夏末的时候不要去修剪植物, 而是让它们自己生长。这样, 蜜蜂就有地方过冬了。由此推知, 定期剪植物对锈迹大黄蜂是有害的。3. What can we know about the rusty patched bumblebee according to the text? A. All the state
16、s declared it as endangered species. B. It is named for a rust-colored line on its belly. C. It is beneficial to land owners. D. It is endangered mainly because of habitat loss. 【解析】选C。推理判断题。根据第三段中的The insects directly fertilize many kinds of fruit and vegetable crops. And they fertilize grain crops
17、 used to feed cattle and milk cows. It costs billions of dollars to duplicate the job the bees do for free. 可知, 这些昆虫直接给许多水果和蔬菜作物授粉, 它们还为喂牛和奶牛的谷物授粉, 复制这些蜜蜂免费为我们做的工作要花费数十亿美元。由此推知, 锈迹大黄蜂对土地的主人是有益的。4. Whats the best title for the passage? A. Bumblebee added to U. S. endangered species listB. Why is bumb
18、lebee on the brink of extinctionC. Take steps to help bumblebeeD. The benefits of protecting bumblebee【解析】选A。主旨大意题。根据最后一段第一句The Fish and Wildlife Service says the rusty patched bumblebee was added to the endangered species list partly because of habitat loss. 可知, 鱼类和野生动物管理局说锈迹大黄蜂被列入濒危物种名单, 部分原因是栖息地丧
19、失。由此可知, Bumblebee added to U. S. endangered species list(大黄蜂加入了美国濒危物种名单)适合做本文最佳标题。BThe sun is going to expand into the orbit of Mercury according to scientific calculations, which will result in the entire Earth catching on fire. Who will save the world? This imaginative tale is at the heart of the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402904.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
