2020版同步外研版高中英语必修二练习:MODULE 2 NO DRUGS 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版同步外研版高中英语必修二练习:MODULE NO DRUGS 课时跟踪检测一 WORD版含解析 2020 同步 外研版 高中英语 必修 练习 MODULE 课时 跟踪 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 2 课时跟踪检测(一)Introduction & Reading Pre-reading阅读理解AAn interesting study posted on Facebook recently shows how men and women develop new interests as they mature (成熟)While women tend to take exercise seriously from the age of 34, men will wait until their 45th birthdays before w
2、orking hard to get in shape.The average woman spends more time talking about sports, politics, career and money as she gets older.Womens interest in books reaches its peak (顶峰) at the age of 22, while that of men does so when they are in their 50s.Men start to change their focus from the workplace t
3、o other things after age 30, while women do not do so until eight years later. Both, however, care most about fashion at age 16.The research used anonymous (匿名的) data donated by thousands of Facebook users, recording the statuses,“likes” and “interests” they had posted on their profiles.It found the
4、 average woman talks about television most at 44, while men peak much younger, at age 31.Men are also most likely to see a film in a cinema at age 31, while women go out to see films most when they are only 19.Men are most interested in travel at 29, women at 27, while women talk most about food and
5、 drink at 35, and men at 38.And if you are middle aged, a safe topic for any audience is the weather, which is a key interest for many as they approach 60.Stephen Wolfram, the British scientist who carried out the research, says,“Its almost shocking how much this tells us about the changes of people
6、s typical interests.”“People talk less about video games as they get older, and more about politics.”语篇解读:本文主要介绍了一项在Facebook上刊登的研究结果:随着年龄的变化,男性和女性的兴趣爱好也都在不停地变化。1. When do women love books best?AAt the age of 22.BAt the age of 50.CAt the age of 30. DAt the age of 15.解析:选A细节理解题。根据文章第四段“Womens interest
7、 in books reaches its peak (顶峰) at the age of 22, while that of men does so when they are in their 50s.”可知女性在22岁的时候阅读兴趣到达顶峰,而男性在50多岁的时候阅读兴趣才到顶峰。故A正确。2. Men tend to _ once they are 30.Again more and more weightBbe less interested in their jobsCdo more exerciseDpay more attention to their appearance解析
8、:选B细节理解题。根据文章第五段第一句“Men start to change their focus from the workplace to other things after age 30”可知30岁以后,男性会把注意力从工作转移到其他事情上。也就是说男人30岁以后对工作不太感兴趣了。故B正确。3. What are men and women both interested in when they are 16?AGetting in shape.BGoing to the cinema.CPopular style of clothing.DFood and drink.解析:
9、选C细节理解题。根据第五段最后一句“Both, however, care most about fashion at age 16.”可知男性和女性在16岁的时候,都对时尚很感兴趣。而选项中只有C项Popular style of clothing属于流行和时尚。故C正确。4. What does Stephen Wolfram think about the result of the research?APeoples interests are different from each other.BPeoples interests change greatly with age.CI
10、t is normal for people to change their interests.DIt is not good for people to change their interests.解析:选B推理判断题。根据文章最后两句“Its almost shocking how much this tells us about the changes of peoples typical interests”和“People talk less about video games as they get older, and more about politics.”可知Steph
11、en Wolfram认为人们的兴趣会随着年龄增长而不断变化。故B项正确。B“I smoke for my health,” I wrote in a newspaper article published in 1979. Since I am a doctor, this advice attracted much attention. I reasoned that smoking made me cough and thus prevented pneumonia (肺炎); smoking made my heart go faster and reduced the need for
12、 special exercise; smoking made me eat less and kept me thin. And then, at 51, I had a heart attack.Strangely, how the proof connected smoking to heart disease appeared unclear to me, and how the same information now appears extremely reasonable. Why stop now? Smokers who stop after their first hear
13、t attack have an 80percent chance of living ten more years if they dont, a 60percent chance.As a smoker, I always felt bitter at the fact that we smokers received only disrespect from nonsmokers. How could nonsmokers know that smoking was bad for the health if there were no smokers to prove it? Bein
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403049.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
