2020版同步译林版高中英语必修五培优新方案练习:UNIT 2 THE ENVIRONMENT 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版同步译林版高中英语必修五培优新方案练习:UNIT THE ENVIRONMENT 课时跟踪检测三 WORD版含解析 2020 同步 译林版 高中英语 必修 五培优新 方案 练习 UNIT
- 资源描述:
-
1、Unit 2 课时跟踪检测(三) Grammar & Writing.单句语法填空1Seeing the sun rising (rise) above the surface of the sea we burst out a shout of joy.2Judging (judge) from his tone, theres no doubt that he is against the plan.3Recently a survey comparing (compare) prices of the same goods in two different supermarkets ha
2、s caused heated debate among citizens.4Looking (look) at my classmates faces, I read the same excitement in their eyes.5We had an anxious couple of weeks waiting (wait) for the results of the experiment.6With exports playing (play) a big role in economic growth, this country has been affected by the
3、 current financial storm.7Having_been_told (tell) many times, he finally understood the problem. 8With the couple working (work) in a nearby town, the house seems pretty empty most of the time.单句写作1Looking_back_on_the_past_two_weeks,_we cant help thinking of the heated discussions we had in class.回顾
4、过去的两周,我们情不自禁想起了我们课堂上进行的那些激烈的讨论。2A week before Earth Day, a big poster was put up on campus, calling upon us students to take action for a greener earth.在“地球日”前的一周,我们学校就贴出大海报,号召我们学生为建立一个更加环保的地球而行动起来。3Along with your wonderful innovation, you need to hand in a report, explaining_how_the_idea_occurs_to
5、_you and what materials you use.连同你的创意作品,你还需要交一份报告,说明你的创意来源和所使用的材料。4With_birds_singing_in_the_tree and everything so green, I feel very delighted and relaxed.鸟儿在树上歌唱,满眼绿色,我感到既快乐又放松。5As a young student, I suggest that the teacher choose some more films that appeal to us teenagers, thus_making_the_cou
6、rse_more_interesting.作为一名年轻的学生,我建议老师多选择吸引我们青少年的电影,这样会使课程更有趣。6Standing on the top of the mountain, the temple has witnessed many changes in this area.坐落在山顶的庙见证了这个地区的许多变化。.阅读理解AHave you ever thought about living in a “green” house, one that is healthy for you and your family and helps conserve the Ear
7、ths resources? Some people want to build a new home, renovate an existing one, or make a few changes in their living habits. Every household can do something to support the conservation of the environment and improve our quality of life. As environmental concerns continue to increase worldwide, usin
8、g more green products into our lives becomes more and more important. There is growing interest in green living, and the possibilities for achieving it in our homes are rapidly expanding. Our companys website can show you more about that.Because buildings need enormous quantities of the Earths resou
9、rces in their construction and daily operation, they offer many opportunities for new ecofriendly design as well as cost savings. The Green House shows the combination of architecture, interiordesign, and environmental responsibility. Home is where going green begins where we as individuals have the
10、 power to set a new course for a brighter future.If you are interested in these “green” houses, please contact us and our company will send you more information about them. And were sure youll have a surprise.Email: ghouseabc Phone: 3567218/3567219Fax: 3390231语篇解读:本文介绍了有关“Green House”的相关内容。1The main
11、 purpose of the passage is to _.Aremind people to protect the environmentBask people to buy a “green” houseCgive a brief introduction of the “green” houseDexpress the writers own opinion about the environment解析:选B写作意图题。文章主要介绍了“green” house以及与之相关的一些内容,其目的在于让人们买他们的产品。2From the passage, we can learn th
12、at the Green House shows _.Aonly interiordesign and outer appearance of the buildingBthe combination of architecture and environmental importanceCthe importance of the Green MovementDthe combination of architecture, interiordesign解析:选D细节理解题。文章中的第二段第二句指出the Green House展现了“architecture, interiordesign
13、, and environmental responsibility”的结合。3The underlined word “ecofriendly” in Paragraph 2 probably means “_”Afriendly to peopleBgood for the design of buildingsCgood for the environmentDfriendly to the Green House解析:选C词义猜测题。eco是个前缀,意为“环境的,生态的”,ecofriendly的表面意思是“对生态环境友好的”,也就是“有益于生态环境的”。4How many ways
14、can you use to get more information about the products?A1.B2.C3. D4.解析:选D细节理解题。第一段最后一句有公司的网址,文章结尾有3种联系方式,因此共有4种方法。BA Brazilian official says water restrictions in Brasilia will end by December in 2018, when an expanded supply system will be completed.United Nations officials say Brasilia, the capita
15、l of Brazil, is one of a growing number of cities with water shortages.A UN.report says water is in demand around the world as temperatures on the Earths surface rise and demand grows along with populations.The public water supply has less water because of low rainfall as well as fast and disorderly
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403102.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
