分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型2020届高考英语全优二轮复习训练:专题一 阅读 第3讲 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:404483
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:217.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020届高考英语全优二轮复习训练:专题一 阅读 第3讲 WORD版含解析 2020 高考 英语 全优 二轮 复习 训练 专题 WORD 解析
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家第二部分专题一第3讲【真题达标组】A(2019 浙江卷, B)Money_with_no_strings_attached. Its not something you see every day. But at Union Station in Los Angeles last month, a board went up with dollar bills attached to it with pins and a sign that read, “Give What You Can, Take What You Need.”People quickly

    2、caught on. And while many took dollars, many others pinned their own cash to the board. “People of all ages, races, and socioeconomic (社会经济的) backgrounds gave and took, ”said Tyler Bridges of The Toolbox, which created the project. “We even had a bride in her wedding dress come up to the board and t

    3、ake a few dollars.” Most of the bills on the board were singles, but a few people left fives, tens and even twenties. The video clip (片段) shows one man who had found a $ 20 bill pinning it to the board.“What I can say for the folks that gave the most, is that they were full of smiles,” Bridges said.

    4、 “Theres a certain feeling that giving can do for you and that was apparent in those that gave the most.” Most people who took dollars took only a few, but Bridges said a very small number took as much as they could.While the clip might look like part of a new ad campaign, Bridges said the only goal

    5、 was to show generosity and sympathy. He added that he hopes people in other cities might try similar projects and post their own videos on the Internet.“After all, everyone has bad days and good days,” he said. “Some days you need a helping hand and some days you can be the one giving the helping h

    6、and.”()1.What does the expression “money with no strings attached” in Paragraph 1 mean?AMoney spent without hesitation. BMoney not legally made.CMoney offered without conditions. DMoney not tied together.()2.What did Bridges want to show by mentioning the bride? AWomen tended to be more sociable.BTh

    7、e activity attracted various people.CEconomic problems were getting worse.DYoung couples needed financial assistance.()3.Why did Bridges carry out the project?ATo do a test on peoples morals. BTo raise money for his company.CTo earn himself a good reputation. DTo promote kindness and sympathy.【语篇解读】

    8、本文简单介绍了Tyler Bridges在洛杉矶发起的The Toolbox及其影响、意义。1C句义猜测题。no strings attached指“无附加条件”;without conditions意为“无条件”,故选C。后文“Give What You Can”也可体现。2B推理判断题。根据第二段中的“People of all ages, races, and socioeconomic backgrounds gave and took”可知有各种人都参与到了这个项目中,甚至包含新娘。3D推理判断题。根据第四段中的“Bridges said the only goal was to s

    9、how generosity and sympathy.”可知这个项目的主要目的是鼓励人们心存善意、伸出援手。B(2018全国卷, D)Adults understand what it feels like to be flooded with objects.Why do we often assume that more_is_more when it comes to kids and their belongings? The good news is that I can help my own kids learn earlier than I did how to live m

    10、ore with less.I found the preholidays a good time to encourage young children to donate lessused things, and it worked.Because of our efforts, our daughter Georgia did decide to donate a large bag of toys to a little girl whose mother was unable to pay for her holiday due to illness.She chose to sel

    11、l a few larger objects that were less often used when we promised to put the money into her school fund(基金)(our kindergarten daughter is serious about becoming a doctor)For weeks, Ive been thinking of bigger, deeper questions: How do we make it a habit for them? And how do we train ourselves to help

    12、 them live with, need, and use less? Yesterday, I sat with my son, Shepherd, determined to test my own theory on this.I decided to play with him with only one toy for as long as it would keep his interest.I expected that one toy would keep his attention for about five minutes, ten minutes, max.I cho

    13、se a red rubber ballsimple, universally available.We passed it, he tried to put it in his mouth, he tried bouncing it, rolling it, sitting on it, throwing it.It was totally, completely enough for him.Before I knew it an hour had passed and it was time to move on to lunch.We both became absorbed in t

    14、he simplicity of playing together.He had my full attention and I had his.My little experiment to find joy in a single object worked for both of us.()4.What do the words “more is more” in Paragraph 1 Probably mean?AThe more, the better.BEnough is enough.CMore money, more worries.DEarn more and spend

    15、more.()5.What made Georgia agree to sell some of her objects?ASaving up for her holiday.BRaising money for a poor girl.CAdding the money to her fund.DGiving the money to a sick mother.()6.Why did the author play the ball with Shepherd?ATo try out an idea.BTo show a parents love.CTo train his attenti

    16、on.DTo help him start a hobby.()7.What can be a suitable title for the text?ATake It or Leave ItBA Lesson From KidsCLive More With LessDThe Pleasure of Giving【语篇解读】这是一篇夹叙夹议文,讲述了作者引导孩子主动捐献玩具,并从玩耍简单玩具中获得快乐的做法。4A词义猜测题。根据文章第一段最后一句“I can help my own kids learn earlier than I did how to live more with les

    17、s.”可以推断出,人们通常认为越多越好。故选A。5C细节理解题。根据文章第二段中“She chose to sell a few larger objects that were less often used when we promised to put the money into her school fund(基金)”可知,当“我们”承诺给她把卖玩具的钱放到她的教育基金里时,她同意了卖玩具。故选C。6A细节理解题。根据文章最后一段最后一句“My little experiment to find joy in a single object worked for both of us

    18、.”表明,跟Shepherd玩球是为了测试自己的一种想法是否可行。故选A。7C主旨大意题。根据文章第一段可知,作者想要教会孩子“how to live more with less”,而接下来的第二、三段是作者的尝试,故C作标题适合。C(2018浙江卷, B)Steven Stein likes to follow garbage trucks.His strange habit makes sense when you consider that hes an environmental scientist who studies how to reduce litter, includin

    19、g things that fall off garbage trucks as they drive down the road.What is even more interesting is that one of Steins jobs is defending an industry behind the plastic shopping bag.Americans use more than 100 billion thin film plastic bags every year.So many end up in tree branches or along highways

    20、that a growing number of cities do not allow them at checkouts (收银台)The bags are prohibited in some 90 cities in California, including Los Angeles.Eyeing these headwinds,_plasticbag makers are hiring scientists like Stein to make the case that their products are not as bad for the planet as most peo

    21、ple assume.Among the bag makers argument: many cities with bans still allow shoppers to purchase paper bags, which are easily recycled but require more energy to produce and transport.And while plastic bags may be ugly to look at, they represent a small percentage of all garbage on the ground today.

    22、The industry has also taken aim at the product that has appeared as its replacement: reusable shopping bags.The stronger a reusable bag is, the longer its life and the more plasticbag use it cancels out.However, longerlasting reusable bags often require more energy to make.One study found that a cot

    23、ton bag must be used at least 131 times to be better for the planet than plastic.Environmentalists dont dispute(质疑) these points.They hope paper bags will be banned someday too and want shoppers to use the same reusable bags for years.()8.What has Steven Stein been hired to do?AHelp increase grocery

    24、 sales.BRecycle the waste material.CStop things falling off trucks.DArgue for the use of plastic bags.()9.What does the word “headwinds” in Paragraph 2 refer to?ABans on plastic bags.BEffects of city development.CHeadaches caused by garbage.DPlastic bags hung in trees.()10.What is a disadvantage of

    25、reusable bags according to plasticbag makers?AThey are quite expensive.BReplacing them can be difficult.CThey are less strong than plastic bags.DProducing them requires more energy.()11.What is the best title for the text?APlastic, Paper or NeitherBIndustry, Pollution and EnvironmentCRecycle or Thro

    26、w AwayDGarbage Collection and Waste Control【语篇解读】本文讨论塑料袋和可以回收的袋子相比是否污染更大。一些人认为可以回收的袋子虽然很容易回收,但需要更多的能量来生产和运输,从这个角度来说,哪一个更环保还不能轻易确定。8D细节理解题。根据第二段的“plasticbag makers are hiring scientists like Stein to make the case that their products are not as bad for the planet as most people assume.”可知,塑料袋制造商正在雇佣像

    27、斯坦这样的科学家,以证明他们的产品并不像大多数人想象的那样坏,所以他是被雇佣来争取解除塑料袋使用禁令的,因此答案是D。9A词义猜测题。根据第二段第三句 “The bags are prohibited in some 90 cities in California, including Los Angeles.”可知,在加利福尼亚的90个城市禁止使用塑料袋,包括洛杉矶,所以本句的headwinds应该表示“对塑料袋禁令”,所以答案是A。10D细节理解题。根据第三段的“Among the bag makers arguments: many cities with bans still allo

    28、w shoppers to purchase paper bags, which are easily recycled but require more energy to produce and transport.”可知,在制袋商的争论中:许多城市仍然允许购物者购买纸袋,纸袋很容易回收,但需要更多的能量来生产和运输。所以答案是D。11A主旨大意题。根据整篇文章来看,主要是讨论塑料袋和可以回收的袋子哪一个更环保,所以题目应该选择A:Plastic, Paper or Neither。【模拟提能组】A(江西新余四中2020届高三年级暑假检测)What Theresa Loe is doing

    29、 proves that a large farm isnt a prerequisite for a modern growyourown lifestyle. On a mere 1/10 of an acre in Los Angeles, Loe and her family grow, can (装罐) and preserve much of the food they consume.Loe is a master food preserver, gardener and canning expert. She also operates a website, where she

    30、 shares her tips and recipes, with the goal of demonstrating that everyone has the ability to control whats on their plate.Loe initially went to school to become an engineer, but she quickly learned that her enthusiasm was mainly about growing and preparing her own food. “ Got into cooking my own fo

    31、od and started growing my own herbs(香草)and foods for that fresh flavor,” she said. Engineer by day, Loe learned cooking at night school. She ultimately purchased a small piece of land with her husband and began growing their own foods.“I teach people how to live farmfresh without a farm,” Loe said.

    32、Through her website Loe emphasizes that “anybody can do this anywhere.” Got an apartment with a balcony (阳台)? Plant some herbs. A window perfect spot for growing. Start with herbs, she recommends, because “theyre very forgiving.” Just a little of the herbs “can take your regular cooking to a whole n

    33、ew level,” she added. “I think its a great place to start.” “Then try growing something from a seed,” she said, “like a tomato or some tea.”Canning is a natural extension of the planting she does. With every planted food, Loe noted, theres a moment when its bursting with its absolute peak flavor. “I

    34、 try to keep it in a time capsule in a canning jar,” Loe said. “Canning for me is about knowing whats in your food, knowing where it comes from.”In addition to being more in touch with the food shes eating, another joy comes from passing this knowledge and this desire for good food to her children:

    35、“Influencing them and telling them your opinion on not only being careful what we eat but understanding the_bigger_picture,” she said, “that if we dont take care of the earth, no one will.”()1.The underlined word “prerequisite” (Para.1) is closest in meaning to “_”ArecipeBsubstituteCrequirementDchal

    36、lenge()2.Why does Loe suggest starting with herbs?AThey are used daily.BThey are easy to grow.CThey can grow very tallDThey can be eaten uncooked.()3.According to Loe, what is the benefit of canning her planted foods?AIt can preserve their best flavor.BIt can promote her online sales.CIt can better

    37、her cooking skills.DIt can improve their nutrition.()4.What is the “the bigger picture” (Para. 6) that Loe wishes her children to understand?AThe knowledge about good food.BThe way to live a growourown life.CThe joy of getting in touch with foods.DThe responsibility to protect our earth.【语篇解读】本文是一篇记

    38、叙文。Loe是“自己种植”现代生活方式的实践者,她热衷于自己种植香草和味道新鲜的食物,并将食物装入密封罐中保持以保持最佳的风味,更想通过自己的举动影响孩子们,让他们意识到保护地球的责任。1C词义猜测题。根据首段第二句“On a mere 1/10 of an acre and preserve much of the food they consume.”可知面积并不是硬要求。该句句意为:Loe在那里所做的一切证明,一个大农场对“自己种植”现代生活方式来说并不是一个硬要求。故选C项。2B细节理解题。根据第四段中“Start with herbs Just a little of the her

    39、bs”可知,香草很容易生长。故选B项。3A细节理解题。根据第五段中“theres a moment when its bursting with its absolute peak flavor. I try to keep it in a time capsule in a canning jar”可知,将种植的事物装入密封罐中保存的好处是能够保持最佳的风味。故选A项。4D推理判断题。根据最后一段中尾句“that if we dont take care of the earth, no one will”可知,“the bigger picture”指的是保护地球的责任。故选D项。B(长春

    40、市普通高中2019年高三质量监测二)Sleep repairs the body and the mind and helps prevent disease by strengthening the immune system.However, many adults do not get eight hours of sleep each night.The average adult today gets only 6.4 hours of sleep.Only in recent years have health professionals begun to realize the

    41、seriousness of sleep deprivation in the working population.A significant number of people work at night, work long hours, or suffer from sleeplessness or jet lag(时差反应)Studies show that the brain is negatively affected by sleep deprivation because certain patterns of electrical and chemical activity

    42、that occur during sleep are interrupted and the brain cannot function normally.In one study, thirteen healthy adult subjects who usually had normal sleep patterns were kept awake and carefully monitored in a lab during a period of 35 hours.During the experiment, the subjects were asked to perform se

    43、veral tasks, such as mathematics and word problems, while undergoing scans of their brain activity.The researchers found that the temporal lobe (颞叶) of the brain, the region involved in language processing, was active during speech tasks in rested subjects but not in subjects who lacked enough sleep

    44、.After several hours without sleep, there was no activity within this region.Several studies show that getting fewer than six hours of sleep can damage shortterm memory and reaction time thus causing a serious risk of accident.In one study of drivers, researchers reported that sleep deprivation had

    45、the same effects as being drunk.They found that people who drove after being awake for 17 hours performed worse than those with a blood alcohol(血醇) level of 0.5 percent, the legal limit for drunk driving in most western European countries.The researchers concluded that countries with drunk driving l

    46、aws should consider similar restrictions against sleepdeprived driving.()5.The underlined word “deprivation” in the first paragraph is closest in meaning to “_”AweaknessBlossCdiscomfortDpain()6.The passage mentions all of the following as causes of sleep deprivation EXCEPT_.Ajet lagBlong work hoursC

    47、boring workDworking at night()7.The purpose of the study described in Paragraph 2 was to determine_.Ahow many hours people can survive without sleepBhow people react when their sleep is interruptedCthe changes in brain activity that occur during sleepDthe effects of sleep deprivation on brain activi

    48、ty()8.Why does the author mention blood alcohol level in Paragraph 3?ATo show how sleep deprivation reduces the blood alcohol level.BTo show that sleep deprivation has the same dangerous effects as being drunk.CTo suggest that sleepdeprived drivers are also likely to drink.DTo argue against raising

    49、the legal limit for drunk driving.【语篇解读】本文介绍缺少睡眠给人带来的影响。研究表明睡眠剥夺对大脑活动产生不利的影响,它和醉酒有同样的危险作用。5B词义猜测题。根据第一段中“Only in recent years have health professionals begun to realize the seriousness of sleep deprivation in the working population.”及本句关键词seriousness可知,是缺少睡眠的后果。划线词意为“缺少,损失”,故选B。6C细节理解题。根据第一段最后一句“A s

    50、ignificant number of people work at night, work long hours, or suffer from sleeplessness or jet lag.”可知,句中提到A、B、D,故选C。7D细节理解题。根据第二段的“Studies show that the brain is negatively affected by sleep deprivation because certain patterns of electrical and chemical activity that occur during sleep are interr

    51、upted and the brain cannot function normally.”可知,研究目的是确定睡眠剥夺对大脑活动的影响。故选D。8B推理判断题。根据最后一段中“Several studies show that getting fewer than six hours of sleep can damage shortterm memory and reaction time thus causing a serious risk of accident.In one study of drivers, researchers reported that sleep depr

    52、ivation had the same effects as being drunk.”可知,作者提到血醇水平是为了表明睡眠剥夺和醉酒有同样的危险作用。故选B。C(江西赣州一中2019高三冲刺压轴试卷)Most students, when asked about their ideal graduation gift, would probably reply, “a car”, or “money for a deposit on a house”Cai Kaiyuan, 21, made a different choice.As a graduation gift to himsel

    53、f, he decided to work as a volunteer teacher in a remote village in Tibet.Cai, a student at Hunan Railway Professional Technology College, at first planned to cycle from Sichuan to Tibet.It turned out cycling on a plateau(高原) was extremely challenging. And it has kept changing his opinion on life.Ca

    54、is hands even became painful while cycling up a 5008meterhigh mountain, where temperatures often dropped to 18 below zero.At night, the ice covered the road and he fell off his bike three times.Little oxygen made him feel dizzy and weak.“At the most serious moment, I felt that was on_the_line,” said

    55、 Cai.However, he also gained something unexpected.At Ya an, a city in Sichuan, he met a group of tourists who are also university students.A girl called Wu Ling told him that she planned to work as a teacher in a primary school in Tibet after her journey.He was impressed by the idea as she looked we

    56、ak.It was not until he reached a familyrun hotel in Shigatse that Cais spirits began to rise.The hotel managers two daughters enjoyed talking with him.The kids asked about his experiences on his trip, and showed him the beautiful local lakes.“They told me that they always liked to talk to guests, as

    57、 they wanted to improve their Mandarin,” he said, “Their parents and many locals can only speak Tibetan.”Cai was moved by the girls story.Their situation is worse and the local people have little chance to learn Mandarin because the schools are short of teachers.“I want to do something to improve th

    58、e situation for kids like them,” said Cai.His parents finally gave their agreement and his teachers also supported him.()9.What is Cai Kaiyuans graduation gift?ACycling from Sichuan to Tibet.BReceiving money for a house.CBeing a volunteer teacher in a Tibetan school.DOwning a new car and travelling

    59、around.()10.What is Cai Kaiyuans journey to Tibet like?ASpecial and comfortable.BDangerous but meaningful.CRelaxing but unexpected.DFreezing cold and boring.()11.The underlined phrase “on the line” in the second paragraph means “_”Ain a hurryBat riskCmaking a phone callDsurfing the Internet()12.The

    60、purpose of writing this passage is to _.Atell us about an unusual graduation giftBintroduce a dangerous journey to usCgive advice on how to travel to TibetDencourage us to be a teacher in Tibet【语篇解读】这篇文章的主要目的是告诉读者大学毕业生Cai Kaiyuan的一份不寻常的毕业礼物:他的毕业礼物是到西藏的学校做志愿者老师。文章还介绍了他为什么会做出这样的决定。9C细节理解题。从文章第一段的句子“As

    61、 a graduation gift to himself, he decided to work as a volunteer teacher in a distant village in Tibet.”可知,Cai Kaiyuan 的毕业礼物是到西藏的学校做志愿者老师,故选C。10B细节理解题。从文章第二段的句子“It turned out cycling on a plateau was quite difficullt.”和第三段的句子“However, he also gained something unexpected.”可知,Cai Kaiyuan 的西藏之行是有挑战的,但是

    62、也是有回报的,故选B。11B词义猜测题。从第二段的句子“At night, the ice covered the road and he fell off his bike three times. Little oxygen made him feel dizzy and weak.”可知,on the line是“有危险的”意思,故选B。12A写作意图题。从文章第一段的句子“Most students, when asked about their ideal graduation gift, would probably reply, a car, or money for a hou

    63、seCai Kaiyuan, 21, made a different choice.”可知,这篇文章的主要目的是告诉读者一份不寻常的毕业礼物,故选A。D(2019年四川乐山高三3月“一调”,C) Oceanography has been defined as “The application of all sciences to the study of the sea”Before the nineteenth century, scientists with an interest in the sea were few and far between(不多)Certainly New

    64、ton considered some theoretical aspects of it in his writings, but he was unwilling to go to sea to further his work. For most people the sea was remote, and with the exception of early intercontinental travelers or others who earned a living from the sea, there was little reason to ask many questio

    65、ns about it, let alone to ask what lay beneath the surface.The first time that the question “What is at the bottom of the oceans?” had to be answered with any commercial consequence was when the laying of a telegraph cable(电缆)from Europe to America was proposed.The engineers had to know the depth pr

    66、ofile(起伏形状)of the route to estimate the length of cable that had to be made. It was to Maury of the US Navy that the Atlantic Telegraph Company turned, in 1853, for information on this matter.In the 1840s, Maury had been responsible for encouraging voyages during which soundings(测深)were taken to inv

    67、estigate the depths of the North Atlantic and Pacific Oceans.Later, some of his findings aroused much popular interest in his bookThe Physical Geography of the Sea.The cable was laid, but not until 1866 was the connection made permanent and reliable.At the early attempts, the cable failed and when i

    68、t was taken out for repairs it was found to be covered in living growths, a fact which defied contemporary scientific opinion that there was no life in the deeper parts of the sea. Within a few years oceanography was under way.In 1872 Thomson led a scientific expedition, which lasted for four years

    69、and brought home thousands of samples from the sea.Their classification and analysis occupied scientists for years and led to a fivevolume report, the last volume being published in 1895.()13.The passage implies that the telegraph cable was built mainly_.Afor oceanographic studies Bfor military purp

    70、osesCfor business considerations Dfor investigating the depths of the oceans()14.The aim of voyages Maury encouraged in the 1840s was_.Ato make some sound experiments in the oceansBto collect samples of sea plants and animalsCto estimate the length of cable that was to be madeDto measure the depths

    71、of the two oceans()15.The underlined word “defied” in the 4th paragraph probably means “_” AdoubtedBchallenged Cgave proof toDagreed to()16.The theme of this passage is about “ _”Athe beginnings of oceanography Bthe laying of the first undersea cableCthe investigation of ocean depths Dthe early inte

    72、rcontinental communications【语篇解读】本文是一篇科普类短文,主要介绍了海洋学的发展历程。13C推理判断题。根据文章第三段中“The first time that the questionanswered with any commercial consequence was when the laying of a telegraph cable(电缆) from Europe to America was proposed.”可知,当时铺设电报电缆主要出于商业目的。故选C项。14D细节理解题。根据第四段中“In the 1840s, Maury had been

    73、 responsible for encouraging voyages during which soundings(测深)were taken to investigate the depths of the North Atlantic and Pacific Oceans.”可知,大西洋电报公司向美国海军求助的目的是调查和测量北大西洋和太平洋的深度。故选D项。 15B词义猜测题。联系上下文可知,当人们把电缆从海底取出来修理时,发现电缆上覆盖有活着的植物,而当时的科学观念认为,在海洋更深处没有生命存在,可知这个事实与当时的科学观念正好相反,故选B项。 16A主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍了海洋学的定义和早期发展。故选A项。- 11 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020届高考英语全优二轮复习训练:专题一 阅读 第3讲 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404483.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1