2019年英语新同步译林选修十(江苏专用)精练:UNIT 3 课时跟踪检测(九) PROJECT WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步译林选修十江苏专用精练:UNIT 课时跟踪检测九 PROJECT WORD版含答案 2019 英语 同步 选修 江苏 专用 精练 UNIT 课时 跟踪 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 3 课时跟踪检测(九) Project.单词拼写1All that fresh air and exercise have given me an appetite(食欲)2The product contains no artificial (人造的) colours or flavours.3We became trapped (陷入困境) by the rising flood water.4The familys reaction(反应) to the news was always a combination of shock and joy.5After the acci
2、dent, he could only suck (吸) liquids through a straw.6There was a dark stain (污点) on the carpet.完成句子1她擦干了眼泪继续工作。She wiped_away_her_tears and went on with her work.2癌症正吞噬着他母亲的生命。Cancer is_sucking_the_life out of his mother.3说话是人们交流的主要方式。Speaking is the key way (that/in_which)_people_communicate.4他们很难
3、说服这个老人戒烟。They had_great_difficulty_(in)_persuading the old man to give up smoking.5我上周买了几本书,其中两本是关于中国建筑的。I bought several books last week, two_of_which were about Chinese architecture.单项填空1(2012四川高考)In our class there are 46 students, _ half wear glasses.Ain whomBin themCof whom Dof them解析:选C。考查定语从句
4、。前后两句话之间无连词,故不能用人称代词them而应用关系代词whom引导定语从句;在46个学生当中,表所属关系,应用of。故选C。2I am really a bit worried because I have no idea what my parents _ will be to my poor examination result.Aexpression BreactionCappearance Dexpectation解析:选B。考查名词辨析。句意:我真的有点担心,因为我不知道我父母对我不好的考试结果会是什么反应。expression“表情”;reaction“反应”;appear
5、ance“外表”;expectation“期望”。3If the world becomes less unfair and people have better education, much of the poverty can be _.Ataken out Bleft outCwiped out Dput out解析:选C。 考查动词短语辨析。句意:如果这个世界变得更加公平,人们接受的教育能再好点儿,许多贫穷是可以彻底消除的。wipe out意为“彻底消灭”,符合句意。take out“拿出;取出”;leave out“遗漏,省略”;put out“熄灭”。 4Some people
6、may accept that excuse, _ it wont work with me.Aalthough BandCbut Dso解析:选C。考查连词辨析。句意:“有些人可能会接受那样的借口,但是我绝对不容许。”因此空白处填but,表转折关系。5John was dismissed last week because of his _ attitude towards his job.Aartificial BcasualCtough Dviolent解析:选B。考查形容词辨析。句意:约翰上周被开除是因为他对待工作的态度太“随便”。artificial“虚假的”;tough“强硬的,艰
7、苦的”;violent“暴力的”。6By questioning cleverly they _ him _ admitting his crime.Atrapped; into Bpersuaded; intoCtrapped; to Dpersuaded; to解析:选A。trap sb. into doing sth.“使某人陷入做某事的圈套”。7He got depressed in the face of failure and began to let things _.Adisappear BdamageCslide Dfall解析:选C。句意:面对失败他意气消沉,得过且过。sl
8、ide“衰落”,let sth. slide“放任某事,任某事恶化”。8It is reported that some dead wild animals were found _ in a big cave in the mountain.Ato hide BhideChiding Dhidden解析:选D。考查过去分词作主语补足语。句意:有报道说一些死了的野生动物被发现藏在一个大山洞中。此处是sth. be found done结构。9This will be extremely important work, and its success or failure will depend
9、 on _ we can find a lot of capable young people now.Awhat BifCwhy Dwhether解析:选D。考查宾语从句。句意:这是一个非常重要的工作,成功与否就看现在我们能不能发现一批能干的年轻人了。由句意可排除A、C两项。在介词后要用whether引导从句,不能使用if。10_ eating some sugar is necessary, eating too much can be harmful to ones health.AWhether BSinceCWhile DIf解析:选C。句意:尽管摄取一些糖分是必要的,可吃太多了会对
10、人的健康有害。whether“是否”;since“既然”;while“尽管”;if“如果”。根据句意,选择C项。.阅读理解There is little doubt that humans used herbs (药草) for healing well before anything could be written about them.Many authorities recognize Hippocrates as the “father of medicine” for the European tradition. The treatment of the Hippocratic
11、physician reflected his fundamental approach. It was the treatment of an individual, not a disease, and the treatment of the whole body, not any part of it. Treatment was based on the fundamental idea that nature had a strong healing force of its own, and that the main role of the physician was to a
12、ssist nature in this healing process, rather than to direct it. The main ally of the physician in assisting nature in this process was diet. Only if diet failed were drugs used, and surgery was a last resort.The great philosopher Aristotle was the son of a medical man and a medical man himself, but
13、his main influence on the development of European medicine was through his student, Theophrastus, called the “father of botany (植物学)”. He was the first known author in Europe of a classification system for plants with accompanying comments about their medicinal value. He described about 450 differen
14、t medicinal plants. However, this text has not come down through history, and is only noted in later commentaries.The first document of herbal medicine that is regarded as a medical classic in the European tradition was De Materia Medica by Dioscorides. Dioscorides was a surgeon accompanying the arm
15、y. He traveled far, collected much information, and gained considerable medical experience. Dioscorides had recorded herb knowledge for 600 plants. The books pictures were considered the only authoritative ones for European medicinal plants for over 1, 000 years. The work was translated into English
16、 in 1655, and continued to be the primary reference on European herbs.Greek medicine continued to improve for several decades after Dioscorides, but it eventually began to stagnate.语篇解读:草药的使用在欧洲也有很长的历史,本文介绍了希腊医学史上的一些重要人物及著作。1The treatment of the Hippocratic physician_.Ausually didnt function wellBwa
17、s based on the healing power of natureCtended to replace diet with drugsDrelied heavily on surgery解析:选B。细节理解题。从第二段的Treatment was based on the fundamental idea that nature had a strong healing force of its own, and that the main role of the physician was to assist nature in this healing process可知B项正确
18、。2What can we learn about Theophrastus from the passage?AHe was a student of Hippocrates.BHe is known as the “father of medicine”CHe used a system to classify plants.DHe wrote a text that was proved wrong by later generations.解析:选C。细节理解题。从第三段的He was the first known author in Europe of a classificati
19、on system for plants.可知C项正确。3According to the passage, De Materia Medica by Dioscorides _.Ahas not come down through historyBrecorded about 450 different medicinal plantsCwas originally written in EnglishDpromoted the development of European medicine解析:选D。推理判断题。从第四段的The first document of herbal medi
20、cine that is regarded as a medical classic in the European tradition was De Materia Medica by Dioscorides可知D项正确。4The underlined word“stagnate” in the last paragraph probably means“_”Astop developing Bkeep growingCenjoy fame Dreduce expenses解析:选A。词义猜测题。从转折连词but和eventually可知事情向前一分句所描述的相反的方向发展了,前一分句说古希
21、腊的医学持续发展,此处应该是表示“终止、停滞”之类的词语。5What is mainly discussed in the passage?AThe importance of herbs.BImportant figures in the history of Greek medicine.CImportant philosophers of Greece.DUseful medicinal books about herbs.解析:选B。主旨大意题。本文主要介绍了一些希腊医学史上的重要人物。.任务型阅读Email marketingEmail marketing (推销) has beco
22、me a popular means of modern advertisement. The receivers must have expressed their agreement to the sender for address use. Communication by email offers certainly a set of advantages.Small costs: A big part of the costs is caused in classical marketing by the organization and production by means o
23、f advertising. These costs dont exist with the employment of email marketing. Naturally costs here are fees for the organization and for services of answering emails. According to experts opinion, this method can reduce the costs on the average 20 percent in relation to what the classical marketing
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404794.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
辽宁省庄河市高级中学高一语文人教版必修2课件:第3课《囚绿记》.ppt
