2020届《名师金典》高考人教版英语总复习课时提升作业 三十一 选修7 UNIT 1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师金典 2020届名师金典高考人教版英语总复习课时提升作业 三十一 选修7 UNIT WORD版含解析 2020 名师 高考 人教版 英语 复习 课时 提升 作业 选修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时提升作业 三十一选修7Unit 1Living well(限时35分钟). 阅读理解ATwo Interesting Stories: Shaving Away the EyebrowsSi Burgher had some of the longest eyebrows in Indiana. They were so long that he had to brush them every day so that they did not look like a
2、wild hair. They measured more than three inches in length. However, according to NBC News, the one thing that was even more important to him was the Bloomfield Rotary Clubs campaign to end polio (脊髓灰质炎). According to MSN. com, it started out as a light-hearted joke in which his fellow club members s
3、aid that people would probably pay to trim(修剪) his eyebrows. After thinking about it, Burgher agreed. Tickets for trimming Burghers eyebrows started at $100 for a swipe (刮) with the razor. The first person in line was his wife. With each eyebrow taking eight swipes to finish off, Burgher managed to
4、raise $ 1, 600 for the polio cure. His wife told reporters that she was delighted with his new look and that it made him look kind and handsome. Stunt (特技) DrivingAccording to the report from World of Difference. com, Sue Harding hated the stereotype (成见) that librarians were boring just as much as
5、she cared for the doctors and nurses in the Warwickshire and Northampton Air Ambulance Service. She came up with the idea to get rid of the stereotype by involving herself in a stunt driving course. In the process she raised funds. According to the Times, people could come out and watch. All earning
6、s were to be donated to the Warwickshire and Northampton Air Ambulance Service. When the big day came, her stunt driving skills turned out to be quite impressive for a librarian. She put the stunt car through the paces, throwing handbrake turns and following the speed and shoot chase formation. Not
7、only did it get rid of the stereotype but it also raised money for the Ambulance Service. 【文章大意】这是一篇记叙文。Si Burgher刮掉了自己的眉毛。图书管理员Sue Harding练习特技驾驶。两人都将筹集来的钱用于了慈善事业。1. What caused Si Burgher to have his eyebrows trimmed? A. The club members joke. B. A report from NBC News. C. His wifes encouragement.
8、D. His wish for handsomeness. 【解析】选A。细节理解题。由第一段中的“it started out as a light-hearted joke in which his fellow club members said that people would probably pay to trim his eyebrows. After thinking about it, Burgher agreed”可知, 他的俱乐部里的同伴们开玩笑说, 如果Si Burgher修剪他的眉毛, 人们会给他钱。Si Burgher同意了。2. What is Sue Hard
9、ing? A. A reporter. B. A librarian. C. A doctor. D. A nurse. 【解析】选B。细节理解题。由倒数第二段中的“Sue Harding hated the stereotype that librarians were boring just as much as. . . ”和最后一段中的“her stunt driving skills turned out to be quite impressive for a librarian”可知, Sue Harding是一个图书管理员。3. What did Si Burgher and
10、Sue Harding have in common? A. They collected money for others. B. They paid for interesting stories. C. They took part in a clubs campaign. D. They were tired of their boring jobs. 【解析】选A。推理判断题。由第二段中的“Burgher managed to raise $ 1, 600 for the polio cure”和倒数第二段中的“In the process she raised funds. . .
11、 All earnings were to be donated to the Warwickshire and Northampton Air Ambulance Service”可知, Burgher筹集了¥1, 600, 捐给了the Bloomfield Rotary Club发起的一项运动, 该运动的目的是治疗脊髓灰质炎。Sue Harding筹集来的钱都捐给了the Warwickshire and Northampton Air Ambulance Service。由此可知, 他们两个的共同之处在于他们都为慈善事业做了贡献。【知识拓展】长难句分析Not only did it g
12、et rid of the stereotype but it also raised money for the Ambulance Service. 翻译: 它不仅抛弃了成见, 同样也为急救服务募捐到了钱。分析: 这是not only. . . but also. . . 引导的倒装句。表示否定意义的副词或介词短语位于句首, 语序要用倒装。【知识拓展】词汇积累1. eyebrow眉毛2. light-hearted轻松的3. handbreak手煞车; 手闸BThe World Health Organization says that the disease polio is no lo
13、nger widespread in India. In 2009, half of the worlds cases of polio were there. But In 2011, there was only one new case of polio in the country. Polio is caused by a virus. It spreads very quickly from one person to another. Victims often lose the use of their arms and legs. In the most serious ca
14、ses, polio can kill a person. Twenty-five years ago, polio affected about 200, 000 children in India each year. The United Nations childrens organization, UNICEF, sent teams of health workers into local villages. Team members told families in their neighborhood about the importance of giving liquid
15、medicine to children to protect them against polio. But it was not easy at first. A member said, “They used to think that our children will not be able to have children when they grow up if they get the drop. They used to think like this. But now they dont. Now they allow their kids to get the drops
16、. ” Now things have changed. Asma Khatun is a mother in the town of Ghaziabad in the northern state of Utter Pradesh. She said, “Whenever anyone comes, we get the children vaccinated(接种疫苗). Even if nobody came to our house, we would send our children to a clinic to get vaccinated. A local Muslim lea
17、der says the vaccination campaign has been successful because it is supported by religious leaders. He said, “The polio vaccination campaign has been successful here because our Muslim scholars are with us. With their support, we are able to make people understand that giving children the vaccine is
18、 beneficial and crucial. ”The Indian government has now launched a new campaign to vaccinate 170 million children under the age of five. The campaign will target newborn babies, migrants and people living in poor, crowded areas where the disease spreads more quickly. 【文章大意】本文主要讲了全世界是如何打败脊髓灰质炎这种疾病的。4
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-406962.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
