2020届《名师金典》高考人教版英语总复习课时提升作业 二十 必修4 UNIT 5 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师金典 2020届名师金典高考人教版英语总复习课时提升作业 二十 必修4 UNIT WORD版含解析 2020 名师 高考 人教版 英语 复习 课时 提升 作业 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时提升作业 二十必修4Unit 5Theme parks(限时35分钟). 阅读理解AThe worlds first “Sky Pool” has been uncoated(曝光)and itll give anyone a touch of dizziness(眩晕), unless he or she is not bothered by heights. Situated in the capitals new riverside district besid
2、e Battersea Power Station, the glass pool, hanging 10 storeys, or 110 feet up as a bridge between two apartment buildings, is 25m long, 5m wide and 3m deep with a water depth of 1. 2m. Swimmers will be able to look down 35 meters to the street below as they take a dip, with only 20cm of glass betwee
3、n them and the outside world. Its even got a bar, folding chairs and an orange garden. The pool will be part of Embassy Gardens at Nine Elms, a huge15 billion building project beside the new American Embassy in south-west London. The project is creating thousands of apartments, the smallest of which
4、 are expected to cost nearly $1 million, and the pool will only be open to the apartments owners. Embassy Gardens takes design inspiration from the Meatpacking District of New York with floor to ceiling windows and brick frontages. The designer, Sean Mulryan, desired to push the boundaries in the ca
5、pability of construction and engineering and do something that had never been done before. The Sky Pools transparent structure is the result of significant advancements in technologies over the last decade. The experience of the pool will be truly unique and it will feel like floating through the ai
6、r in central London. Those people lucky enough to swim there will have a perfect view of the Palace of Westminster and the London Eye. It will be a selling point for developers when the second stage of the development is released to market. 【文章大意】主要介绍了位于首都新滨江区, 在巴特西电站附近的一个玻璃游泳池。1. Who can swim in th
7、e Sky Pool? A. Anyone at Nine Elms. B. Visitors to London. C. People living in Embassy Gardens. D. Those who are not terrified of heights. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段The project is creating thousands of apartments, the smallest of which are expected to cost nearly $1 million, and the pool will only be open t
8、o the apartments owners. 可知住在Embassy Gardens的人可以去那里游泳, 故C选项正确。2. People lucky enough to swim in the Sky Pool can do the following except _. A. drinking with friendsB. experiencing diving and surfingC. appreciating the London EyeD. sitting in the orange garden【解析】选B。细节理解题。根据最后一段Those people lucky eno
9、ugh to swim there will have a perfect view of the Palace of Westminster and the London Eye. 和第二段 Its even got a bar, folding chairs and an orange garden. 可知在天池上的人可以欣赏伦敦眼, 可以与朋友聊天, 也可以坐在公园里。文章未提到体验潜水和冲浪, 故选B。3. What do we know from the text? A. The pool lies in the centre of London. B. The pool is 25
10、 metres above the ground. C. The pool was similar to New Yorks modern constructions. D. The pool is helpful for selling apartments in Embassy Gardens. 【解析】选D。细节推理题。最后一段根据It will be a selling point for developers when the second stage of the development is released to market. 可知游泳池的存在对于大使馆公寓的出售有利。故选D
11、。4. We can infer from the text that _. A. the apartments in Embassy Gardens are fairly expensiveB. the new American Embassy has been moved awayC. Nine Elms is a street in Embassy GardensD. building the pool is not a complex job【解析】选A。推理判断题。根据第三段“the smallest of which are expected to cost nearly $1 m
12、illion, and the pool will only be open to the apartmentsowners”可推断出大使馆花园小区价格不菲, 故选 A。【知识拓展】难句解读The designer, Sean Mulryan, desired to push the boundaries in the capability of construction and engineering and do something that had never been done before. 翻译: 设计师Sean Mulryan希望不断超越建筑工程的极限, 做些以前从未做过的事情。
13、分析: 在本句中that had never been done before为定语从句, 修饰前面的something。BIts almost camp season! Summer is wonderful. Summer at one of the following awesome camps? Even more wonderful. Tahosa High Adventure BaseLocation: Ward, ColoradoPeople puzzle: Tahosas ropes courses are some of the nations best. Use your
14、hands, feet and brains to take up high-flying challenges and overcome your fears. Fly fishing at 9, 000 feet? Yes. Fishing licenses or experience needed? No, sir! Choose your adventure: Go all-inclusive, where the staff prepares meals and runs the program, or take control and plan your perfect week.
15、 The choice is yours. Camp RaymondLocation: Parks, ArizonaDont look down: When looking up at the stars, light pollution is your enemy. But Camp Raymonds location and elevation (海拔) of 6, 700 feet offer perfect conditions for seeing otherwise invisible stars. Thats cool: Dont forget your camera and a
16、 jacket. During the day, you could spot bears and deer. At night, temperatures can fall sharply. Hot cocoa at summer camp? Cool. Pamlico Sea BaseLocation: Blounts Creek, North Carolina. Go coastal: Explore the Carolina coast by boat. You choose the route, and Pamlico provides the equipment. Keep an
17、eye out for wild horses, lighthouses and boatloads of fish. Set sail: Even if you dont know the difference between starboard and star-lord, Pamlicos sailing journey will make you a first-rate sailor in no time. Youll even practice finding your way using the stars. Base CampLocation: St. Paul, Minnes
18、otaBig upgrade: What happens when you change a 1907 cavalry drill hall (骑兵训练场) into an adventure destination in the heart of the city? You get Base Camp for overnight lock-ins, weekend retreats (隐居处) and summer camp. Inside out: Most of Base Camp is indoors, meaning the activities like climbing wall
19、s can be undertaken on winters coldest days. 【本章大意】文章介绍了四个精彩的夏令营活动。5. What do we know about Tahosa High Adventure Base? A. It requires fishing licenses. B. It offers lessons on flying a plane. C. Its a camp that is intended for brave kids. D. It is a camp where you can set your own pace. 【解析】选D。细节理解
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-406968.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
